Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
کرم از خود درخته :D

KZloWYs9osonwWZ1xlBeKN6gzMSQx8N2kqOQZ26bIc8.png

• Smile
Reactions: msf and NHM
مشکل کنسل انیشیمن هوتائو رو حل کردم :D

View attachment Replay 2021-11-22 13-09-15-00.04.39.564-00.04.52.064-1.mp4

با کمک script نویسی برنامه ی رایگان AutoHotkey یه اسکریپت خیلی ساده نوشتم که HotKey کنسل انیمشین هوتائو رو بزنه.

Code:
{
    CapsLock::
        Click down
        Sleep 500
        Send {Space down}
        Click up
        Send {Space up}
    return
}

F12:: Suspend, Toggle

این اسکریپت اصلاً مخرب و یا Rapid Fire نیست که بخواد باعث درده سر و یا Ban اکانت بشه....یک پروسه ی کاملاً طبیعی و معمولی رو توی بازی انجام میده که دستی هم قابل زدن هستش

خط های اسکریپت رو توضیح بدم:

Code:
{                                    ; شروع کد
    CapsLock::                   ; هر وقت کپس لوک رو فشار دادم کلیدهای زیر رو بزن
        Click down           ; کلیک موس رو نگهدار دار
        Sleep 500            ; به اندازه 500میلی ثانیه صبر کن
        Send {Space down}    ; کلید اسپیس رو نگهدار
        Click up             ; کلیک موس رو رها کن
        Send {Space up}      ; کلید اسپیس رو رها کن
    return                       ; برگرد به ابتدای کد
}                                    ; پایان کد

F12:: Suspend, Toggle                ; هر وقت اف12 زده شد اسکپریپت غیرفعال/فعال شود

هر بار که کلید CapsLock رو فشار بدید، یکبار این کار رو انجام میده.

++++++++++++++++++++++

برای استفاده ازش برنامه ی AutoHotkey رو دانلود نصب کنید (3MB)
روی desktop ویندوز یه راست کلیک کنید و توی New گزینه ی AutoHotkey Script رو بزنید.

Untitled.jpg

یه فایل می سازه اون رو باز کنید و کد ای که ابتدای پست گذاشتم رو کپی کنید جای کدهای داخل فایل و ذخیره کنید و close رو بزنید

2.jpg

حالا روی فایل ای که ساختید راست کلیک کنید و Run as Administrator بزنید

5.jpg

یه برنامه با ایکون H سبز رنگ توی Icon Tray سیستم (پیش ساعت) می افته

3.jpg

کار تمومه....حالا توی بازی سویچ کنید و بعد از اسکیل هوتائو فقط CapsLock رو بزنید.

هر وقت هم که خواستید به صورت نرمال از CapsLock توی بازی (مثلاً تو سیستم چت) استفاده کنید، کلید F12 رو بزنید، تا اسکریپت غیرفعال/فعال بشه.

P.S:
اگه خواستید جای کلید های CapsLock و یا F12 رو عوض کنید، توی این لینک برید و هر کلیدی که خواستید رو انتخاب کنید و اسم کلید رو توی کد اسکریپت بالا عوض کنید

P.SS
می تونید از فایل اسکریپت ای که ساختید یه فایل exe اجرایی درست کنید که دیگه نیازی به نصب بودن برنامه ی AutoHotkey نباشه....برای این کار روی فایل اسکریپت خودتون راست کلیک کنید و گزینه ی Compile Script رو بزنید

4.jpg

همونجا براتون فایل exe اجرایی اسکریپت رو میسازه و می تونید برنامه ی AutoHotkey رو دیگه پاک کنید و یا فایل رو برای بقیه به اشتراک بزارید.

نکته: فایل exe اجرایی هم باید روی حالت Run as Administrator اجرا بشه تا توی بازی جواب بده.

P.SSS
سعی نکنید Rapid Fire درست کنید :D

آخرین ویرایش:

View attachment 233428

با کمک script نویسی برنامه ی رایگان AutoHotkey یه اسکریپت خیلی ساده نوشتم که HotKey کنسل انیمشین هوتائو رو بزنه.

Code:
{
        Click down
        Sleep 500
        Send {Space down}
        Click up
        Send {Space up}
    return
}

این اسکریپت اصلاً مخرب و یا Rapid Fire نیست که بخواد باعث درده سر و یا Ban اکانت بشه....یک پروسه ی کاملاً طبیعی و معمولی رو توی بازی انجام میده که دستی هم قابل زدن هستش

Code:

F12:: Suspend, Toggle                ; هر وقت اف12 زده شد اسکپریپت غیرفعال/فعال شود

++++++++++++++++++++++

روی desktop ویندوز یه راست کلیک کنید و توی New گزینه ی AutoHotkey Script رو بزنید.

View attachment 233429

یه فایل می سازه اون رو باز کنید و کد ای که ابتدای پست گذاشتم رو کپی کنید جای کدهای داخل فایل و ذخیره کنید و close رو بزنید

View attachment 233430

View attachment 233436

View attachment 233431

کار تمومه....حالا توی بازی سویچ کنید و بعد از اسکیل هوتائو فقط CapsLock رو بزنید.

هر وقت هم که خواستید به صورت نرمال از CapsLock توی بازی (مثلاً تو سیستم چت) استفاده کنید، کلید F12 رو بزنید، تا اسکریپت غیرفعال/فعال بشه.

P.S:
اگه خواستید جای کلید های CapsLock و یا F12 رو عوض کنید، توی این لینک برید و هر کلیدی که خواستید رو انتخاب کنید و اسم کلید رو توی کد اسکریپت بالا عوض کنید

P.SS
می تونید از فایل اسکریپت ای که ساختید یه فایل exe اجرایی درست کنید که دیگه نیازی به نصب بودن برنامه ی AutoHotkey نباشه....برای این کار روی فایل اسکریپت خودتون راست کلیک کنید و گزینه ی Compile Script رو بزنید

View attachment 233435

همونجا براتون فایل exe اجرایی اسکریپت رو میسازه و می تونید برنامه ی AutoHotkey رو دیگه پاک کنید و یا فایل رو برای بقیه به اشتراک بزارید.

نکته: فایل exe اجرایی هم باید روی حالت Run as Administrator اجرا بشه تا توی بازی جواب بده.

P.SSS
کلا میهویو نرم افزار های ثرد پارتی هم جزو هکینگ حساب میکنه:D

کرم از خود درخته :D

KZloWYs9osonwWZ1xlBeKN6gzMSQx8N2kqOQZ26bIc8.png
kgri2w75j4181.png
دقیقا اومدم اشاره کنم بهش :))

همین یه عکس از شنهه کافی بود کامیونیتی رو بریزه به هم، همه ایتو و ژائو و مابقی رو فراموش کردن
خیر:-" هنوز یک نفر منتظر ایتو میباشد:-" و کارت بعدیشم به بانو یائه بستگی داره:-"

همچنان ریران کازوها میتونه برنامه ها رو تغییر بده!
همچنان آیاتو هم مشکوکه:-"

• Like
Reactions: ce7en44
کلا میهویو نرم افزار های ثرد پارتی هم جزو هکینگ حساب میکنه:D

مسلم نمیخام دفاع کنم از این کار....درسته که برنامه های third party جزء موارد ممنوع شده هستش، ولی هر چیزی چیزی دیگه ممنوع نیس.
این اسکریپت عملکرد trainer نداره که بخواد توی دیتای جاری بازی تاثیر بزاره و یا از نوع Memory Hacking نیس که اطلاعات Ram رو هک کنه.

یک برنامه هستش که وابسته به ویندوز هستش و ارتباطی به بازی نداره....زمانی میتونه مسئله ساز بشه که با اون Rapid Fire نوشته بشه (مثل همون کلیپی که دو صفحه ی قبل گذاشتی)
چون میهویو تمام اطلاعات ضربات ـت رو ذخیره میکنه، از روی اون حجم از اطلاعات Send شده Rapid Fire قابل تخشیص میشه...(حتی زمان X360 هم بودش دسته ی بازی رو mod سخت افزاری میکردن که رگبار شدید بزنه....که توی انلاین بازی ها گزارش میشد، باعث Ban میشد)

ولی مورد ای که من نوشتم، چه با اسکریپت و چه دستی، نهایت 6 بار بیشتر نمیشه کنسل انیمشین شارژ اتک هوتائو رو زد....چون یه پروسه ی زمانبر هستش که باید صبر کرد تا پای هوتائو بعد از پرش به زمین برسه تا بشه حرکت بعدی رو زد.

یه چیزی رو هم تعریف کنم، چند ماه پیش بود، بازی گنشین رو میخواستم روی اندروید با دسته ی بلوتوثی اجرا کنم...خوب از اونجایی که نسخه ی اندروید بازی هنوز ساپورت دسته رو نداره (فقط نسخه ی ios داره)
با تحقیق توی اینترنت رسیدم به برنامه ی shooting plus v3 که کارش شبیه سازی کلید های دسته ی بازی، موس و صفحه کلید برای تمام بازی های اندروید هستش.....

نحوه ی عملکرد برنامه رو زیر و رو کردم، چیز خطرناکی توش ندیدم...برنامه اینطور عمل میکنه که مثلاً وقتی دکمه X دسته رو بزنم، فعلان جای صفحه گوشی رو تاچ کنه و ارتباط مستقیمی به یه بازی خاص نداره

ولی همه جا پخش کرده بودن که این برنامه باعث ban میشه، حالا چه برای گنشین و سایز بازی ها هم گفته بودن third party هستش و خطرناکه

قانع نشدم و یه ایمیل به میهویو زدم که میخوام از shooting plus v3 برای تنظیم دسته ی بلوتوثی استفاده کنم، این برنامه ی third party باعث Ban شدن اکانت میشه؟

خیلی ساده جواب داد:
In case it doesn't change any game file, there is no problem

اخرش هم گفت که:
We don't recommend using tools that will change the game, because some of them might affect game files.

اخرش خیالم راحت شد تا زمانی که روی دیتای اصلی بازی و یا دیتای ارسالی دستکاری نشه، مشکلی پیش نمیاد...برنامه shooting plus v3 رو نصب کردم و بدون مشکل چند ماه که داره کار میکنه.

P.S
ببخشید که خیلی طولانی شد (":

آخرین ویرایش:
مسلم نمیخام دفاع کنم از این کار....درسته که برنامه های third party جزء موارد ممنوع شده هستش، ولی هر چیزی چیزی دیگه ممنوع نیس.
این اسکریپت عملکرد trainer نداره که بخواد توی دیتای جاری بازی تاثیر بزاره و یا از نوع Memory Hacking نیس که اطلاعات Ram رو هک کنه.

یک برنامه هستش که وابسته به ویندوز هستش و ارتباطی به بازی نداره....زمانی میتونه مسئله ساز بشه که با اون Rapid Fire نوشته بشه (مثل همون کلیپی که دو صفحه ی قبل گذاشتی)
چون میهویو تمام اطلاعات ضربات ـت رو ذخیره میکنه، از روی اون حجم از اطلاعات Send شده Rapid Fire قابل تخشیص میشه...(حتی زمان X360 هم بودش دسته ی بازی رو mod سخت افزاری میکردن که رگبار شدید بزنه....که توی انلاین بازی ها گزارش میشد، باعث Ban میشد)

ولی مورد ای که من نوشتم، چه با اسکریپت و چه دستی، نهایت 6 بار بیشتر نمیشه کنسل انیمشین شارژ اتک هوتائو رو زد....چون یه پروسه ی زمانبر هستش که باید صبر کرد تا پای هوتائو بعد از پرش به زمین برسه تا بشه حرکت بعدی رو زد.

یه چیزی رو هم تعریف کنم، چند ماه پیش بود، بازی گنشین رو میخواستم روی اندروید با دسته ی بلوتوثی اجرا کنم...خوب از اونجایی که نسخه ی اندروید بازی هنوز ساپورت دسته رو نداره (فقط نسخه ی ios داره)
با تحقیق توی اینترنت رسیدم به برنامه ی shooting plus v3 که کارش شبیه سازی کلید های دسته ی بازی، موس و صفحه کلید برای تمام بازی های اندروید هستش.....

نحوه ی عملکرد برنامه رو زیر و رو کردم، چیز خطرناکی توش ندیدم...برنامه اینطور عمل میکنه که مثلاً وقتی دکمه X دسته رو بزنم، فعلان جای صفحه گوشی رو تاچ کنه و ارتباط مستقیمی به یه بازی خاص نداره

ولی همه جا پخش کرده بودن که این برنامه باعث ban میشه، حالا چه برای گنشین و سایز بازی ها هم گفته بودن third party هستش و خطرناکه

قانع نشدم و یه ایمیل به میهویو زدم که میخوام از shooting plus v3 برای تنظیم دسته ی بلوتوثی استفاده کنم، این برنامه ی third party باعث Ban شدن اکانت میشه؟

خیلی ساده جواب داد:
In case it doesn't change any game file, there is no problem

اخرش هم گفت که:
We don't recommend using tools that will change the game, because some of them might affect game files.

اخرش خیالم راحت شد تا زمانی که روی دیتای اصلی بازی و یا دیتای ارسالی دستکاری نشه، مشکلی پیش نمیاد...برنامه shooting plus v3 رو نصب کردم و بدون مشکل چند ماه که داره کار میکنه.

P.S
ببخشید که خیلی طولانی شد (":
اوکی اگه مطمئنی که هیچی:D
من از این نظر گفتم که اون ماه های اول سعی کردم با x360ce که یه نرم افزار شناخته شده برای شبیه سازی دسته های مختلف به دسته xbox هست بازی رو اجرا کنم ولی مدام یا کرش میکرد یا ارور میداد و اجازه ورود نمیداد، دیگه Hotkey که مخصوص اسکریپ نویسی هست :D

• Like
Reactions: tirdad666 and NHM
اوکی اگه مطمئنی که هیچی

مسلم، اگه موس ام مشکل نداشت، اصلاً سمت این روش نمیرفتم....چون اصلاً لذت بازی رو کم میکنه.

من از این نظر گفتم که اون ماه های اول سعی کردم با x360ce که یه نرم افزار شناخته شده برای شبیه سازی دسته های مختلف به دسته xbox هست بازی رو اجرا کنم ولی مدام یا کرش میکرد یا ارور میداد و اجازه ورود نمیداد

با برنامه ی x360ce خیلی کار نکردم، چون دسته ـم X360 بودش، ولی تا اونجا که میدونم و جیزی که یادم هس....ورژن های قدیمی اون رو ظاهراً باید توی مسیر بازی اجرا میکردی، ولی ورژن جدید اون (2020) اون مستقل عمل میکنه و کاری به بازی نداره

دیگه Hotkey که مخصوص اسکریپ نویسی هست
:D

مسلم، اگه موس ام مشکل نداشت، اصلاً سمت این روش نمیرفتم....چون اصلاً لذت بازی رو کم میکنه.

با برنامه ی x360ce خیلی کار نکردم، چون دسته ـم X360 بودش، ولی تا اونجا که میدونم و جیزی که یادم هس....ورژن های قدیمی اون رو ظاهراً باید توی مسیر بازی اجرا میکردی، ولی ورژن جدید اون (2020) اون مستقل عمل میکنه و کاری به بازی نداره

:D
آقا سوتفاهم نشه، من اصلا بحثم سر این نیست که داری تقلب میکنی و من حسودیم میشه و این حرف ها :D اتفاقا اگه میشد اولین نفری که به فکر استفاده از چیت انجین روی گنشین افتاد من بودم، حتی یه اکانت الکی هم براش ساخته بودم :)) فقط خواستم تذکر بدم که ممکنه کارت خطرناک باشه و اکانتت رو از دست بدی:D اگه تحقیق کردی و مطمئنی از این روش که هیچی :D

ورژن قدیمیش آره باید کپی بشه، ولی بعضی وقت ها از یه مسیر دیگه هم جواب میده ولی حتی ورژن جدید هم درست کار نمیکرد که آخرش مجبور شدم برم سراغ استیم :D

View attachment 233428

Code:
{
        Click down
        Sleep 500
        Send {Space down}
        Click up
        Send {Space up}
    return
}

Code:

++++++++++++++++++++++

View attachment 233429

View attachment 233430

View attachment 233436

View attachment 233431

P.S:

P.SS

View attachment 233435

P.SSS
Xingqiu نداری؟

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
آقا سوتفاهم نشه، من اصلا بحثم سر این نیست که داری تقلب میکنی و من حسودیم میشه و این حرف ها :D اتفاقا اگه میشد اولین نفری که به فکر استفاده از چیت انجین روی گنشین افتاد من بودم، حتی یه اکانت الکی هم براش ساخته بودم :)) فقط خواستم تذکر بدم که ممکنه کارت خطرناک باشه و اکانتت رو از دست بدی:D اگه تحقیق کردی و مطمئنی از این روش که هیچی

نه برادر من...اصلاً همچین چیزی، حتی یک اپسیلون هم به ذهنم خطور نکرد 🌹

Xingqiu نداری؟

دارمش ولی من، پسر.....بیلد نمیکنم :D و فقط برای دخترها ویش میزنم و اونها رو بیلد میکنم :)
ژانگلی هم چون اولین کارکتر بازیم با یک تک ویش بهم دادش....دیگه موند توی تیم، ولی بازم براش فارم ارتیکفت نرفتم و اشغال های یولا رو دستش دادم :))

نه برادر من...اصلاً همچین چیزی، حتی یک اپسیلون هم به ذهنم خطور نکرد 🌹

دارمش ولی من، پسر.....بیلد نمیکنم :D و فقط برای دخترها ویش میزنم و اونها رو بیلد میکنم :)
ژانگلی هم چون اولین کارکتر بازیم با یک تک ویش بهم دادش....دیگه موند توی تیم، ولی بازم براش فارم ارتیکفت نرفتم و اشغال های یولا رو دستش دادم :))
لازم نیس بیلد کنی فقط بذار دشمنا رو برا هوتائو خیس کنه.

اوه شت، شیز هات :D

qrfghr5ra4181.jpg

c9ll6s5ra4181.jpg

یونجین جئو و شنهی نیزه دار، بازم رو دست خوردیم؟ :))

بنظرم شینحه (هر کسی یه طور تلفظ فارسی ـش رو زده، منم اینطوری حال کردم :D ) خیلی خوبه، مدل موهاش نسبت به اون لیک اولش، خیلی خوبتر شده، کلاً مو بلند نقره ای دوست دارم :D ..... دست لباش هم خیلی خوبه و کلاً hot میزنه (": و nice body ترش کرده.
خیلی خوشحال شدم که کاربر نیزه ای هستش....نیزه دار ها، ضربات خیلی قشنگی دارن و استایل ـشون نسبت به بقیه ی سلاح ها خیلی خوبه و سریع تر اتک میدن.

الان موضوعی که سرش خیلی استرس دارم :| دوبلور ژاپنی اون هستش....دوست صدای Itou Shizuka رو شینحه بشنوم...

226274.jpg

دوبلور قدیمی و حرفه ای هستش و بسیار خوش صدا....صداش هم به شخصیت های مو نقره ای میاد :D

اگه بخوام سه تا از کارهاش رو بگم که جای مو نقره ای دوبله کرده که یادآوری بشه:

توی انیمه ی Majo no Tabitabi جای مادر الینا صحبت میکرد که موهاش هم نقره ای بود (":

254728.jpg 251942.jpg

توی Prison School هم جای اون ناظم وحشی صحبت میکردم که بازم موهاش نقره ای بود.....(از گذاشتن هر گونه عکس معذورم...به شدت منشوری هستش :D )

و توی انیمه ی Jormungand جای کوکو صحبت میکرد....

82668.jpg 85646.jpg

کلاً انتخاب اولم هستش....اگه بخواید میشه درمورد انتخاب های دیگه هم بحث کرد :D

لازم نیس بیلد کنی فقط بذار دشمنا رو برا هوتائو خیس کنه.

اخه قد ـش کوتاه :D (ته هر چی بهونه بودش :-" )
اوکی تست میکنم....بدبختی شمشیر sacrificial sword رو ندارم که بهتر عمل کنه...کلاً هیچ چیز بدرد بخوری ندارم که بدم دستش.

فقط کیت ـش رو خوب ندیدم....مدت زمان اسکیل و برست ـش که ارتباطی با لول آپ شدن تلنت هاش نداره؟ چون حیف ام میاد رزین خرج ـش کنم وقتی که هنوز خیلی از کانوجو هام بیلد نشدن

اخه قد ـش کوتاه :D (ته هر چی بهونه بودش :-" )
اوکی تست میکنم....بدبختی شمشیر sacrificial sword رو ندارم که بهتر عمل کنه...کلاً هیچ چیز بدرد بخوری ندارم که بدم دستش.

فقط کیت ـش رو خوب ندیدم....مدت زمان اسکیل و برست ـش که ارتباطی با لول آپ شدن تلنت هاش نداره؟ چون حیف ام میاد رزین خرج ـش کنم وقتی که هنوز خیلی از کانوجو هام بیلد نشدن
کیتش اینجوریه که باعث میشه تمام شارژ اتک های هوتائو ویپ شن.
نه لول تلنت فقط دمیجش رو زیاد می‌کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or