Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
fehbckaes0x71.jpg

wtf :)) این عکس از یه مانهوا هست =))

بچه ها یه سوال! wish ده تایی این (بَنر میگید به اینا :Arrowd: ) بنر رو بِکِشم؟ تا آخر امروز وقت دارم فقط.

من شدیدا فن این کاراکترم

ولی اگر بحث گیم پلی و قدرت میخوای، بنر بعدی شخصی به نام هوتائو میاد، برای اون بکش:-"

من شدیدا فن این کاراکترم

ولی اگر بحث گیم پلی و قدرت میخوای، بنر بعدی شخصی به نام هوتائو میاد، برای اون بکش:-"
اوه، باشه! برای من خیلی قدرت کاراکتر اهمیتی نداره. نه اینکه اصلا نداشته باشه ولی خب، اولویتم نیست :D من خیلی دارم با Diluc حال میکنم فعلا. تازه هم توی داستان پیشروی کردم فهمیدم صاحب کافه ـست دیگه هیچی دیگه :))
امروز میرم wish ده تایی رو میکشم. البته حدود 90 تا primogems کم دارم. اگه برسم فارم کنم حله :D یه 1.2 دلار هم توی اکانتم بود، از اون 60 تایی که 0.99 دلار (سِنت :D ) بود خریدم. امیدوارم این gemهاش توی Black Friday یه تخفیف اساسی بخوره :D

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
نفهمیدم چی شد
هیچی موارم خالی شد =))

امیدوارم این gemهاش توی Black Friday یه تخفیف اساسی بخوره :D
خیلی روش حساب باز نکن :D

بعد اگه میخوای خرج کنی بهترین گزینت Welkin ـه بعد هم Battle Pass

ولکین روازنه که لاگین کنی 90 تا پریمو میده برای 1 ماه(هر ولکین که بخری 300 تا هم جم میده)

Battle Pass هم یه مشت ریوارد اضافی داره + 5 تا سلاح داره که میتونی یکیش رو بگیری :D

بچه ها یه سوال! wish ده تایی این (بَنر میگید به اینا :Arrowd: ) بنر رو بِکِشم؟ تا آخر امروز وقت دارم فقط.

تو Trialش امتحانش کن ببین خوشت میاد از گیم پلیش یا نه. اگه خوشت اومد بکش یهو دیدی خوش شانس بودی گرفتیش.

View attachment 230124

View attachment 230125

تا الان بیشترین DMG ای که از یولا خارج از باف های آبیس گرفتم.....دامین ست VV
بجا ژانگلی رایدن بذاری بیشتر میشه.

بنر هوتائو که میاد بهتره ، ۴ ستاره هاش بهترن.
اگه استارگلیتر هایی که از ویش زدن گیرت اومد کافی باشه از شاپ Bennett رو حتما حتما بخر.

خیلی روش حساب باز نکن :D
پوففففف، کاخ آرزوهام پوکید :D
تو Trialش امتحانش کن ببین خوشت میاد از گیم پلیش یا نه. اگه خوشت اومد بکش یهو دیدی خوش شانس بودی گرفتیش.
Cool، پیشنهاد بسیار جالبی بود که نمیدونم چرا به ذهن ناقص خودم نرسید، مچکرم 🤘

دوستمون گفت... trial رو امتحان کن حتما

دو مورد ، غیر از خودش، تیم خوبی با بقیه کاراکترهای F2P میشه بست (بنت(پایه ثابت خیلی از تیم ها:)) ) ، ژیانگ لینگ(بازی بهت یدونه ازش مجانی میده) ، ساکوروز )

دو مورد :
با اینکه تیرکمونیه ولی خیلی کم با تیرکمونش بازی میشه:p
در صورتی که R2 بزنی، میره رو حالت Melee (جزو معدود کاراکترهاییه که اینجوری سوییچ میکنه تقریبا:-" )
ولی Cooldown طولانیی داره اگر زمان بندی رو رعایت نکنی:))

اینطور که شنیدم مثلا ملت با زمان بندیه برست ژیانگ لینگ، حالت melee رو فعال و غیر فعال میکنند:-" تا یک چرخه ی معقول رعایت بشه این وسط:-"
من خودم هنوز با این تیم نچیدمش و همینجوری فعلا تو مپ باهاش بازی میکنم که زیاد سخت نیست:-" (R2 رایدن میزنم و بعد سوییچ روی چیلده و همه رو با الکتروشارژ به فنل میدم:-" )

بنر هوتائو که میاد بهتره ، ۴ ستاره هاش بهترن.
اَی بابا، مُرَدد شدم رفت :D
در صورتی که R2 بزنی، میره رو حالت Melee (جزو معدود کاراکترهاییه که اینجوری سوییچ میکنه تقریبا:-" )
کلا این تیپ کاراکترایی که میتونن چندتا magic یا elemental یا weapon مختلف استفاده کنن رو دوست میدارم :D تو همه بازیا!

اَی بابا، مُرَدد شدم رفت :D

کلا این تیپ کاراکترایی که میتونن چندتا magic یا elemental یا weapon مختلف استفاده کنن رو دوست میدارم :D تو همه بازیا!
البته سلاح اصلیش در اصل همون تیرکمون هستا (یعنی stats و قابلت اون براش حساب میشه، و شما هیچ دوال بلیدی براش نمیچینی) اما خو سبک مبارزه باهاش در اصل دوال بلیده و نه تیرکمون:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or