Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
خب امروز لب مرزی اخرین چالش های اونت رو تکمیل کردم و همه ایتم های شاپش رو گرفتم ،،،
این باسش اولش فکر میکردم بدون کو اپ زدنش غیر ممکنه ،، امروز که نت درست حسابی نداشتم مجبوری رفتن سراغش ،،دیدم اتفاقا مکانیزم ساده ولی دهن سرویس کنی داره،،، تقریبا ذخیره غذاییم رو ترکوند ،،، دو دفعه اخر داشت لمش دستم میومد بدون دمیج بزنمش که دیگه شاپ خالی شد

با اختلاف بهترین باس بازی بوده تا اینجا امیدوارم با تموم شدن اونت حذف نشه

در مورد اونت هم خوب بود ،،، یه بخشی از داستان مونداست رو باز میکرد،، ولی دیالوگ های اضافه زیاد داشت ،، ولی کلا من مشکلی که با همه بازی اینطوری دارم ، خساسته ،، دلیلی اینکه تو این سبک فاینال فانتزی معروف شد ، کات سین های سینمایی خفنش بود ، این سبک بازیا کلا با چهار تا دیالوگ سر و تهش رو هم میارن ،،، حالا نمیگم میان پرده بسازن در حد فاینال ،ولی خب یه چیزی بدن ادم رو به هیجان بیاره ۔۔۔ در نهایت اونت خوبی بود چلنج هاش به مراتب بهتر از اونت قبلی بود ،، داستانش خیلی خوب بود ،،، و از اون مهمتر این کوهستان رمز الود خفن خیلی جذابش کرده بود ،، ادم دلش تنگ میشه برای این اونت ۔۔۔
پیس به سوی اینازوما , (صد سال بعد) و ایاکا ساما >:D<:Smoke1:

خب امروز با چند تا ترکیب مختلف طبقه چهارم ژو رو تست کردم، تنها ترکیبی که خیلی خوب جواب داد با باربارا و فیشل و دیلاک و یه پایرو دیگه بود، اول از همه که چلنج رو شروع میکردم، میدویدم گوشه دامین تا فقط یکی از اسلایم های پایرو بیاد سراغم، بعد با باربارا خاموشش میکردم و oz رو بیرون می آوردم و فقط با دیلاک ضربات فیزیکی میزدم تا میکشتمش. فقط چون اورلود خوب نیست باید مدام خاموشش میکردم:D ست پایرو رو هم از روی دیلاک برداشتم و یه ست دو تایی گلادیاتور و یه ست دو تایی بلاد استین گذاشتم و چون %atk نداشتم فقط در حدود 300 تا به دیمجم اضافه کرد ولی همینم خوب بود. خب حالا اینو انجام دادم ولی خیلی طول میکشه برای همین رفتم کوآپ و اونجا ملت با پایرو راهم ندادن و منم باربارا رو برداشتم و فقط دشمن ها رو خاموش میکردم و خودم رو هیل میکردم :)) =)) باید برم زودتر این البدو رو یه بیلد خوب روش بذارم که این دامین رو با البدو حداقل برم:D

@BoxBox
راستی اینو اون سری برای برست پیدا کردم، گفتم بزارم شاید بدردت خورد:-"
eda0726030ff3b4abb327fc124db132f_4423128677071418209.png

View attachment 189528

آیا ظلم نیست چنین آرتیفکتی 4*ه ؟ :|

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

25% crit rate
160% crit dmg
50% geo dmg

به جز گل از هیچکدوم راضی نیستم :( البته geo dmg هم یکم خوب هست :-"
------------------------------
دیشب متوجه شدم اون widsith ـی که چندروز پیش گرفتم جزو سلاح های خوب نین هست سریع آپگرید کردم و این نتیجه :

باز کردن اسکرین : 14k - 10k - 9k
ضربه معمولی (2 تا ضربه) : 320 - 500 - 800
charged اتک : 5k - 3k
اولتیمیت : 1200 - 1500

امشب هم shatter رو رسوندم 10، اتک رو هم رسوندم 6. اسکرین هم که 10 بود.
-----------------

ویرایش :

یادم رفت بگم widsith استیت دومش crit dmg هست به خاطر همین خیلی خوبه از این بهتر solar pearl هست که crit rate میده !!

اگر رو کاراکتر هاتون میخواید کار کنید گرفتن یه سلاح 4 یا 5 ستاره خوب جزو واجبات هست، این همه کاراکتر پرست نباشید :-"

آخرین ویرایش:
امروز با اینکه یه کم برای باربارا و nigg فارم و لول اپ کردم ،،

اما دیگه از ارتیفکت و اینا کشیدم بیرون واقعا لذت بردم ، کلی گشت و گذار کردم و خوراکی فارم کردم ،، لیزا هم مثل یه جلاد انداخه بودم به جون این باس هیدرو ،،، هر چی بیشتر جونور مینداخت تو میدون ،، ضیافت aoe من بیشتر میشد ، کاش اپگرید های این شمشیره بعد از اونت هم ادامه داشت ،، تراولرم درو میکرد با این شمشیره

mroohheame961.jpg

اگه این باشه من برای نوئله و باربارا و بیدو چند تا ویش میکشم:D

q9szpd9dxe961.png

v3fgjos6ra961.jpg

جو گرفت رو kaeya از روی علاقه و تنها frost element پارتی رو تا جایی که میشد لول اپ کردم و آیتم هاش رو enhance کردم. آیا کار اشتباهی کردم؟ \m/
دوستان این id من خوشحال میشم add کنید.
"711414809"

یه سوال . از چه راه هایی Treasure Hoarder insignia میتونم فارم کنم؟

جو گرفت رو kaeya از روی علاقه و تنها frost element پارتی رو تا جایی که میشد لول اپ کردم و آیتم هاش رو enhance کردم. آیا کار اشتباهی کردم؟ \m/
"711414809"

کاری بسی پسندیده انجام دادی! منم چنین کردم:-"

اونم کتاب رو باز کن، از صفحه باس، دقیقا گزینه آخر، ترژر هانترها رو هی انتخاب کن و فارم کن تا جایی که روزانه اجازه میده:-"
منم همین بشر به تنهایی فقیرم کرد:| :))

بابارام رو لول ۷۰ کردم به نظرتون نیاز هست فاز پنجم رو باز کنم یا نه ؟؟

View attachment 189561

View attachment 189562

View attachment 189563

View attachment 189564

View attachment 189565

25% crit rate
160% crit dmg
50% geo dmg

به جز گل از هیچکدوم راضی نیستم :( البته geo dmg هم یکم خوب هست :-"
------------------------------
دیشب متوجه شدم اون widsith ـی که چندروز پیش گرفتم جزو سلاح های خوب نین هست سریع آپگرید کردم و این نتیجه :

باز کردن اسکرین : 14k - 10k - 9k
ضربه معمولی (2 تا ضربه) : 320 - 500 - 800
charged اتک : 5k - 3k
اولتیمیت : 1200 - 1500

امشب هم shatter رو رسوندم 10، اتک رو هم رسوندم 6. اسکرین هم که 10 بود.
-----------------

ویرایش :

یادم رفت بگم widsith استیت دومش crit dmg هست به خاطر همین خیلی خوبه از این بهتر solar pearl هست که crit rate میده !!

اگر رو کاراکتر هاتون میخواید کار کنید گرفتن یه سلاح 4 یا 5 ستاره خوب جزو واجبات هست، این همه کاراکتر پرست نباشید :-"
من مثل ریگ های بیابون سلاح چهار ستاره دارم خصوصا کاتالیست که داره کتاب خونه میشه ،، ۴ تا شخصیت کاتالیست هم دارم بی سلاح نموندن

کمان هم فقط دو تا اضافه اویزونه از دیوار ،، کلایمور ها رو هن گذاشتم برا چوب بری

تنها چیزی که کم دارم شمشیر هست ، تا حالا ویش فقط یه دونه شمشیر بهم داده

یه دونه که هدیه اکانت ps4 بوده ،، یه دونه همین اونت اخری ، یه دونه هم تو شاپ ساختم

آخرین ویرایش:
کاری بسی پسندیده انجام دادی! منم چنین کردم:-"

اونم کتاب رو باز کن، از صفحه باس، دقیقا گزینه آخر، ترژر هانترها رو هی انتخاب کن و فارم کن تا جایی که روزانه اجازه میده:-"
منم همین بشر به تنهایی فقیرم کرد:|:))
ممنونم از راهنمایی:love:
خوب خیالم راحت شد چون من هم دقیقا بخاطر حس فقیری که از لول اپش بهم دست داد نگران شدم اینجا پرسیدم:D

اصلا انگار تلپاتی دارم با kaeya.وقتی عجولانه بازی میکنم خودش متوجه میشه میگه whats the horry\m/

Cocogoat Milk ؟ ... اممم... ببخشید! وایفو! :-"
"711414809"

نه خوب کاری کردی، کایا برای ساپورت کاراکترهای دیگه خیلی خوبه، اگه کریو بهتر توی تیمت نداشته باشی:-" منم دیگه فکر کنم مجبوری باید کایا رو حداقل تا 60 برسونم:))
بابارام رو لول ۷۰ کردم به نظرتون نیاز هست فاز پنجم رو باز کنم یا نه ؟؟

من مثل ریگ های بیابون سلاح چهار ستاره دارم خصوصا کاتالیست که داره کتاب خونه میشه ،، ۴ تا شخصیت کاتالیست هم دارم بی سلاح نموندن

کمان هم فقط دو تا اضافه اویزونه از دیوار ،، کلایمور ها رو هن گذاشتم برا چوب بری

تنها چیزی که کم دارم شمشیر هست ، تا حالا ویش فقط یه دونه شمشیر بهم داده

یه دونه که هدیه اکانت ps4 بوده ،، یه دونه همین اونت اخری ، یه دونه هم تو شاپ ساختم
من قبلا میخواستم برای ادونچر بوک لول 80 ببرمش واسه همینم فاز 5 بردمش ولی واقعاً ارزشش نداره که چندین بار اوشین رو بکشی:D مگه اینکه بخوای تلنت هاش رو بیشتر لول آپ کنی که همونم بازم به نظرم نمیصرفه و فقط HP% روب ا آرتیفکت بیشتر کن، همون تاثیر رو داره:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or