Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
نمیدونم، شاید عکس گذاشته بودی؟
حالا بزار ببینیم چیه:D

تازه دو بار هم اینطوری شده:-"

چند تا کوئست از ابیس داشتیم، کم کم چیزای بیشتری رو میشه:D

ژیائو باید مدام یه هیلر کنارش باشه، یکی هم برای انرژی ریشارژ میخواد. کی بهتر از جین؟:D

ابیس تا طبقه ۹ چیز خاصی نیست، فقط باید تیم درست و حسابی ببری:D

کدوم جوک رو نفهمیدی؟ بگو برات توضیح بدم:D

اون جین قراره بعدا با کازوها تعویض بشه یا اینکه همچنان به عنوان هیلر نگهش میداری؟ :-"
سه بار:-"

هوتائو-چی چی
دیلوک-کاچینگ
جین-تارتاگلیا
:D

---
ویدیو گذاشتن سخته، ببینم چه میشه حالا:دی

shtqaowt4nx81.jpg
کم کم باید بنویسن Ayaka forever :D

:-?

این reunion ـشون خیلی خوب بود ولی خیلی زود تبدیل شد به دیالوگی و چقدر سوال های بی ربط حداقل آدم رو خوب بپیچونن متوجه نشه :| یارو پریده وسط مبارزه بعد این سوال میکنه : بیا بریم خونه، بالاخره همدیگه رو دیدیم، دنبالت بودم :| بعد که رفته تازه دارن مرور میکنن چی گفته و چی شده :| اون مجسمه رو هم که قرار بودن نابود کنن به امون خدا ول کردن :|
این Traveler چرا هیچ موقع حرف نمیزنه ؟ تنها صدایی که داره موقع بالا رفتن هست :| میگفتن صداشو از دست داده آدم کوتاه میومد، نمیتونم درک کنم هدفشون چیه! حالا دیالوگ های بازی رو صدا نذاشتن نذاشتن ولی تو کاتسین ها حداقل میذاشتن الان این تیکه واقعا نیاز به یه کاتسین داشت.

ولی خیلی ماجرا جالب شد :دی کاش یه 2 سال دیگه میومدم بیشتر داستان جلو رفته بود :-"

من متوجه نشدم مگه این دوتا باهم سفر نمیکردن بعد اون زنه از هم جدا میکنه، بعد این پسره اینجا بهوش میاد ؟ الان چی شد ؟ یعنی جدایی اینا قبل از ماجرای اون شهره بوده ؟ خواهرش بیدار میشه میره اون کشور رو آباد میکنه بعد نابود میشه بعد برادره بیدار میشه و .. ؟ پس این خاطرات چطوری یادش مونده ؟ یا اینکه اینا برای همون شهر هستن بعد میان فرار کنن میخورن به اون زنه و ... ؟

Dain قابل بازی نمیشه ؟ :D البته اگر ضعیفش نکنن

@ce7en44
گلف، ورزشه و .. :-"
مهم نیست کم کم دستم میاد.

یه نفر محاسبه کرده.
ظاهراً به طور میانگین تو هر پچ ۲۱۶۰ جم از طریق ایونت ها میشه گرفت که میشه هفته‌ای ۳۶۰ تا. اینا دارن هفته‌ای ۴۰۰ تا مفتی میدن. :D
آره ۴۰۰ تا مفتی میدن، علاوه بر ایونت و دیلی ها:D تازه مقصر هم نیستن. ولی در کل اون چیزی که لیک شده بود یا حدس میزدیم نشد:D

پ.ن: بعد میهویو همیشه خسیس بوده پس نمیشه انتظار دیگه ای هم داشت:D

آخرین ویرایش:
:-?

این reunion ـشون خیلی خوب بود ولی خیلی زود تبدیل شد به دیالوگی و چقدر سوال های بی ربط حداقل آدم رو خوب بپیچونن متوجه نشه :| یارو پریده وسط مبارزه بعد این سوال میکنه : بیا بریم خونه، بالاخره همدیگه رو دیدیم، دنبالت بودم :| بعد که رفته تازه دارن مرور میکنن چی گفته و چی شده :| اون مجسمه رو هم که قرار بودن نابود کنن به امون خدا ول کردن :|
این Traveler چرا هیچ موقع حرف نمیزنه ؟ تنها صدایی که داره موقع بالا رفتن هست :| میگفتن صداشو از دست داده آدم کوتاه میومد، نمیتونم درک کنم هدفشون چیه! حالا دیالوگ های بازی رو صدا نذاشتن نذاشتن ولی تو کاتسین ها حداقل میذاشتن الان این تیکه واقعا نیاز به یه کاتسین داشت.

ولی خیلی ماجرا جالب شد :D کاش یه 2 سال دیگه میومدم بیشتر داستان جلو رفته بود :-"

من متوجه نشدم مگه این دوتا باهم سفر نمیکردن بعد اون زنه از هم جدا میکنه، بعد این پسره اینجا بهوش میاد ؟ الان چی شد ؟ یعنی جدایی اینا قبل از ماجرای اون شهره بوده ؟ خواهرش بیدار میشه میره اون کشور رو آباد میکنه بعد نابود میشه بعد برادره بیدار میشه و .. ؟ پس این خاطرات چطوری یادش مونده ؟ یا اینکه اینا برای همون شهر هستن بعد میان فرار کنن میخورن به اون زنه و ... ؟

Dain قابل بازی نمیشه ؟ :D البته اگر ضعیفش نکنن

@ce7en44
گلف، ورزشه و .. :-"
مهم نیست کم کم دستم میاد.
اون قضیه مجسمه رو ما کلی جوک ازش ساختیم. تازه اون core که دین با خودش برد توی ابیس هم بود:D
این مشکل رو ما هم با کات سین ها داریم. جالب اینجاست که هر تراولری که انتخاب کنی، اون یکیش صداگذاری شده:|
بابا ما اگه ایمرژن نخواهیم، کی رو باید ببینیم؟ اصلا سایلنت پروتاگانیست یه چیز بیخودیه که فقط توی بعضی بازی ها جواب میده نه اینحا که طرف خودش صدا داره:D

وقتی جدا شدن، هر کدوم به دوران مشخصی رفتن :D

گلف؟:D

یه کار خوبی که داخل کزم کردن (حداقل اون اعماقش) اینه وقتی مبارزه اتفاق میوفته موسیقی قطع نمیشه و فقط ریتمش تندتر میشه و بعد از مبارزه هم بدون قطعی دوباره برمیگرده روی ریتم قبلی :D امیدوارم بازم از این کارها بکنن :D

@NHM
نیستی؟ ترک کردن که میدونم در قاموست نیست. نکنه برات نوتیفیکشن نمیاد؟ :-" :D

یه کار خوبی که داخل کزم کردن (حداقل اون اعماقش) اینه وقتی مبارزه اتفاق میوفته موسیقی قطع نمیشه و فقط ریتمش تندتر میشه و بعد از مبارزه هم بدون قطعی دوباره برمیگرده روی ریتم قبلی :D امیدوارم بازم از این کارها بکنن :D

@NHM
نیستی؟ ترک کردن که میدونم در قاموست نیست. نکنه برات نوتیفیکشن نمیاد؟ :-" :D
بازی میکنم هنوز ولی فقط در حد دیلی :-"

ابیس هم 2-12 انرژی کاراکتر ها کم بود نشد 3* کنم گذاشتم روز قبل از ریست برم :D

پست های تاپیک رو نخوندم، خیلی فعال شدین :D :D :D

بازی میکنم هنوز ولی فقط در حد دیلی :-"

ابیس هم 2-12 انرژی کاراکتر ها کم بود نشد 3* کنم گذاشتم روز قبل از ریست برم :D

پست های تاپیک رو نخوندم، خیلی فعال شدین :D :D :D
آره اینجا همه در حد دیلی هستن به غیر از من که تازه دارم کزم میرم و یکی دو سه نفر دیگه :-"

وجدانا ابیس ۱۲-۲-۲ رو چطوری میرین؟ تیم نشنال ابیس گذاشتن اونجا، اصلا نمیفهمم کی میمیرم :D

آره یه خبرهایی شده ولی نمیگم که مجبور بشی خودت بخونی:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or