Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
یه کاراکتر لازم داری که با آب شیلدش رو تخریب کنه.
سینکچو خوبه ، باربارا از اونم بهتره.
تا وقتی شیلد داره دمیج زدن فایده نداره بعد که با آب شیلدش از بین رفت با یه ult آیاکا تموم میشه.
وقتی جونش کم میشه میره تو فاز هیل کردن خودش ،یه سری چیز میریزه رو زمین که فک کنم اونا هم باید با آب از بین ببریشون.
فقط همون یبار تو آبیس باهاش مبارزه کردم شاید خیلی دقیق نگفته باشم.:-?
من با سینگچو هرکاری کردم نتونستم بزنمش کول داونش خیلی طولانیه تا به خوای اون سه تا ستونا که شیلدشو فعال میکنه جلوشو بگیری 2 ساعت میگزره خوراکش باربارا با چایلده تو هر کواپی که به با بقیه رفتم واسش این دوتا رو اوردن
(چند روز پیش @NHM عزیز اومد تو 2 دقیقه این باس زد پرام ریخت دمت گرم داداش :x خداییش بین همه ی کواپی که بقیه رفتم از همشون بهتر بازی میکنی دست مریزاد) تو ابیسم با باربارا بدون ارتیفکت راحت میشه زدش قبلا تکی اصن نمی تونستم بزنمش یکی از بچه ها راهنمایی کرد حرف از ابیس شد چند ساعت دیگه ریست میشه یه راهنمایی بکنین دوستان چی بردین برا فلور 12 چمبر 1 خودم این تیم بردم نتوستم
ایاکا-ژانگلی-شینگچو-دایونا
جین-رزاریا-شیانلینگ-تراولر(المنتالش وی الکترو)

یه کاراکتر لازم داری که با آب شیلدش رو تخریب کنه.
سینکچو خوبه ، باربارا از اونم بهتره.
تا وقتی شیلد داره دمیج زدن فایده نداره بعد که با آب شیلدش از بین رفت با یه ult آیاکا تموم میشه.
وقتی جونش کم میشه میره تو فاز هیل کردن خودش ،یه سری چیز میریزه رو زمین که فک کنم اونا هم باید با آب از بین ببریشون.
فقط همون یبار تو آبیس باهاش مبارزه کردم شاید خیلی دقیق نگفته باشم.:-?
تا اومدم تکون بخورم دو تا ملق زد باربارام رو کشت ، بعد منفجر شد بقیه رم کشت

یعنی مثل باسا نیست وایسه دعوت کنه بریم بزنیمش

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
همینی که میگه بانو احتمالا به زودی کاراکتر قابل بازی نخواهد بود؟ :(

Yae هم که 2.2 نمیاد...من خوشم اومد ازش:(

ولی فا* یه!!!!! قراره بادی تایپ جدید بیاد! مرد هیکلی! یه Oni هست:D ولی هنوز انیمیشن هاش درست نیست میگن به این زودی منتظرش نباشید!
یه مرد ( کاراگاه) و یه زن (دزد دریایی) و یه دختر نینجا هم خواهند بود جزو کاراکترهای آینده:-"

صرفا بر اساس این لیک ها حداقل سه تاش رو دوست خواهم داشت:)) نینجاهه هم اگر خوب باشه، میشه 4تا :p
میدونی چرا سیگنورا کرکتر قابل بازی نخواهد بود:(
چند ساعت پیش یک لیکر معتبر بصورت غیر مستقیم اشاره کردن سیگنورا بدست شوگان کشته میشه :((

• Like
چند ساعت پیش یک لیکر معتبر بصورت غیر مستقیم اشاره کردن سیگنورا بدست شوگان کشته میشه :((
دراپ

• Like
اقا من چرا نمیتونم این باس پایرو رو بزنم هیچ ، تو سه چهار تا حرکت فلاورز ویکتوریم میکنه

ابیس این سری راحت بود یا ایاکا خیلی قویه رو نمیدونم ولی خیلی بی دردسر همه رو سه کردم ، تا این باس پایرو ، اخه یه جوریم میبازم که انگیزه امتحان مجدد رو میگیره
فردا باید برم یه دو سه ساعت وقت بزارم اشنا بشم با این باس
من برای یکی از رفیقام که تازه یومیا رو گرفته....باربارا ی بیلد نشده (آرتیکفت الکی و فول لول آپ نشده) رو میارم با کچینگ که CD Skill اون پایین هستش....راحت تو همون فاز اول شیلدش رو میزنیم...هر چند لامصب خیلی وَرجه وُرجه میکنه و رو اعصاب هستش ولی حرکات ـش رو یاد بگیری، دستت میاد که کی باید فرار کنی.
بعد از شیلدش دیگه بعدش با کچینگ به جونش می افتم...اون هم شینگشو و یولا رو داره و ترکیبی میزنه

فقط وقتی که تو حالت خلصه میره، باید سریع اون سه تا المان ـش رو با شخصیت المنتال دمیج زد که شیلد نگیره.....تک نفره سخته و رسیدن به آخری ممکنه وقت کم بیاری ولی 2نفره سریع میشه زدش

• Like
من با سینگچو هرکاری کردم نتونستم بزنمش کول داونش خیلی طولانیه تا به خوای اون سه تا ستونا که شیلدشو فعال میکنه جلوشو بگیری 2 ساعت میگزره خوراکش باربارا با چایلده تو هر کواپی که به با بقیه رفتم واسش این دوتا رو اوردن
(چند روز پیش @NHM عزیز اومد تو 2 دقیقه این باس زد پرام ریخت دمت گرم داداش :x خداییش بین همه ی کواپی که بقیه رفتم از همشون بهتر بازی میکنی دست مریزاد) تو ابیسم با باربارا بدون ارتیفکت راحت میشه زدش قبلا تکی اصن نمی تونستم بزنمش یکی از بچه ها راهنمایی کرد حرف از ابیس شد چند ساعت دیگه ریست میشه یه راهنمایی بکنین دوستان چی بردین برا فلور 12 چمبر 1 خودم این تیم بردم نتوستم
ایاکا-ژانگلی-شینگچو-دایونا
جین-رزاریا-شیانلینگ-تراولر(المنتالش وی الکترو)
الان چک کردم اون مکعب آتیشیه میشه چمبر ۳ فلور ۱۱ خودم با سینکچو رفتم مشکلی هم نبود ولی دقیق یادم نیست چیکار کردم بنظرم سخت نبود.
تیم فلور ۱۱ و ۱۲ که رفتم این پایین میذارم عکسش رو.
Screenshot_2021-08-15-15-52-38-191_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2021-08-15-15-52-59-802_com.android.chrome.jpg
اینجا هم قبلا یه کلیپ از سمت اول ۱۲-۱ گذاشته بودم که هوتائو توش جنبه تزیینی داره با همون دیونا سریع تر رفته بودم.
کلا فلور ۱۲ باید به high tide و low tide دقت کنی.
وقتی لو هست هر چقدر انرژی تولید کنی انرژی گیرت نمیاد. بجاش وقتی های هست خیلی بیش از حد معمول انرژی گیرت میاد.
نیمه دومش هم قاعدتاً باید با فال دمیج جین اون فاتویی ها رو راحت بزنی. خودم جین ندارم که بهتر راهنمایی کنم.

تا اومدم تکون بخورم دو تا ملق زد باربارام رو کشت ، بعد منفجر شد بقیه رم کشت

یعنی مثل باسا نیست وایسه دعوت کنه بریم بزنیمش
میتونی از شیلد استفاده کنی که راحت باشی.

نگاه...اونقدر انیمه دیدیم که میدونیم این چیزا اصلا معنی نداره:p (نمونه خفنش ناروتو:-" )

و بازم میگم، کیسه پول متحرکه!
لا سیگنورا روزی ردزگاری نیمد من میام تو همین تاپیک رگم رو میزنم:-" :))

• Like
الان چک کردم اون مکعب آتیشیه میشه چمبر ۳ فلور ۱۱ خودم با سینکچو رفتم مشکلی هم نبود ولی دقیق یادم نیست چیکار کردم بنظرم سخت نبود.
تیم فلور ۱۱ و ۱۲ که رفتم این پایین میذارم عکسش رو.
View attachment 220675
View attachment 220676
اینجا هم قبلا یه کلیپ از سمت اول ۱۲-۱ گذاشته بودم که هوتائو توش جنبه تزیینی داره با همون دیونا سریع تر رفته بودم.
کلا فلور ۱۲ باید به high tide و low tide دقت کنی.
وقتی لو هست هر چقدر انرژی تولید کنی انرژی گیرت نمیاد. بجاش وقتی های هست خیلی بیش از حد معمول انرژی گیرت میاد.
نیمه دومش هم قاعدتاً باید با فال دمیج جین اون فاتویی ها رو راحت بزنی. خودم جین ندارم که بهتر راهنمایی کنم.

میتونی از شیلد استفاده کنی که راحت باشی.
من هربار امتحان کردم با شینگچوم نتوستم متاسفانه چه ست ارتیفکتی روش انداختی داداش؟ من از این ارتیفکت انرژی ریشارژ اینازوما فعلا انداختم روش همون خوبه؟
ابیسم تیم ایاکات با من یکیه من ایاکام کامل بیلد نشده لامصب اما تلنتاشو بردم بالا بازم خیلی خوبه از زمان اون لیک ایاکا دارم براش فارم میکنم همچنان کامل نشده لعنت به هرچی ارتیفکته
اون هاید تاید لو تاید صبح رفتم نفهمیدم داستاش چیه دمت گرم بابت توضیحات
جین چارج اتک خیلی خوبه قشنگ میشه بولی کرد برا اون فاتویی ها تیمام جابه جا کنم برم تا ریست نشده
فلور 11 سر چمبر اخر همون پایرو بدون باربارا برام سخت بود زمان کم میاوردم تا این که فهمیدم باربارا براش خوبه دیگه زیاد به مشکل نخوردم
ممنون بابت راهنمایی

آخرین ویرایش:

نگاه...اونقدر انیمه دیدیم که میدونیم این چیزا اصلا معنی نداره:p (نمونه خفنش ناروتو:-" )

و بازم میگم، کیسه پول متحرکه!
لا سیگنورا روزی ردزگاری نیمد من میام تو همین تاپیک رگم رو میزنم:-" :))
آره بابا توی هونکای هم یه اتفاق مشابه برای هیمکو افتاد ولی ملت همچنان دارن باهاش بازی میکنن و هر چند وقت یه بار هم توی بنرها دوباره میاد:D

من هربار امتحان کردم با شینگچوم نتوستم متاسفانه چه ست ارتیفکتی روش انداختی داداش؟ من از این ارتیفکت انرژی ریشارژ اینازوما فعلا انداختم روش همون خوبه؟
ابیسم تیم ایاکات با من یکیه من ایاکام کامل بیلد نشده لامصب اما تلنتاشو بردم بالا بازم خیلی خوبه از زمان اون لیک ایلکا دارم براش فارم میکنم همچنان کامل نشده لعنت به هرچی ارتیفکته
اون هاید تاید لو تاید صبح رفتم نفهمیدم داستاش چیه دمت گرم بابت توضیحات
جین چارج اتک خیلی خوبه قشنگ میشه بولی کرد برا اون فاتویی ها تیمام جابه جا کنم برم تا ریست نشده
فلور 11 سر چمبر اخر همون پایرو بدون باربارا برام سخت بود زمان کم میاوردم تا این که فهمیدم باربارا براش خوبه دیگه زیاد به مشکل نخوردم
ممنون بابت راهنمایی
آره همون آرتیفکت انرژی ریشارژ اینازوما براش خوبه.
اگه هم از آرتیفکتای قدیمی دو تا نوبلیس دو تا هایدرو داری هم قابل استفاده هست.
چیزی که من روش گذاشتم دقیق یادم نیست ولی فک کنم دو تا هایدرو بود با یه سری متفرقه که انرژی ریشارژش زیاد شه نزدیک ۲۰۰ تا انرژی ریشارژ داشت. بیلدش رو خواستی میتونی تو پروفایلم توی بازی چک کنی گمونم جز کاراکترهایی هست که گذاشتمش تو پروفایل.
برا مقابله با شیلد ، دمیج مهم نیست یعنی بیلدش بجز انرژی ریشارژ که باعث میشه بتونی ضربات هایدرو بزنی اهمیت خاصی نداره اما چیزی که بنظرم میاد سینکچو من c6 هست، هم تعداد شمشیرای آبکیش بیشتره هم مدت زمانultش اگه اشتباه نکنم. :-?
ولی خب باربارا کلا راحت تره ،با همون باربارا برو اگه تیمت ناقص نمیشه.

آره بابا توی هونکای هم یه اتفاق مشابه برای هیمکو افتاد ولی ملت همچنان دارن باهاش بازی میکنن و هر چند وقت یه بار هم توی بنرها دوباره میاد:D
شما هنوز هونکای میرید؟ ایونت کچینگتون هم که تموم شد.:)
پاشید بیاید pgr ، تاحالا باس فایت به این خفنی تو هیچ بازی دیده بودید؟8->

شما هنوز هونکای میرید؟ ایونت کچینگتون هم که تموم شد.:)
پاشید بیاید pgr ، تاحالا باس فایت به این خفنی تو هیچ بازی دیده بودید؟8->
@NHM بازی رو خشک کرده:D ولی من چون ماه امتحانات بود زیاد وقت نکردم بازی کنم و تا چپتر ۱۰ بیشتر نرفتم و از ورلد بیلدینگش هم خوشم اومده و داستان هم تازه رفته فاز نهایی (مثل این میمونه که ایدر و لومینه همدیگه رو پیدا کرده باشن و حالا میخوان با Unknown God بجنگن:D)

مهمتر از همه اینکه دیگه گوشیم جا نداره که چیز جدیدی نصب کنم:D

آخرین ویرایش:
شمشیر چی دست ـش دادی، ارتیکفت های ساعت و جام چی هستش؟

آخرین ویرایش:
آره همون آرتیفکت انرژی ریشارژ اینازوما براش خوبه.
اگه هم از آرتیفکتای قدیمی دو تا نوبلیس دو تا هایدرو داری هم قابل استفاده هست.
چیزی که من روش گذاشتم دقیق یادم نیست ولی فک کنم دو تا هایدرو بود با یه سری متفرقه که انرژی ریشارژش زیاد شه نزدیک ۲۰۰ تا انرژی ریشارژ داشت. بیلدش رو خواستی میتونی تو پروفایلم توی بازی چک کنی گمونم جز کاراکترهایی هست که گذاشتمش تو پروفایل.
برا مقابله با شیلد ، دمیج مهم نیست یعنی بیلدش بجز انرژی ریشارژ که باعث میشه بتونی ضربات هایدرو بزنی اهمیت خاصی نداره اما چیزی که بنظرم میاد سینکچو من c6 هست، هم تعداد شمشیرای آبکیش بیشتره هم مدت زمانultش اگه اشتباه نکنم. :-?
ولی خب باربارا کلا راحت تره ،با همون باربارا برو اگه تیمت ناقص نمیشه.
از ست نوبلس دارم اتفاقا بعضیاشون رولش خوب افتاده بود چون از شینگچو استفاده نمی کردم انداختم رو بقیه از ست هایدروام اخیرا گرفتم بعضیاش خوب در اومده پس همونارو بندازم روش
شمشیر چی دست ـش دادی، ارتیکفت های ساعت و جام چی هستش؟
شمشیر بهتری نداشتم بدم دستش در حال حاضر favonius sword
دستشه ریف 2 از هیچی براش بهتره وضعیت کلیشو با ارتیفکتشام این پایین میزارم
2.jpg 1.jpg 3.jpg 4.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or