Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
چطور؟ با بازی مشکلی داری یا کلا زیادی معتاد شدی میخوای بزاری کنار؟
نه، داستان اصلی تموم شده و هر روز فقط میرم توی بازی ول میچرخم تا ماموریت های روزانه رو تموم کنم و دامین و باس ها رو انجام بدم و نقشه رو کامل کنم. میخوام به جایی برسم که فقط روزانه برم ماموریت های روزانه و چهار تا دامین یا باس در حد نیم ساعت - چهل دقیقه انجام بدم و در کنارش یه بازی دیگه رو هم شروع کنم چون اینجوری که بازی هر شش هفته داره آپدیت میده و با سرعت پیشروی من فکر نکنم دیگه هیچوقت بتونم بازی دیگه ای رو شروع کنم:))
الان وضعیت بد نیست واقعا، یعنی فکر کنم همه توی این سه ماهی که بازی اومده، سه تا 5ستاره دارن حداقل (البته بخش زیادی از خرج جم ها مربوط به موارد لانچ بازی بوده:-" )

در کل جم دادن بازی خوب بوده، ایونت ها خوب جم و آیتم میدن...
نه اینکه جا برای بهتر شدن نداشته باشه، ولی هرچی داریم میریم جلوتر به نظر میاد که واقعا دارن به فیدبک ها گوش میدن...
بعد این بازیا هرچی بیشتر باشیم و به قولی تو یه کامیونیتی فعالیت کنیم جذاب تره!

همون OPTC رو ما چندین سال میزدیم، رفقا که لفت دادن دست و دل ما هم سمت بازی نمیرفت...
ولی الان گنشین خوبه! فکر کنم فعال ترین تاپیک بازیه سایت باشیم...که در کنار هم متمدنانه روزانه در مورد بازی صحبت میکنیم:D
دو تا:(

راستی ایونت های جدید کی شروع میشن؟ برای گانیو نیازمند جم هستیم:-"

• Like
Reactions: Rohshen and BoxBox
الان وضعیت بد نیست واقعا، یعنی فکر کنم همه توی این سه ماهی که بازی اومده، سه تا 5ستاره دارن حداقل (البته بخش زیادی از خرج جم ها مربوط به موارد لانچ بازی بوده:-" )

در کل جم دادن بازی خوب بوده، ایونت ها خوب جم و آیتم میدن...
نه اینکه جا برای بهتر شدن نداشته باشه، ولی هرچی داریم میریم جلوتر به نظر میاد که واقعا دارن به فیدبک ها گوش میدن...
بعد این بازیا هرچی بیشتر باشیم و به قولی تو یه کامیونیتی فعالیت کنیم جذاب تره!

همون OPTC رو ما چندین سال میزدیم، رفقا که لفت دادن دست و دل ما هم سمت بازی نمیرفت...
ولی الان گنشین خوبه! فکر کنم فعال ترین تاپیک بازیه سایت باشیم...که در کنار هم متمدنانه روزانه در مورد بازی صحبت میکنیم:D

من به عنوان نماینده کل کامیونیتی درخواست 5* selector دارم بهم گوش بدن یا فحش میدم بهشون :>

من لانچ بازی متاسفانه وقتی خیلی داشتن جم رایگان چپ و راست میدادن گذاشته بودم کنار

کلا وقتی یه مشت گاچا باز کنار هم باشن تمدن رشد پیدا میکنه چون همه دنبال یه چیزن . . . . waifu t!ddies

من به عنوان نماینده کل کامیونیتی درخواست 5* selector دارم بهم گوش بدن یا فحش میدم بهشون :>

من لانچ بازی متاسفانه وقتی خیلی داشتن جم رایگان چپ و راست میدادن گذاشته بودم کنار

کلا وقتی یه مشت گاچا باز کنار هم باشن تمدن رشد پیدا میکنه چون همه دنبال یه چیزن . . . . waifu t!ddies
من که دو تا وایفو 5* دارم، حاضرم بدم و دیلاک و چیلده رو بگیرم:))
دوتا وایفو 4* رو قبول دارم، یکیش Ninguang :x یکی هم روزاریا که خواهد آمد:دی همین دوتا فعلا کافیست برایمان:دی

---
@ce7en44
بستونه دیگه! پررو میشید انقدر 5* :-"

• Sad
Reactions: ce7en44
نه، داستان اصلی تموم شده و هر روز فقط میرم توی بازی ول میچرخم تا ماموریت های روزانه رو تموم کنم و دامین و باس ها رو انجام بدم و نقشه رو کامل کنم. میخوام به جایی برسم که فقط روزانه برم ماموریت های روزانه و چهار تا دامین یا باس در حد نیم ساعت - چهل دقیقه انجام بدم و در کنارش یه بازی دیگه رو هم شروع کنم چون اینجوری که بازی هر شش هفته داره آپدیت میده و با سرعت پیشروی من فکر نکنم دیگه هیچوقت بتونم بازی دیگه ای رو شروع کنم:))

دو تا:(

راستی ایونت های جدید کی شروع میشن؟ برای گانیو نیازمند جم هستیم:-"

به بازیای گاچا خوش اومدی :D همینه کلا تو گنشین هم وقتی به AR 45 میرسی کارت میشه فقط فارم آرتیفکت تا آرتیفکت پرفکت شخصیتات رو پیدا بکنی کلا همینه اند گیم اکثر بازیای گاچا بعضی بازیای گاچا همینم ندارن مثل مزخرفاتی مثل فیت :D گفتم از این تریبیون استفاده کنم تا هیت خودم نسبت به FGO رو هم نشون بدم :D

من که دو تا وایفو 5* دارم، حاضرم بدم و دیلاک و چیلده رو بگیرم:))
دوتا وایفو 4* رو قبول دارم، یکیش Ninguang :x یکی هم روزاریا که خواهد آمد:D همین دوتا فعلا کافیست برایمان:D

---
@ce7en44
بستونه دیگه! پررو میشید انقدر 5* :-"

تو کلا gae هستی شکی درش نیست :> من لااقل venti میخوام ترپه یه جور میشه خودمو گول بزنم ولی تو از دست رفتی

اتفاقا 2 روز پیش ning رو گرفتم و کردمش DPS اصلیم ترکیبش با آلبدو خداست زرت و زورت جفتشون burst پر میکنن

من فعلا دارم جمع میکنم برا Xiao میخواستم برا ریران ونتی صبر کنم ولی لامصب Xiao حرکاتش خیلی خفنه

• Like
Reactions: BoxBox and ce7en44
هیچوقت آرتیفکت 5* رو واسه آپگرید کردن قربانی نکنید اشتباهی که من کردم رو شما نکنید

شاید یه زمان یه کاراکتر اومد مثلا با healing bonus% قدرتمند میشد

Element bonus ها رو که اصلا دست نزنین من الان لنگ یه Geo% هستم 4 روزه دارم فارم میکنم هیچی نمیده بهم :< یادمه قبلا داشتمش ولی واسه آپگرید استفاده کرده بودم :(

آخرین ویرایش:
این بیلد ها رو که آدم میخونه، همچین نوشتن 60 درصد crt rate و 120 درصد crt dmg که هر کی ندونه فکر میکنه مثل نقل و نبات کریتیکال ریخته توی بازی:))

@BoxBox

برای آرتیفکت البدو به کجا رسیدی؟ :-" من بهترینشون همونی بود که چند صفحه قبل گذاشتم، باقیش یا آنچنان تعریفی ندارن یا اتک و HP% هستن (نوبلس رو میگم). البته شاید برای بنت بتونم استفاده شون کنم چون اون بیشتر HP و انرژی ریشارژ و هیلینگ نیاز داره و ست چهار تایی هم برای البدو نیاز نیست و میخوام دو تاش رو پترا بزارم و از امروز هم دامین اون رو میرم. به نظرت دیفنس چقدر کافیه؟ 1200 خوبه؟ بهتر نیست یه ذره هم روی اتک سرمایه گذاری کنم که برستش هم قوی بشه؟:-" آرتیفکت 5 ستاره %geo هم دارم، پس اگه چیزی توی دامین پترا گرفتم که به دردم نخورد میتونم بزارمش برای نوئله و نین (البته نین کاتالیست نداره و شاید مال باربارا رو بهش دادم و یکی برای باربارا ساختم):-" هاربینجر هم چند تا داشتم ریختم توی چرخ گوشتی که سلاح های دیگه رو آپدیت کنم، البته توی بازی زیاد ریخته ازشون، این سری دیدم یه قفل روش میزارم:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Rohshen and BoxBox
فکر کنم من تنها کسی هستم اینجا که اصلا دنبال وایفو و هازبندو نیست بیشتر گیم پلی کاراکتر واسم مهمه:||-) و جدا از اون دلم فقط کاراکتر لولی میخواد :x

میخوام یه ترکیب درست کنم هر 4 تا کاراکتر لولی باشن:">

• Like
Reactions: Rohshen and ce7en44
هیچوقت آرتیفکت 5* رو واسه آپگرید کردن قربانی نکنید اشتباهی که من کردم رو شما نکنید

شاید یه زمان یه کاراکتر اومد مثلا با healing bonus% قدرتمند میشد

Element bonus ها رو که اصلا دست نزنین من الان لنگ یه Geo% هستم 4 روزه دارم فارم میکنم هیچی نمیده بهم :< یادمه قبلا داشتمش ولی واسه آپگرید استفاده کرده بودم :(
من هیچوقت آرتیفکت های بالای چهار ستاره رو برای آپگرید استفاده نمیکنم:D چهار ستاره رو هم دونه دونه انتخاب میکنم، چون ممکنه بعضی هاشون بعداً بدردم بخورن، الان هم از همه المنت ها یکی دارم به غیر از اونی که واقعاً نیاز دارم، یعنی پایرو و الکترو :| البته اینا رو هم دارم ولی چون ساب استیت هاشون خوب نیست آپگرید نکردم:-"

• Like
Reactions: BoxBox
فکر کنم من تنها کسی هستم اینجا که اصلا دنبال وایفو و هازبندو نیست بیشتر گیم پلی کاراکتر واسم مهمه:||-) و جدا از اون دلم فقط کاراکتر لولی میخواد :x

میخوام یه ترکیب درست کنم هر 4 تا کاراکتر لولی باشن:">
اشتباه داری بازی میکنی حاجی:)) گاچا رو برای تو نساختن:)) :-"
البته با علاقه خطرناک به لولی...تو هم گاچا بازی پس:p

---

همچنان روزانه در حال فارم آرتیفکت های geo... و همچنان جز پر کوفت هم گیرم نیمده:|
احتمالا یکی دو روز آینده میرم AR50 :-"
یه وقتی هم باید بزارم باس Geo بزنم یه عالمه، نین رو بتونم بکنم 80 :-" البته xp book هم ندارم:))

کی 10تا ویش استاندارد گیرم میاد؟ الان یکدونه م :(( نهایت 3تا دیگه از بتل پس:( (شایدم دوتا! یادم نیست چندم:-" )

---

@ce7en44
چندی قبل در مورد یک جزیره تو دراگون اسپاین صحبت میکردید که چجوری باید بهش رسید و یخش رو آب کرد...چجوری بود؟ هرچی تلاش کردم پرواز کنم، نمیرسیدم قبل از بین رفتن بوست سنگ قرمزا:-"

:)):-"

فهمیدی چی شد ؟ دیشب منم یه گوی اضافی پیدا کردم :D از اونجایی که قبلا با گجت امتحان کرده بودم و هیچی نشون نداد احتمالا میدم از دستشون در رفته موقع شمردن و کد نویسی :D

راستی اون اکانت دومت به کجا رسید ؟

------------------------

آقا .. مگه Xiao آب نبود ؟ :| همون عکسی که قبلا برای فارمش گذاشته بودید رو تو اینترنت دیدم بعد دیدم نوشته Anemo :))
ویدئویی که من دیدم آب استفاده میکرد که :-?

• Like
Reactions: ce7en44 and BoxBox
این بیلد ها رو که آدم میخونه، همچین نوشتن 60 درصد crt rate و 120 درصد crt dmg که هر کی ندونه فکر میکنه مثل نقل و نبات کریتیکال ریخته توی بازی:))

@BoxBox

برای آرتیفکت البدو به کجا رسیدی؟ :-" من بهترینشون همونی بود که چند صفحه قبل گذاشتم، باقیش یا آنچنان تعریفی ندارن یا اتک و HP% هستن (نوبلس رو میگم). البته شاید برای بنت بتونم استفاده شون کنم چون اون بیشتر HP و انرژی ریشارژ و هیلینگ نیاز داره و ست چهار تایی هم برای البدو نیاز نیست و میخوام دو تاش رو پترا بزارم و از امروز هم دامین اون رو میرم. به نظرت دیفنس چقدر کافیه؟ 1200 خوبه؟ بهتر نیست یه ذره هم روی اتک سرمایه گذاری کنم که برستش هم قوی بشه؟:-" آرتیفکت 5 ستاره %geo هم دارم، پس اگه چیزی توی دامین پترا گرفتم که به دردم نخورد میتونم بزارمش برای نوئله و نین:-" هاربینجر هم چند تا داشتم ریختم توی چرخ گوشتی که سلاح های دیگه رو آپدیت کنم، البته توی بازی زیاد ریخته ازشون، این سری دیدم یه قفل روش میزارم:D
من هنوزم تصمیم دارم بعنوان ساپورت ازش استفاده کنم و فول def باشه با حد اقل 50% کریت ریت و 150% کریت دمیج و اگه گیر بیاد یه geo% ببندم که ساب خفن داشته باشه دیگه عالی میشه

الانم ترکیبم پراکندس ست 2 تایی خوب پترا هنوز بدست نیاوردم البته پترا های خفنی واسه نین تاحالا گرفتم بعدا که c1 ش رو بهم داد ازش استفاده میکنم

فعلا دارم آرتیفکتایی که مین استتشون def% هست و ساب استت def و کریت دارن رو استفاده میکنم و از دمیجش راضی ام فعلا 5300 کریتیکال دمیجی که R2ـش هر 2 ثانیه میزنه واسم کافیه
هنوز خیلی خیلی جا واسه پیشرفت داره

خب من ازونجایی که خیلی تنبلم میخوام سریع فایت رو تمومش کنم واسه همین تمرکز کردم فقط رو skillش که سریع بندازمش رو زمین و سوئیچ کنم رو کچینگ همه رو از بین ببرم

البته تو این فکر هستم که بیلد هایبرید ببندم و رو اتکشم کار کنم که ultـشم قوی بشه فعلا منتظرم تا c1 نین رو بدست بیارم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44

فهمیدی چی شد ؟ دیشب منم یه گوی اضافی پیدا کردم :D از اونجایی که قبلا با گجت امتحان کرده بودم و هیچی نشون نداد احتمالا میدم از دستشون در رفته موقع شمردن و کد نویسی :D

------------------------

آقا .. مگه Xiao آب نبود ؟ :| همون عکسی که قبلا برای فارمش گذاشته بودید رو تو اینترنت دیدم بعد دیدم نوشته Anemo :))
فعلا نمیشه همزمان 2 تا اکانت رو اداره کنم مخصوصا با اون لودینگ ذغالی ps4 کلی وقت میگیره
بتونم تو همون اکانت اصلیم پیشرفت کنم شاهکار کردم :D

• Like
Reactions: ce7en44 and XMohsen
اشتباه داری بازی میکنی حاجی:)) گاچا رو برای تو نساختن:)):-"
البته با علاقه خطرناک به لولی...تو هم گاچا بازی پس:p

---

همچنان روزانه در حال فارم آرتیفکت های geo... و همچنان جز پر کوفت هم گیرم نیمده:|
احتمالا یکی دو روز آینده میرم AR50 :-"
یه وقتی هم باید بزارم باس Geo بزنم یه عالمه، نین رو بتونم بکنم 80 :-" البته xp book هم ندارم:))

کی 10تا ویش استاندارد گیرم میاد؟ الان یکدونه م :(( نهایت 3تا دیگه از بتل پس:( (شایدم دوتا! یادم نیست چندم:-" )

---

@ce7en44
چندی قبل در مورد یک جزیره تو دراگون اسپاین صحبت میکردید که چجوری باید بهش رسید و یخش رو آب کرد...چجوری بود؟ هرچی تلاش کردم پرواز کنم، نمیرسیدم قبل از بین رفتن بوست سنگ قرمزا:-"
والا، اصلاً این همه دردسر کشیدن فقط برای جمع آوری وایفو هست:-" :D

در مورد باس شکستن ستون های باس geo... یه روشی من دیدم برای فارم سنگ ها که اول بهشون کریو میزدن و بعد راحت میشکستن، خودم روی geo امتحان نکردم ولی تو برو ببین جواب میده، این شکستن ستون هاش تنها دلیلی هست که من شخصیت های geo ام رو آپگرید نمیکنم:-"

بشین شخصیت هات رو لول آپ کن:-"

این پست رو میگی؟
Genshin Impact | PC
من چون گرافیک سیستم رو آورده پایین برای پرفومنس بهتر، از اونجا نمیتونستم ببینمش و مجبور بودم سنگ رو بشکنم و بعد با کایا دو بار روی آب یخ ایجاد کنم و جلو برم تا یخش مشخص بشه و بعد با فیشل با تیرکمون بزنمش:D خیلی زمانبندی دقیقی میخواد و یه تیر هم بیشتر نمیتونستم بزنم تا قبل از آب شدن زیر پام:D حالا شنیدم که روی صخره شمالیش هم یه سکو با سنگ قرمز هست ولی خودم دیگه نرفتم چک کنم:-"

------------------------

این گوی اضافه رو منم توی اکانت بعضی ها دیده بودم که 66 تا داشتن، فکر کردم شاید یه اچیومنتی چیزی داشته باشه:-"

نه ژیائو که از اول هم ما میگفتیم باد هست:D
من هنوزم تصمیم دارم بعنوان ساپورت ازش استفاده کنم و فول def باشه با حد اقل 50% کریت ریت و 150% کریت دمیج و اگه گیر بیاد یه geo% ببندم که ساب خفن داشته باشه دیگه عالی میشه

الانم ترکیبم پراکندس ست 2 تایی خوب پترا هنوز بدست نیاوردم البته پترا های خفنی واسه نین تاحالا گرفتم بعدا که c1 ش رو بهم داد ازش استفاده میکنم

فعلا دارم آرتیفکتایی که مین استتشون def% هست و ساب استت def و کریت دارن رو استفاده میکنم و از دمیجش راضی ام فعلا 5300 کریتیکال دمیجی که R2ـش هر 2 ثانیه میزنه واسم کافیه
هنوز خیلی خیلی جا واسه پیشرفت داره

خب من ازونجایی که خیلی تنبلم میخوام سریع فایت رو تمومش کنم واسه همین تمرکز کردم فقط رو skillش که سریع بندازمش رو زمین و سوئیچ کنم رو کچینگ همه رو از بین ببرم

البته تو این فکر هستم که بیلد هایبرید ببندم و رو اتکشم کار کنم که ultـشم قوی بشه فعلا منتظرم تا c1 نین رو بدست بیارم
منم میخوام ساپورت باشه، با این سرعت شمشیر زدن این که از کاربرهای کلیمور هم پایینتره نمیشه اصلا ازش به عنوان DPS استفاده کرد:-" ولی ult هم حیفه که با اتک پایین هدر بره، اگه بشه یه جوری بین Def و ATk تعادل ایجاد کرد که هر دو تا دمیج خوبی بدن به نظرم خیلی خوب میشه:-" برای ترکیبش هم میخوام نین رو بزارم کنار البدو چون شنیدم با همدیگه خیلی خوب جورن و نین هم C3 هست و واقعاً حیفم میاد استفاده نکنم:-" اون یکی تیمم رو هم همون همیشگی میزارم:-" فقط این دو تا تیم درست بشن، میرم ابیس رو درو میکنم>:)

• Like
Reactions: BoxBox
چند تا سوال در مورد پیتی بازی دارم

من ویش استاندارد ۱۳ تا زدم
بنر بگینر هم ۲۰ تا زدم
بنر شخصیت و سلاح هم هیچی نزدم

این بنر ها ( استاندارد، کرکتر، سلاح) جداگونه حساب میشن مثلا ویش استاندارد باید ۹۰ تا از همین ویش استاندارد بزنم تا شخصیت ۵ ستاره بده؟ یا سرجمع حساب میشن تمام بنر ها؟

سوال دومم اینه که مثلا تو پیتی ۶۰ بهم کرکتر ۵ ستاره داد، پیتی ریست میشه از اول باید بشمرم تا ۹۰؟ یا پیتی ادامه داره تا ۹۰ حتی وسطاش ۵ ستاره بگیرم؟

اولین ویش 10تایی استانداردم
View attachment 189862
جواب سوالاتت رو خودت دادی:-"
بنرها جدا هستن و پیتی هم هر پنج ستاره ای چه سلاح و چه کاراکتر بگیری ریست میشه:-" فقط بنر کاراکتر به بنر کاراکتر بعدی منتقل میشه:-"

------&&&--------
برای جزیره قلب به یه داوطلب نیازمندیم:))

خب سه دور کوآپ دامین گویان رو رفتم، و چون نمیشد دیلاک رو ببرم مجبور شدم فیشل رو بیارم و در نتیجه وظیفه زدن چشم اون روین هانتر گردن من افتاد که خیلی استرس زا بود:))

پترای خوب بهم نداد ولی سه تا retracing bolide پنج ستاره با def% داد که میتونم بزارم روی نوئله>:) فقط اول باید c1 اش رو بگیرم:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or