Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
خب یه نظر اولیه راجع به یویمیا بدم

اول اینکه اکثر ماب ها حتی این سامورایی های ساده رو خیلی ساده و راحت میکشه ، دوم اینکه فعال کردن استک هاش با ماب ها کار خیلی سختیه ، به عبارتی واقعا یه کارکتر باس کشه

از معایبش
اول اینکه چون اسکیل نداره و برستشم زیاد کاربردی نیست ، یه کم حس یکنواختی ممکنه بده ، دوم اینکه با اومدن کاکرکتری مثل یویمیا و پلی استایل اوتو اتکش اضافه شدن یه فوکوس مثل سولز ها به بازی لازم شده ، چون با جا به جایی انمی ها ممکنه تیرها بینشون تقسیم شه و مثلا اونی که یه ضربه میخواد تا بمیره ، زنده بمونه و بعد بیاد اذیت کنه

صدا پیشه و طراحی کاکتر چه ظاهر چه شخصیت پردازی عالیه ، خصوصا دیالوگش تو هوای بارونی رو من خیلی دوست دارم

یه سری ایراد ها که از گرفتن هم تخیلیه ، چرا بعضی تیرهاش نمیخوره و چرا تیر هاش دنبال کننده نیست ، واقعا مسخره ان ، پس باید تیر های هلیچار ها هم دنبال کننده میبودن تا وقتی ما جاخالی میدیم بیان بهمون بخورن ، اصلا چطوره اوتو گیم پلی بزارن ، بازی خودش بره فارم کنه و کومیسیون ها رو انجام بده ؟

از نظر خودم کمی دمیج شارژ اتکش رو افزایش میدادن ( در حدود ۵۰ درصد) و کمی هم برد اوتو اتکش رو بیشتر میکردن ، در عوض Cd اسکیلش رو افزایش میدادن واقعا پرفکت میشد

خب حالا که اومدن لاسیگنورا دیگه اسپویل حساب نمیشه، اینم تم باس فایتش:D

البته هنوز نسخه کامل نیست:-"

پ.ن: نمیدونم چرا اینقدر حس و حال آهنگ نبرد پایانی با ورجیل توی DMC3 رو داره :D

• Like
Reactions: NHM
خب یه نظر اولیه راجع به یویمیا بدم

اول اینکه اکثر ماب ها حتی این سامورایی های ساده رو خیلی ساده و راحت میکشه ، دوم اینکه فعال کردن استک هاش با ماب ها کار خیلی سختیه ، به عبارتی واقعا یه کارکتر باس کشه

از معایبش
اول اینکه چون اسکیل نداره و برستشم زیاد کاربردی نیست ، یه کم حس یکنواختی ممکنه بده ، دوم اینکه با اومدن کاکرکتری مثل یویمیا و پلی استایل اوتو اتکش اضافه شدن یه فوکوس مثل سولز ها به بازی لازم شده ، چون با جا به جایی انمی ها ممکنه تیرها بینشون تقسیم شه و مثلا اونی که یه ضربه میخواد تا بمیره ، زنده بمونه و بعد بیاد اذیت کنه

صدا پیشه و طراحی کاکتر چه ظاهر چه شخصیت پردازی عالیه ، خصوصا دیالوگش تو هوای بارونی رو من خیلی دوست دارم

یه سری ایراد ها که از گرفتن هم تخیلیه ، چرا بعضی تیرهاش نمیخوره و چرا تیر هاش دنبال کننده نیست ، واقعا مسخره ان ، پس باید تیر های هلیچار ها هم دنبال کننده میبودن تا وقتی ما جاخالی میدیم بیان بهمون بخورن ، اصلا چطوره اوتو گیم پلی بزارن ، بازی خودش بره فارم کنه و کومیسیون ها رو انجام بده ؟

از نظر خودم کمی دمیج شارژ اتکش رو افزایش میدادن ( در حدود ۵۰ درصد) و کمی هم برد اوتو اتکش رو بیشتر میکردن ، در عوض Cd اسکیلش رو افزایش میدادن واقعا پرفکت میشد
cd اسکیلش همین الان هم به نظرم خیلی زیاده، فکر کنم 9 ثانیه باشه، اونم برای کاراکتری که بیشتر قدرتش توی فاز اسکیل هست :D

• Like
cd اسکیلش همین الان هم به نظرم خیلی زیاده، فکر کنم 9 ثانیه باشه، اونم برای کاراکتری که بیشتر قدرتش توی فاز اسکیل هست :D
۸ ثانیه هست ، این ۸ ثانیه برای استفاده از ساب و ساپورت و برگشتن روی یویمیا کم هم میاد ، یه جورایی پلیر یویمیا بَرده اسکیل و اتو اتکش میشه
اون چیزی که من میگم برای اینه که تنوع بیشتری به گیم پلی کارکتر بده ، مثلا گانیو وسط شارژ اتک ، از اسکیلش برای جلب توجه انمی ها و برستش هم استفاده میکنی که جدا از دمیج خودش ، دمیج کارکتر رو هم باف میکنه ،

به نظر من که دارم باهاش بازی میکنم، اگه اسکیلش کول داون بیشتری داشت ، ولی قابلیت های دیگش مثل شارژ اتک و برستش تقویت میشد ، میتونست کارکتر خیلی بهتر و کامل تری (بالانس) بشه ،

الان فقط یه اسکیل قدرتمنده، حالا برای فری تو پلی ها اسکیل و اوتو اتکش انقدر قوی و مطلق نیست، برای وال ها که کانس ۶ میکنن ،، رسما ماشین گان میشه ، با یه اسکیل هر چی میاد جلوشون میکشن

نگاه مثال خوبش چایلده ، تنوع خیلی خوبی تو گیم پلی داره ، ادم از همه قابلیت هاش استفاده میکنه، به خاطر کول داون بالاش، از شارژ اتک اسکیل وبرستش با هم

برست قوی و شارژ اتک قابل اتکا ، کمبود اسکیلشو میپوشونه

حالا اینجا اصلا دمیج اسکیل چایلد با یویمیا قابل قیاس نیست و قضیه رو بدتر میکنه که فقط پلیر اتکا کنه به اسکیل

اگه گانیو یه سامانه پرتاب موشک های بالستیکه
الان یویمیا یه کاتیوشاست

خب حالا که اومدن لاسیگنورا دیگه اسپویل حساب نمیشه، اینم تم باس فایتش:D

البته هنوز نسخه کامل نیست:-"

پ.ن: نمیدونم چرا اینقدر حس و حال آهنگ نبرد پایانی با ورجیل توی DMC3 رو داره :D
چون تم مبارزه با چیلده به نظرم خفن ترین OST بازی تا به امروز هست، پس اینک دیگه برای خودم اسپویل نمیکنم:-"

@ce7en44
یکم داستانی اسپویل:-" شدید ولی تو حداقل میدونم اینو خبر داری:-"

ما یه لیک قدیمی داشتیم که توی هر آرک، کدوم هاربرینگرها حضور دارن.
توی اون لیک بانو لا سیگنورا توی همه ی کشورها بود!

بعد این لیک اسم سه تا هتربرینگر رو بده بود برای اینازوما، که لت سیگنورا، پسر کلاهیه و یکی دیگه بود که اسمش یادم نیست(فکر کنم همونی که تو کمیک ها بوده)

دوتاشون تا الان تایید شدن، مونده تا اومدن کشور بعدی، اینم مشخص بشه! :-"
اگر بازم ازشون دیدیم، و همونی بود که لیک کرده بودن‌، پس حتی اگر اسپویل مرگ بانو هم درست باشه، پس ادو تنسه میشه :-"

در کل اون قضیه ی به عنوان کاراکتر قابل بازی ندادنش هم که قبلا هم گفتم، منتفیه کامل!
شاید خیلیییییی لفتش بدن، ولی حتما میدنش! :-"
مثل شیرو تو F/GO که قشنگ 4~5سال طول کشید تا دادنش:-" (آخه این چیه این همه ملت فنش بودن و سال ها انتظار؟ :| )

• Like
Reactions: NHM and ce7en44

دلم برای کسایی که هنوز مقاومت میکنن و از این تیر لیست ها میدن میسوزه ، اوکی سیمپ یه کارکتر هست درست ، ولی خوب شعور مخاطب هم در نظر بگیرید

فکر کن دیلوک رو بزاری بغل گانیو و هوتائو

IMG_20210820_010853_121.jpg

• Like
چون تم مبارزه با چیلده به نظرم خفن ترین OST بازی تا به امروز هست، پس اینک دیگه برای خودم اسپویل نمیکنم:-"

@ce7en44
یکم داستانی اسپویل:-" شدید ولی تو حداقل میدونم اینو خبر داری:-"

ما یه لیک قدیمی داشتیم که توی هر آرک، کدوم هاربرینگرها حضور دارن.
توی اون لیک بانو لا سیگنورا توی همه ی کشورها بود!

بعد این لیک اسم سه تا هتربرینگر رو بده بود برای اینازوما، که لت سیگنورا، پسر کلاهیه و یکی دیگه بود که اسمش یادم نیست(فکر کنم همونی که تو کمیک ها بوده)

دوتاشون تا الان تایید شدن، مونده تا اومدن کشور بعدی، اینم مشخص بشه! :-"
اگر بازم ازشون دیدیم، و همونی بود که لیک کرده بودن‌، پس حتی اگر اسپویل مرگ بانو هم درست باشه، پس ادو تنسه میشه :-"

در کل اون قضیه ی به عنوان کاراکتر قابل بازی ندادنش هم که قبلا هم گفتم، منتفیه کامل!
شاید خیلیییییی لفتش بدن، ولی حتما میدنش! :-"
مثل شیرو تو F/GO که قشنگ 4~5سال طول کشید تا دادنش:-" (آخه این چیه این همه ملت فنش بودن و سال ها انتظار؟ :| )
عه؟ فکر میکردم تو قبلا شنیده باشیش:-"

والا این لیک رو نشنیده بودم ولی به نظر منم دیگه کم کم باید شروع کنن به معرفی هاربینجرها و هدفشون.
اونی که توی کمیک ها هست اسمش دوتوره هست به ایتالیایی یعنی دکتر :-"
اسم پسر کلاهیه اسکراموچ هست، تکرار کن: اسکرامووووچ :D

شاید یه روزی سیگنورا رو به عنوان زامبی زنده کردن و اون موقع تونستیم باهاش بازی کنیم :D

نمیدونستم شیرو این همه محبوبه :))

آخرین ویرایش:
  • Like
سلاح نهایی برای مقابله با باس فایت سیگنورا لو رفت :D

xwcjcmqy9qi71.jpg

عه؟ فکر میکردم تو قبلا شنیده باشیش:-"

والا این لیک رو نشنیده بودم ولی به نظر منم دیگه کم کم باید شروع کنن به معرفی هاربینجرها و هدفشون.
اونی که توی کمیک ها هست اسمش دوتوره هست به ایتالیایی یعنی دکتر :-"
اسم پسر کلاهیه اسکراموچ هست، تکرار کن: اسکرامووووچ :D

شاید یه روزی سیگنورا رو به عنوان زامبی زنده کردن و اون موقع تونستیم باهاش بازی کنیم :D

نمیدونستم شیرو این همه محبوبه :))
شنیدم که...فقط یادم اومد گفتم اشاره کنم باز:-"

من به اون اسکراموچ ترجیح میدم بگم ایتاچی:)) اون وایب رو داره تا حدی:))
اسمه آخه؟ :| زودتر بیاد و اینم 4~5تا اسم داشته باشه هر کدوم راحت تر بود به کار ببرم:-"

دوتور...دکتر....همممممم....مطمئن؟
صرفا از این نظر که برای دکتر میتونستن از اون ماسک های مدل اساسین های 2 و برادرهود استفاده کنند:-" ماسک مخصوص دکترها تو بازی ها شده:)) :-"

شاید هم نمرد بانو...باور نمیکنم که بمیره:(
دروغه :(

• Like
شنیدم که...فقط یادم اومد گفتم اشاره کنم باز:-"

من به اون اسکراموچ ترجیح میدم بگم ایتاچی:)) اون وایب رو داره تا حدی:))
اسمه آخه؟ :| زودتر بیاد و اینم 4~5تا اسم داشته باشه هر کدوم راحت تر بود به کار ببرم:-"

دوتور...دکتر....همممممم....مطمئن؟
صرفا از این نظر که برای دکتر میتونستن از اون ماسک های مدل اساسین های 2 و برادرهود استفاده کنند:-" ماسک مخصوص دکترها تو بازی ها شده:)) :-"

شاید هم نمرد بانو...باور نمیکنم که بمیره:(
دروغه :(
به نظر من بیشتر وایب فیتان از HxH رو داره :D
چشه مگه؟ اسم به این خوبی :D

آره:-"
Dottore
اونا دکتر عمومین:D شاید این تخصصش فرق داره :D

والا خیلی وایب میده، با توجه به گذشته اش هم انتظار میره که بمیره :-"

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟