نه که شما خیلی منطقی صحبت میکنید با اون دوستمون لطفا منطقی بفرماید که جرم پخش کردن Key یک دستگاه در اینترنت چی هستش ؟
منطقی بفرمایید من کاری ندارم میخواد سونی هر غلطی که میخواد بکنه اما لطفا وقتی کاری جرم هستش رو لطفا با ...... جواب ندید .
این که این شخص خودش نرم افزار یا .... کپی استفاده نکرده آیا کاری نکرده که افراد دیگه این کار رو بکنن .
شما منطقی جواب من رو بده من میام کد در بانک مرکزی رو به شما میدم شما میری دزدی منم نشستم خونه دارم حال میکنم یک دفعه از در و دیوار پلیس میریزه داخل بعد میگم چی شده میگن شما همون کسی نبودی که راه رو باز کردی اگه شما راه رو باز نمیکردی اون ها که نمیرفتن دزدی این صحبت شما فقط تغییر افکار مردم هستش که واقعا هم خنده دار هستش .
صحبت شما بیشتر به جهان سومی ها میخوره هر کسی هر علاقه ای داره میتونه انجام بده میتونه کپی کنه میتونه اورجینال مصرف کنه من نه به شما میگم بده نه میگم خوبه بلکه دارم میگم وقتی کاری جرم هستش لطفا جوری برخورد نکنید انگار سونی این وسط یک چیزی هم بدهکار میشه همون جوری که ماکروسافت و.... میشه با این صحبت شما .
شما هستین که میگین وقتی میخوای از پاک بودن صحبت کنی نباید در زندیگیت اشتباهی کرده باشی پس شما پاک نیستی و حق نظر دادن نداری این صحبت مسخره ترین چیزی هستش که شنیدم این چند وقته شما میتونی با وجود پاک نبودن دیگه سیاه ترش نکنی یک 2% حق خوری و.... رو متوجه میشدین دیگه خودتون رو گول نمیزدین با این صحبت ها . ادم برای اشتباهی که انجام میده دلیل بیاره بخواد اشتباهش رو درست هم جلوه بده .
ببخشید استیو ورنیاک چه ربطی به سونی و پخش کرده KEY اصلی دستگاه داره انم با چه ..... .
لطفا قبل از پست زدن یکم در مورد این قضیه اطلاعات جمع کنید الان صحبت سر شکایت سونی و این کارهای هستش که صورت گرفته که تمام این عمل ها جرم بوده .
ما منطقی بودن رو هم از شما یاد گرفتیم .

صحبت ها شما و اون دوستمون هم انقدر بار علمی داشت که من یک نفر در بازگوی بقیش پس افتادم .