Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
با این وجود که پچ 2.8 عملاً خشک بودش و حتی یه اچیومنت هم نداشت، ولی بازم زیبایی خودش رو داشت...دلم تنگ میشه براش :)

View attachment 268258
من تازه جزیره فیشل رو کامل کردم. هنوز جزیره مونا و ورلد کوئست ها و هنگ اوت هام موندن :D بعد تازه مطمئنم بازم صندوقچه کشف نشده توی GAA دارم:D

من تازه جزیره فیشل رو کامل کردم. هنوز جزیره مونا و ورلد کوئست ها و هنگ اوت هام موندن :D بعد تازه مطمئنم بازم صندوقچه کشف نشده توی GAA دارم:D
تو HoyoLab بری زده چند تا گرفتی. حدود ۱۸۰ تا تو جزیره هست. (بدون درنظر گرفتن دمین‌ها)

تو کدوم قسمت نوشته چند تا جعبه گرفتی؟
بعد واسه بقیه مناطق بازی هم زده؟
انتهای قسمت Battle Chronicle هس

تو HoyoLab بری زده چند تا گرفتی. حدود ۱۸۰ تا تو جزیره هست. (بدون درنظر گرفتن دمین‌ها)

وضعیت من
1660680180771.png

من 6 تا هنگ اوت آخری رو نرفتم :D
جزیره ی مونا با اختلاف سخت ترین پازل ها رو داشت...قلعه ی فیشل هم اعصاب خوردترین بودش....پوستم کنده شد تا اون 5 تا جعبه پاک نامه ای رو پیدا کنم...آخرش هیچی به هیچی....اصلاً ارزش نداشت

وضعیت من
View attachment 268273

جزیره ی مونا با اختلاف سخت ترین پازل ها رو داشت...قلعه ی فیشل هم اعصاب خوردترین بودش....پوستم کنده شد تا اون 5 تا جعبه پاک نامه ای رو پیدا کنم...آخرش هیچی به هیچی....اصلاً ارزش نداشت
من 166تا صندوق گرفتم
ولی تو جزیره مونا قشنگ چندتا چیز هست که اصلا درک نمیکنم اینا رو باید کجا استفاده کنم/چجور حل کنم:-" و احتمالا به زودی دیگه میرم سراغ گاید برای این جزیره:-"

ماموریت دیروزیه هم نرفتم ولی بقیش رو تکمیل نمودم:-"
دامین فیشلم در مجموع دوتا صندوق مونده، اینجوری که میگی هر دوتاش باید از این نامه ها باشه(چون سه تا پیدا کرده بودم) فایده ای هم دارن؟ چون اون سه تا که مصرف شد که هیچ غلطی نمیکردن:|

---

اومدم اینو بزارم یادم رفت:-" مقادیر زیادی حق نشون داد :))

آخرین ویرایش:
پس یعنی من بدون دامین ها 57 تا دیگه باید بگیرم؟ چون دامین ها رو کامل گرفتم :-"

Capture.JPG

وضعیت من
View attachment 268273

هنگ اوت ها خوبن، با راهنما راحت میشه جم مفت گرفت :D

من از نظر طراحی قلعه فیشل رو خیلی بیشتر از بقیه دوست داشتم ولی پازل هاش واقعا وقت گیر و روی مخ بودن. بعد از دومین پازل تئاتری رفتم از روی راهنما جواب رو پیدا کردم. سر اون تئاتر یکم هم چرت زدم :D اون گلاید سواری هم عند نامردی بود، یک ساعت الکی وقت گذاشتم تا کاملش کنم و بعد صندوق معمولی داد :))

ولی سخت ترین پازل ها مال دامین مونا بودن، یعنی مخ آدم آب میشد. یه مقدار نگران پازل های سومرو شدم :D امیدوارم کدشکن ژانگلی و یائه اونجا هم فعال باشه :D

ابیس کی ریست شد؟ :D

پس یعنی من بدون دامین ها 57 تا دیگه باید بگیرم؟ چون دامین ها رو کامل گرفتم :-"

Capture.JPG
من یادمه دامین ها رو کامل میکردم این عدده اصلا تغییر نکرد! واسه همین گفتم.
گرفتن همش خیلی وقت گیره اما تا حدود 160 تا رو میشه راحت گرفت.

• Like
Reactions: ce7en44
من 166تا صندوق گرفتم
ولی تو جزیره مونا قشنگ چندتا چیز هست که اصلا درک نمیکنم اینا رو باید کجا استفاده کنم/چجور حل کنم:-" و احتمالا به زودی دیگه میرم سراغ گاید برای این جزیره:-"

دامین فیشلم در مجموع دوتا صندوق مونده، اینجوری که میگی هر دوتاش باید از این نامه ها باشه(چون سه تا پیدا کرده بودم) فایده ای هم دارن؟ چون اون سه تا که مصرف شد که هیچ غلطی نمیکردن:|

---

اومدم اینو بزارم یادم رفت:-" مقادیر زیادی حق نشون داد :))

من نفهمیدم این موبایل پلیرها چرا اینقدر مینالن؟ بازی یه قرنه که روی 16 گیگ حجم نسخه موبایلش ثابت مونده. قبل از ورژن ۲.۰ هم دقیق یادم نیست ولی نهایت سومرو هم بیاد حجمش میشه ۲۴ گیگ. دیگه این ناله کردن برای ۲۴ گیگ توی سال ۲۰۲۲ زشته به خدا. برین ۱۰۰ تومن بدین یه مموری ۳۲ گیگ بخرین و کلا گنشین رو انتقال بدین بهش که اینقدر مشکل حافظه هم نداشته باشین :D

Screenshot_۲۰۲۲۰۸۱۷-۰۹۵۳۱۰.png

من یادمه دامین ها رو کامل میکردم این عدده اصلا تغییر نکرد! واسه همین گفتم.
گرفتن همش خیلی وقت گیره اما تا حدود 160 تا رو میشه راحت گرفت.
بعد از جزیره مونا اگه وقتی مونده باشه احتمالا سرچ کنم و فقط اون بزرگ هاش رو پیدا کنم :D

• Like
Reactions: tirdad666
بعد از جزیره مونا اگه وقتی مونده باشه احتمالا سرچ کنم و فقط اون بزرگ هاش رو پیدا کنم :D
این چند روز باقی مونده رو بشین فقط گنشین بزن:-"

من الان دو سه روزه ریترنال و یاکوزا4 کنسل کردم بشینم دم آخری پای گنشین:-"
ایونت جدیدم هنوز نرفتم:دی

من 166تا صندوق گرفتم
ولی تو جزیره مونا قشنگ چندتا چیز هست که اصلا درک نمیکنم اینا رو باید کجا استفاده کنم/چجور حل کنم:-" و احتمالا به زودی دیگه میرم سراغ گاید برای این جزیره

اره دیگه چاره ای نیس...منم باید برم سراغ مپ راهنمای بازی

ماموریت دیروز فقط جم میده...

برای اون پاکت نامه ها...به غیر از یه پرنده ی سنگی که بالای یه برج سنگی معلق هستش....که وقتی بهش نامه میدی و میری یه دور میزنی میای بهت جعبه چوبی معمولی میده....
بقیه ی پرنده ها هیچی نمیدن...کلاً به هر پرنده که نامه میدی... بعد که باهاش صحبت کنی میتونی توی 2 جهت برات تونل باد درست کنن که راحتر بین برج های قلعه رفت و امد کنی...همین :|

هنگ اوت ها خوبن، با راهنما راحت میشه جم مفت گرفت
هنوز مشکل جم ندارم برای گرفتن شخصیت ندارم...گذاشتم ذخیره باشن :D

من از نظر طراحی قلعه فیشل رو خیلی بیشتر از بقیه دوست داشتم ولی پازل هاش واقعا وقت گیر و روی مخ بودن. بعد از دومین پازل تئاتری رفتم از روی راهنما جواب رو پیدا کردم. سر اون تئاتر یکم هم چرت زدم :D اون گلاید سواری هم عند نامردی بود، یک ساعت الکی وقت گذاشتم تا کاملش کنم و بعد صندوق معمولی داد

لامصب پازل تئاتری اون دقیق 50 دقیقه وقت ـم رو گرفت....حوصله ـم رو سر برد

ولی سخت ترین پازل ها مال دامین مونا بودن، یعنی مخ آدم آب میشد. یه مقدار نگران پازل های سومرو شدم :D امیدوارم کدشکن ژانگلی و یائه اونجا هم فعال باشه
من هنوز یه جعبه هس توی دامین مونا نگرفتم....نمیدونم کجاس، چندبار رفتم وجب به وجب گشتم...ولی پیداش نکردم

3 تا جعبه هم توی دامین کازوها مونده....از دامین کازوها هم حالم بهم میخوره

آبیس دیروز ریست شد

برای اون پاکت نامه ها...به غیر از یه پرنده ی سنگی که بالای یه برج سنگی معلق هستش....که وقتی بهش نامه میدی و میری یه دور میزنی میای بهت جعبه چوبی معمولی میده....
بقیه ی پرنده ها هیچی نمیدن...کلاً به هر پرنده که نامه میدی... بعد که باهاش صحبت کنی میتونی توی 2 جهت برات تونل باد درست کنن که راحتر بین برج های قلعه رفت و امد کنی...همین :|

من هنوز یه جعبه هس توی دامین مونا نگرفتم....نمیدونم کجاس، چندبار رفتم وجب به وجب گشتم...ولی پیداش نکردم

آبیس دیروز ریست شد
برای جعبه ی مونا، توی آب رو نگاه کردی؟ :-" یه جعبه وجود خارجی نداره، ولی بازتابش توی آب باز میشه:D ، دقیقا یه جعبه اینجوری هم توی جزیره هست باز ...

البته چون میگی یکی...و این جعبهه دقیقا جلوترش پازل مشعل ها باز توی آب هست، پس احتمالا گرفتیش:-"

---

پازل های جزیره و دامین مونا رو من خیلی دوست داشتم! یعنی واقعا میشد گفت پازلن و حمایت میکنم سومرو اینجوری باشه! برعکس دامین کازوها و پازل های ژیانگ لینگ چه مپ و چه دامین، که بچه بازی حساب میشدن:-" ( @ce7en44 یادت باشه اول کار که اینازوما اومده بود یه عکس گذاشتی که سومرو قراره سودوکو حل کنیم! و ما توی همون 2.1 سودوکو حل کردیم:)) اوضاع خیطه :)) )

ولی کلا یکی از هایپ هام برای سومرو پازل های جدیده :D

---

جزیره فیشل رو از دامینش بیشتر دوست داشتم، تئاترها و تئاترک ها!!! باحال بودن:-"

---

@ce7en44
اون آهنگیه... به قید قرعه ست جایزه ش:))

HoYoLAB - Official Community

آبیس دیروز ریست شد
فکر کن من چند بار بین برج ها جابجا شدم و فقط دنبال صندوق میگشتم :))

من مشکل جم دارم، هلپ می :D

یه راهنما بگیری همه رو بهت نشون میده ولی حدسم اینه که اون سوراخ وسط که آبش خالی میشه و راهش باز میشه رو چک نکردی :D

بدبختی اینجاست از داستان تئاتر هم هیچی نفهمیدم :))

این چند روز باقی مونده رو بشین فقط گنشین بزن:-"

من الان دو سه روزه ریترنال و یاکوزا4 کنسل کردم بشینم دم آخری پای گنشین:-"
ایونت جدیدم هنوز نرفتم:D
دارم همین کار رو میکنم، یعنی دیگه فرصت ندارم چیز دیگه ای به غیر از گنشین برم :D

اون صندوق های توی دامین فیشل خیلی حرفه ای مخفی شدن، ظاهرشون هم خوب میزنه ولی توشون چیزی نیست :D

• Like
Reactions: tirdad666
من نفهمیدم این موبایل پلیرها چرا اینقدر مینالن؟ بازی یه قرنه که روی 16 گیگ حجم نسخه موبایلش ثابت مونده. قبل از ورژن ۲.۰ هم دقیق یادم نیست ولی نهایت سومرو هم بیاد حجمش میشه ۲۴ گیگ. دیگه این ناله کردن برای ۲۴ گیگ توی سال ۲۰۲۲ زشته به خدا. برین ۱۰۰ تومن بدین یه مموری ۳۲ گیگ بخرین و کلا گنشین رو انتقال بدین بهش که اینقدر مشکل حافظه هم نداشته باشین :D

View attachment 268288
1660714975576.png

چرا مال من 19گیگه :D

برای جعبه ی مونا، توی آب رو نگاه کردی؟ :-" یه جعبه وجود خارجی نداره، ولی بازتابش توی آب باز میشه:D ، دقیقا یه جعبه اینجوری هم توی جزیره هست باز ...

البته چون میگی یکی...و این جعبهه دقیقا جلوترش پازل مشعل ها باز توی آب هست، پس احتمالا گرفتیش

اره اون پازل های بازتاب توی آب و جعبه های بازتاب توی آب رو حل کردم....باید برم یه فیلم کامل از جعبه های دامین مونا رو نگا کنم، تا ببینم کدوم رو جا انداختم

یه راهنما بگیری همه رو بهت نشون میده ولی حدسم اینه که اون سوراخ وسط که آبش خالی میشه و راهش باز میشه رو چک نکردی
اونجا رو 3 بار چک کردم....بعدش هم دوباره توی اون فضای پر ستاره رفتم یه پازل بود که حلش نکرده بودم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or