Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
اولین متریال نیزه....بعد از 3 ماه boss زدن :))
به من هفته پیش یه کمان داد بعد 4،5 ماه :>
این هفته هیچی :D

برای boss هفتگی جدید...فقط ای کاش تعداد تخفیف 50درصدی رزین رو بیشتر کنن...سه تا دیگه خیلی ظلمه
دیر یا زود یا باید کپ و ریجن ریت ریزن رو خیلی ببرن بالا وگرنه تو 1 روز نمیشه مجبوریم هر روز هفته ویکلی باس بزنیم :D

برا ما که از اول بودیم اوکیه چون به اندازه‌‎ی کافی متریال واسه کاراکتر های قدیم جمع کردیم، کاراکتر های جدید هم که به باس جدید نیاز دارن :D

View attachment 221436

اولین متریال نیزه....بعد از 3 ماه boss زدن :))

P.S
برای boss هفتگی جدید...فقط ای کاش تعداد تخفیف 50درصدی رزین رو بیشتر کنن...سه تا دیگه خیلی ظلمه
واسه من که همش متریال نیزه دراپ میشه >_>

ببین دیگه چقد زیاد داشتم که نیزه کرفت کردنی Xiao رو مکس کردم با اینکه اصلا بدردشم نمیخوره ;))

ولی کاش یه کاراکتر Summoner ام اضافه میکردن:-?

مثلا یدونه ازون غول گنده هایی که تو اون دومین جدیده هست رو احضار میکردیم میرفتی یگوشه قهوه میخوردی خودش کارو تموم میکرد

انتظاری که من از کاراکترای دندرو دارم اینه

آخرین ویرایش:
کاش بنر استاندارد دراپ ریت اسلحه 5* هاش بیشتر از کاراکتر 5* بود :-?

چون فکر نمیکنم جز whale ها کسی بنر اسلحه رو ویش بزنه اصن :-?
من :D

این بنر فعلی خیلی ریسکی بود، انقدر استرسی بود که ویش که زدم دیدم گلد شد ، رفتم از اتاق بیرون ، تا ده شمردم ، اومدم نتیجشو دیدم

یعنی فقط دعا میکردم پالس نداد ، اف بنر بده ، بلید نده ، بلید میداد تنها کاری که میتونستم باهاش بکنم ، از بالای دراگون اسپین پرتش کنم تو دریا...

آقایون، Skyward Harp به درد کی میخوره؟ به دلم صابون زده بودم که رسیدم به پیتی بنر استاندارد یه کارکتر بده (ترجیحا جین)، برا دومین بار متوالی سلاح داد. :| 8-|
ای کاش یه چیزی مثل این Epitomized Path که به بنر سلاح اضافه کردن، به بنر استاندارد اضافه میکردن. با این وضعیت تا ابد جین و مونا رو نمیگیرم.~X(

آقایون، Skyward Harp به درد کی میخوره؟
سلاح خیلی خوبیه :D
ببین کدوم از Bow User هایی که داری میخوای بیشترین دمیج رو بدن، بدش دست اون

بنظرم اگر کمان *5 دیگه نداری به ترتیب دست اینا خیلی خوبه: گانیو، چایلد، فیشل، ونتی

ای کاش یه چیزی مثل این Epitomized Path که به بنر سلاح اضافه کردن، به بنر استاندارد اضافه میکردن. با این وضعیت تا ابد جین و مونا رو نمیگیرم.~X(
از اونور من واسه سلاح رو استاندارد ویش میزدم مونا C2 شد :D

نه مورا دارم ، نه متریال اسند ۶ یویمیا، نه متریال تاندرینگ پالس ، دو هفته اینجا دستم بنده .... ارتیفکت که هیچی ،فقط تلنت بوک دارم

تلنت مونا و ارتیفکت مونا و دیونا هم مونده ، موقتی دو تا ارتیفکت های چایلد رو برداشتم گذاشتم روش ، یه یک ماهی دستم بنده

خوبیش اینه که دیگه تا ۱۰۰ روز اینده قرار نیست رو این اکانت ویش بزنم ، و میشینم به بیلد کردن ، اگه بخوام صادق باشم هنوز یولا و کچینگم هم کامل بیلد نیستن :D

هنوز یه هیدرو دمیج بونز ۵ ستاره ندارم (الان دو تا میخوام)

در انتظار اینازوما هی دست دست کردم تو خرج کردن فریجایل ها

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
نمیدونم این اونت لی لاین دوبل که دقیقا الان دادن نعمته یا لعنت
باس ها رو نزدم ، تازه فردا میخواستم متریال ویپن بگیرم
احتمالا این هفته دوالین رو نزنم
منم میخواستم لی لاین برم، اشتباهی هی دونه کاندنس مصرف کردم، بعدش اعصابم خورد شد و رفتم دوالین خالی کردم:D

کاندنسم نگه داشته بودم برای فردا که دامین تلنت بوک یا وپن برم:D

• Like
Reactions: NHM and vaan 2
IMG_20210823_234131_280.jpg
انیورساری ایز هیر
تو استریم قبلی تعجب کردم چیزی از سالگرد نگفتن ،

اینکه جف هم اعلام کرده انگار خبرای بزرگتر از محتوای بازیه و ممکنه پلتفرمای دیگه تایید شه

• Like
  • Love
Reactions: NHM and ce7en44
امروز بالاخره ایونت تاور دیفنس رو تموم کردم...به طور کلی از سریه قبل راحت تر بود و فارم کمتری نیاز داشت (دفعه قبلی برای آپگریدها حس میکنم خیلی فارم میخواست:-" )

ایونت جدیدم رفتم...راستش حسش نیمده درجه سختی چهارمش رو برم، مخصوصا که اینجا میگفتید خیلی سخته!
ولی این نوع ایونت ها جون میده برای ژیائو:)) خیلی حال میده اینجوری لهشون کنی>:)

+حالا انقدر از این الکتروگرانم استفاده میکنند تا خزش کنندا:))

---

دیلوک هم زودتر از انتظار شد فرندشیپ10 :-"
برای بنت بایو چه کرد؟
یادمه میگفتن 4تا نوبلس بندازید روش و تمام..‌
نه بیشوخی باید چه کرد؟ :))

• Like
Reactions: NHM and ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or