geow 2یی بهتر بدون pc !!

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام

gearsofwar24.jpg

اقای Cliff Bleszinski سازنده ی بازی geow 2 که قطعا معرف حضور تک تکتونم هست طی اخرین اظهار نظر خودش در مورد بازی geow 2 و pc صحبت کرده و در مورد این بازی گفته بهتره که geow 2 از pc فاصله بگیره... و با این موضوع تمرکز خودشو تیم سازنده بر روی کنسول حفظ بکنه که بازی رو بسیار بهتر (قوی تر) میکنه این موضوع.
"ما فقط اعتقاد داریم که با همدیگه (بدون در نظر گرفتن pc) نظارت و تمرکز خودمونو بر روی بازی و کنسول (مثل لیزر) باید بزاریم که در این صورت نتیجه ی کار بسیار بهتر خواهد بود"
"منظورم اینه که این موضوع بسیار واضح و ساده هستش . و این موضوع به این معنی نیستش که من pc رو دوست ندارم ,ولی ما میخوایم بهترین بازی رو بر روی 360 بسازیم , خیلی واضح و ساده"
.....
من همیشه pc رو دوست داشتم و pc جاییه که ریشه های ما درش هست ولی بعضی وقتا شرکت ها برنامه های خودشونو تغییر میدن و این موضوع ناراحت کنندست !!

دیگه با این حرف تقریبا حرف چند وقت پیش ایشون که خیلی ها اونو دروغ خوندن و گفتن واقعیت نداره 100 درصد میشه و میشه گفت ما شاهد عرضه ی geow 2 بر روی pc حتی با اختلاف زمانی و... نخواهیم بود

منبع
موفق باشید

خيلي باحاله تمام بازي هايي كه به اين صورت هستش خيلي ها ميان مي گن كه اين بازي براي x هم مياد حالا اگه نيومد كه هيچي اگه هم اومد كه مي گن ديدي گفتم:biggrin1:

پ .ی : گند زده میکروسافت به PC با این پورت بازی هاش

اتفاقا پورت اين بازي عالي صورت گرفته كه با اون گرافيك انچنان سيستم قوي نمي خواست اما مشكل اينجاست كه اين يه بازي كنسولي و بيشترين حالش اينه كه روي كنسول بازي بازيش كني مثل بعضي از بازي ها كه كلا روي pc يه حال ديگه ميده كلا هم به خاطر همينه كه سازننده ها ديگه دوست ندارند اين بازي براي كنسول بياد

خب اشتباهت همينجاست. KZ2 براي PC نمياد چون سوني براش عرضه بازي روي PC نفع خاصي نداره و بيشتر ضرر ولي مايكروسافت چي؟ نه تنها ضرر نيست براش سود هم هست.
میثم جان چرا ضرر ؟! عرضه یک FPS فوق العاده و بی نظیری مثل Killzone2 روی PC صددرصد سود و فروش زیادی داره.
شرکتهایی که بازیشون رو روی Windows و MAC عرضه میکنند هیچ پولی به شرکتهای سازنده این سیستم عامل ها پرداخت نمیکنند .
این طرز فکرتو متوجه نمیشم اینطور نیست که مثلا اگر سونی بازی خودش رو روی PC عرضه کنه سود نداشته باشه ولی اگر شرکت دیگه اینکارو بکنه سود داشته باشه اصلا چه ربطی داره؟!
Killzone 2 واقعا بازیی هستش که خوراک PCـه و من شخصا فکر میکنم اگر بعد از یکی دو سال روی PC عرضه بشه هم سود زیادی عاید شرکت سارندش بشه و هم PC ـه گیمرها میتونن از این بازی لذت ببرن کلا به نظر من حیفه اگر روی PC نیاد .
ضمن اینکه هر شرکتی که بازی خودش رو روی PC عرضه میکنه به امید سودش اینکارو میکنه

"گاو2" هم مثل عنوان قبلش بعد از یک سال روی PC عرضه میشه و بحث کردن دربارش بی فایدست (ضمن اینکه اکثر PC بازها از این بازی متنفرند:-")
ببخشید زیاد حرف زدم ...:smile:

اگه 99% احتمال میدادم که بازی برای PC میاد حالم اون 1 % هم رفع شد مطمعنم که بازیبرای PC میاد .

1 سال بعد شاید همزمان با Fable 2 بازی کردم !!!

نمیدونم چرا الکی بحث میکنین؟
یه رابطه کوچولو میگه
ماکروسافت====> x360
ماکروسافت====>windows
در نتیجه داریم
x360=windows
----------------------------------------------------
منم میگم fabel , gears of war2 رو با هم میزنیم.

اگه 99% احتمال میدادم که بازی برای PC میاد حالم اون 1 % هم رفع شد مطمعنم که بازیبرای PC میاد .

1 سال بعد شاید همزمان با Fable 2 بازی کردم !!!
fable 2 ديگه فكر نكنم بره pc بياد. چون اصلا رو pc خوب جواب نميده. مثل اين ميمونه كه FF بره pc بياد!!!
ماکروسافت====> x360
ماکروسافت====>windows
در نتیجه داریم
x360=windows
از برهان خلف ثابت كردي؟!!:biggrin1:
-------------------------------------------------
والا ما كه از خودامونه K2 بره pc بياد.:((

آقایون این بلزینسکی یه غلطی کرده و یه حرفی زده باید منتظر بود وقتی خواستن واسه PC بازی رو بدن بیرون چه جوری حرفشو پس میگیره

PC + Windows + X.00 $= Microsoft

نوشته شده توسط eztech
پ .ی : گند زده میکروسافت به PC با این پورت بازی هاش
احتمالا وقتی داشتی این قسمت رو مینوشتی از فَرتِ خوشحالی در حالت عادی نبودی و Overdose فرموده بودید چون Geow ـه PC رو شرکت " People Can Fly " پورت کرده که یه جورائی Epic Game این نون رو تو دامنشون گذاشت
و برخلاف سخنان گوهربار شما pc's godfather عزیز این بازی به اندازه ی که پست شما رو تبدیل به جک کنه میانگین امتیاز داره.
البته مقصودت از اون پست کاملا مشخصه ولی گفتم بدونی با دسته کورا طرف نیستی.

عرضه یک FPS فوق العاده و بی نظیری مثل Killzone2 روی PC صددرصد سود و فروش زیادی داره.
به علت لطف زیاد Pirate های محترمه و مکرمه بزرگترین، باکفیت ترین، خفن ترین، بینظیر ترین، مثلا زدنی ترین، خداترین و ... FPS این نسل نتونست اون فروشی که باید میکرد رو بکنه. " گرچه کرایتک با همون مقدار راضی بود". درضمن هیچ pc گیمری از عناوین کنسولیزه شده مثل Bioshock خوشش نیامده و نمیاد، KZ که جای خود داره.
نکته اخر اینکه PC همه رقمه پلتفروم اصلی Microsoft هست و به هیچ وجه سونی، هیچ بازی رو واسه pc عرضه نخواد کرد چون در این صورت "آب به آسیاب دشمن" خواهد ریخت.

پ.ن. درمورد شرکتهای دیگه و انحصاری نگه داشتن بازی هاشون وقتی میشه نظر داد که شرایط یکسان با MS رو داشته باشن.

آخرین ویرایش:
کلا من فکر میکردم یک چیزی به نام درک وجود داره هرچند اندک تکوتوک بین دوستان که مطمئن شدم این طور نیست
...........
اقای بلیزینسکی طی ایمیل ایی که شخصا به من زدن ضمن قسمت خوردن جون خودشون از عمو بیلی نیز مایه گزاشته و به شرافتشون "قسم" خوردند که این بازی برای پی سی نمیاد
...........
بابا به خدا خیلی سخت نیست فهم این موضوع یه نفر وقتی میاد 2 یا 3 بار پشت سر هم و دلیل و به قاطعیت میگه فلان بازی برای پی سی نمیاد ملت همیشه خوشحال پا میشن میگن بیش از پیش مطمئن شدیم که میاد !!
واقعا فکر کردید که اگر این موضوع فقط به خاطر این بود که این بازی وقتی میاد فروش خودشو بکنه و ملت فکر نکنن که بازی رو چند وقت بعد با گرافیکی خیلی بهتر و گیمپلیی خییلیی خیییلیییی بهتر میتونن بازی کنن بازی رو نخرن بود چرا این حرف رو چندیدنو چند بار و به این شکل بیان باید بکنه که زمانی که اومد (!)
یه سری هم خیلی خوشحال بحثو به کیل زون 2 کشوندن که تو مسابقیه ی خوشحالیت کاپ (!) به خودشون اختصاص دادن :laughing:
ادم فقط میتونه ببنینه تاسف بخوره و احساس ترحمشو تو خودش بریزه....

ديگه فكر نكنم بره pc بياد. چون اصلا رو pc خوب جواب نميده. مثل اين ميمونه كه FF بره pc بياد!!!
پس 1 کشو ندیدی که چقدر حال میداد !!!

Last edited by a moderator:
اقای بلیزینسکی طی ایمیل ایی که شخصا به من زدن ضمن قسمت خوردن جون خودشون از عمو بیلی نیز مایه گزاشته و به شرافتشون "قسم" خوردند که این بازی برای پی سی نمیاد
کورش از این قسم ها زیاد بوده توی تاریخ ! از قسم معروف Shinji Mikami که گفته بود اگه RE4 برای PS2 بیاد , سر خودم رو قطع میکنم بگیر تا حرفهایی که در مورد Final Fantasy و انحصارش برای PS3 زده میشد و 10 ها مورد دیگه. این بازی هم 99% یکی دو سال بعد از عرضه برای X360 روی PC هم میاد. حتی شاید 3 سال ولی بالاخره میاد چون بعد از 3 سال دیگه داریم به نسل بعد XBOX نزدیک میشیم و این بازی ارزش پولی روی 360 نداره دیگه. همون طور که Halo 2 سه سال بعد از XBOX برای PC اومد چون مایکروسافت دیگه نیازی به پول سازی از این بازی روی اون کنسول نداشت.

خوب سه سال بعد وقتی احتمالا وارد مرحله ی بعدی کنسول ها هم شدیم اسم بازی دیگه گیرز او وار نمیشه اریا !!
کلا زمان همه چیزو ثابت میکنه !! ولی اگر چیزی هم به نام گیرز او وار 2 قرار باشه برای پی سی بیاد نه محصول اپیکه نه یک درصد حتی میتونه موفقیت نسخه ی یک پی سیشو بدست بیاره چون هیلو کاملا اوعضاش همون طور که میدونی فرق میکرد...
کلا بحث بی سروته و الکییه
time ....

آریا این رو خوب امدی! دقیقا یک هفته قبل از مولتی شدن FFXIII ، کیتاسه در یک مصاحبه ای قسم خورده بود که FFXIII برای X360 نمیاد!!!

وقتی که مایکروسافت تصمیم بگیره که "گاو2" رو برای PC بزنه، قسم و ... هیچ کس مهم نیست! همونطور که Capcom آبروی میکامی رو برد!!!

احتمالا وقتی داشتی این قسمت رو مینوشتی از فَرتِ خوشحالی در حالت عادی نبودی و Overdose فرموده بودید چون Geow ـه PC رو شرکت " People Can Fly " پورت کرده که یه جورائی Epic Game این نون رو تو دامنشون گذاشت
و برخلاف سخنان گوهربار شما
pc's godfather عزیز این بازی به اندازه ی که پست شما رو تبدیل به جک کنه میانگین امتیاز داره.
البته مقصودت از اون پست کاملا مشخصه ولی گفتم بدونی با دسته کورا طرف نیستی.
سلام درست میگید منظورم من هم بیشتر هیمن بود کلا بعضی بازی رو کنسول خوب و برای PC مناسب نیست
اتفاقا اشتباه فکر می کنی:
اولین بار رو PC که رفتم اصلا حالم بهم خورد و گذاشتم کنار رو Xbox360 رفتم فهمیدم بازی چی ولی کلا جو بازی خوشم نمیاد و متنفرم

pc's godfather
مظورت از کلمه چی بود

والا حالا بقيه را نميدونم ولي من خيلي از دوستها دارم كه زياد هم هست ميتونم اسمشون را بگم و حتي فاميليشون را :biggrin1: كه gow را روي pc بازي كرده بودند و خيلي خوششون اومده بود و الان از من ميپرسن شماره ي دومش كي مياد .
حالا كساني هم كه خوششون نيومده كه جاي خودش و برميگرده به سليقه .
ولي يادتون باشه gow بعد از گذشت يكسال و بعد خابيدن اون تب بازي براي pc اومد و امتيازهاي خيلي خوبي هم گرفتن مثلا 9 از game spot .
كلا gow2 هرچي باشه اينو حداقل مطمئن هستم تو سبك خودش يعني سوم شخص بودن بهترين بازيه سوم شخص نفس گير و با اكشن بالاست كه ميخواد براي pc بياد.
خب كسي كه از سوم شخص خوشش بياد قطعا gow2 را انتخاب خواهد كرد .
پس به نظر من چه بهتر كه براي pc هم بياد . فوقش اينه كه اگه با ماوس و كيبورد راحت نبوديد ميگيريد با دسته يا همون دسته 360 بازيش ميكنيد كه كمي خرج داره :biggrin1: اونوقت با يه تير دو نشان ميزنيد ! يعني بازي را در pc انجام ميديد ولي با دسته 360 . كنسول توي پي سي :biggrin1:حالا اگه با ماوس و كيبورد راحت تر بوديد چه بهتر .

والا حالا بقيه را نميدونم ولي من خيلي از دوستها دارم كه زياد هم هست ميتونم اسمشون را بگم و حتي فاميليشون را كه gow را روي pc بازي كرده بودند و خيلي خوششون اومده بود و الان از من ميپرسن شماره ي دومش كي مياد .

سه دسته گیمر داریم:
1- PC Gamer
2- Console Gamer
3- Console Gamerی که به جای بازی کردن با کنسول با PC بازی می‌کنه و متاسفانه فکر میکنه PC Gamerئه
این دسته از گیمرها عاشق بازیهایی مثل Max Payne یا Punisher یا همین GOW (گاو) شما هستن و اون دوستا و فامیلهای شما هم جزو همین دسته‌ی سوم به حساب میان

عرضه یک FPS فوق العاده و بی نظیری مثل Killzone2 روی PC صددرصد سود و فروش زیادی داره.

Killzone2 برای Console Gamerهای FPS ندیده فوق‌العاده و بی‌نظیره و روی PC با کلی ارفاق یه بازی معمولی حساب میشه

در پایان هرچند که انتشار یا عدم انتشار این بازی روی PC کوچکترین ارتباطی به Epic Games نداره، امیدواریم که این حرف درست از آب دربیاد و دیگه هیچ‌وقت بازی‌ای از سری "گاو" روی PC منتشر نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or