Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
بنر تیغناری 16 روز هست، یعنی بنر ریران کوکومی 19 روزه هست :-"

پ.ن: کی ظهر میشه برم خونه بازی کنم؟ :((
انقدرررر تو فکرش بودم امروز رو مرخصی بگیرم که نگو:-" :))

---

دوستان گرامی، تقاضا میگردد یه دو سه هفته ای، داستان ، مانوریت های فرعی و مخفی ، پازل های خفن ، چیزای جالب و کلا همه چی رو بزارید تو اسپویلر:D
آپدیت بزرگیه،محتوا زیاد داره ، همه نمیتونیم سریع مپ رو تخلیه کنیم:D

ممنون از همراهیه شما :-"

---

10تا تروفی هم برای سومرو اضافه کردن به PS
ولی خوب تهش آپدیت های کزم و انکانومیا رو پیچوندن نامردا:-" :(

آخرین ویرایش:
انقدرررر تو فکرش بودم امروز رو مرخصی بگیرم که نگو:-" :))

---

دوستان گرامی، تقاضا میگردد یه دو سه هفته ای، داستان ، مانوریت های فرعی و مخفی ، پازل های خفن ، چیزای جالب و کلا همه چی رو بزارید تو اسپویلر:D
آپدیت بزرگیه،محتوا زیاد داره ، همه نمیتونیم سریع مپ رو تخلیه کنیم:D

ممنون از همراهیه شما :-"

---

10تا تروفی هم برای سومرو اضافه کردن به PS
ولی خوب تهش آپدیت های کزم و انکانومیا رو پیچوندن نامردا:-" :(
من مشکلم اینه مرخصی ندارم، به خاطر ارشد همش رو مصرف کردم :-" مریض هم نشدم که استعلاجی بگیرم :D

دو سه هفته چیه؟ من منطقه اول اینازوما رو آخر پچ 2.3 کامل کردم :-" :D
Strongbox خیلی شروع خوبی داشت!

View attachment 269140
View attachment 269139
View attachment 269138

داشتن نسخه موبایل اینجا به درد میخوره! :-"
Fu*king Finally :D دیگه عمرا ملت برن سراغ های دامین های VV و کرایمسون و تاندر و کلا همه دامین های موندست و لیو :D

دامین جدید رو پیدا کردی؟

حیفه با موبایل حروم میشه :-"

کدوم پچ بعد از 2.0 رو بیشتر دوست داشتین ؟:D

o1ggcb468ej91.jpg

دامین جدید رو پیدا کردی؟

حیفه با موبایل حروم میشه :-"
نه، به قول خودت حیفم میاد کانتت اصلی رو، رو گوشی برم. فقط یه ناخنک زدم تا برسم خونه. :D

o1ggcb468ej91.jpg
۲.۴

ایونت مون چیس رو خیلی دوست داشتم.
Enkanomiya هم فکر کنم تو همین پچ اومد.

دامین جدید رو پیدا کردی؟
یکی اینو گذاشت به عنوان اولین آرتیفکتی که از دامین جدید گرفته! قشنگ روز اول، 2سال جلو افتاد :| من هنوز برا بعضی از عناصر چنین چیزی ندارم:|

kmkwd3vgykj91.png

o1ggcb468ej91.jpg
هر کدوم خوبی خودش رو داره!
مثلا 2.3 ایونت روگ لایک رو من ایبی دوست داشتم! و petی که دادن هنوز باهامه :D

2.5 اون کاتسین مبارزه و بعدش آهنگ یون جین فوق العاده بود! :x

2.4 من از کاتسین آلبدوvsبقیه خیلی استفاده میکنم برای تبلیغ:-" :))

این وسطا کزم و اینکانومیا خیلی خوب بودن و هر کدوم حس خودشون رو داشتن(اینکانومیا بیشتر:-" )

2.0 و 2.1 خودش محیط های جدید و تازگی اینازوما رو داشت! باس هفتگی خوبی هم داشتیم(و صد البته شکست عشقی خوردیم خیلیا:( )

کلا اینکه در مجموع راضی بودم و هر کدومشون خاطرات ماندگاری داشتن:-"

من که تا اخرین دقایق داشتم جعبه باز میکردم.. 4 دقیقه اخرم رفتم چند عکس یادگاری گرفتم... خیلی اونت جالبی بود... ولی اونت سال پیش رو ترجیح میدم هم ساده تر بود هم سرگرم کننده تر هم فضای جزیره مخوف تر بود

امسال همه چیز خیلی پیچیده و پر دردسر بود...

به نظرم بهترین استوری رو سراب فیشل داشت
بهترین جزیره رو کازوها داشت. رسما یه پا مهندسی لول دیزاین بود پشم ریزون و مغز سوزون

بهترین دامین هم مال شین یان بود.. رسما یه مقدار کوچیکی جهت یابی سه بعدی ادمیزاد رو قلقلک میداد

آخرین ویرایش:
بیشتر از پچ و مپ جدید منتظر بتا تست 3.1 و لیک هاشم 😍

IMG_20220824_133020_671.jpg

نیلو به طور کامل با اچ پی اسکیل میکنه و اکثر کیتش کلا با اچ پی سرو کار داره ...

نیلو اولین کارکتر دی پی اسیه که با یک سیستم جدید وارد بازی میشه یعنی دمیج زیاد و بالاش از خودش نیست بلکه از ری اکشنیه که باعثش میشه . نیلو کلا با ری اکشن هایدرو + دندرو رابطه خیلی خوبی داره و دمیجش بالاش هم به همون واکنش مربوطه

آخرین ویرایش:
1661331789988.png

اقا به عشق گرفتن کولئی یه ویش 10 تایی زدم......نمیتونستم تا پایان ایونت ـش صب کنم....پیتی ـم 7 بود....با همون 10تایی اول طلایی شد :| قالب توهی کردم...
روی ویش دوم (پیتی 9) تیناری اشغال رو چوبوند بهم....عاقا این چه زندگی ـه....یه راه برای خودکشی بهم بگید راحت شم :-&

من این اشغال رو نمیخام...چه غلطی کردم ویش زدم

View attachment 269166

اقا به عشق گرفتن کولئی یه ویش 10 تایی زدم......نمیتونستم تا پایان ایونت ـش صب کنم....پیتی ـم 7 بود....با همون 10تایی اول طلایی شد :| قالب توهی کردم...
روی ویش دوم (پیتی 9) تیناری اشغال رو چوبوند بهم....عاقا این چه زندگی ـه....یه راه برای خودکشی بهم بگید راحت شم :-&

من این اشغال رو نمیخام...چه غلطی کردم ویش زدم
گارانتی بودی؟

کولی هم میگن لازم نیست تا ته ایونت رفت، میشه همون اول کار گرفتش ...... :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or