Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
من برای چیلده چنین نکردم.‌‌.. یا حتی ایتو که سلاحشم گرفتم:-"
بعد برای ژیائو؟
درسته دوستش دارم و هنوزم یه سمت Abyssمه! ولی خیر :-"

عجبا! بالاخره نوبلس جوابه یا نه:|
چیلده فرق داره:-" اکثر کاراکترهای پنج ستاره بین C0 و C6 فرق زیادی نیست ولی این کلا حتی سبک بازی هم عوض میکنه به غیر از اینکه اسپم کردن اسکیل پشت سر هم سریع برست رو پر میکنه :D

نوبلس کلا روی کاراکترهایی که برستشون یکباره دمیج میده کارا نیست، مثل ژینگکیو، ژیائو، نوئله، ایتو و ... :D حتی برای اطمینان چک هم کردم و اسنپ شات هم نمیشه :D
چهار تا نوبلس خوبه برای اینکه دمیج کل تیم رو زیاد کنی ولی معمولا اون رو روی بنت میزارن :D

چیلده فرق داره:-" اکثر کاراکترهای پنج ستاره بین C0 و C6 فرق زیادی نیست ولی این کلا حتی سبک بازی هم عوض میکنه به غیر از اینکه اسپم کردن اسکیل پشت سر هم سریع برست رو پر میکنه :D

نوبلس کلا روی کاراکترهایی که برستشون یکباره دمیج میده کارا نیست، مثل ژینگکیو، ژیائو، نوئله، ایتو و ... :D حتی برای اطمینان چک هم کردم و اسنپ شات هم نمیشه :D
چهار تا نوبلس خوبه برای اینکه دمیج کل تیم رو زیاد کنی ولی معمولا اون رو روی بنت میزارن :D
دو تا نوبلس کاری به اسنپ شات نداره
ژیائو و نوئل برستشون نحوه اتک زدنشون رو عوض می کنه ولی بازم دمیجش بر حسب تلنت نرمال اتک حساب میشه برا همین نوبلس کارایی نداره
ولی شمشیر آبکی های شینکچو بر اساس تلنت برستش حساب میشه و دو تا نوبلس دمیج همه شمشیر آبکی هاش رو زیاد میکنه.
ایتو
who?
:D

برا بیلد شینکچو 4 تا امبلم یا دوتا نوبلس دو تا ست هایدرو بهترین دمیج رو میدن
دو تا هایدرو دو تا گلادیاتور یا شیمناوا هم خوبن
دو تا گلادیاتور دو تا شیمناوا هم در درجه بعد خوبه
4 تا نوبلس هم اگه کس دیگه تو تیم استفاده نکنه خوبه ، من خودم برا باف آیاکا 4 تا نوبلس گذاشته بودم رو شینکچو
سلاحش هم همیشه باید sacrificial sword باشه ولی اگه تو تیم رایدن هست lion roar یا harbinger of dawn به مراتب بهترن.

View attachment 239372
ازاین لوت های یهویی براتون آرزو میکنم
این بار 5-6 امی میشه ازاینامیگیرم،مثل چی حال میده بهت :Thumbsup:
من هروقت بیست رزینی رفتم، دراپ بهتری داشتم:-"
40تایی همیشه گولم زده...ولی چون سریع تره بازم 40تایی میرم:(

من هروقت بیست رزینی رفتم، دراپ بهتری داشتم:-"
40تایی همیشه گولم زده...ولی چون سریع تره بازم 40تایی میرم:(
آره حقیقتا چون سریعتر میشه منم میرم ولی تو 20رزین بهت یهو یه طلایی میده که تو40تایی هم همون یدونست
بصرفه تر20تایی سریعتر برا بی حالا 40تایی 🤭😜

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
1vs3p2ia43b81.jpg

zk55n82vv2b81.jpg

1krqm82vv2b81.jpg

1fp7u82vv2b81.jpg

نگریستم...
الان پیتی+جم هایی که دارم، روی 70ه
خوب با این حساب تقریبا میشه گفت 50~50 رو که هستم

مپ جدید رو نرفتم، ایونت رو کامل نرفتم، ابیسم هنوز سر نزدم (کلا این چند روز به طور خلاصه غلط خاصی نکردم :-" ) فکر کنم تا آخر بنر یائه بتونم به گارانتی برسم:-" یا در بدترین حالت نصف راه رو برم و امیدوار باشم برای اینکه زیر سافت پیتی یائه رو بگیرم:-"

View attachment 239414
خوب اینم از نرف انمی های جدید
حالا هی بیاین بگین ددی بدx-(
باتموم وجود ویش بزنین واسه ددی :Excited: :Excited:
در مورد خط آخرش...
با این بلبشویی که ملت سر ایونت راه انداختن، نرف نمیکردن باز یه جماعتی شاکی بودن:-"

آره ایونت نیاز به یه باکس خوب(کاراکترهای متنوع:-" ) داره ، ولی واقعا نمیشه همه ی ایونت ها رو عقب نگه داشت برای اینکه "ملتی که تازه اومدن، زورشون نمیرسه!"
نهایت، بخش داستانیش آسون باشه(که خو بود واقعا! طرف اصلا هیچکی هم نداشته باشه، 4تا کاراکتر خود بازی میزاره، یه مرحله هم بری که کافیه:-" ) ولی چالش هم بخواد!
و کل چالش بازی فقط توی ابیس نباشه:-"

View attachment 239414
خوب اینم از نرف انمی های جدید
حالا هی بیاین بگین ددی بدx-(
باتموم وجود ویش بزنین واسه ددی :Excited: :Excited:
نه، بیشتر نرف برای کمک به انمو بوده:D اون قابلیت هاشون که به شیلد ضربه بزنن و باف یا هیل بشن هنوز هست، به قول طرفدارای ژانگلی هم که "شیلد ددی همیشه بالاست" :-" :D

ولی جدی به جای اینکه اینقدر به شیلد وابسته باشین، سعی کنین داج کردن یاد بگیرین :D

آخرین ویرایش:
نه، بیشتر نرف برای کمک به انمو بوده:D اون قابلیت هاشون که به شیلد ضربه بزنن و باف یا هیل بشن هنوز هست، به قول طرفدارای ژانگلی هم که "شیلد ددی هم که همیشه بالاست" :-" :D

ولی جدی به جای اینکه اینقدر به شیلد وابسته باشین، سعی کنین داج کردن یاد بگیرین :D
گذشت اون زمانا که داج میکردیم:-"
الان هم شیلد داریم، هم هیلر:)) :-"

نه، بیشتر نرف برای کمک به انمو بوده:D اون قابلیت هاشون که به شیلد ضربه بزنن و باف یا هیل بشن هنوز هست، به قول طرفدارای ژانگلی هم که "شیلد ددی همیشه بالاست" :-" :D

داج چی هست اصلا :D
View attachment PotPlayerMini64_2022-01-11_23-09-15-077.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or