Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
آره احتمالش هست:D برای اینازوما و لیو استثنا قائل شدن و فقط از یه کشور الهام گرفتن چون کارمندان خودشون اکثرا چینی و ژاپنی بودن ولی برای جاهای دیگه فکر کنم همین روال قره قاطی رو ادامه بدن :D
و البته روسیه هم مشخصه:دی :-"

من کنجکاوم کشور آتیش دو خط اطلاعات ازش بیاد...
هنوز نه میدونیم چه کشوریه، چجوری لباس میپوشن، ویژن هاشون چه شکلیه و ... :D دیگه حالا قوانین و این چیزا بماند:دی
راستی، این Tohma اصالتا گفته شد اهل کجاست؟ :-"

اینازوما فکر کنم ما فقط در مورد سومرو و مخصوصا فونتین اطلاعات بگیریم(گرفتیم:-" )
احتمالا سومرو که رفتیم، نوبت تیز کردن کشور آتیش میشه:دی

1628313553525.png
@ce7en44 من تازه رسیدم 100k :D

مونا Vaporize تازه با پسیو EM Widsith
(با VV و ستاپ درست شاید وضع بهتر بشه ولی در کل انتظاراتم خیلی بیشتر بود :D)

ویرایش:
1628313772624.png
با برست بنت(+ نوبلس) شد 146k
دانلود فرم درخواست ریفاند مونا :>
تازه یه تاج هم برا برستش خرج کردم :D

ظاهرا ساکارز برای EM و Thrilling Tales اجباریه :D

آخرین ویرایش:
و البته روسیه هم مشخصه:D :-"

من کنجکاوم کشور آتیش دو خط اطلاعات ازش بیاد...
هنوز نه میدونیم چه کشوریه، چجوری لباس میپوشن، ویژن هاشون چه شکلیه و ... :D دیگه حالا قوانین و این چیزا بماند:D
راستی، این Tohma اصالتا گفته شد اهل کجاست؟ :-"

اینازوما فکر کنم ما فقط در مورد سومرو و مخصوصا فونتین اطلاعات بگیریم(گرفتیم:-" )
احتمالا سومرو که رفتیم، نوبت تیز کردن کشور آتیش میشه:D
روسیه هم شایعه شده که فقط روسیه تنها نیست و کشورهای شرق اروپا و حوزه بالکان و قسمت های تاتار نشین هم شامل میشه :D

ناتلان رو میگی از روی اسمش حدس میزنن که آمریکای جنوبی و تمدن های اینکا و آزتک باشه :-"

نه متاسفانه :-"

مهم کشور سزاریتا هست، بقیه همه بهونه هست:D
View attachment 219937
@ce7en44 من تازه رسیدم 100k :D

مونا Vaporize تازه با پسیو EM Widsith
(با VV و ستاپ درست شاید وضع بهتر بشه ولی در کل انتظاراتم خیلی بیشتر بود :D)

ویرایش:
View attachment 219938
با برست بنت(+ نوبلس) شد 146k
دانلود فرم درخواست ریفاند مونا :>
تازه یه تاج هم برا برستش خرج کردم :D

ظاهرا ساکارز برای EM و Thrilling Tales اجباریه :D
عجیبه، فکر میکردم تا حالا بیشتر از اینا زده باشی :D

Widith تو هم R4 هست؟ :-"

منم برخلاف انتظارم توی طبقه 10 بیشتر زدم تا طبقه 11 که 75% پایرو دمیج داشت، اونجا همش 144k به مکعب کریو زدم اونم چون خود مکعب، پایرو رزیستنس منفی داره :D
برای ستاپ هم نفهمیدم چی کار کردم ولی 40% درصد باف اتک داشتم، 20% باف برست دمیج، 25% باف دمیج با پایرو رزونس، خود برست مونا که دمیج باف میکنه به علاوه احتمالا پسیو Widith R4، باف ابیس که وقتی برست پر بشه 7% درصد از دیفنس دشمن ها کم میشه (تا 5 تا استک) و بافی که برست بنت میده (البته برای بنت ست چهارتایی تاندرفیوری گذاشته بودم برای شکستن شیلد هرالد و لکتور ولی جالبه هر دو سری بنت توی سمت دیگه بود :)) ) به علاوه ساکاروز c6 با Sacrificial Fragments (که احتمالا تاثیر چندانی نداره). همه هم لول 80 بودن و فقط بنت یه شمشیر اسکای ورد لول 90 داشت.
شاید نه همه اینا ولی چند تاشون مطمئنا فعال شده بودن و همزمان هو تائو کریت دمیج داده بوده:D

ایول به نظرم اگه آرتیفکت های مونات خوب نیستن با ست جدیدی که اومده و انرژی ریشارژ میده تست کن :D
خوب همون دیگه هزینه مالی و زمانیش روی این هدف متمرکز بوده ، اینکه فقط رزین بگیره و مصرف کنه
ولی خودمونیم، حالا رسید به 60، که چی مثلا؟ فقط خودشو زجر الکی داده :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NHM
عجیبه، فکر میکردم تا حالا بیشتر از اینا زده باشی :D
هوتاو میخوام ;-;

Widith تو هم R4 هست؟ :-"
آره :D

منم برخلاف انتظارم توی طبقه 10 بیشتر زدم تا طبقه 11 که 75% پایرو دمیج داشت، اونجا همش 144k به مکعب کریو زدم اونم چون خود مکعب پایرو رزیستنس منفی داره :D
برای ستاپ هم نفهمیدم چی کار کردم ولی 40% درصد باف اتک داشتم، 20% باف برست دمیج، 25% باف دمیج با پایرو رزونس، خود برست مونا که دمیج باف میکنه به علاوه احتمالا پسیو Widith R4، باف ابیس که وقتی برست پر بشه 7% درصد از دیفنس دشمن ها از بین میره و بافی که برست بنت میده (البته برای بنت ست چهارتایی تاندرفیوری گذاشته بودم برای شکستن شیلد هرالد و لکتور ولی جالبه هر دو سری بنت توی سمت دیگه بود :)) ) به علاوه ساکاروز c6 با Sacrificial Fragments (که احتمالا تاثیر چندانی نداره)
شاید نه همه اینا ولی چند تاشون مطمئنا فعال شده بودن و همزمان هو تائو کریت دمیج داده بوده:D
من تو این تست که عکس فرستادم هیچ بافی نداشتم البته :D
"کارت" هم Healing Bonus چیزی بود انتخاب کردم
تو طبقه های پایین تر همشون باف دارن نشد تست کنم رو Hilichurl عادی
الان نمیدونم این یارو تو عکس Resistance نسبت به المنت ها داره یا نه :D

ایول به نظرم اگه آرتیفکت های مونات خوب نیستن با ست جدیدی که اومده و انرژی ریشارژ میده تست کن :D
یکم فارم کردمش بعد ویدیو دیدم فرقش حدود 4 تا 8 درصده، بنظرم نمیارزه مخصوصا چون 4 تیکشو باید فارم کنی 1 سال طول میکشه :))
ولی بعدا برای Xiangling فارمش میکنم همراه با اون نیزه که پچ بعد میدن عالی میشه
ساپورت آف فیلد پایرو نیاز دارم
شاید کمک کرد یبار دیگه 36* بگیرم :))
الان ساب هام بدک نیست، یکم آرتیفکت هارو جا به جا کردم الان شد 51/150 نسبت CR/CD ـش(2 نوبلس 2 هایدرو)
ER یکم پایینه 160% اینا
EM هم تقریبا نداره، چون همینطوری تو تیم میارم دمیج بقیرو زیاد کنه، وگرنه شاید بهتر باشه بهش Mappa Mare بدم چون به پسیو Widsith نمیشه اتکا کرد :D
فقط چایلد ناقص شد یه Sands اتک باید فارم کنم براش XD

هوتاو میخوام ;-;

آره :D

من تو این تست که عکس فرستادم هیچ بافی نداشتم البته :D
"کارت" هم Healing Bonus چیزی بود انتخاب کردم
تو طبقه های پایین تر همشون باف دارن نشد تست کنم رو Hilichurl عادی
الان نمیدونم این یارو تو عکس Resistance نسبت به المنت ها داره یا نه :D

یکم فارم کردمش بعد ویدیو دیدم فرقش حدود 4 تا 8 درصده، بنظرم نمیارزه مخصوصا چون 4 تیکشو باید فارم کنی 1 سال طول میکشه :))
ولی بعدا برای Xiangling فارمش میکنم همراه با اون نیزه که پچ بعد میدن عالی میشه
ساپورت آف فیلد پایرو نیاز دارم
شاید کمک کرد یبار دیگه 36* بگیرم :))
الان ساب هام بدک نیست، یکم آرتیفکت هارو جا به جا کردم الان شد 51/150 نسبت CR/CD ـش(2 نوبلس 2 هایدرو)
ER یکم پایینه 160% اینا
EM هم تقریبا نداره، چون همینطوری تو تیم میارم دمیج بقیرو زیاد کنه، وگرنه شاید بهتر باشه بهش Mappa Mare بدم چون به پسیو Widsith نمیشه اتکا کرد :D
فقط چایلد ناقص شد یه Sands اتک باید فارم کنم براش XD
برای هو تائو مگه نبودی؟ :D

کلا طبقه اشتباهی رو انتخاب کردی:D به قول خودت طبقه باف نداره یا بافش زیاد بدرد بخور نیست. دشمن ها اگه لولشون زیاد بالا بره دیفنسشون هم بیشتر میشه:D
هیلیچورل عادی دووم نمیاره تا تو بهش دمیج بدی :D
معمولا انسان ها رزیستنس ندارن یا اگه داشته باشه برای یه المنت بیشتر نیست.

والا از روی کاغذ بخوام بگم به نظرم فرقش خیلی بیشتر میشه چون هم انرژی ریشارژ به مونا میده که تبدیلش میکنه با المنت دمیج و هم برست دمیجش رو زیادتر میکنه. مونای منم دو تا نوبلس و دو تا گلادیاتور هست. cr 55 و cd 185.

منم باید برای آیاکا دوباره ژیانگلینگ و ژینگکیو رو بیارم بیرون. یه دونه هیلر هم میخوام، شاید نوئله گذاشتم :-"
دقیقا Widith اگه یه پسیو درست و حسابی هم داشت خیلی op میشد.

برای هو تائو مگه نبودی؟ :D
ترجمه پلیز :D :D :D
ویرایش:
منظورت اینه موقع بنرش بازی میکردم یا نه؟
معلومه که بودم ولی نداد دیگه :D(البته خیلی هم ویش نزدم چون نیزه نداشتم :-" الان این نیزه بتل پس دست ژانگلی حیفه، اگه ریران بشه هرچی دارم ویش میزنم براش XD)
دیلوک برا من به طرز چشم گیری تو این پچ کمتر کریت میزنه وقتشه با امبر عوضش کنم حساب کار دستش بیاد :>

کلا طبقه اشتباهی رو انتخاب کردی:D به قول خودت طبقه باف نداره یا بافش زیاد بدرد بخور نیست. دشمن ها اگه لولشون زیاد بالا بره دیفنسشون هم بیشتر میشه:D
آخه هدف نهاییم اینه تو Overworld بدون باف بالای 300k بزنم :D
گرچه رویایی بیش نیست :))

والا از روی کاغذ بخوام بگم به نظرم فرقش خیلی بیشتر میشه چون هم انرژی ریشارژ به مونا میده که تبدیلش میکنه با المنت دمیج و هم برست دمیجش رو زیادتر میکنه. مونای منم دو تا نوبلس و دو تا گلادیاتور هست. cr 55 و cd 185.
آره منم همین فکر رو میکنم واسه همین ویدیو دیدم
مخصوصا چون اسنشن استت مونا هم ER ـه :D
ویدیو که دیدم از چنل های "آشنا" نبود، احتمالا اونا هنوز دارن برای ساب استت خوب فارم میکنن بعد ویدیو بسازن :))

منم باید برای آیاکا دوباره ژیانگلینگ و ژینگکیو رو بیارم بیرون. یه دونه هیلر هم میخوام، شاید نوئله گذاشتم :-"
باربارا :>

دقیقا Widith اگه یه پسیو درست و حسابی هم داشت خیلی op میشد.
الانش هم انصافا راضیم :D
بیشتر از Random بودن، Down Time ـش اذیت میکنه بنظرم

پ.ن: تو Survey اگه یادتون بود بنویسید Training Dummy اضافه کنن که اینقدر بدبختی نکشیم :-"
و اینکه خیر، Masanori حساب نیست :D

ترجمه پلیز :D :D :D
ویرایش:
منظورت اینه موقع بنرش بازی میکردم یا نه؟
معلومه که بودم ولی نداد دیگه :D(البته خیلی هم ویش نزدم چون نیزه نداشتم :-" الان این نیزه بتل پس دست ژانگلی حیفه، اگه ریران بشه هرچی دارم ویش میزنم براش XD)
دیلوک برا من به طرز چشم گیری تو این پچ کمتر کریت میزنه وقتشه با امبر عوضش کنم حساب کار دستش بیاد :>

آره منم همین فکر رو میکنم واسه همین ویدیو دیدم
مخصوصا چون اسنشن استت مونا هم ER ـه :D
ویدیو که دیدم از چنل های "آشنا" نبود، احتمالا اونا هنوز دارن برای ساب استت خوب فارم میکنن بعد ویدیو بسازن :))

باربارا :>

الانش هم انصافا راضیم :D
بیشتر از Random بودن، Down Time ـش اذیت میکنه بنظرم

پ.ن: تو Survey اگه یادتون بود بنویسید Training Dummy اضافه کنن که اینقدر بدبختی نکشیم :-"
و اینکه خیر، Masanori حساب نیست :D
والا به غیر از اسمش باقیش رو فارسی نوشتم، به چه زبانی ترجمه میخوای؟ :D

حیف بود، اگه یه نفر باشه که از گرفتنش هیچوقت پشیمون نمیشم، اون هو تائو هست. هم فانه و هم متا :D
آره. با اینکه اوایل بازی اصلا کریت زدن مهم نبود ولی الان شخصیت های قدیمی خیلی دمده حساب میشن :>

نه میتونی برسی ولی مثلا یه هوتائو یا یولا با کریت دمیج بالای 300 لازم داری و اتک و المنت دمیج زیاد. اگه منظورت از باف دیباف هم هست پس سوپرکانداکت هم نباید بزنی. من بدون باف و فقط با سوپرکانداکت با یولا تونستم تا 195 هم توی اوپن ورلد روی دوآلین بزنم ولی استک گرفتن خیلی سخته و تا حالا نهایت 13 تا بیشتر نتونستم بزنم:D

حالا هنوز زوده، صبر کن یه مدت که آرتیفکت فارم کنن چیزهای بهتری هم پیدا میشه :D

باربارا خوبه ولی نمیخوام بازم یخ بزنم :))

کلا باید بنویسیم یه جایی برای تست آرتیفکت و با استیت های قابل تنظیم اضافه کنن که آدم بدونه چه هدفی رو دنبال کنه :-"

@Z-fan

yo7sciarkvf71.jpg

:D

تو یه ویدیو لیک دیدم اسنشن استت Baal از Electro Bonus شده ER

و اینکه ضربات برست که با Electro میزنی همشون "برست دمیج" حساب میشن
با ست 4 تیکه جدیده و نیزه پچ بعد زیادی خوب خواهد شد :D

حیف که دارن به لیکرا سخت میگیرن نمیتونن دمیجش رو درست و حسابی نشون بدن، فقط یک ویدیو ازش هست که @vaan 2 فرستاد :D

بنظرم به یه آموزش nuke زدن احتیاج داری :-?
اینو ببین برا هو تائو هست ولی نکات بدرد خوری میگه که کلا برا بقیه هم استفاده میشه:
منم برخلاف انتظارم توی طبقه 10 بیشتر زدم تا طبقه 11 که 75% پایرو دمیج داشت، اونجا همش 144k به مکعب کریو زدم اونم چون خود مکعب، پایرو رزیستنس منفی داره :D
من این مکعب کرایو رو خیلی خیلی دوس میدارم :D
View attachment hhh.mp4

تو یه ویدیو لیک دیدم اسنشن استت Baal از Electro Bonus شده ER

و اینکه ضربات برست که با Electro میزنی همشون "برست دمیج" حساب میشن
با ست 4 تیکه جدیده و نیزه پچ بعد زیادی خوب خواهد شد :D

حیف که دارن به لیکرا سخت میگیرن نمیتونن دمیجش رو درست و حسابی نشون بدن، فقط یک ویدیو ازش هست که @vaan 2 فرستاد :D
خب پس احتمالا ER هم مثل EM باف میکنن.

اون ویدئو اصلا قابل استناد نیست، درسته که روی برست بنت هست ولی از HP -ش مشخصه که آرتیفکت هاش حداقل کامل آپ نشدن. خود طرف هم ظاهرا با برست لول یک داشته تست میکرده، به غیر از اینا در نظر بگیر که الکترو هم خیلی ضعیفه:D
اینو ببین برا هو تائو هست ولی نکات بدرد خوری میگه که کلا برا بقیه هم استفاده میشه:

View attachment 219971
آره اوایل اذیت میکرد مخصوصا توی منطقه دراگون اسپاین با شیئر کولد و لگ دائمی ای که خود دراگون اسپاین داره ولی توی ابیس راحت میشه زدش:D

View attachment 219971
مرسی شب ویدیوش رو میبینم :D

خب پس احتمالا ER هم مثل EM باف میکنن.
انشاالله :))
البته واقعا کاری با ER نمیتونن بکنن مگر اینکه انرژی که از پارتیکل ها میگیری رو بیشتر کنن :D
حتی بیس ER هم دست بزنن بالانس بهم میخوره :D

اون ویدئو اصلا قابل استناد نیست، درسته که روی برست بنت هست ولی از HP -ش مشخصه که آرتیفکت هاش حداقل کامل آپ نشدن. خود طرف هم ظاهرا با برست لول یک داشته تست میکرده، به غیر از اینا در نظر بگیر که الکترو هم خیلی ضعیفه:D
اگه لول 20 با تلنت های 10 هم باشه مهم نیست
لیترالی روز قبل از ریلیز ممکنه تغییرش بدن :D
(شخصا ترجیح میدم مثل داستان ژانگلی بشه تو پچ 2.2 یه دستی بهش بکشن لذت ببریم :> :)))

View attachment 219971
به تمام اونایی که اینجوری باس میزنند...(هر باسی)

شماها وجدان ندارید:(
چجوری آخه:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or