Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
گوسفند و قوچ یهو دیدی اضافه کردن:-"

البته با اون پولی که دارن در میارن، اصولا خیلیییی تیم بزدگی میتونند تشکیل بدن، بعیده به مشکل بخورن:D

حالا نگفتن FPS یا TPS ، فقط شوتره:-" یهو دیدی اصلا یه JRPG دادن که تفنگ داستشونه فقط:))

بشین تا حتی توی FPS هم سلاح بیشتر کاراکتر بفروشه:-" جماعت گاچا باز جاده خاکی تر از این حرفان:-" یه ویکتوری پوز برا کاراکتر میدن، همون باعث میشه همه برا کاراکتر ویش بزنند:))

---

دو قرنه دادم دامین جدید میرم، بهترین چیزی که تا الان داده (از ست نرمال اتک) یه گل 4*ه که دو تا کریت ها رو داشته (با % بیس پایین) و سومیشم تو lvl4 شد atk% :|
مرده شور آرتیفکت فارم کردن اینجوری رو ببرن:-"
یه ساعت خیلی خوبم برای ژیائو گرفتم البته واقعا چیز حقی بود:-" ولی هنوز 3تیکه دیگه مونده:))
بزار اول همون گاو رو که شیرش توی بازی گذاشتن اضافه کنن، بعد به گوسفند هم میرسیم :D

تیم بزرگ تشکیل دادن مهم نیست، مهم اینه که افراد با تجربه داشته باشن و یه نفر باشه بتونه مدیرتشون کنه، اونم داخل سبکی که تجربه اش رو ندارن:D

jrpg شوتر به سبک Valkeriya Chronicles میپسندیم، البته اون دیگه شوتر نمیشه :-":D

والا چی بگم؟ منطقی نیست اصلا :D

دامین جدید دو ماهه اومده، چطوری دو قرنه داری میری؟ :-"
ژیائو که میگفتی خوبه، پس چرا دوباره داری فارم میکنی؟:-"

ویدئوی ایتو کجاست؟:D

• Like
Reactions: amiravaz
44e05bpgmcy81.jpg

lh8tvmzgmcy81.jpg

6s7jv25hmcy81.jpg

l66wit9hmcy81.jpg

خودم هم نمیدونم چه خبره ولی قیافه ژانگلی جالب بود:D

بزار اول همون گاو رو که شیرش توی بازی گذاشتن اضافه کنن، بعد به گوسفند هم میرسیم :D

تیم بزرگ تشکیل دادن مهم نیست، مهم اینه که افراد با تجربه داشته باشن و یه نفر باشه بتونه مدیرتشون کنه، اونم داخل سبکی که تجربه اش رو ندارن:D

jrpg شوتر به سبک Valkeriya Chronicles میپسندیم، البته اون دیگه شوتر نمیشه :-":D

والا چی بگم؟ منطقی نیست اصلا :D

دامین جدید دو ماهه اومده، چطوری دو قرنه داری میری؟ :-"
ژیائو که میگفتی خوبه، پس چرا دوباره داری فارم میکنی؟:-"

ویدئوی ایتو کجاست؟:D
صبرشون بده...هنوز دو سال بیشتر نشده:-" :))

بالاخره پول میتونه تجربه هم بخره:-" مسلما نمیان تیم گنشین یا هونکای رو بزارن بالا سر شوتر:دی (تیم طراحی البته میشه:دی )

اون سبکی خوبه...ولی به قول خودت دیگه شوتر نمیشه:-"

منطقی رو خواهی دید:-" همین الان نمیبینی COD داره با AOT و ... کولب میده؟
یا این هیرو شوترها چقدر اسکین میدن و چقدر ازشون آرت میاد:-" (فکر کنم Mercyه اورواچ رکوردی چیزی دستش باشه از این نظر:)) :-" )

اون دامین رو دارم برای آیاتو میرم، اگر برای ژیائو هم داد که بسیار هم عالی:-"
دو قرن=از بعد گرفتن آیاتو:-" فکر کنم سه هفته ای میشه:-" یه قطعه هم نمیده آدم دلش خوش باشه حداقل:-"

یادم میره:( ولی دیروز یه نگاهی کردم، زیاد حجیم نبود رکورد کردنش، شدنیست، میگیرم چند روز آینده انشاالله:دی

صبرشون بده...هنوز دو سال بیشتر نشده:-" :))

بالاخره پول میتونه تجربه هم بخره:-" مسلما نمیان تیم گنشین یا هونکای رو بزارن بالا سر شوتر:D (تیم طراحی البته میشه:D )

اون سبکی خوبه...ولی به قول خودت دیگه شوتر نمیشه:-"

منطقی رو خواهی دید:-" همین الان نمیبینی COD داره با AOT و ... کولب میده؟
یا این هیرو شوترها چقدر اسکین میدن و چقدر ازشون آرت میاد:-" (فکر کنم Mercyه اورواچ رکوردی چیزی دستش باشه از این نظر:)) :-" )

اون دامین رو دارم برای آیاتو میرم، اگر برای ژیائو هم داد که بسیار هم عالی:-"
دو قرن=از بعد گرفتن آیاتو:-" فکر کنم سه هفته ای میشه:-" یه قطعه هم نمیده آدم دلش خوش باشه حداقل:-"

یادم میره:( ولی دیروز یه نگاهی کردم، زیاد حجیم نبود رکورد کردنش، شدنیست، میگیرم چند روز آینده انشاالله:D
دو سال برای بزرگ شدن یه گوساله کافیه:D

خب همین باید ببینیم چند نفر نیروی با تجربه ساخت بازی های شوتر داخل چین پیدا میشه چون تا همین چند سال پیش زیاد در زمینه بازی های رایانه ای مطرح نبودن:D
اینم قراره اولین بازی AAA باشه که میسازن، اونم در سبک اوپن ورلد اکشن ادونچر شوتر که هزار تا بازی مشابه داخل این سبک هست و خیلی هاشون هم موفق نمیشن :D
حالا تا تریلر جمعه بیاد و ببینیم چیکار کردن:D این عکسش مال کیه؟ نوه کیاناست؟:D

پ.ن: بازی هاشون داره زیاد میشه و من هنوز هونکای رو هم تموم نکردم، یه روز باید روی پی سی بگیرمش و یه سره داستان رو برم :))

آره ولی خب به هر حال شوتر واقع گرا که نمیسازن، آخرش میره زیر مجموعه jrpg :D

نه من زیاد پیگیر اخبار cod نیستم خوشبختانه:D

تا تو بیای برای آیاتو یه چیز خوب بگیری لول ۱۰ شده رفته:D

اگه حجیم بود با یه نرم افزار کیفیتش رو بیار روی ۴۸۰ که کم حجم بشه:D کیفیت خوب بگیرا:D

• Like
Reactions: amiravaz
دو سال برای بزرگ شدن یه گوساله کافیه:D

خب همین باید ببینیم چند نفر نیروی با تجربه ساخت بازی های شوتر داخل چین پیدا میشه چون تا همین چند سال پیش زیاد در زمینه بازی های رایانه ای مطرح نبودن:D
اینم قراره اولین بازی AAA باشه که میسازن، اونم در سبک اوپن ورلد اکشن ادونچر شوتر که هزار تا بازی مشابه داخل این سبک هست و خیلی هاشون هم موفق نمیشن :D
حالا تا تریلر جمعه بیاد و ببینیم چیکار کردن:D این عکسش مال کیه؟ نوه کیاناست؟:D

پ.ن: بازی هاشون داره زیاد میشه و من هنوز هونکای رو هم تموم نکردم، یه روز باید روی پی سی بگیرمش و یه سره داستان رو برم :))

آره ولی خب به هر حال شوتر واقع گرا که نمیسازن، آخرش میره زیر مجموعه jrpg :D

نه من زیاد پیگیر اخبار cod نیستم خوشبختانه:D

تا تو بیای برای آیاتو یه چیز خوب بگیری لول ۱۰ شده رفته:D

اگه حجیم بود با یه نرم افزار کیفیتش رو بیار روی ۴۸۰ که کم حجم بشه:D کیفیت خوب بگیرا:D
Teyvat has its own laws :-"
بیشتر به لودینگ اسکرین ها توجه کن:-"

البته همین گنشین هم حساب کنی خرجی که پاش داره میشه، تعداد نیروی ساختش و کلا ابعادش کاملا یک بازی AAA هست:دی پس توانایی مدیریت تیم بزرگ رو احتمالا دارن:دی
ولی آره به طور کلی ما توی شرق کلا شوتر ساز نداریم:-" اما باید صبر کنیم ببینیم چی میسازن:دی

کدوم عکس؟ :-"

هونکای که هیچ... با اینکه گویا خیلی ربط خواهد داشت به Rail Star ... ولی برای بقیه بازی هاشون اگر روی کنسول بدن هایپم:-"

بستگی داره شوتر چی بسازن اصلا:دی
کاش یه شوتر ونکوییشی بسازن اصلا:-"
الان سازنده های LOL هم دارن بازی فایتینگ و RPGنوبتی و فلان بیسار میدن!
اینا هم یه بازی سینگل پلیر 60$ بدن بره! نخوان GAAS ازش در بیارن:-"

خیلی نابوده آیاتوم، این چند روزم فقط در حد فارم دلمین و ماموریت روزانه دارم میرم، حس تیم عوض کردنم نمیاد، با ایتو دارم میرم فقط:دی

فعلا مهم ترین چیز، کنار گذاشتن گشادیسمه:دی

آقا منم بالاخره آياكا دار شدم.;;)
رفتم ى پارتى خوب سرچ كنم به اين نتيجه رسيدم البته با احتساب دارايى هام…:Whistling:
Ayaka - Xingqiu(Ayato) - Sucrose - Qiqi
پارتى رو چون همه آياكا داريد ميشناسيد فكر كنم؛ اما اين ك كازوها ندارم مجبورم Sucrose بيارم و diona هم هيله كارش qiqi رو بيارم.
در كنار اين پارتى ك چيدم به نظرتون ميشه جايگزين بهترى كرد؟
بين آياتو و Xing كدوم بهتره؟
دمتون گرم:Dancing:
راستى خواستم جمع كنم سر يلان بزنم اما ديدم با اين وضع كازوها بهتره و ميگن ممكنه رى ران شه درسته؟

آقا منم بالاخره آياكا دار شدم.;;)
رفتم ى پارتى خوب سرچ كنم به اين نتيجه رسيدم البته با احتساب دارايى هام…:Whistling:
Ayaka - Xingqiu(Ayato) - Sucrose - Qiqi
پارتى رو چون همه آياكا داريد ميشناسيد فكر كنم؛ اما اين ك كازوها ندارم مجبورم Sucrose بيارم و diona هم هيله كارش qiqi رو بيارم.
در كنار اين پارتى ك چيدم به نظرتون ميشه جايگزين بهترى كرد؟
بين آياتو و Xing كدوم بهتره؟
دمتون گرم:Dancing:
راستى خواستم جمع كنم سر يلان بزنم اما ديدم با اين وضع كازوها بهتره و ميگن ممكنه رى ران شه درسته؟
دیونا میتونه با Sacrificial Bow مشکل انرژی آیاکا رو کامل برطرف کنه. از اونطرف می‌تونه ست نوبلس رو استفاده کنه و علاوه بر شیلد و هیل دمیج کلی تیم رو بالاتر می‌بره.

شینگچو فیلد تایم خیلی کمی لازم داره و از نظر apply کردن هایدرو بهتره از آیاتو.

کلا با هم تیمی های ۴ ستاره این بهترین تیمی هست که میشه بست‌.

به صورت کلی هم بهترین تیم آیاکا به این صورته:
Ayaka
Shenhe (مخصوصا تو کانس های بالا)
Venti یا Kazuha (بسته به دشمنی که باهاش روبرو میشی)
Kokomi

دیونا میتونه با Sacrificial Bow مشکل انرژی آیاکا رو کامل برطرف کنه. از اونطرف می‌تونه ست نوبلس رو استفاده کنه و علاوه بر شیلد و هیل دمیج کلی تیم رو بالاتر می‌بره.

شینگچو فیلد تایم خیلی کمی لازم داره و از نظر apply کردن هایدرو بهتره از آیاتو.

کلا با هم تیمی های ۴ ستاره این بهترین تیمی هست که میشه بست‌.

به صورت کلی هم بهترین تیم آیاکا به این صورته:
Ayaka
Shenhe (مخصوصا تو کانس های بالا)
Venti یا Kazuha (بسته به دشمنی که باهاش روبرو میشی)
Kokomi
خب پس كلا چيزى كه بستم حتى كار راه انداز هم نيست؟
تا قبلش آياتو - ژيانگلينگ - يون جين و بنت پارتيم بوده.
رو همين بمونم بهتره؟

• Like
Reactions: ce7en44
خب پس كلا چيزى كه بستم حتى كار راه انداز هم نيست؟
تا قبلش آياتو - ژيانگلينگ - يون جين و بنت پارتيم بوده.
رو همين بمونم بهتره؟
Ayaka
Sucrose
Diona
Xingqui

این تیم خوبه و خودمم فعلا دارم با همین بازی میکنم.

Ayaka
Sucrose
Diona
Xingqui

این تیم خوبه و خودمم فعلا دارم با همین بازی میکنم.
خوبه اما من Diona ندارم. ~X(
qiqi به نظرم تنها کسی هست ک میتونه جاش باشه یا به نظرتون چیکار کنم؟

آخرین ویرایش:
خب اول برو اینازوما رو باز کن، بعد وقت برای کامل کردن کزم داری :D
نه باید برم حتما :D
اوکی شد بعدش، اون روز یکم فشار آوردم به خودم سریعتر تموم بشه نتیجه برعکس داد انگشتمم درد میکنه :دی
احتمالا یه چندروز در حد ماموریت روزانه و رزین ها + یه خورده همین Chasm برم.

-----
تو Craft دوتا گزینه جدیدی که اضافه شده چطور هستن ؟ یکی پارسال اومده بود ولی کاربردش یادم رفته
اون یکی که برای آرتیفکت هاست ارزش داره ؟ امروز یه تستی کردم 3 تا نوبل گرفتم اولی خوب بود، ارزش داره باز بزنم ؟

Teyvat has its own laws :-"
بیشتر به لودینگ اسکرین ها توجه کن:-"

البته همین گنشین هم حساب کنی خرجی که پاش داره میشه، تعداد نیروی ساختش و کلا ابعادش کاملا یک بازی AAA هست:D پس توانایی مدیریت تیم بزرگ رو احتمالا دارن:D
ولی آره به طور کلی ما توی شرق کلا شوتر ساز نداریم:-" اما باید صبر کنیم ببینیم چی میسازن:D

کدوم عکس؟ :-"

هونکای که هیچ... با اینکه گویا خیلی ربط خواهد داشت به Rail Star ... ولی برای بقیه بازی هاشون اگر روی کنسول بدن هایپم:-"

بستگی داره شوتر چی بسازن اصلا:D
کاش یه شوتر ونکوییشی بسازن اصلا:-"
الان سازنده های LOL هم دارن بازی فایتینگ و RPGنوبتی و فلان بیسار میدن!
اینا هم یه بازی سینگل پلیر 60$ بدن بره! نخوان GAAS ازش در بیارن:-"

خیلی نابوده آیاتوم، این چند روزم فقط در حد فارم دلمین و ماموریت روزانه دارم میرم، حس تیم عوض کردنم نمیاد، با ایتو دارم میرم فقط:D

فعلا مهم ترین چیز، کنار گذاشتن گشادیسمه:D
اون شامل گاوها نمیشد :D
طور به لودینگ اسکرینی اعتماد کنیم که نوشته پایمون بهترین همراهه یا مورا ارزش داره؟ :D

آره دارن روش حسابی کار میکنن ولی شاید خودشون به عنوان یه پروژه AAA به حسابش نمیارن؟:D

همین عکس کاراکتر اصلیش که شبیه کیاناست باز:D

253628-zenless-zone-zero-amp_main_media_schema-1.jpg

هونکای هم خوبه، چرا اینقدر تفاوت قائل میشی؟ حتی دو بار فکر کنم گیم پلیش به کل عوض شد:D داستانش هم خوراک خلیله، پر از بدبختی :D کلا این هویوورس که ساختن یعنی اینکه همه بازی هاشون قراره به همدیگه ریط داشته باشن پس خوبه آدم یه پیش زمینه ای داشته باشه:D

شوتر ونکوییشی اگه ساختنش راحت بود الان فقط یه دونه ازش وجود نداشت:D
فکر نکنم، اینا نسل اندر نسل گاچا ساز بودن، عوض کردن منبع درآمدشون سخته:D

ست دو تایی چرا نمیبندی؟ بعد آرتیفکت های چیلده رو مگه قرار نشد بهش بدی؟:D

تنک کن آقا، تنگ کن:D
نه باید برم حتما :D
اوکی شد بعدش، اون روز یکم فشار آوردم به خودم سریعتر تموم بشه نتیجه برعکس داد انگشتمم درد میکنه :D
احتمالا یه چندروز در حد ماموریت روزانه و رزین ها + یه خورده همین Chasm برم.

-----
تو Craft دوتا گزینه جدیدی که اضافه شده چطور هستن ؟ یکی پارسال اومده بود ولی کاربردش یادم رفته
اون یکی که برای آرتیفکت هاست ارزش داره ؟ امروز یه تستی کردم 3 تا نوبل گرفتم اولی خوب بود، ارزش داره باز بزنم ؟
والا من چند وقته که دارم کزم رو میرم ولی هنوز تموم نشده، البته تفریحی میرم و داستان هم میخونم ببینم چی نوشته:D
اینازوما در حد یکی دو ساعت داستانش بری باز میشه، بعدش دیگه میتونی برگردی کزم و فقط فارمت رو از اینازوما انجام بدی:D

یکیش مال اینه که آیتم های یه باس هفتگی رو با همدیگه عوض کنی.

اون یکی هم نه در واقع ارزش نداره چون همینا رو میشه ارزونتر از دامین گرفت و آرتیفکت های داغون هم به عنوان متریال استفاده کنی به صرفه تر هست:D

بعد شدیدا پیشنهاد میکنم در نابود کردن آرتیفکت هات وسواس به خرج بدی، خیلی از مین استیت ها و ساب هایی که ما اون اوایل میریختیم دور، بعدا خیلی بدرد بخور شدن:D

اون شامل گاوها نمیشد :D
طور به لودینگ اسکرینی اعتماد کنیم که نوشته پایمون بهترین همراهه یا مورا ارزش داره؟ :D

آره دارن روش حسابی کار میکنن ولی شاید خودشون به عنوان یه پروژه AAA به حسابش نمیارن؟:D

همین عکس کاراکتر اصلیش که شبیه کیاناست باز:D

253628-zenless-zone-zero-amp_main_media_schema-1.jpg

هونکای هم خوبه، چرا اینقدر تفاوت قائل میشی؟ حتی دو بار فکر کنم گیم پلیش به کل عوض شد:D داستانش هم خوراک خلیله، پر از بدبختی :D کلا این هویوورس که ساختن یعنی اینکه همه بازی هاشون قراره به همدیگه ریط داشته باشن پس خوبه آدم یه پیش زمینه ای داشته باشه:D

شوتر ونکوییشی اگه ساختنش راحت بود الان فقط یه دونه ازش وجود نداشت:D
فکر نکنم، اینا نسل اندر نسل گاچا ساز بودن، عوض کردن منبع درآمدشون سخته:D

ست دو تایی چرا نمیبندی؟ بعد آرتیفکت های چیلده رو مگه قرار نشد بهش بدی؟:D

تنک کن آقا، تنگ کن:D
شامل هر چیزی ممکنه بشه:-"
مورا ارزش نداره؟ :-" بدون اون یه آرتیفکت نمیتونیم آپ کنیم:(
در مورد پایمون هم من با لودینگ اسکرین موافقم:-"

میارن:-" وگرنه انقدر سرمایه گذاری روش نمیکردن:دی کلا ابعاد بازی هیلی بزرگتر از ابعاد یه بازی موبایلیه:-"

تازه دیدم گویا پیج هاشون رو راه انداختن:-" این کاراکتر که پسندم نشد...تا ببینیم بقیه چی میشه:-" نامردا شوتر رو دیگه حداقل هازبندو بزارید:دی

تنوع بدن تو کارشون و تجربه های جدید بسازن:دی + یه عالمه نیروی انسانی نمیخواد بزارن برای ساپورت طولانی مدت بازی:p بسشون سه چهارتا گاچا:-"

از ست دوتایی متنفرم! بستنش سخت تر از 4تاییه:دی
خیر چنین قراری نداشتیم:( :-"

دیردز ضبط شد..‌مونده پروسه ی بسیار سخته انتقال به لپتاپ و آپلود کردنش:دی

• Like
Reactions: ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or