Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
بنظرم شینحه (هر کسی یه طور تلفظ فارسی ـش رو زده، منم اینطوری حال کردم :D ) خیلی خوبه، مدل موهاش نسبت به اون لیک اولش، خیلی خوبتر شده، کلاً مو بلند نقره ای دوست دارم :D ..... دست لباش هم خیلی خوبه و کلاً hot میزنه (": و nice body ترش کرده.
خیلی خوشحال شدم که کاربر نیزه ای هستش....نیزه دار ها، ضربات خیلی قشنگی دارن و استایل ـشون نسبت به بقیه ی سلاح ها خیلی خوبه و سریع تر اتک میدن.

الان موضوعی که سرش خیلی استرس دارم :| دوبلور ژاپنی اون هستش....دوست صدای Itou Shizuka رو شینحه بشنوم...

دوبلور قدیمی و حرفه ای هستش و بسیار خوش صدا....صداش هم به شخصیت های مو نقره ای میاد :D

اگه بخوام سه تا از کارهاش رو بگم که جای مو نقره ای دوبله کرده که یادآوری بشه:

توی انیمه ی Majo no Tabitabi جای مادر الینا صحبت میکرد که موهاش هم نقره ای بود (":

توی Prison School هم جای اون ناظم وحشی صحبت میکردم که بازم موهاش نقره ای بود.....(از گذاشتن هر گونه عکس معذورم...به شدت منشوری هستش :D )

و توی انیمه ی Jormungand جای کوکو صحبت میکرد....

کلاً انتخاب اولم هستش....اگه بخواید میشه درمورد انتخاب های دیگه هم بحث کرد :D

اخه قد ـش کوتاه :D (ته هر چی بهونه بودش :-" )
اوکی تست میکنم....بدبختی شمشیر sacrificial sword رو ندارم که بهتر عمل کنه...کلاً هیچ چیز بدرد بخوری ندارم که بدم دستش.

فقط کیت ـش رو خوب ندیدم....مدت زمان اسکیل و برست ـش که ارتباطی با لول آپ شدن تلنت هاش نداره؟ چون حیف ام میاد رزین خرج ـش کنم وقتی که هنوز خیلی از کانوجو هام بیلد نشدن
اوکی، پس منم بهش میگم شهلا :D

والا به نظر حقیر که صدای Ghislaine Dedoldia بیشتر بهش میاد (از گذاشتن عکس معذوریم :D) نقش مامان جوسکه هم ایفا کرده (از این مامان هاست که با مشت و لگد بچه تربیت میکنه :D )

بنظرم شینحه (هر کسی یه طور تلفظ فارسی ـش رو زده، منم اینطوری حال کردم :D ) خیلی خوبه، مدل موهاش نسبت به اون لیک اولش، خیلی خوبتر شده، کلاً مو بلند نقره ای دوست دارم :D ..... دست لباش هم خیلی خوبه و کلاً hot میزنه (": و nice body ترش کرده.
خیلی خوشحال شدم که کاربر نیزه ای هستش....نیزه دار ها، ضربات خیلی قشنگی دارن و استایل ـشون نسبت به بقیه ی سلاح ها خیلی خوبه و سریع تر اتک میدن.

الان موضوعی که سرش خیلی استرس دارم :| دوبلور ژاپنی اون هستش....دوست صدای Itou Shizuka رو شینحه بشنوم...

دوبلور قدیمی و حرفه ای هستش و بسیار خوش صدا....صداش هم به شخصیت های مو نقره ای میاد :D

اگه بخوام سه تا از کارهاش رو بگم که جای مو نقره ای دوبله کرده که یادآوری بشه:

توی انیمه ی Majo no Tabitabi جای مادر الینا صحبت میکرد که موهاش هم نقره ای بود (":

توی Prison School هم جای اون ناظم وحشی صحبت میکردم که بازم موهاش نقره ای بود.....(از گذاشتن هر گونه عکس معذورم...به شدت منشوری هستش :D )

و توی انیمه ی Jormungand جای کوکو صحبت میکرد....

کلاً انتخاب اولم هستش....اگه بخواید میشه درمورد انتخاب های دیگه هم بحث کرد :D

اخه قد ـش کوتاه :D (ته هر چی بهونه بودش :-" )
اوکی تست میکنم....بدبختی شمشیر sacrificial sword رو ندارم که بهتر عمل کنه...کلاً هیچ چیز بدرد بخوری ندارم که بدم دستش.

فقط کیت ـش رو خوب ندیدم....مدت زمان اسکیل و برست ـش که ارتباطی با لول آپ شدن تلنت هاش نداره؟ چون حیف ام میاد رزین خرج ـش کنم وقتی که هنوز خیلی از کانوجو هام بیلد نشدن
اوکی سرچ کردم، با کمال تاسف این خانم صدای آرا آراش رو برای Rhodeia استفاده کرده :D

اوکی، پس منم بهش میگم شهلا :D

والا به نظر حقیر که صدای Ghislaine Dedoldia بیشتر بهش میاد (از گذاشتن عکس معذوریم :D) نقش مامان جوسکه هم ایفا کرده (از این مامان هاست که با مشت و لگد بچه تربیت میکنه :D )

خوبه، نه اینکه بد باشه...ولی جای صدای شهناز :D باشه من باهاش حال نمیکنم، توی فول متال الچمیست و بلیچ صداش رو دوست داشتم....ولی شیزوکا یه سر و گردن صداش بهتره :-"

اوکی سرچ کردم، با کمال تاسف این خانم صدای آرا آراش رو برای Rhodeia استفاده کرده :D

چی شد؟ همون Oceanid رو میگی.!

جای این که Ai Yamamoto صحبت کرده یه دوبلور معمولی

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
جفتتون، اوشنید رو با اون باس ایونت که اشتباه نگرفتید؟
فکر کنم خلیل زمان اون باس نبودا:-" و مسلم به اون اشاره کرد:-"

---

دوستان لطفا در استفاده از اسم های ایرانی پرهیز کنید، ممکنه شهلا و شهناز رو توی سومرو ببینیم:-" به فکر آینده باشید:))

View attachment 233492

تست کردم...خوب بودش

فقط اگه Reverse Vaporize نشه....خوبه
نمیشه ، چون شمشیر آبی های سینکچو با یه تاخیری بعد از حمله هوتائو میاد.
تنها حالتی که اینجوری بشه اینه که مثلا ستون ژانگلی رو نزدیک دشمن بکاری جئو ستونه با خیسی دشمن ترکیب شه کریستال درست کنه که این وسط دشمن خشک میشه و هوتائو دشمن رو آتیش میزنه و شمشیر آبی باعث ویپ آب رو آتیش میشه.
برا این حالت هم فک کنم اگه اسکریپتت رو تنظیم کنی رو n2cj یعنی دو تا نرمال اتک بزنه یه شارژ یه پرش مشکل حل شه چون آب بیشتری منتقل میشه.

فکر کنم خلیل زمان اون باس نبودا:-" و مسلم به اون اشاره کرد

چی شد آخرش...مسلم بیا شفاف سازی کن :)

من از پچ 1.5 بازی رو شروع کردم

دوستان لطفا در استفاده از اسم های ایرانی پرهیز کنید، ممکنه شهلا و شهناز رو توی سومرو ببینیم:-" به فکر آینده باشید

توی سومر من فقط منتظر رستم هستم :D قبلاً هم گفتم (":

View attachment 182767-ac18a27b0ecaaeec4e151b12dd2473ff.mp4

با همین صدای Taketatsu Ayana باشه خوبه....هر چند که فن صداش نیستم ولی به رستم بودنش میاد :D

نمیشه ، چون شمشیر آبی های سینکچو با یه تاخیری بعد از حمله هوتائو میاد.
تنها حالتی که اینجوری بشه اینه که مثلا ستون ژانگلی رو نزدیک دشمن بکاری جئو ستونه با خیسی دشمن ترکیب شه کریستال درست کنه که این وسط دشمن خشک میشه و هوتائو دشمن رو آتیش میزنه و شمشیر آبی باعث ویپ آب رو آتیش میشه.
برا این حالت هم فک کنم اگه اسکریپتت رو تنظیم کنی رو n2cj یعنی دو تا نرمال اتک بزنه یه شارژ یه پرش مشکل حل شه چون آب بیشتری منتقل میشه.

اوکی ممنون...تست میکنم n2cj رو
ولی نیاز به تنظیم اسکریپت دیگه نیس، دوتا نرمال زدن قبلش دیگه ازم بر میاد :))

View attachment 233496

با همین صدای Taketatsu Ayana باشه خوبه....هر چند که فن صداش نیستم ولی به رستم بودنش میاد :D

هیچی آقا به بحثتون بپردازید! درست بود:-"

اون باس 1.4 بود، یکم دیالوگ و موو ست هاش فرق میکرد، ولی خو همون اوشنید بود:-" صرفا برای ایونت حرکات جدید میزد:-"

در مورد رستم هم...رستم که داشتیم، مگه عشق بانو لاسیگنورا نبود؟ :-" جندربند و این خرت و پرتا خواهشا نیارن:-" کاراکتر جدید بساز...اسم مرد روی کاراکتر مرد، و اسم زن هم رو کاراکتر زن:-"

شما خجالت نمیکشی بیای بگی " رستم وایفوم هست" ؟ :-"
برو بگو رفتم از این بالشت قدی کاراکترها... کاراکتر رستم خریدم:-" :p همین کم مونده g@y خطابت کنیما:-" :))

فکر کنم خلیل زمان اون باس نبودا:-" و مسلم به اون اشاره کرد:-"

---

دوستان لطفا در استفاده از اسم های ایرانی پرهیز کنید، ممکنه شهلا و شهناز رو توی سومرو ببینیم:-" به فکر آینده باشید:))
کدوم ایونت؟:D

آره، راست میگی. پس از این به بعد به همون اسم خودش "شیرین" صداش میکنیم:D

View attachment 233496

والا یکی اول باید برای خودم شفاف سازی کنه:D

رستم چا-- *نه چیزه، اشتب شد :D* رستم کو-- *نه اینجوری بدتر شد :D* آقا رستم رو که داستانش رو توی بازی گفته دیگه، فکر نکنم هنوز به اون فازی رسیده باشیم که میهویو مرده ها رو از توی قبر در بیاره (توی هونکای رسیدیم:D)

حالا چون تو اوتوکو خوشت نمیاد، دلیل نمیشه رستم هم وایفو کنی :D اسفندیار رو اگه دوست داری وایفو کن ولی ما روی رستم غیرت داریم:D

هیچی آقا به بحثتون بپردازید! درست بود:-"

اون باس 1.4 بود، یکم دیالوگ و موو ست هاش فرق میکرد، ولی خو همون اوشنید بود:-" صرفا برای ایونت حرکات جدید میزد:-"

در مورد رستم هم...رستم که داشتیم، مگه عشق بانو لاسیگنورا نبود؟ :-" جندربند و این خرت و پرتا خواهشا نیارن:-" کاراکتر جدید بساز...اسم مرد روی کاراکتر مرد، و اسم زن هم رو کاراکتر زن:-"

شما خجالت نمیکشی بیای بگی " رستم وایفوم هست" ؟ :-"
برو بگو رفتم از این بالشت قدی کاراکترها... کاراکتر رستم خریدم:-" :p همین کم مونده g@y خطابت کنیما:-" :))
والا به خدا، اصلا اسمش میاد من قیافه یه آدم ریشو میاد توی ذهنم :))

4twrhplin7181.jpg

خوب بالاخره اولین زمزه ها از تایپ جدید ویپن اومد ،
۔۔۔۔۔۔۔

و بالاخره ۵۰ تا ویش رو جور کردم ،قبلا روی ابیس و ۶۰۰ تای امدیت حساب کرده یودم میگفتم پنجاه تا، با این حساب فکر کنم یه یولا رو میگیرم ،

کمی رفتم اینازوما رو فارم کرد ، ساکورا تری رو رسیدم لول ده 😆

از صبح تا حالا نشستم که این آپدیت کوفتی انجام بشه، رسید روی ۹۹٪ و یه ارور کانکشن داد و از اول شروع کرد به آپدیت کردن:|

تا پاک کردن کامل بازی و حذف اکانت هم رفته بودم ولی کظم غیظ کردم و گذاشتم از اول بگیره:p

الان ۸ ساعت دیگه مونده 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or