Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
کلیمور شاید پایین تر از شمشیر و نیزه باشه، ولی بهتر از تیرکمون و کاتالیسته
کاتالیست بهترین سلاح بازیه، اشتباه گفتی. :-"
در مورد تیرکمون هم:
یویمیا‌>تمام کلیمور دار های بازی

تنها حالتی دحیه رو میگیرم که برست ساپورت یا بافر باشه، به عبارتی به هیچ وجه NA لازم نداشته باشه.

در مورد تیرکمون هم:

تنها حالتی دحیه رو میگیرم که برست ساپورت یا بافر باشه، به عبارتی به هیچ وجه NA لازم نداشته باشه.
مشکل اینه اکثر(همه) تیرکمونی ها استایل گیم پلیشون شبیه یومیا نیست:دی
وگرنه مثلا اگر همه تیرکمونی ها تارتاگلیا بودن، آره میومد تو رتبه اول حتی:)) :-"

کاتالیست هم یائه خوبه که یادمه اصلا حال نکردی باهاش:-" بقیشون مورد پسند نیستن:-"

دحیه اتفاقا من میخوام DPSی باشه که تو زمین باشه ، مثل ایتو مثلا:-"
که وقتی تو زمینند یعنی NA هم دارن:-"

دحیه به عنوان بادیگارد باید یکی از حرکتش تلپورت کردن کنار دشمن ها باشه( یعنی مثلا بپره کنارشون) به عنوان کلایمور خیلی بدرد میخوره مثلا تلپورت کنه بعد اتک اسپیدش زیاد بشه و پایرو المنت بونس بگیره و دمیجش المنتالی بشه و مثلا چند بار بتونه تلپورت کنه
و التشم باید اینجوری باشه که ازش جون کم بشه مثه شائو و یعالمه دمیج به همه چیش اضافه بشه:bash:

ازونجایی ام که همیشه همه جا تکی میره کاراکتر مستقلی داره و فکر نمیکنم زیاد بافر و ساپورتر باشه و بیشتر دمیج خودشو باف میکنه پس منطقیه:bash:

آخرین ویرایش:
مشکل اینه اکثر(همه) تیرکمونی ها استایل گیم پلیشون شبیه یومیا نیست:D
وگرنه مثلا اگر همه تیرکمونی ها تارتاگلیا بودن، آره میومد تو رتبه اول حتی:)) :-"

کاتالیست هم یائه خوبه که یادمه اصلا حال نکردی باهاش:-" بقیشون مورد پسند نیستن:-"

دحیه اتفاقا من میخوام DPSی باشه که تو زمین باشه ، مثل ایتو مثلا:-"
که وقتی تو زمینند یعنی NA هم دارن:-"
تیرکمون دار ها اکثر کارکترهای خوب و فانی هستن، حتی اگه مثل یویمیا‌ نباشن.
دیونا، فیشل، ونتی و...

تنها حالتی که خوشم نمیاد وابستگی به شارژ اتکه، مثل گانیو. :D

یائه به نظرم اصلا در حد کارکتر ۵ ستاره نبود. تنها نکته مثبتش دمیج off-field هست که اونم خیلی خفن نیست. :-"
حالا اگه وقت شد بعد بیلدش رو تغییر میدم ببینم تو تیم های دندرو چطوره.

من کلا انیمیشن های کند کلیمور خسته ام میکنه و نمیتونم تحملش کنم. :-"
پس هر چقدر کیت دحیه کمتر به NA وابسته باشه، احتمال ویش زدنم بیشتره. :-"

راجع به تیرکمون میهویو باید تمرکزش از شارژ اتک رو کلا بذاره کنار -__-
واقعا اینکه داره هرچی تیرکمونی میسازه قدرت اصلیشون گذاشته رو شارژ اتک که خیلی خسته کنندس و بازی با کنترلر خیلی سخته -__-
یویمیا خوبه تو ۲ ثانیه همون اندازه که یه شارژ اتک طول می‌کشه شارژ بشه دمیج میزنه تازه هیچی هم خطا نمیره فان و سریع هم هست -__-

تیرکمون دار ها اکثر کارکترهای خوب و فانی هستن، حتی اگه مثل یویمیا‌ نباشن.
دیونا، فیشل، ونتی و...

تنها حالتی که خوشم نمیاد وابستگی به شارژ اتکه، مثل گانیو. :D

یائه به نظرم اصلا در حد کارکتر ۵ ستاره نبود. تنها نکته مثبتش دمیج off-field هست که اونم خیلی خفن نیست. :-"
حالا اگه وقت شد بعد بیلدش رو تغییر میدم ببینم تو تیم های دندرو چطوره.

من کلا انیمیشن های کند کلیمور خسته ام میکنه و نمیتونم تحملش کنم. :-"
پس هر چقدر کیت دحیه کمتر به NA وابسته باشه، احتمال ویش زدنم بیشتره. :-"
آخه فیسل و دیونا و ونتی اینا هیچکدوم کاراکتری نیستن که تو زمین باشن، یه ثانیه میاد یه حرکت میزنند و میرن:-" (البته فیشل فکر کنم بیلد فیزیکال DPS داشت که کاریش نداریم:-" )

من که از یائه م خیلی راضی بودم:دی هم آف فیلدش جواب بود(من بقیه رو میزدم، این خودش چندتا دشمن دیگه میترکوند:دی ) هم حتی خودش هم اگر تو زمین بود باز بازی باهاش حال میداد:دی الان که احتمالا با دندرو بهترم شده باشه:-"

کلا DPS کلیمور زیاد نداشتیم، فکر کنم فقط دیلوک و ایولا و ایتو

که دیلوک و ایتو رو من دوست میداشتم:-"
ایولا هم بلد نیستم باهاش بازی کنم:)) (تو ایونت قبلی که تیم ثابت داشت، فاجعه ترین تیمی که رفتم ایولا بود که اصلا سر در نیوردم و میلی متری به امتیاز مورد نطر رسیدم:دی )

در مجموع مبارزه از نزدیک کلا جذاب تره:دی
برای همین کلیمور میاد رده ی وسط:-"

دحیه اگر بخواد سامورت باشه(عمرا) یا بیاد یه ثانیه برست بزنه و بره، به نظرم خیلی ناامید کننده میشه:-"

آخه فیسل و دیونا و ونتی اینا هیچکدوم کاراکتری نیستن که تو زمین باشن، یه ثانیه میاد یه حرکت میزنند و میرن:-" (البته فیشل فکر کنم بیلد فیزیکال DPS داشت که کاریش نداریم:-" )

من که از یائه م خیلی راضی بودم:D هم آف فیلدش جواب بود(من بقیه رو میزدم، این خودش چندتا دشمن دیگه میترکوند:D ) هم حتی خودش هم اگر تو زمین بود باز بازی باهاش حال میداد:D الان که احتمالا با دندرو بهترم شده باشه:-"

کلا DPS کلیمور زیاد نداشتیم، فکر کنم فقط دیلوک و ایولا و ایتو

که دیلوک و ایتو رو من دوست میداشتم:-"
ایولا هم بلد نیستم باهاش بازی کنم:)) (تو ایونت قبلی که تیم ثابت داشت، فاجعه ترین تیمی که رفتم ایولا بود که اصلا سر در نیوردم و میلی متری به امتیاز مورد نطر رسیدم:D )

در مجموع مبارزه از نزدیک کلا جذاب تره:D
برای همین کلیمور میاد رده ی وسط:-"

دحیه اگر بخواد سامورت باشه(عمرا) یا بیاد یه ثانیه برست بزنه و بره، به نظرم خیلی ناامید کننده میشه:-"
تمام کاراکتر های جدید به ترتیب بر اساس ری اکشن های دندرو ریلیز میشن تایناری برای ری اکشن اسپرد ساینو برای ری اکشن اگرویت و هایپربلوم نیلو برای ری اکشن بلوم و دحیه هم برای برنینیگ و برگن طراحی شده . طبق لیک ها دی پی اس هست و همونطور که گفتم کیتش بر پایه ری اکشن برنینیگ و برگن هست

در مورد تیرکمون هم:

به نظرم پولارم بهترین سلاح بازیه بعدش شمشیر و بعد هم کلیمور کاتالیست هم اگه مثل هیزو باشه خیلی خوشم میاد ولی بقیه نه از دور میزنن تیرکمون هم اصلا نمیتونم باهاش سازگار بشم کلا مبارزه از نزدیک باحال تره 👌😎

تمام کاراکتر های جدید به ترتیب بر اساس ری اکشن های دندرو ریلیز میشن تایناری برای ری اکشن اسپرد ساینو برای ری اکشن اگرویت و هایپربلوم نیلو برای ری اکشن بلوم و دحیه هم برای برنینیگ و برگن طراحی شده . طبق لیک ها دی پی اس هست و همونطور که گفتم کیتش بر پایه ری اکشن برنینیگ و برگن هست
that make sense
جالب بود بهش دقت نکرده بودم

پس مشخص شد که zhongli و المنت دندرو هیچوقت قرار نیست تیم رو ترک کنن : ) )

انمو و کرایو و جئو با دندرو هیچ ریکشنی درست نمیکنن
جالب شد!

پس میشه آینده المنت های جدیدی داشته باشیم که هیچ ارتباطی با المنتای الان نداشته باشن 🤔
تا کی قراره فقط کاراکتر با این المنتا بسازن ؟؟
بعد ازونموقعی که گفتن قراره مکانیزم های جدیدی اضافه کنن احتمالش بیشتره

شایعه شده قراره انیمه داستان قبل از گنشین رو تعریف کنه:

Capture.JPG

اتفاقا به نظرم تنها کسی که درست از تیرکمون استفاده میکنه همون گانیو هست. تیرکمون برای اینه که از راه دور و فاصله ایمن بزنی نفله کنی نه اینکه بری بچسبی ور دل دشمن که یه دونه شیلد هم لازم بشی. یکی از لذت های بردن گانیو در اوپن ورلد هم همینه که از جاهایی که دست دشمن بهت نمیرسه میتونی باهاش بازی کنی و برای همینم وقتی کاراکترهای دیگه ضعیف باشن، گانیو خیلی خوب میتونه کری کنه. بدیش اینه که وقتی گانیو توی تیم باشه دیگه کمتر پیش میاد با بقیه هم بازی کنی :-" :D

بحث تیرکمون شد، این داستان اموس هم ببینین جالبه :>

1ozu46mifz361.jpg

0szeus0jfz361.jpg

uw82thpjfz361.jpg

xjyp0kblfz361.jpg

ty2b7splfz361.jpg

m3x1zp8mfz361.jpg

ny4r68fnfz361.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or