Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
همممم... اینجوری احتمالا بنر یلان میکشم:))
ترجیح میدم جای فاصله زیاد، هویو‌ورس بگه 5* بعدیت گارانتیه:D
منم تا دیروز میترسیدم دیگه یلان نتونم بگیرم ولی الان در کنارش دارم به ژیائو c6 هم فکر میکنم :))
In your dreams :D
این کارشون هم در جهت این بوده که ملت امیدوار بشن حالا حالاها بنر بعدی نمیاد و جم مصرف کنن و بعد یهو اعلام کنن که پچ بعدی دو روز دیگه میاد :D البته یکی از این چینی ها میگفت که به احتمال زیاد تا جولای قرنطینه ادامه داشته باشه، یا شایدم ژوئن بود نمیدونم :-":D باید به هویورس بگیم پاشه بیاد ایران، اینجا عملا کرونا تموم شده، هزینه زندگی برای اونا هم کمتره :))

راستی بچه ها خبری از فیکس شدن تی پات نیست ؟
5کرکتر مکس شده نمیتونم جابجا کنم =((
نه خبری نیست :D
کاراکتر مکس شده به چه دردت میخوره؟ اینجوری حداقل هفته ای 5000 تا سکه میگیری که میتونی باهاش شاپ رو خالی کنی :D

دیونا c6 دارم ولی جاشو دادم شنهه.
میدونم چه حالی میده یهو برست بزنی همه چی پودر بشه،چرخ گوشتی کامیسایتو و شرکا :))
دیونا خیلی خوبه، در کنار ساکروز سریع برست همه رو شارژ میکنه. شیلد و هیلینگ هم داره :D
من شنهه و کازوها ندارم، بنت هم کریت آیاکا کمه وگرنه استفاده میکردم. دیگه همین در توانم بیشتر نیست :D
آره خیلی خوبه، با بیلد و تیم قبلی جرات نداشتم آیاکا رو توی همچین دامینی بیارم ولی الان براش مثل آب خوردنه :D
الان اگه بخوام همیشه همین تیم باشه باید برای دیونا 4 تا نوبلس و برای مونا چهار تا میلیث خوب فارم کنم:D
یه کار میکنید ویدیو ایتویی بزارما:-"
یادمه همون موقع از ایتو گذاشتی:-"

دیونا خیلی خوبه، در کنار ساکروز سریع برست همه رو شارژ میکنه. شیلد و هیلینگ هم داره :D
من شنهه و کازوها ندارم، بنت هم کریت آیاکا کمه وگرنه استفاده میکردم. دیگه همین در توانم بیشتر نیست :D
آره خیلی خوبه، با بیلد و تیم قبلی جرات نداشتم آیاکا رو توی همچین دامینی بیارم ولی الان براش مثل آب خوردنه :D
الان اگه بخوام همیشه همین تیم باشه باید برای دیونا 4 تا نوبلس و برای مونا چهار تا میلیث خوب فارم کنم:D

یادمه همون موقع از ایتو گذاشتی:-"
کلا فیلم نزاشتم من تا حالا:-"

اما کلا هرجا ربات جماعت میبینم، چشمای ایتو و تیمش از هیجان برق میزنه:-"

دیشب یکم داستان رفتم چقدر خوب بود :x8-> تو اسپویلر نمیزارم دیگه، این یارو dain مثل پایمون هست ؟ :-? با توجه به لباس و حرف هایی که میزنه میخوره اینم همراه باشه. بالاخره از Abyss هم ... هیچی نفهمیدیم :D قطره چکونی پیش میره داستان Abyss. میخوام سریع برم جلو میگم حیفه تموم میشه بزار آروم برم :( خوشم میاد هنوز دیالوگ emergeny food هست :))

با آیاکا دمیج 600-400-1000 میزدم میگفتم تازه لول 70 هست بعد یادم نبود که اسلحه ام لول 1 هست :D به آینده امیدوار شدم تنها مشکلش این Ultimate هست که هنوز دستم نیومده :D
Xiao هم راضیم در کنار اینا carry میکنه فعلا مشکلش این هست که لول 70 ـه ست خوب هم نداره دوست دارم روش کار کنم ولی آیاکا رو گذاشتم اولویت :D میخوام از frig رزینا استفاده کنم دلم نمیاد :D
ولی توی بعضی موارد باید نین رو هم بیارم تو تیم چون با اینا یا طول میکشه یا پشت هم میمیرن، xiao هم مصرف غذاش بالاست.
اینا رو کامل کنم میرم سراغ Diona و جین و sucrose یا xiangling

یه طبقه 5 آبیس رو هم رفتیم خیلی راحت بود انتظار داشتم پوستم رو بکنه ولی راحت 3 ستاره رو گرفتم احتمالا طبقات بعدی مثل شما از این ربات و اینا بیاد پدرم در بیاد :-"
تاج ها که برای لول آپ استفاده میشد ازش پیدا نمیشه دیگه ؟ هنوز فقط ایونت میدن ؟

-----
یه کار میکنید ویدیو ایتویی بزارما:-"
بزار بزار :D

-----
این جوک هایی که میزارید و میگید رو فعلا نمیگیرم :D
یه ویدئو دیدم صبح، یدونه از این Whale ـها به یه یوتیوبر 100 دلار داده تیمش رو درست کنه، بعد یارو 7-8 تا 5* داشت 5 تاشون C6 بودن اونم با اسلحه های 5* فول لول :| بقیشون هم اوضاعشون همینطوری بود.
این برای خود trial های بازی هم قفل بود :| حقوق یک سالش رو فکر کنم داده

کلا فیلم نزاشتم من تا حالا:-"

اما کلا هرجا ربات جماعت میبینم، چشمای ایتو و تیمش از هیجان برق میزنه:-"
نمیدونم، شاید عکس گذاشته بودی؟
حالا بزار ببینیم چیه:D
یه سری از سامون کردنت که دو تا 5 ستاره تو یه مولتی داشتی گذاشتی
تازه دو بار هم اینطوری شده:-"
دیشب یکم داستان رفتم چقدر خوب بود :x8-> تو اسپویلر نمیزارم دیگه، این یارو dain مثل پایمون هست ؟ :-? با توجه به لباس و حرف هایی که میزنه میخوره اینم همراه باشه. بالاخره از Abyss هم ... هیچی نفهمیدیم :D قطره چکونی پیش میره داستان Abyss. میخوام سریع برم جلو میگم حیفه تموم میشه بزار آروم برم :( خوشم میاد هنوز دیالوگ emergeny food هست :))

با آیاکا دمیج 600-400-1000 میزدم میگفتم تازه لول 70 هست بعد یادم نبود که اسلحه ام لول 1 هست :D به آینده امیدوار شدم تنها مشکلش این Ultimate هست که هنوز دستم نیومده :D
Xiao هم راضیم در کنار اینا carry میکنه فعلا مشکلش این هست که لول 70 ـه ست خوب هم نداره دوست دارم روش کار کنم ولی آیاکا رو گذاشتم اولویت :D میخوام از frig رزینا استفاده کنم دلم نمیاد :D
ولی توی بعضی موارد باید نین رو هم بیارم تو تیم چون با اینا یا طول میکشه یا پشت هم میمیرن، xiao هم مصرف غذاش بالاست.
اینا رو کامل کنم میرم سراغ Diona و جین و sucrose یا xiangling

یه طبقه 5 آبیس رو هم رفتیم خیلی راحت بود انتظار داشتم پوستم رو بکنه ولی راحت 3 ستاره رو گرفتم احتمالا طبقات بعدی مثل شما از این ربات و اینا بیاد پدرم در بیاد :-"
تاج ها که برای لول آپ استفاده میشد ازش پیدا نمیشه دیگه ؟ هنوز فقط ایونت میدن ؟

-----

بزار بزار :D

-----
این جوک هایی که میزارید و میگید رو فعلا نمیگیرم :D
یه ویدئو دیدم صبح، یدونه از این Whale ـها به یه یوتیوبر 100 دلار داده تیمش رو درست کنه، بعد یارو 7-8 تا 5* داشت 5 تاشون C6 بودن اونم با اسلحه های 5* فول لول :| بقیشون هم اوضاعشون همینطوری بود.
این برای خود trial های بازی هم قفل بود :| حقوق یک سالش رو فکر کنم داده
چند تا کوئست از ابیس داشتیم، کم کم چیزای بیشتری رو میشه:D

ژیائو باید مدام یه هیلر کنارش باشه، یکی هم برای انرژی ریشارژ میخواد. کی بهتر از جین؟:D

ابیس تا طبقه ۹ چیز خاصی نیست، فقط باید تیم درست و حسابی ببری:D

کدوم جوک رو نفهمیدی؟ بگو برات توضیح بدم:D

اینم مال من :>
View attachment 253975

@Akiba ایتوتو بذار :-"
اون جین قراره بعدا با کازوها تعویض بشه یا اینکه همچنان به عنوان هیلر نگهش میداری؟ :-"

اون جین قراره بعدا با کازوها تعویض بشه یا اینکه همچنان به عنوان هیلر نگهش میداری؟ :-"
آره تعویض میشه.
بنظرم تیم فریز هیلر نمی‌خواد ،اگه هم دیدی یه جا هیل خیلی واجبه پروتوتایپ امبر بده دست مونا.

نمیدونم، شاید عکس گذاشته بودی؟
حالا بزار ببینیم چیه:D

تازه دو بار هم اینطوری شده:-"

چند تا کوئست از ابیس داشتیم، کم کم چیزای بیشتری رو میشه:D

ژیائو باید مدام یه هیلر کنارش باشه، یکی هم برای انرژی ریشارژ میخواد. کی بهتر از جین؟:D

ابیس تا طبقه ۹ چیز خاصی نیست، فقط باید تیم درست و حسابی ببری:D

کدوم جوک رو نفهمیدی؟ بگو برات توضیح بدم:D

سه بار:-"

هوتائو-چی چی
دیلوک-کاچینگ
جین-تارتاگلیا
:D

---
ویدیو گذاشتن سخته، ببینم چه میشه حالا:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or