Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
امیدوارم نیلو یه مقدار انعطاف پذیر باشه و مثلا بشه تو تیم آیاکا هم ازش استفاده کرد، در غیر این صورت مجبورم کوکومی رو هم بگیرم. :(
فکر کنم نیلو هم DPS حساب میشه؟
بعید میدونم چندان با آیاکا در یک تیم بگنجن:-"

مثل اینکه DPS هست اما خب تا فردا و اومدن لیک های اصلی باید صبر کنیم.

اگه اون فیلد آبی که درست می‌کنه بعد از سوییچ کردن هم باقی بمونه، فکر کنم بشه از آیاکا هم استفاده کرد.

آدم توضیحات Candace رو میخونه، فکر میکنه عنصرش Geoهه:)) انگار لحظه آخری گفتن بیاید تبدیلش کنیم به Hydro :-"

نمیدونم دقیق کجا باید لینک بدم و احتمالا تا الان یه جایی دیدید حتما‌‌‌...
ولی بخش کامیونیتیه خود یوتیوبه گنشین گذاشته معرفی کاراکترها رو :-"

مثل اینکه DPS هست اما خب تا فردا و اومدن لیک های اصلی باید صبر کنیم.

اگه اون فیلد آبی که درست می‌کنه بعد از سوییچ کردن هم باقی بمونه، فکر کنم بشه از آیاکا هم استفاده کرد.
طبق لیک ها نیلو دی پی اس هست و با متای جدید تنظیم شده یعنی ری اکشن بلوم به درد متای قدیمی میگن نمیخوره

تو ردیت لیک گنشین دیرم گفته بودن گویا یه سری assetهای ایونت های قبل رو حذف میکنند که حجم بیاد پایین

ولی ابن موردی که مسلم گفت هم درسته، احتمالا یک سری موارد رو تو پچ های قبل دادن که کم حجم تر بشه آپدیت(یا حالا اصلا دلایل دیگه:-" ولی خوب... اگر اینگونه بود ملت data mine نمینمودن چیزی رو؟ :-" )

---

یه سری لیک هم در مورد گیم پلی ها گفتن :

View attachment 268993

اون بخش هایدرو اینفیوژنش، در اصل مثل بنت C6ه، بقیه کاراکترها رو هایدرو میکنه ولی حالا توی بیس کاراکتر هست یا Cهای بالا ، ارزش داره یا نه و ... نمیدانم:-" و نرفتم تو نظراتم بخونم ببینم چی گفتن:D
میتونه به درد آیاتو هم بخوره (نیلو هم که مشخصه :-" )

---

View attachment 268994

با ریزور بازی نکردم، چجوریاست دقیقا؟ من تنها چیزی که ازش میشنیدم فیزیکال بودنش بود :-"

هم تیمی های پیشنهادیش رو نوشتن فیشل ، ژانگ لی ، دندرو جماعت

---
View attachment 268995

دیگه مشخصه دیگه :))
هم تیمی های پیشنهادیه اینم کندس(چی خونده میشه؟) ، ژینکیو ، کوکومی ، یلان ، دندرو جماعت گفتن :-"

---
این چیزا بسه! فن آرت تایمه :p

View attachment 268997

چقدر خوبه :x :x :x
کلا من شدیدا از طراحیش خوشم اومده و این سپر و نیزه ای بودنشم خیلی برام هایپ گشت کلا :D امیدوارم کلا به دردم بخوره و بتونم باهاش بازی کنم :-"

---

View attachment 268999

اینم خیلی خوبه :D

---

همینا فعلا :D
ببین اگه داده ها کد گذاری شده باشن یا اسمشون ضایع نباشه با دیتاماینیگ نمیشه چیزی فهمید. اکثر اون دیتا ماینینگ ها روی اسم فایل انجام شده بودن.

کندیس برای تیم ککینگ که هایدرو دمیج ببندی خوبه :D همین حالا هم ککینگ الکترو، فیزیکال، پایرو و کریو داریم :D

امیدوارم نیلو یه مقدار انعطاف پذیر باشه و مثلا بشه تو تیم آیاکا هم ازش استفاده کرد، در غیر این صورت مجبورم کوکومی رو هم بگیرم. :(
نیلو کلا اومده که دندرو رو محبوب کنه ولی خب گانیو هم به عنوان ساپورت کریو اومد و دیدیم که چی شد :D
هایدرو اپلیکیشن کوکومی برای آیاکا بهتره.
تریلر مظلوم تغناری :

ژاپنی با ساب :

امروز خیلی سرم شلوغ بود، اصلا ندیدم =))

zi2opeu84hj91.jpg

ewk8ylnd49j91.png

96zc0x971gj91.png

281isgy3sgj91.jpg

• Smile
Reactions: NHM
من دیشب فقط ده دقیقه وقت مونده بود که تمام کوئست های اونت رو تموم کردم(حداقل اونایی که پیدا کردم) فکر کن اونم کوئست تئاتر کلاغای فیشل... بعد همونو مجبور شدم با اکانت اصلیم برم.. تقریبا پرده اخرش نیم ساعت خوابم برد

برم ببینم امروز چقدر جعبه میتونم جمع کنم...
اک اولم
جزایر فیشل : 5الی 10درصد
جزایر مونا: 80 درصد
جزایر کازویا: ۹۰ درصد
جزایر شین یان:۹۹درصد

اک دومم : جزایر فیشل: 10درصد
جزایر مونا ۴۰-۵۰درصد
جزایر کازوها :60درصد
جزایر شین یان: ۹۰ درصد

این ماه خیلی کار داشتم بعضی روزا یک ساعته وقت نمیکردم بازی کنم. نتیجش شد این

حالا کاری نداریم گنشین اصلا هیستوریکال فیگور نداره و یک اسم مشترک، نشونه یک شخص مشترک نیست

و از اون بدتر، حتی اگر رنگ پوست طرف رو هرررررر رنگی میکردن، به خاطر طراحی لباسش بیشتر از وضعیت فعلی هم باید صداشون در میومد چون اصلا مال اون فرهنگ نیست:))

کلا یه آب در هاون کوبیدن شدیدا بی هدفیه:-" :D

---

لول! صدای خاورمیانه ای ها در اومده که بیخود ما رو سیاه نکنید:))

r/Genshin_Impact - (rant) When criticizing some of HYV's decisions, please keep in mind to not speak over SWANA voices during the act.

آخرین ویرایش:
View attachment 269114

اون 5 تا هم بهشون میبخشم :D هر چند ممکنه بازم مخفی کرده باشن ولی کسی پیداشون نکرده باشه :D

با همه خوبی ها و بدی هاش تموم شد و رفت تا سال دیگه که دوباره برگردیم به این جزایر :-" :(

View attachment 269115
همه با کازوهاشون اینجا عکس گرفتن با همین فیگور گویا:))

منم چند وقت پیش عکس گذاشته بودم اینجوری:))

سرور ها بسته شد تازه اول جزیره مونا رسیده بودم و حل حوض دوم.بخاطر کرونا 20 روز مریض بودم نشد زیاد بازی کنم
اون کزم مسخره باید بمونه ولی ایونت هایی که داستان شخصیت های بازی توشه و مهمه به بهانه های الکی پاک میشه.عجیبه کارشون بخدا
سرعت دانلود پری اینستال هم روی 400 کیلو بایته.اینترنت خراب

Screenshot_20220824-022502.jpg

در آخرین لحظاتی که سرور باز بود( 4دقیقه مونده بود:)) ) خودم رو رسوندم به این عدد:-"
یکی دیگه، دیگه خدا بیامرزتش:))

---

آقا نمیشه من فردا نرم سر کار؟ :))

---

و اینکه... لعنتیا باز هونکای استار ریل برای PS معرفی نشد!
جون به لب میشویم ما:(

مسلم مصاحبه گذاشت که گفتن صبر پیشه کنید...
ولی رو اعصابه که از اون موقع چندتا مراسم و تریلر و بتا گذشته و هیچ:|
نمیخوان بدن حداقل بگن نمیخوایم بدیم، راحت بشیم:(
اگرم میدن که زودتر معرفی کنند!(معرفی واقعی...مثل سوییچه گنشین الکی ملت رو سر کار نزارن:)) )

---

تریلر سومرو هم که ریمکیس تریلرهای قبل بود:دی
پارسال Aloy نشون دادن تو گیمزکام، امسال دیگه چیزی نداشتیم، پس وجود هرگونه کراس اوری فکر کنم کنسله:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or