Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
شامل هر چیزی ممکنه بشه:-"
مورا ارزش نداره؟ :-" بدون اون یه آرتیفکت نمیتونیم آپ کنیم:(
در مورد پایمون هم من با لودینگ اسکرین موافقم:-"

میارن:-" وگرنه انقدر سرمایه گذاری روش نمیکردن:D کلا ابعاد بازی هیلی بزرگتر از ابعاد یه بازی موبایلیه:-"

تازه دیدم گویا پیج هاشون رو راه انداختن:-" این کاراکتر که پسندم نشد...تا ببینیم بقیه چی میشه:-" نامردا شوتر رو دیگه حداقل هازبندو بزارید:D

تنوع بدن تو کارشون و تجربه های جدید بسازن:D + یه عالمه نیروی انسانی نمیخواد بزارن برای ساپورت طولانی مدت بازی:p بسشون سه چهارتا گاچا:-"

از ست دوتایی متنفرم! بستنش سخت تر از 4تاییه:D
خیر چنین قراری نداشتیم:( :-"

دیردز ضبط شد..‌مونده پروسه ی بسیار سخته انتقال به لپتاپ و آپلود کردنش:D
نه کلا منظورش برای ریکشن ها بود نه چیزهای دیگه، مگه اینکه گاوها هم از این به بعد ریکشن دندرو بدن:D

خب برای اینکه آرتیفکت و مورا بگیری چی نیاز داری؟ رزین. پس ارزش رزین از همه چیز ییشتره:D مورا هم فقط یه متریال دیگه به حساب میاد:D

باور کن خودشون هم نمیدونستن اینقدر محبوب میشه، صرفا یه تستی بوده برای موقعیت های بعدی:D

شوتر هازبندو زیاد داریم، باید وایفو بزارن :>

نه خب بحث اینم هست که الان یه بازی در حد بازی ها روز در مدت زمان مثلا دوساله بیرون میدن و تا ده سال مداوم ازش درآمد دارن، اونطوری باید چند سال روی یه بازی وقت بزارن و بازم وقتی منتشر میشه از دوران عقب تر هست و ممکنه فروشش هم برای همین کم بشه:D

بستگی داره که ست دو تایی چی بخوای، بعضی ست های دو تایی رو راحتر میشه جور کرد:D
بحث ست شد، دیروز فهمیدم برای مونا اشتباهی کلاه از HoD گذاشته بودم به خیال اینکه از ست میلیلث هست :))

تو میتونی، گانباره:D

پیتی 60 کاراکتر

الان که فکر میکنم سافت 75 ـه، بعیده برسم :D :D :D

ایونت Spices From the West مونده فقط

راستی تو Paimon.moe زده 26 روز دیگه بنر آیاکا تموم میشه، جایی اعلام کردن یا از خودش گفته؟ چون تو بازی هنوز زده تا پایان 2.6 :-"

1652264401821.png

ویرایش: الان ایمیل Compensation رو دیدم، فقط 400 تا :| :| :|

1652266405079.png

آخرین ویرایش:
پیتی 60 کاراکتر

الان که فکر میکنم سافت 75 ـه، بعیده برسم :D :D :D

ایونت Spices From the West مونده فقط

راستی تو Paimon.moe زده 26 روز دیگه بنر آیاکا تموم میشه، جایی اعلام کردن یا از خودش گفته؟ چون تو بازی هنوز زده تا پایان 2.6 :-"

View attachment 254538

ویرایش: الان ایمیل Compensation رو دیدم، فقط 400 تا :| :| :|

View attachment 254549
فکرکردی الان در میاد یهو بهمون 10تا ویش میده هر هفته ؟
هنوز این خاک بر سر ها رو نشناختین ؟
سر سالگرد که دیدین چه حالی دادن =((

فکر کنم اصلا امروز با امید اینکه یه سی چهل تا ویش بگیره و به پیتی برسه لاگین کرده:-":D

حالا جالب اینجاست که گفتن اگه مثلا آپدیت بعدی قبل از رسیدن به چهارشنبه منتشر بشه، دیگه ۴۰۰ تا کامل نمیدن و حساب میکنن و به تعداد روز میدن:D

ynhg3pavtry81.jpg

این جالبه، داخل ایونت میشه کاراکترها رو دعوت کنی داخل قوری و بهشون غذا بدی ولی چون خودشون امیدی ندارن که تعمیر قوری حالا حالاها تموم بشه، تا سه هفته ایونت رو طولانی کردن :))

نمیدونم چرا ولی هنوز منتظرم این کمپانی خودشو Redeem کنه :D :D :D

فکر کنم اصلا امروز با امید اینکه یه سی چهل تا ویش بگیره و به پیتی برسه لاگین کرده:-":D
نه هر روز لاگین میکنم برا کامیشن :D

امروز قبل از اینکه بازی رو ببندم گفتم ایمیل هم چک کنم دیدم کامپنسیشن دادن، اصلا خبر نداشتم :)) ولی ناراحتم که بیشتر نیست :-"

این جالبه، داخل ایونت میشه کاراکترها رو دعوت کنی داخل قوری و بهشون غذا بدی ولی چون خودشون امیدی ندارن که تعمیر قوری حالا حالاها تموم بشه، تا سه هفته ایونت رو طولانی کردن :))
موافقی ولکین بخرم، ولی اگه آیاکا نداد بازی رو پاک کنم؟ :)) :D

نمیدونم چرا ولی هنوز منتظرم این کمپانی خودشو Redeem کنه :D :D :D

نه هر روز لاگین میکنم برا کامیشن :D

امروز قبل از اینکه بازی رو ببندم گفتم ایمیل هم چک کنم دیدم کامپنسیشن دادن، اصلا خبر نداشتم :)) ولی ناراحتم که بیشتر نیست :-"

موافقی ولکین بخرم، ولی اگه آیاکا نداد بازی رو پاک کنم؟ :)) :D
اگه میخوای بازی رو پاک کنی پس چه کاریه ولکین بخری دیگه؟:D

اگه میخوای بازی رو پاک کنی پس چه کاریه ولکین بخری دیگه؟:D
مرسی که Assume کردی 50/50 رو میبازم :D :D :D

بیشتر فکر کردم ارزشش رو نداره ولکین بگیرم، الان بر فرض آیاکا هم بده، وپن خوب برای ندارم که بتونه جایگزین یونیت های فعلی بشه، از اون مهمتر باید از اول فارم کنم که اصلا حال ندارم، هرچی کتاب بود دادم برا آیاتو :>

بیشتر فکر کردم ارزشش رو نداره ولکین بگیرم، الان بر فرض آیاکا هم بده، وپن خوب برای ندارم که بتونه جایگزین یونیت های فعلی بشه، از اون مهمتر باید از اول فارم کنم که اصلا حال ندارم، هرچی کتاب بود دادم برا آیاتو :>
نه جدی اصلا به برد و باختت فکر هم نکردم :))

البته آیاکا با سلاح چهار ستاره کرفتی هم باز جوابه، تو هم که یه عمر برای چیلده فارم میکردی و مطمئنا یه مشت آرتیفکت بلیزارد داری، ولی بازم به نظرم دلیل نمیشه صرفا برای داشتن یه کاراکتر که زیاد هم بهش علاقه نداری ولکین بخری :D

من هنوز برام سواله چرا شما اینقدر کمبود کتاب دارین؟ :D

آیاکا با وپن ۴ ستاره هم میتونه جایگزین خیلی از یونیت های فعلیت بشه.
بیلدش راحته فارمش زیاد زمان نمیبره.
صداش قشنگه. :(
هر وقت دلت گرفت میتونی باهاش بزنی به دریا تا بینهایت بری تو غروب محو شی. :(

البته آیاکا با سلاح چهار ستاره کرفتی هم باز جوابه، تو هم که یه عمر برای چیلده فارم میکردی و مطمئنا یه مشت آرتیفکت بلیزارد داری، ولی بازم به نظرم دلیل نمیشه صرفا برای داشتن یه کاراکتر که زیاد هم بهش علاقه نداری ولکین بخری :D
در حد 1 ست کامل بلیزارد خوب ندارم که لایق آیاکا باشه، بیشترش رو دادم رفته :D

منم خودم از ورژن 1.0 برنامه داشتم آیاکا بگیرم ولی قسمت نبود :D اینطوری نیست که علاقه نداشته باشم

من هنوز برام سواله چرا شما اینقدر کمبود کتاب دارین؟ :D
کتاب تلنت منظورم بود :D :D :D البته فقط واسه ماندستت "کتاب" حساب میشه :D

اتفاقا کتاب EXP حدود 500 تا دارم :)) این روزا اکثر رزین رو لی لاین میزنم

چیچی هم 80/80 کردم، مونده تلنت و آرتیفکت :D فعلا تو تیم نقش خیار داره :-"

آیاکا با وپن ۴ ستاره هم میتونه جایگزین خیلی از یونیت های فعلیت بشه.
بیلدش راحته فارمش زیاد زمان نمیبره.
صداش قشنگه. :(
هر وقت دلت گرفت میتونی باهاش بزنی به دریا تا بینهایت بری تو غروب محو شی. :(
مثلا با Prototype Rancour نسبت به Hu Tao دمیجش چجوریه؟ :D :D :D

حالا من که دارم هر 3 روز یه ویش میزنم، ببینیم میرسم سافت پیتی یا نه :D

یادم نمیاد آخرین بار کی قبل از سافت 5* گرفتم :-"

مثلا با Prototype Rancour نسبت به Hu Tao دمیجش چجوریه؟ :D :D :D

حالا من که دارم هر 3 روز یه ویش میزنم، ببینیم میرسم سافت پیتی یا نه :D

یادم نمیاد آخرین بار کی قبل از سافت 5* گرفتم :-"
چرا رنکور؟
با امنوما و بلک کلیف بیشتر از هوتائو دمیج میده دردسرای هوتائو هم نداره.

5f4973d5d17692136feb3ee0d7033723.jpg

سالگرد... :-"

---

در مورد آیاکا بریج... انقدر که من باهاش غرق شدم، نتونستم ازش استفاده درست کنم:))
مسیرهای کوتاه اوکیه... ولی مسیر بلند که میشه بدون شک میترکم:))
کایا بریج رو ترجیح میدم، ایمن تره:))

در مورد آیاکا بریج... انقدر که من باهاش غرق شدم، نتونستم ازش استفاده درست کنم:))
مسیرهای کوتاه اوکیه... ولی مسیر بلند که میشه بدون شک میترکم:))
کایا بریج رو ترجیح میدم، ایمن تره:))
به محض اینکه افتادی تو آب سریع برگرد از یخ پشت سرت بالا برو یه نرمال اتک بزن.
همینو رعایت کنی تا هر جا خواستی میتونی بری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or