Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
برای جعبه ی مونا، توی آب رو نگاه کردی؟ :-" یه جعبه وجود خارجی نداره، ولی بازتابش توی آب باز میشه:D ، دقیقا یه جعبه اینجوری هم توی جزیره هست باز ...

البته چون میگی یکی...و این جعبهه دقیقا جلوترش پازل مشعل ها باز توی آب هست، پس احتمالا گرفتیش:-"

---

پازل های جزیره و دامین مونا رو من خیلی دوست داشتم! یعنی واقعا میشد گفت پازلن و حمایت میکنم سومرو اینجوری باشه! برعکس دامین کازوها و پازل های ژیانگ لینگ چه مپ و چه دامین، که بچه بازی حساب میشدن:-" ( @ce7en44 یادت باشه اول کار که اینازوما اومده بود یه عکس گذاشتی که سومرو قراره سودوکو حل کنیم! و ما توی همون 2.1 سودوکو حل کردیم:)) اوضاع خیطه :)) )

ولی کلا یکی از هایپ هام برای سومرو پازل های جدیده :D

---

جزیره فیشل رو از دامینش بیشتر دوست داشتم، تئاترها و تئاترک ها!!! باحال بودن:-"

---

@ce7en44
اون آهنگیه... به قید قرعه ست جایزه ش:))

HoYoLAB - Official Community
آره پازل های مونا سخت بودن ولی حداقل یه کاری انجام میدادیم :D
آره راست میگی، بعد جالبه من یک ساعت وقت گذاشتم و با آزمون و خطا سودوکو رو حل کردم، ولی فرداش برگشتم و دیدم ریست شده :))

چرا یه حسی بهم میگه سومرو قراره مثل نسخه سگای علاالدین پلتفرمر باشه؟ :D

من تم بتل موزیک فیشل رو خیلی دوست داشتم، حیف بیرون اجرا نمیشد :|

ای بابا، 40 تا جم ناقابل دیگه قرعه کشی داره؟ :))

View attachment 268289

چرا مال من 19گیگه :D

اره اون پازل های بازتاب توی آب و جعبه های بازتاب توی آب رو حل کردم....باید برم یه فیلم کامل از جعبه های دامین مونا رو نگا کنم، تا ببینم کدوم رو جا انداختم

اونجا رو 3 بار چک کردم....بعدش هم دوباره توی اون فضای پر ستاره رفتم یه پازل بود که حلش نکرده بودم
چون من فقط زبان ژاپنی رو نگه داشتم :D

من از این لینک استفاده کردم و همه رو نشونم داد:

Genshin Impact ‘Temple of the Star Latitudes’ Mona event domain guide

من تا هفته دیگه فقط دامین EoSF رو میرم. تا الان نزدیک 200 تا ارتیفکت trash جمع کردم. 3.0 شروع بشه همه رو تو Strongbox خرج میکنم!
دیگه از شر Maiden's Beloved و Lavawalker راحت میشیم!

اره اون پازل های بازتاب توی آب و جعبه های بازتاب توی آب رو حل کردم....باید برم یه فیلم کامل از جعبه های دامین مونا رو نگا کنم، تا ببینم کدوم رو جا انداختم
یدونه بود یادمه باید میپردی تو دره، بعد یدونه دیگه از اون چالش ها شروع میشد که دوربین از بالا به پایین میشه و تا 1 دقیقه نباید به ستاره ها بخوری.

یدونه بود یادمه باید میپردی تو دره، بعد یدونه دیگه از اون چالش ها شروع میشد که دوربین از بالا به پایین میشه و تا 1 دقیقه نباید به ستاره ها بخوری.
اره این رو هم رفتم...

من تا هفته دیگه فقط دامین EoSF رو میرم. تا الان نزدیک 200 تا ارتیفکت trash جمع کردم. 3.0 شروع بشه همه رو تو Strongbox خرج میکنم!
دیگه از شر Maiden's Beloved و Lavawalker راحت میشیم!

منم با اینکه دلم نمیخواد ولی مجبورم یه سری آرتیفکت ها رو نابود کنم. البته الان دارم سعی میکنم اول همه روی همه ساپورت های خوب یه بیلد دست و پا شکسته ببندم بعد اضافه های بی استفاده رو بریزم دور. فعلا 28 نفر رو بیلد کردم، الان هم رسیدم به بیدو :-"
100 تومن میگیرم و GAA رو برات کامل میکنم B-)

600 تا جم میشه 10 دلار. با ده دلار 6 برابر جریزه توی دو ماه میشه جم گرفت :))
واقعا 600تا جم، ده دلاره؟ :))
خوب سر گردنه ست :-"

پ.ن: علی بعد قرن هاااااا لاگین کرده سایت، بگیریدش فرار نکنه :دی

600 تا جم میشه 10 دلار. با ده دلار 6 برابر جریزه توی دو ماه میشه جم گرفت :))
دیگه باید یه جوری برای بنر ژانگ‌لی ویش جمع کنم. آرکان جیو خرج داره :-<:((

پ.ن: علی بعد قرن هاااااا لاگین کرده سایت، بگیریدش فرار نکنه :D
برام ولکین بخر قول میدم حداقل دو بار دیگه بعد از اومدن آپدیت سومرو لاگین کنم :>\:D/

پ.ن: علی بعد قرن هاااااا لاگین کرده سایت، بگیریدش فرار نکنه :D
نه چون خرید اولت هست ۵ دلار برات حساب میکنه:))
حالا فهمیدی اونایی که جم رو تبدیل به رزین میکنن چقدر لارجن؟:D

پ.ن: منم تعجب کردم، آخرین بار سال ۲۰۱۹ رویت شده بود :D از اون وقایعی هست که هر چهار سال اتفاق میوفته:D
دیگه باید یه جوری برای بنر ژانگ‌لی ویش جمع کنم. آرکان جیو خرج داره :-<:((

برام ولکین بخر قول میدم حداقل دو بار دیگه بعد از اومدن آپدیت سومرو لاگین کنم :>\:D/
نگران نباش، سری بعدی که لاگین کنی یکسال شده و ژانگلی هم رایگان شده :D

کاراکتر تیزر تغناری :

ژاپنی :

فکر کنم تقریبا برای همه... "فاقد اهمیت" هست اینجا:-"
نه تنها اینجا، بلکه بین خارجی ها هم اکثرا میخوان اسکیپش کنن تا ساینو یا نیلو بگیرن. بعضی ها حتی برای ژانگلی و گانیو و کوکومی اسکیپ میکنن:D در کل خیلی مظلومه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or