Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
از توما خوشم نیومد:D براش ویش نمیزنم:D نگه میدارم برای گانیو:D

میخواستم ابیس برم ولی دست و پام میلرزه و ضربان قلبم هنوز بالاست:))

تست ران اول هو تائو چقدر احساس میکردم op هست. الان تست ران رو رفتم و مال خودم خیلی بهتره:D
شما که فلور 7 رو بنامت زدن بس که اونجا nuke زدی :D
با هوما بیا بالا ، 12 هم چیز خاصی نی :>
میگن شیلد توما برا کاهش ضربان قلب مفیده :-"

شما که فلور 7 رو بنامت زدن بس که اونجا nuke زدی :D
با هوما بیا بالا ، 12 هم چیز خاصی نی :>
میگن شیلد توما برا کاهش ضربان قلب مفیده :-"
آره یه زمانی بدم میومد ازش، الان هر چند وقت یه بار یه سری میزنم:))

با هوما یه سمتش بالا میاد، سمت دیگه اش ولی هنوز زوده و گانیو میخواد:D

نه ممنون، دلیل افزایش ضربان قلبم هوما بوده، حالا بیام برای توما هم بزنم در جا سکته میکنم:))

آره یه زمانی بدم میومد ازش، الان هر چند وقت یه بار یه سری میزنم:))

با هوما یه سمتش بالا میاد، سمت دیگه اش ولی هنوز زوده و گانیو میخواد:D

نه ممنون، دلیل افزایش ضربان قلبم هوما بوده، حالا بیام برای توما هم بزنم در جا سکته میکنم:))
برا فلور 12 این سری آیاکا بهتر از گانیو هست ، اگه مونا هم داشته باشی کارت خیلی راحت میشه ولی اگه نداشته باشی باید سینکچو رو به هوتائو تحویل بدی و بذاری باربارا آیاکات رو خیس کنه :D

قبل از هوما:

View attachment 230188

بعد از هوما:D

View attachment 230189
قبلش چی دستش بود؟ هیچ سلاح ۵ استاری انقدر تفاوت ایجاد نمیکنه با بهترین ۴ استار برای یه کارکتر
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

تو ایاکا داری و میگی یه سمتم میلنگه ؟؟*:-?
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

حالا که هوما گرفتی کانس یکم بگیر دیگه ، سفیدم که هستی ، نگران چی هستی ، گانیو هم تا ۲.۵ نمیاد ، نکنه میخوای کانس گانیو

برا فلور 12 این سری آیاکا بهتر از گانیو هست ، اگه مونا هم داشته باشی کارت خیلی راحت میشه ولی اگه نداشته باشی باید سینکچو رو به هوتائو تحویل بدی و بذاری باربارا آیاکات رو خیس کنه :D
رفیقمون گانیو رو به مونا باخت ، یعنی سر همون هنوز میگه سیاهم ، دیگه به بقیه کریر بلورینش کاری نداره

آقا من تریال این هوتائو رفتم یا من تا این 20 روز اینو میگیرم یا دیگه بازی نمیکنم(الکی). 😅
10 تا ویش دادم رو این بنر بهم 5 ستاره هیچی نداد و فقط ی 4 ستاره کاراکتر توما رو داد (تو تریال هم تستش کردم به گرد پای هوتائو نمیرسه اصلا خوشم نیومد، این ژیانلینگ ازش بهتره تو تریال دمیج خیلی بهتر میده).
حالا اینجا تو هیستوری 14 تا کارت کشیدم و فقط همین توش 4 ستاره بوده و 5 ستاره هم نبودم.
الان اون 50-50 که گفتین خب نیست چون 5 ستاره ای در کار نیست ولی پیتی که گفتین الان 14 هست؟ یعنی من خودم رو بکشم تا 70 تا برم در بدترین حالت که این هوتائو رو بده؟
مرسی بابت کمکتون...:)

آقا من تریال این هوتائو رفتم یا من تا این 20 روز اینو میگیرم یا دیگه بازی نمیکنم(الکی). 😅
10 تا ویش دادم رو این بنر بهم 5 ستاره هیچی نداد و فقط ی 4 ستاره کاراکتر توما رو داد (تو تریال هم تستش کردم به گرد پای هوتائو نمیرسه اصلا خوشم نیومد، این ژیانلینگ ازش بهتره تو تریال دمیج خیلی بهتر میده).
حالا اینجا تو هیستوری 14 تا کارت کشیدم و فقط همین توش 4 ستاره بوده و 5 ستاره هم نبودم.
الان اون 50-50 که گفتین خب نیست چون 5 ستاره ای در کار نیست ولی پیتی که گفتین الان 14 هست؟ یعنی من خودم رو بکشم تا 70 تا برم در بدترین حالت که این هوتائو رو بده؟
از ۷۵ به بعد، با هر ویش شانس گرفتن ۵ ستاره افزایش پیدا می‌کنه تا ویش ۹۰ که میرسه به ۱۰۰ درصد. (معمولا همه تا قبل از ۸۰ میگیرن)

الان توما رو گرفتم به درد سگ نمیخوره باهاش چیکار کنم به نظرتون نمیشه ریفاند کردش؟ 😅
بعد اینکه میشه Blessing of the Welkin Moon رو چند بار خرید؟ چون انگار 1 بار بخری 30 روز میشه و اگه دوباره بخری تمدید میشه 60 روز درسته؟ مکسش هم 180 (6 بار میشه خریدش) روزه؟
الان اون پیتی رو درست گفتم 14 هست؟

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
راستش آیاکا رو حوصله نداشتم بیلد کنم و دو تا گلادیاتور و دو تا بلیزارد بهش دادم، واسه همینم کریت ریتش پایینه. تیم بندی هم ژینگکیو سمت آیاکا و یانفی هست و مونا سمت هو تائو:D

گانیو از این نظر میگم بهتره که سلاحش هم دارم، وگرنه آیاکا از نظر سرعت عمل و اپلای کردن کریو بهتره:D
قبلش چی دستش بود؟ هیچ سلاح ۵ استاری انقدر تفاوت ایجاد نمیکنه با بهترین ۴ استار برای یه کارکتر
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

تو ایاکا داری و میگی یه سمتم میلنگه ؟؟*:-?
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

حالا که هوما گرفتی کانس یکم بگیر دیگه ، سفیدم که هستی ، نگران چی هستی ، گانیو هم تا ۲.۵ نمیاد ، نکنه میخوای کانس گانیو
قبلش Deathmatch
هوما همینقدر تفاوت ایجاد میکنه، مخصوصا روی هو تائو:D
البته این دمیج رو با کریت ریت کم زدم، برای اینکه کریت بیشتر بشه تاجش رو عوض کردم ولی بازم تفاوتش قابل ملاحظه هست:D

توضیح دادم که دمیج آیاکام کمه:D

کانس یک ضروری نیست. فعلا گانیو مهمتره و ممکنه کسی هم قبلش بیاد که بهش علاقه داشته باشم. بعلاوه جم جمع کردن خیلی سخت شده:D
رفیقمون گانیو رو به مونا باخت ، یعنی سر همون هنوز میگه سیاهم ، دیگه به بقیه کریر بلورینش کاری نداره
قال سفید برفی تاپیک :D

من هیچوقت نگفتم سیاهم، ولی تمام کاراکترهایی که میخواستم رو بالای ۷۵ ویش گرفتم. تازه سر آیاکا هم پیتی اول رو باختم:D

شکستی که من سر بنر گانیو و بعدش ژیائو خوردم از حمله مغول به ایران بیشتر صدمه وارد کرد:D
دقیقا منم اومدم بگم که ژیانگلینگ توی تریال بهتر از توما ظاهر شد:))
الان توما رو گرفتم به درد سگ نمیخوره باهاش چیکار کنم به نظرتون نمیشه ریفاند کردش؟ 😅
بعد اینکه میشه Blessing of the Welkin Moon رو چند بار خرید؟ چون انگار 1 بار بخری 30 روز میشه و اگه دوباره بخری تمدید میشه 60 روز درسته؟ مکسش هم 180 (6 بار میشه خریدش) روزه؟
الان اون پیتی رو درست گفتم 14 هست؟
در مورد توما اطلاع ندارم ولی آره، ولکین رو چند بار میتونی بخری :D
پیتی هم ۱۴ هست :D

کاربردشون فرق میکنه ، توما برا این هست که شیلد بسازه برا دمیج نیس.
راستش آیاکا رو حوصله نداشتم بیلد کنم و دو تا گلادیاتور و دو تا بلیزارد بهش دادم، واسه همینم کریت ریتش پایینه. تیم بندی هم ژینگکیو سمت آیاکا و یانفی هست و مونا سمت هو تائو:D

گانیو از این نظر میگم بهتره که سلاحش هم دارم، وگرنه آیاکا از نظر سرعت عمل و اپلای کردن کریو بهتره:D
4 تا بلیزارد آشغال هم بدی دستش بهتر از دو تا بلیزارد دو تا گلادیاتور هست. :-"
تیم هات هم خیلی بدن :D

کاربردشون فرق میکنه ، توما برا این هست که شیلد بسازه برا دمیج نیس.

4 تا بلیزارد آشغال هم بدی دستش بهتر از دو تا بلیزارد دو تا گلادیاتور هست. :-"
تیم هات هم خیلی بدن :D
در حد چهار تا بلیزارد آشغال هم ندارم، فقط دو تا دارم:)) کلا ست بلیزارد همیشه با من لج داشته:D
آره میدونم، ولی تا ۱۱-۳ جواب میدن:D

اینم از 50/50 بعدی :> :D
View attachment 230190
ولی از بنر سلاح با اینکه Early داد Gravestone گرفتم :-s

در کل راضیم به رضای خدا :D
14geu1fu8qw71.gif

---

هوتائو و هوماهاتون مبارک:دی

---

آقاااااااااااا!!!!!

خدایی هییییچ خبری لز اون بنر جدیده نیست؟ خو من چرا 84تا ویش جمع کردم آخه؟ :|
فقط سوال باز:|
گورو بنر اول میاد یا دوم؟ :-"

View attachment 230223

---

هوتائو و هوماهاتون مبارک:D

---

آقاااااااااااا!!!!!

خدایی هییییچ خبری لز اون بنر جدیده نیست؟ خو من چرا 84تا ویش جمع کردم آخه؟ :|
فقط سوال باز:|
گورو بنر اول میاد یا دوم؟ :-"
ممنونم:D نمیدونم از دیروز تا حالا چرا احساس میکنم دمیج بقیه کمتر شده:D

یه هفته دیگه صبر کنی معلوم میشه:D

• Like
Reactions: tirdad666 and NHM
Screenshot 2021-11-03 at 09-09-38 Paimon moe.png

منم داشتم دیشب از استرس داغون میشدم...اصلاً فک نمیکردم که برای یه فلترون، اینقدر استرسی بشم :))

دوتا نیزه ی "دراگون بین" از قبل داشتم، یکی هم دیشب از بنر استاندارد گیرم امد :D
بنر استاندارد پیتی ـم رسیده به 80....لب مرزم لنگ یه دونه ویش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or