Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
آخه مشکلش اینه که فقط برای دشمن هایی که المنت پایرو یا هایدرو روشون هست باف دمیج میده و مثلا اسلایم ها تاثیری نداره.

دستت درد نکنه، اون ترکیب اول توی ویدئو زدم و توی ورلد بیرون ۱۸۵k زدم و توی ابیس ۲۷۲k :D دیگه بیشتر از اینم فکر نکنم بتونم بزنم:D با این پینگ افتضاح هم روتیشن درست انجام نمیشه و باف اتک از دست میره.
جالب اینجاست مونا سلاحش لول یک بود ولی بازم وقتی پسر یخیه با سلاح اول ۱ و قدون آرتیفکت بعد از برست مونا برست میزد بالای ۶۰k دمیج میداد و دشمنا میمردن، دیگه مجبور شدم مونا رو هم لختش کنم:))

جدی با اون هو تائو چیکار میکنی؟ این باس کریو بدبخت رو دیگه برای خودش ساختن:))

اون ترکیب دوم مونا نمیخواد.

من چند بار سعی کردم پرش کنم ولی با سیستم ضعیف من نمیشه درست زمانبندی کرد:D
والله این سری که نرفتم اصلا این طبقه ابیس رو(مندوکسه:-")
ولی دفعه قبلی با تیمی رفتم جلوش که هوتائو نبود:-" :-" :-"

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
این رو الان دیدم...
چرا سلاح شده اندازه شمشیر عادی؟ :|
به همون دلیل که سلاح کیکی هم اندازه سوزن جوالدوز هست :D

ولی اگه اینطوری میشد باحال بود :D

jk7vlgo0dyf71.jpg

انقدر از سایز کلیمور گفتید دیلوک من عیب کرد دیگه سلاح نداره =))
1628392395465.png
1628392509282.png
بعد از تلپورت هم درست نشد :))

1628392631919.png
بعد از برست هم اتکاش فیزیکالن :))
ببینید Packet Loss با بازی چیکار که نمیکنه :D
دیروز تو ابیس برست مونا رو میخواستم تست کنم انقدر لگ بود که برست رو انمی نمیافتاد کلا :)

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: ce7en44 and Akiba
به همون دلیل که سلاح کیکی هم اندازه سوزن جوالدوز هست :D

ولی اگه اینطوری میشد باحال بود :D

jk7vlgo0dyf71.jpg
دقیقا این رو دیدم‌‌‌... و بعد تریلر ، بسی خورد تو ذوقم دیدم سلاحش انقدر ریز شده:(
جذابیت کلیمور و لولی به همین جوک بودنش میبود:)) :-"
---

حس میکنم یه مدت از سختی هاتون گذشته و یادتون رفته...
یکم یادآوری زجرهای دو هفته ی اخیر:-"

r/Genshin_Impact - All Your Inazuma Pain in One Video

• Smile
Reactions: ce7en44 and NHM
انقدر از سایز کلیمور گفتید دیلوک من عیب کرد دیگه سلاح نداره =))
View attachment 220010
View attachment 220011
بعد از تلپورت هم درست نشد :))

View attachment 220012
بعد از برست هم اتکاش فیزیکالن :))
ببینید Packet Loss با بازی چیکار که نمیکنه :D
دیروز تو ابیس برست مونا رو میخواستم تست کنم انقدر لگ بود که برست رو انمی نمیافتاد کلا :)
آره این مشکل رو منم اون روز داشتم، کلیمور یولا گیر کرد توی یکی از دشمن ها و بعد با دست خالی داشت میجنگید :))

والا من بعضی وقت ها تیم روتیشن خارجی ها رو که میبینم از خود میپرسم که ما داریم همون بازی رو انجام میدیم؟ :))
دقیقا این رو دیدم‌‌‌... و بعد تریلر ، بسی خورد تو ذوقم دیدم سلاحش انقدر ریز شده:(
جذابیت کلیمور و لولی به همین جوک بودنش میبود:)) :-"
---

حس میکنم یه مدت از سختی هاتون گذشته و یادتون رفته...
یکم یادآوری زجرهای دو هفته ی اخیر:-"

r/Genshin_Impact - All Your Inazuma Pain in One Video
فکر کن مثلا با کلیمور ضربه میزدی و کلیمور سایو رو دنبال خودش میکشید :))
ولی گیم پلیش به نظرم جالب اومد، سرعت ضربه زدنش زیادتر از بقیه کلیمورها هست. اون برستش هم که هیل میکنه خیلی بزرگ بود محدودش و انگاری دنبالش هم میومد.

اگه من بودم این کامیشن های تایمی که باید یه توپ الکترو بگیریم و پرواز کنیم و به نقطه بعدی بریم هم میزاشتم، هر سری عملا نیم ساعت علاف اینام. یه بار هم یه کامیشن بود که وسط بارون باید با پنج تا فاتویی (دو تا هایدرو، یه کریو، یه الکترو و یه امنو) میجنگیدیم :D

• Smile
Reactions: NHM
فکر کن مثلا با کلیمور ضربه میزدی و کلیمور سایو رو دنبال خودش میکشید :))
ولی گیم پلیش به نظرم جالب اومد، سرعت ضربه زدنش زیادتر از بقیه کلیمورها هست. اون برستش هم که هیل میکنه خیلی بزرگ بود محدودش و انگاری دنبالش هم میومد.

اگه من بودم این کامیشن های تایمی که باید یه توپ الکترو بگیریم و پرواز کنیم و به نقطه بعدی بریم هم میزاشتم، هر سری عملا نیم ساعت علاف اینام. یه بار هم یه کامیشن بود که وسط بارون باید با پنج تا فاتویی (دو تا هایدرو، یه کریو، یه الکترو و یه امنو) میجنگیدیم :D
دقیقا جذابیتش به همین میشد:)) :)) :))
زیاد چیزی از گیم پلیش نگرفتم...فقط فهمیدم آدم خسته ایه:دی

من با اون توپ ها مشکل نداشتم، فقط یکیش رو به نظرم بدون آیاکا کلا نمیشد گرفت:-" (همونی که تو محیطی که از Xavier ماموریت میگیریم، دور محیط اون وسطه باید بچرخیم:-" )

گفتم Xavier ، این بشر چرا دیلی کامیژنه، فقط با 20تا جم؟ :)) رسما سر کارمون گذاشته:)) :-" پاشو برو درست کن دیگه اگر میخوای حرکتی بزنی:))

ولی Abyss Mageه الکترو بدددد رو اعصابه! بد!!! :D مخصوصا اینکه همون حرکت شروعش کشنده ست:دی
برای همون شروعش یا فرار میکنم و فاصله میگیرم؛ یا اگر نمیشه برست میزنم برم تو انیمیشنش:))
و دقیقا همینی که جلو یارو خونه صدفیه هست، ده بار پدرم رو در اورده:)) ( دیروزم بالاخره تیرکمون رو گرفتم:-" )

راستی امروز آیاکام میره فاز آخر ، تلنت هم 8-8-7 هست، احتمالا بالاتر نمیبرم(حداقل نه فعلا) و میرم سراغ آرتیفکت... فعلا که فقط یه گل داشتم براش:-"

• Like
  • Smile
زیاد چیزی از گیم پلیش نگرفتم...فقط فهمیدم آدم خسته ایه:D

من با اون توپ ها مشکل نداشتم، فقط یکیش رو به نظرم بدون آیاکا کلا نمیشد گرفت:-" (همونی که تو محیطی که از Xavier ماموریت میگیریم، دور محیط اون وسطه باید بچرخیم:-" )

گفتم Xavier ، این بشر چرا دیلی کامیژنه، فقط با 20تا جم؟ :)) رسما سر کارمون گذاشته:)) :-" پاشو برو درست کن دیگه اگر میخوای حرکتی بزنی:))

ولی Abyss Mageه الکترو بدددد رو اعصابه! بد!!! :D مخصوصا اینکه همون حرکت شروعش کشنده ست:D
برای همون شروعش یا فرار میکنم و فاصله میگیرم؛ یا اگر نمیشه برست میزنم برم تو انیمیشنش:))
و دقیقا همینی که جلو یارو خونه صدفیه هست، ده بار پدرم رو در اورده:)) ( دیروزم بالاخره تیرکمون رو گرفتم:-" )

راستی امروز آیاکام میره فاز آخر ، تلنت هم 8-8-7 هست، احتمالا بالاتر نمیبرم(حداقل نه فعلا) و میرم سراغ آرتیفکت... فعلا که فقط یه گل داشتم براش:-"

من پس فردا ۱۰،۱۰،۱۰ ش میکنم
۔۔۔۔۔۔۔۔

این اسکای وارد اسپاین رو هم مکس کردم دادمش به ژیانگ لینگ (تنها پول ارم یوزر اکانت اصلیم) با تلنت دو ، گوباش ۱3K ملت میزد
من امروز تلنت های این بد بخت رو دیدم گفتم من اینو با این تلنت لول میبردم ابیس ؟؟؟؟؟ =)) =)) تو تصوارت خودم فکر میکردم ۷،۸ هستن

...........

رو اکانت دومم خریدنی ها رو گرفتم جم هامم تبدیل کردم ، خوش شانس باشم ۶ تا ویش دیگه میخوام ، بد شانس باشم ۱۰ تا ، خیلی بد شانش باشم ۱۵

ولی یه مدت سیاه شدم ، خیلی از این ۵۰،۵۰ ش میترسم ، تا حالا سه تا ۵۰،۵۰ پشت سر هم رو این اکانت بردم ، (دو تاش تحمیلی بود)

• Like
زیاد چیزی از گیم پلیش نگرفتم...فقط فهمیدم آدم خسته ایه:D

ولی Abyss Mageه الکترو بدددد رو اعصابه! بد!!! :D مخصوصا اینکه همون حرکت شروعش کشنده ست:D

گیم پلیش رو من از ویدئویی که دو هفته پیش لیک شده بود دیدم :D

الکترو کولوس ها رو نمیگن، اون کامیشنی که باید یه توپ الکترو و هی پرواز کنی تا برسی به یه نقطه دیگه. یه دردش اینه که اون چیزهایی که باید باهاشون بپری دیر لود میشن. درد دیگه اینه یه دکمه براش نزاشتن و هی باید بری توی منوی شورتکات و یه دکمه بزنی در حالیکه روی موبایل دکمه جداگونه داره. درد دیگه اش اینه بعضی وقت باید چند ثانیه روی یه نقطه بمونی تا نقطه بعدی ظاهر بشه و اگه علامت الکترو از روت پاک بشه یا ارتفاعت زیاد کم بشه دیگه نمیتونی ادامه بدی.

اتفاقا بدبخت خیلی ضعیفه، اون حصار الکتروش که من داخلش بودم و دمیج نمیداد، شیلدش هم راحتر از بقیه میشکنه. برای پایرو و هایدرو و کریو باید به ترتیب یه شخصیت هایدرو، کریو و پایرو داشته باشی تا شیلدشون رو سریع بشکنی ولی این با جفت کریو و پایرو سریع میشکنه :D

اتفاقا بدبخت خیلی ضعیفه، اون حصار الکتروش که من داخلش بودم و دمیج نمیداد، شیلدش هم راحتر از بقیه میشکنه. برای پایرو و هایدرو و کریو باید به ترتیب یه شخصیت هایدرو، کریو و پایرو داشته باشی تا شیلدشون رو سریع بشکنی ولی این با جفت کریو و پایرو سریع میشکنه :D
همچنان درخواست دارم شیلد هایدرو انمی هارو نرف کنن :D
پایرو، کرایو و الکترو مثل کره آب میشن، چرا هایدرو باید متفاوت باشه؟ :-s

همچنان درخواست دارم شیلد هایدرو انمی هارو نرف کنن :D
پایرو، کرایو و الکترو مثل کره آب میشن، چرا هایدرو باید متفاوت باشه؟ :-s
چون هایدرو خودش آبه :-"

یه کاراکتر کریو ببری خیلی راحت میتونی بشکونیشون، وسطش هم یه انمو بزنی :-"

چون هایدرو خودش آبه :-"

یه کاراکتر کریو ببری خیلی راحت میتونی بشکونیشون، وسطش هم یه انمو بزنی :-"
از نظر تعداد هیت بازم فکر کنم بیشتر میخواد تا شیلد های دیگه :D
اینم Effectiveness هر المنت نسبت به هر شیلد ـه: (نخوندم متنش رو ولی حدس میزنم همین باشه :)))
1628412367020.png
ولی از اونور میشه گفت چون کرایو به شیلد هایدرو بزنی فریز میشن بالانسه :-"

در هر صورت تو Survey فحششون میدم :> :))

خب دوستم @NHM یه یادی از من کرد و گفتم بیام دوباره مثل دفه قبل یه چیزایی در مورد این بازی بنویسم. :D

خب وقتی Level همه دخترها رو به 100 برسونین و بعد با Barbara ویش بزنین این آرت براتون باز میشه =)) (فقط مُچ گیری نکنین لطفا :)) )

Attachments

• nhm.jpg
    nhm.jpg
    940.3 KB · مشاهده: 8
  • Smile

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or