Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
تیمم رو ببینی حقیقتا برای 3-12 زبالست ولی انتظار داشتم حداقل 1 ستاره رو بگیرم :))

حالا تا ریست بعدی وقت هست باز با یه تیم بهتر تست میکنم :D
دیدم تیمت رو، ژانگلی بدرد اونجا زیاد نمیخوره
مشکل اینه اگه dps به اندازه کافی نزنی هر 30 ثانیه میره تو فاز ضد ضربه ش اگر هم دو بار بره تو اون فاز دیگه نمیشه 3 ستاره کرد.
من انقد کم میاوردم مجبور شدم xiangling رو 90 کنم :|
2021.09.18-23.56.jpg

آقا چطوریاست ؟ من دارم از واو میام با یک سری از دوستان دیگه که همگی تقریبا هاردکور واو هستیم :D میتونه جاشو بگیره یا به اون دید نیایم ؟! بعد چقدر P2W هست ؟!! نکته ای چیزی هم هست بگین :D

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
آقا چطوریاست ؟ من دارم از واو میام با یک سری از دوستان دیگه که همگی تقریبا هاردکور واو هستیم :D میتونه جاشو بگیره یا به اون دید نیایم ؟! بعد چقدر P2W هست ؟!! نکته ای چیزی هم هست بگین :D
به چه دیدی میخوای بیای؟ من واو بازی نکردم ولی این بازی MMORPG نیستا :D
P2W نیست، به علاوه اینکه دیگه راهی هم برای خرید کردن نمونده:D
نکته که زیاده و منم نمیدونم از کجا شروع کنم. فعلا اینا رو داشته باش تا اگه سوالی بود بازم بپرسی :D

12 tips to help you get started in Genshin Impact

خود بازی هم راهنما داره :D

fkgxzqq8uao71.jpg

حسینی
پور سینا
آیشا
کل آسیای میانه رو توی همین عکس آوردن :D

fkgxzqq8uao71.jpg

حسینی
پور سینا
آیشا
کل آسیای میانه رو توی همین عکس آوردن :D
البته...عایشه:-"

خدایی کی میریم سومرو :دی چقدر از اسم هاشون کف و خون قاطی کنیم اونجا:))

---

@just_p30
همینطور که گفتن اصلا و ابدا فکر MMO نکن!
این تهش یه ARPG (یا JRPG با مبارزات ریل تایم) هست :D

و یک سری مراحل و ایونت ها رو هم میشه Co Op رفت:-" (تو مپم میشه چرخید، ولی...تقریبا فقط بخش داستانی رو باید تنها بری:-" )

انتظار باز کردن اسکیل و چیدن اسکیل اینا هم برای کاراکترها نباش
هر کاراکتر یه سری اسکیل از همون اول دارن(آره مثلا یکی تو lvl30~40 باز میشه، ولی چیزی که هست کاراکتر رو بگیری درجا میری تا 60~70 حداقل:)) )

اینجوری بگم، به جای skill tree ، کاراکترهای جدید با اسکیل های جدید میگیری:-"

تفاوت هایی که میتونه کاراکترت با بقیه داشته باشه یکی اینه که چه سلاحی ببندی روش
یکی هم 5تا آیتم به نام آرتیفکته که باید فارم کنی و از گرفتنش تا lvl upش همش رندومه:-"

البته ترکیب پارتی هم بی تاثیر نیست:-"

به چه دیدی میخوای بیای؟ من واو بازی نکردم ولی این بازی MMORPG نیستا :D
P2W نیست، به علاوه اینکه دیگه راهی هم برای خرید کردن نمونده:D
نکته که زیاده و منم نمیدونم از کجا شروع کنم. فعلا اینا رو داشته باش تا اگه سوالی بود بازم بپرسی :D

12 tips to help you get started in Genshin Impact

خود بازی هم راهنما داره :D

به دید MMO ولی الان دیدم انگار MMO نیست AARPG هست xD ولی بازم خیلی خوشگله :D
P2W نیست ؟ ا پس من خیلی دیدم انگار پول دادن می تونی خیلی سریعتر بری جلو و اینا.یعنی Pay to Time هستش پس ؟!
چطور مگر ؟ ایران تحریم شده ؟! گیم پسشم نمیشه گرفت یعنی ؟

• Like
Reactions: ce7en44
P2W نیست ؟ ا پس من خیلی دیدم انگار پول دادن می تونی خیلی سریعتر بری جلو و اینا.یعنی Pay to Time هستش پس ؟!
ببین از نظر کانتنت احتمالا 1/100 WoW هم نباشه، ولی از نظر فان مطمئن باش کم نداره :D

کلا بازی یه بخش چلنجینگ بیشتر نداره که هر 2 هفته ریست میشه اسمش Spiral Abyss ـه، میشه گفت اون P2W ـه ولی غیر از اون چون بازی PVP نداره راحت میتونی F2P جلو بری :D

آره گوگل دکمه ایرانو زده، بهترین راه این بود تو گوشی نصب کنی با گیفت کارت پلی استور از بازی چیزی بخری

ولی ظاهرا رو iPhone اوکیه + اینکه Credit Card داشته باشی کلا غم نداری :D

یه سایت ایرانی هم بود اکانت رو میدادی بهش برات میخرید @amiravaz فکر کنم چندبار ازش خریده بود :D

1632037299064.png
@Katsura
YOINK :))

2.2 میلیون hpش هست.
من با اینا رفتم:
View attachment 225306
مرسی با یه تیم شبیه این رفتم 35 ستاره شد :D(به تریتیب گانیو جین روزاریا، بقیه همونا)
1632042370397.png

1632042076404.png
اگه آیاکا رو به جای گانیو میبردم راحت 36* میشد :-s

ولی خوب آیاکا ندارم :-" :D

مکانیک های Maguu Kenki رو بلد نیستم فقط میدونم میره عقب تیر های گانیو رو بلاک میکنه :))

مرسی با یه تیم شبیه این رفتم 35 ستاره شد :D(به تریتیب گانیو جین روزاریا، بقیه همونا)
View attachment 225348

View attachment 225347
اگه آیاکا رو به جای گانیو میبردم راحت 36* میشد :-s

ولی خوب آیاکا ندارم :-" :D

مکانیک های Maguu Kenki رو بلد نیستم فقط میدونم میره عقب تیر های گانیو رو بلاک میکنه :))
آره تیر گانیو رو اگه فاصله بگیری بلاک میکنه ، بهتره با کاراکتر melee بری ولی با گانیو هم اگه خواستی میشه یه شیلد قوی بذاری روش بری بچسبی تو صورتش تیر بزنی دیگه نمیتونه بلاک کنه.
در کل به مراتب راحت تر از اون چمبر آخری هست. :-"

آره تیر گانیو رو اگه فاصله بگیری بلاک میکنه ، بهتره با کاراکتر melee بری ولی با گانیو هم اگه خواستی میشه یه شیلد قوی بذاری روش بری بچسبی تو صورتش تیر بزنی دیگه نمیتونه بلاک کنه.
در کل به مراتب راحت تر از اون چمبر آخری هست. :-"
بیشتر از 30 ثانیه برای نیمه دوم چمبر آخر وقت اضافه آوردم :D
خیلی این تیم Second Half که چیدی خوب دمیج میدن لامصبا :D :D :D

حس 36* نیست ولی اگر دیدم روز آخر بنر با 50 تا پریمو میشه 1 ویش دیگه زد میرم تو کارش XD

پ.ن: تایم هایی که رفتیم رو میشه بعدا چک کرد؟ موقع رفتن خیلی دقت نمیکنم :D

توی بازی همه چی RNG هست، از شخصیت و سلاح گرفته تا آرتیفکت :D اونایی که حتما یه شخصیت یا سلاحی رو میخوان ممکنه یه مقدار پول خرج کنن ولی اینطور نیست که f2p نشه پیشروی کرد :D
قبلا خرید ها با گوگل پلی بود که قوانین جدید گوگل باعث شد دیگه نشه خارج از منطقه ای که گیفت کارت گرفتی ازش استفاده کنی.
ببین از نظر کانتنت احتمالا 1/100 WoW هم نباشه، ولی از نظر فان مطمئن باش کم نداره :D

کلا بازی یه بخش چلنجینگ بیشتر نداره که هر 2 هفته ریست میشه اسمش Spiral Abyss ـه، میشه گفت اون P2W ـه ولی غیر از اون چون بازی PVP نداره راحت میتونی F2P جلو بری :D

آره گوگل دکمه ایرانو زده، بهترین راه این بود تو گوشی نصب کنی با گیفت کارت پلی استور از بازی چیزی بخری

ولی ظاهرا رو iPhone اوکیه + اینکه Credit Card داشته باشی کلا غم نداری :D

یه سایت ایرانی هم بود اکانت رو میدادی بهش برات میخرید @amiravaz فکر کنم چندبار ازش خریده بود :D

View attachment 225344
@Katsura
YOINK :))
همین که تو گفتی :D

بیشتر از 30 ثانیه برای نیمه دوم چمبر آخر وقت اضافه آوردم :D
خیلی این تیم Second Half که چیدی خوب دمیج میدن لامصبا :D :D :D

حس 36* نیست ولی اگر دیدم روز آخر بنر با 50 تا پریمو میشه 1 ویش دیگه زد میرم تو کارش XD

پ.ن: تایم هایی که رفتیم رو میشه بعدا چک کرد؟ موقع رفتن خیلی دقت نمیکنم :D
نه تایم رو نمیشه ، فقط ستاره ها رو میشه چک کرد.

• Like
  • Sad
Reactions: ce7en44 and NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or