George Broussard بازی uncharted 2 یک شاهکار هست

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

2110_300x250.jpg

درود
شرکت 3D Realms که خالق سری بازیهای duke nukem بودند اینبار یکی از مسئولان این شرکت به نام اقای George Broussard از بازیه uncharted 2 تعریف کرد و این بازی را هم سطح بازی half life دانست .

اقای George در مورد بازی گفتند به نظر من uncharted 2 یک بازی واقعا تک نفره عالی هست . و این بازی را میتوان با سری بازی half life در یک سطح قرار داد . به جزع سری HL هیچ بازی اینقدر من را تحت تاثیر و متعجب نکرده است .
او همچنین ادامه داد وقتی uncharted 2 را بازی میکنید انگار در یک فیلم İndiana Jones هستید. با ان معماها و هیجان در فیلم این بازی این حس را به شما میدهد

اقای George Broussard در ادامه گفتهاشون به این مسئله که از نظر من uncharted 2 بهترین بازی سال خواهد شد شکی ندارم حتی بازی با شکوه Modern Warfare 2 هم نمیتواند این بازی مقلوب بکند و پیشی بگیرد . وی ادامه داد uncharted 2 بهترین بازیی نیست که تا به حال بازی کرده ام ولی میتواتم به جرات بگویم یکی از بهترین بازیهایی هست که بازی کرده ام .
Naughty Dog با این بازی کار خود را کامل نمود و بعد از uncharted 2 فکر کردن به اینکه بخواهم بازیه دیگری را انجام بدهم سخت هست .

او در اخر گفت به تمام گیمر ها پیشنهاد میکنم حتما این بازی را انجام بدهند و از دست ندهند

SOURCE

Uncharted 2

آخرین ویرایش:
من الان دو روزه تو كما هستم...
به دوستاني كه درس ميخونن اكيدا پيشنهاد ميكنم اين بازي رو نكنن.من وسط زنگ ها يه يه ربعي ميرم توي فضاي انچارتد بعد دوباره برميگردم...هيچي هم درس حاليم نميشه...:biggrin1:

واقعا بازی خدای هستش من که تمومش کردم تو شک بودم واقعا بازی خدای هستش بعد KILLZONE 2, MGS4 این سومین بازی هستش که تو این نسل واقعا به من شک وارد کرد و من رو به آینده بیشتر خوش بین .

به نظر شماها که تموم کردین، چیزی بود که ارزش کنسول خریدن داشته باشه؟
آیدین به قول یکی از نقدهای معتبر ، نه تنها ارزش PS3 خریدن داره ، بلاکه ارزش PS3 دزدیدن هم داره :دی
فروشش توی امریکا یا اومدن Uncharted 2 تو این هفته 25 درصد بیشتر شده .

به نظر من هم به تنهای ارزش کنسول خریدن رو داره با چیزی که دیدم .

واقعا بازی نبود یک فیلم اکشن بود که انگار شما داری جای شخصیت فیلم بازی میکنی .

من که PS3 بخر نیستم،
حالا اگه یه 10 سال دیگه اینطورا یه Emulator برایه PS3 بیاد بعدش به عنوانه یه بازیه کلاسیک بازیش میکنیم.
این الان چه ربطی داشت به تاپیک داشت؟!؟
اون بنده خدا در مورد رابطه ی آنچارتد2 و ps3 سؤال کرده بود و بچه ها بهش گفتن ارزش خریدن داره!حالا شما نمیخوای بخری ما چی کار کنیم؟ :biggrin1:

kolange_edalat2001 شما یه مقدار جنبه انتقاد پذیریت رو بالا ببر.
کسی اینجا بدت رو نمی خواد.اخبارایی که توی سایت ارائه میشه باید کیفیت داشته باشه و مشکل تایپی توش به حداقل برسه.کاربرا برای خودت میگن که کیفیت کارت بالا بره.
یکی مثل من از طریق فیدهای این انجمن،اخبارها رو Share می کنه توی اینترنت.باید یه کیفیتی داشته باشه اخبار یا نه؟

لطفا این همه هم سر یه مسئله که راحت میشه حلش کرد جنگ و دعوا نکنید.فکر نمی کنم ویرایش خبر و گرفتن غلط هاش این همه سخت باشه.

یه سری از پست های مبارکتون پاک شد!

من فكر كنم يه كم بي انصافي باشه كه بگيم هيجان تريلر mw2 از خود بازي u2 بيشتره,اينطور نيست؟:smile:
من Uncharted 2 رو تقریبا یکی دو ساعت خونه ی یکی از دوستام بازی کردم و باید بگم درسته که گرافیک بازی عالی هستش ولی بازی به طور کلی اون هیجانی رو که به گفته اون آقا از Modern Warfare بیشتر هستش رو القا نمیکنه ....حتی توی صحنه های اکشن و تعقیب و گریز بازی هم اون هیجانی که باید به وجود بیاره رو القا نمیکنه .... (البته منم یه نمه زیاده روی کردم :))

پس چرا به من انقدر هیجان داد؟ :biggrin1:
البته هیجان بازی به داستانشم هست!شما اگر خونه ی خودتون بشینید بازی کنید و ببینید داستان از چه قراره مطمئنا بازی هیجان انگیز میشه براتون!البته درجه سختی هم هارد یا crusing باشه بقیش بیش از حد آسونند :biggrin1:

من PS3 مو برای همین Uncharted2 خریدم .

توی 9 سال اخیر که فقط روی PC بازی می کردم واقعا بازی به این قشنگی نکرده بودم .

یه چیزیم برام خیلی جالب بود . به آرش هم گفتم . وسطای بازی حس می کردم این بازی نیست که دارم می کنم . انگاری دارم شخصیت اصلی یه فیلم رو هدایت می کنم .

//

چه جالب!!! خدایا کی میشه ما هم یه دونه از این ابرکنسول بگیریم؟؟!! راستی منظورم از چه جالب این بود:

"George Broussard of 3D Realms has fallen in love with Uncharted 2 Among Thieves."

بیچاره عاشق U2 شده!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or