George Broussard بازی uncharted 2 یک شاهکار هست

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

2110_300x250.jpg

درود
شرکت 3D Realms که خالق سری بازیهای duke nukem بودند اینبار یکی از مسئولان این شرکت به نام اقای George Broussard از بازیه uncharted 2 تعریف کرد و این بازی را هم سطح بازی half life دانست .

اقای George در مورد بازی گفتند به نظر من uncharted 2 یک بازی واقعا تک نفره عالی هست . و این بازی را میتوان با سری بازی half life در یک سطح قرار داد . به جزع سری HL هیچ بازی اینقدر من را تحت تاثیر و متعجب نکرده است .
او همچنین ادامه داد وقتی uncharted 2 را بازی میکنید انگار در یک فیلم İndiana Jones هستید. با ان معماها و هیجان در فیلم این بازی این حس را به شما میدهد

اقای George Broussard در ادامه گفتهاشون به این مسئله که از نظر من uncharted 2 بهترین بازی سال خواهد شد شکی ندارم حتی بازی با شکوه Modern Warfare 2 هم نمیتواند این بازی مقلوب بکند و پیشی بگیرد . وی ادامه داد uncharted 2 بهترین بازیی نیست که تا به حال بازی کرده ام ولی میتواتم به جرات بگویم یکی از بهترین بازیهایی هست که بازی کرده ام .
Naughty Dog با این بازی کار خود را کامل نمود و بعد از uncharted 2 فکر کردن به اینکه بخواهم بازیه دیگری را انجام بدهم سخت هست .

او در اخر گفت به تمام گیمر ها پیشنهاد میکنم حتما این بازی را انجام بدهند و از دست ندهند

SOURCE

Uncharted 2

آخرین ویرایش:
دستت درست :دی
اینو چشم بسته گفت شاهکاره یا کسی بهش گفت :دی کلا الان همه تو کفن ، از Infinity Ward بگیر تا همین :دی
یه موقع ما یه مطلب نوشتیم که Uncharted 2 مرز میان فیلم و بازی رو از هم شکسته به یه سری برخورد :دی
راستی بازم منبع نزاشتی ، درسته از مقصود ما نعریف کردی ولی منبع رو بزار دیگه .

آخرین ویرایش:
درسته که بازی خیلی قشنگه ولی بهتره این یارو نظرشو برا خودش نگه داره ....
Modern Warfare هنوز نیومده ولی به نظر من هیجان همون تریلر هاش از این بازی بیشتره ...!

این همه ادم اومدن خوندن تو یه نفر ایراد گرفتی چیش مشکل ذاره بهتره دوباره بخونی
دوست عزیز قبول کن نوشته هات پر از ایراد تایپی هست.و فقط اگه یه دور خودت بخونی همه چی حله.بهر حال ممنون

دوست عزیز قبول کن نوشته هات پر از ایراد تایپی هست.و فقط اگه یه دور خودت بخونی همه چی حله.بهر حال ممنون

مشکل تایپ بله داشت حل شد ولی اینکه دوستان ایرادهای عجیب میگیرن برای من عجیبه و جوری فونتهارو بزرگ کردند که انگار چی نوشته شده الان فکر نکنم مشکلی باشه حق با شماست بنده هم قبول دارم که در بعضی جاها اشتب تایپ شده و معذرت میخوام

دستت درست :دی
اینو چشم بسته گفت شاهکاره یا کسی بهش گفت :دی کلا الان همه تو کفن ، از Infinity Ward بگیر تا همین :دی
یه موقع ما یه مطلب نوشتیم که Uncharted 2 مرز میان فیلم و بازی رو از هم شکسته به یه سری برخورد :دی
راستی بازم منبع نزاشتی ، درسته از مقصود ما نعریف کردی ولی منبع رو بزار دیگه .

بله یادم رفت گزاشتم ببخشید

به حالا اینم رفت تو کف:دی:دی

دیگه کی مونده؟!:دی

ممنون بابت خبر
-------

دوستان دیگه یه چیز اشتباه یاد نگیرید هی میاید میگید مطبلتو نفهمیدم

ایشون اولین بار بد گذاشت
یه نفر گفت حالا همه یاد گرفتند هی میگن

Modern Warfare هنوز نیومده ولی به نظر من هیجان همون تریلر هاش از این بازی بیشتره ...!
شما هم Uncharted رو بازی کردید که میگید هیجان MW2 از این بیشتره؟

من فكر كنم يه كم بي انصافي باشه كه بگيم هيجان تريلر mw2 از خود بازي u2 بيشتره,اينطور نيست؟:smile:

تازه بازی رو تموم کرده؟ :biggrin1:
ولی دمش گرم!
حالا فردا یک آپدیت برای بازی میاد وقتی بازی رو تموم میکنید مینویسه با تشکر از 3D REALMS !!! :biggrin1:

تازه بازی رو تموم کرده؟
ولی دمش گرم!
حالا فردا یک آپدیت برای بازی میاد وقتی بازی رو تموم میکنید مینویسه با تشکر از 3D REALMS !!! :biggrin1:

احتمالا بازی تازه دستش رسیده :biggrin1:
بزنن یه تم داینامیک براش درست کنن یه حال اساسی بدن بهمون.

بعد از uncharted 2 فکر کردن به اینکه بخواهم بازیه دیگری را انجام بدهم سخت هست .

همدردیم برادر،همدردیم.:cheesygri
من هنوز U2 رو بازی نکردم ولی میدونم به همچین بلایی دچار میشم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or