Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
نه انگار جدی جدی خیلی پیچیده بود ، حالا سر شب ویدئو رو میبینم ، خبرش رو میدم یاد گرفتم یا نه ۔۔۔۔

۔۔۔۔۔۔۔

فلور ۱۱ چه پشم ریزونه ، نامردا یه جوری هم ساختن سه لشکر دشمن بی پایان بیاد این کروژن زخمت کنه
مشکل corrosion به نسبت مشکل burning هیچی به حساب نمیاد.
توی هر موج یکی از دشمن ها اثر burning روت میندازه که به سرعت جونت رو کم میکنه، اگه اون رو اول از همه بکشی کارت راحتر میشه :D
هیلر هم حتما باید ببری، مخصوصا کسانی که cleanse میکنن مثل باربارا، جین، ژینگکیو، دیونا، بنت. ژین یان هم هست ولی به درد اینجا نمیخوره و هیلر هم نیست. نمیدونم سایا هم داره همچین قابلیتی یا نه.
بعضی از اسلحه ها هم هستن که HP پر میکنن.
دیگه اینکه سعی کنی ضربه نخوری :D من چون شیلد قوی نداشتم برای ضربه نخوردن یه سمت از فریز استفاده کردم و سمت دیگه ساکروز رو بردم که تعادل دشمن ها رو بهم بزنم. به ساکروز هم یه ساعت انرژی ریشارژ دادم که زودتر پر بکنه.
به غیر از مینت که دمیج میده هم سعی کن بقیه رو زیاد رو زیاد توی زمین نیاری چون الکی فقط جونشون رو تموم میکنی :D
مشکل اصلی اینه که تعداد دشمن ها خیلی زیاده و پراکنده هستن، 35 تا توی چمبر اول و 30 تا توی چمبر دوم. ولی جونشون کمه و میشه زدشون.
در عوض چمبر سوم شش تا فاتویی توی نیمه اول داره که دو تا ایجنت و دو تا سیسین میج الکترو و دو تا سیسین میج کریو هستن و توی نیمه دوم هم هشت تا دشمن هست که دو تا جئو ویشاپ و باقی هم از این دشمن های جدید هستن.
من نمیدونم چطوری ملت اینا رو زیر سه دقیقه میزنن؟ :D
البته شاید اونایی که میزنن ژانگلی و ونتی دارن :D

این تیمی بود که خودم باهاش رفتم، ولی خب برای چمبر سوم به نظرم اگه جابجا بشه بهتر باشه که فعلا حسش نیست تست کنم :D

1.JPG

مشکل corrosion به نسبت مشکل burning هیچی به حساب نمیاد.
توی هر موج یکی از دشمن ها اثر burning روت میندازه که به سرعت جونت رو کم میکنه، اگه اون رو اول از همه بکشی کارت راحتر میشه :D
هیلر هم حتما باید ببری، مخصوصا کسانی که cleanse میکنن مثل باربارا، جین، ژینگکیو، دیونا، بنت. ژین یان هم هست ولی به درد اینجا نمیخوره و هیلر هم نیست. نمیدونم سایا هم داره همچین قابلیتی یا نه.
بعضی از اسلحه ها هم هستن که HP پر میکنن.
دیگه اینکه سعی کنی ضربه نخوری :D من چون شیلد قوی نداشتم برای ضربه نخوردن یه سمت از فریز استفاده کردم و سمت دیگه ساکروز رو بردم که تعادل دشمن ها رو بهم بزنم. به ساکروز هم یه ساعت انرژی ریشارژ دادم که زودتر پر بکنه.
به غیر از مینت که دمیج میده هم سعی کن بقیه رو زیاد رو زیاد توی زمین نیاری چون الکی فقط جونشون رو تموم میکنی :D
مشکل اصلی اینه که تعداد دشمن ها خیلی زیاده و پراکنده هستن، 35 تا توی چمبر اول و 30 تا توی چمبر دوم. ولی جونشون کمه و میشه زدشون.
در عوض چمبر سوم شش تا فاتویی توی نیمه اول داره که دو تا ایجنت و دو تا سیسین میج الکترو و دو تا سیسین میج کریو هستن و توی نیمه دوم هم هشت تا دشمن هست که دو تا جئو ویشاپ و باقی هم از این دشمن های جدید هستن.
من نمیدونم چطوری ملت اینا رو زیر سه دقیقه میزنن؟ :D
البته شاید اونایی که میزنن ژانگلی و ونتی دارن :D

این تیمی بود که خودم باهاش رفتم، ولی خب برای چمبر سوم به نظرم اگه جابجا بشه بهتر باشه که فعلا حسش نیست تست کنم :D

View attachment 225277

رفتم ، دیگه ۱۱_۳ رو دیدم حوصله نمیکنم ۳ کنم کلا بیخیالش شدم ، به هدفم رسیدم سه تا ویش جمع کردم سارا c1 شد ، یعنی اگه اینبار هم اف بنر میداد دسته رو از پنجره پرت میکردم بیرون

تیمام هم
ایایا، بنت ، باربارا و ژیانگلینگ
رایدن ، سینچو ، نوئل و گانیو

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔
ایلوی هم بدک نیستا ، خیلی حال کردم باهاش

رفتم دامین یکی ایایاش رو چنج نمیکرد منم خوصلم سر رفته بود هد دفعه یکی رو میوردم ، یه بار ایلوی اوردم ، یهو یادم افتاد ارتیفکت نداره هول هولی داشتم ارتیفکت های گانیو رو میانداختم روش که کاپ و تاج جا موند ،
بعد برست زدم دیدم ۱۲k دمیج داد پشمام ریخت ، بعدم دیدم نرمال هاش با کرایو فیوژن میشه بیشتر حال کردم ،
دور بعد ارتفکتش رو فول کردم تا ۱۹k برست زدم ، داشتم فکر میکردم انقدر قوی نیست که یادم افتاد تلنتاش همه یکه باز پشمام ریخت =)) =)) :D

خلاصه خیلی خوبه اما مهمترین نکتش اینه که بهترین کرایو شارژر بازیه ، یه اسکیل میزنی ۱۰۰ تا انرژی پارتیکل میسازه ، جون میده برای شارژر ایایا

لول کارکتر ۷۵
لول سلاحشم ۸۰ ، اسند نشده

خلاصه گرفتینش اچدیت بعد روش حساب کنید، اونم من رو اکانت اصلیم که هیچ کارکتری ندارم
۔۔۔۔۔۔

کوکومی میخوام

آخرین ویرایش:
شوگان رو رسوندم لول ۸۰, مشکل ماهی گیری هم حل شد و فعلا R2 کردم catch رو‌.

اوضام چطوره در حال حاضر؟

2021_09_18_9_25_pm_office_lens_13py.jpg

شوگان رو رسوندم لول ۸۰, مشکل ماهی گیری هم حل شد و فعلا R2 کردم catch رو‌.

اوضام چطوره در حال حاضر؟

2021_09_18_9_25_pm_office_lens_13py.jpg
ردیفه اوضاعت :D

خوش به حالتون هرکی بیلد میذاره CR ـش بالا 50 رسیده :D

یه راهنمایی هم بدین برای ست ارتیفکت چیا داشته باشه توش خوبه هر کدوم.
برای DPS ها مهمترین Crit Damage و Crit Rate هستن، به طوری که نسبت CR به CD بشه 1 به 2(مثلا 50% کریت ریت و 100% کریت دمیج)

بعدش ATK%

و بعدش Elemental Mastery در صورتی که بیشتر دمیج رو با Reaction بدی، مثل ترکیب Diluc و Xingqiu که همش Vaporize میزنی :D

بعضی ها هم که DPS نیستن مثل باربارا، با چیزای دیگه Scale میشن، همین باربارا تمام هیلی که میکنه بر اساس Max HP ـشه، دمیج هم که کلا قرار نیست بده :D پس چه Main Stat اصلی آرتیفکت چه Sub Stat اولویتت رو بذار HP% بعد HP فلت

بچه ها پی اس فورتون بعد از اپدیت 9 موقع بازی گنشین فنش زیاد نشده؟مال من وحشتناک میره بالا تازه پرو هست
.

منم ps4 pro دارم و بله فن کنسول قبل ابدیت سایلنت بود، الان صدا میره بالا

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

برای DPS ها مهمترین Crit Damage و Crit Rate هستن، به طوری که نسبت CR به CD بشه 1 به 2(مثلا 50% کریت ریت و 100% کریت دمیج)

بعدش ATK%

و بعدش Elemental Mastery در صورتی که بیشتر دمیج رو با Reaction بدی، مثل ترکیب Diluc و Xingqiu که همش Vaporize میزنی :D

بعضی ها هم که DPS نیستن مثل باربارا، با چیزای دیگه Scale میشن، همین باربارا تمام هیلی که میکنه بر اساس Max HP ـشه، دمیج هم که کلا قرار نیست بده :D پس چه Main Stat اصلی آرتیفکت چه Sub Stat اولویتت رو بذار HP% بعد HP فلت
یعنی در کل یا روی هر ارتیفکت؟
ست بستن چطوره یا دو تا دوتا بهتر از 4 تایی؟
نمیدونستم باید هیلر hp بدم تا بهتر هیل کنه.مرسی
hp فلت چیه؟
یه چیزم هست لیست اتک و کریت و اچ پی و... توی منو شخصیت میری.تو قسمت اول باشی یه چیز سمت راست نشون میده تو قسمت ارتیفکت بدی اون بغل سمت راست یسری عدد دیگه نشون میده
اگه 5 ستاره داشته باشیم بیخیال لول 16 4 ستاره ها بشیم؟در کل؟مثلا اونای که المنتدمیج میده 4 ستاره دارم ولی بدون المنت دمیج 5 ستاره گرفتم.کدوم بهتره؟المنت مستری هم چی میکنه در کل؟

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
منم ps4 pro دارم و بله فن کنسول قبل ابدیت سایلنت بود، الان صدا میره بالا

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
الان دیدم نوشتی شما هم سرعت فن رفته بالا سرچ کردم نوشتن خیلی دستگاه ها با مشکل دیگه خراب شدن دیگه به نت وصل نمیشن و ارور میده... عجب کاری شد

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
لحظه ای که برست مونا رو میزنی و لحظه ای که حباب میترکه، روی دشمن هایدرو Apply میشه

اونکه پایرو میزنن تا حباب دمیج زیاد بده به این صورته:

اول روی دشمن پایرو میندازی، بعد برست مونا رو میزنی که هایدرو Apply کنه(در واقع یه Vaporize انجام میشه که دمیج نمیده و المنت روی دشمن خنثی میشه)

الان دشمن توی حبابه و هیچ المنتی روش نیست، حالا دو سه ثانیه صبر میکنی تا "Internal Cooldown" تموم بشه، بعد با هرکی خواستی یه اتک پایرو میزنی

حالا رو دشمن پایرو میافته و بلافاصله حباب میترکه و چون:

یه Vaporize صورت میگیره که دمیج هایدرو خیلی زیادی میده :D

خارج از این حالت(یعنی چه قبل از زدن برست مونا رو دشمن هایدرو باشه چه خنثی چه هر المنتی دیگه ای بجز پایرو) همیشه دمیج هایدرو که حباب میترکه ثابته چون Reaction خاصی صورت نمیگیره :D

پ.ن: تو این ویدیو بهتر توضیح داده :D

خواستی بگو خودم یه ویدیو ضبط کنم که ببینی چجوری با برست مونا Vaporize بزنی
به به ، زدم بالاخره ، ۱۵۵ تا بدون باف دمیج داد کیف کردم ، 🤩 \m/

راه حله دیگه ای وجود نداره بدون این داستان و دنگ و فنگ ها همچین دمیج های خوشکلی زد ۔۔۔

خوب حالا نوبت درس دومه ، برست مونا جطوری باف میده ، تا حالا حس نکردم که بعد برست یا اسکیل مونا دمیج هام زیاد شده باشه

ست بستن چطوره یا دو تا دوتا بهتر از 4 تایی؟
hp فلت چیه؟
یه چیزم هست لیست اتک و کریت و اچ پی و... توی منو شخصیت میری.تو قسمت اول باشی یه چیز سمت راست نشون میده تو قسمت ارتیفکت بدی اون بغل سمت راست یسری عدد دیگه نشون میده
اگه 5 ستاره داشته باشیم بیخیال لول 16 4 ستاره ها بشیم؟در کل؟مثلا اونای که المنتدمیج میده 4 ستاره دارم ولی بدون المنت دمیج 5 ستاره گرفتم.کدوم بهتره؟المنت مستری هم چی میکنه در کل؟
کلا هر کاراکتر فرق میکنه، راهنما خیلی تو نت هست، و یا میتونی همینجا از بچه ها بپرسی و پیشنهاد بگیری
ولی میگم کاراکتر رو مشخص باید بکنی

آرتیفکت هم به طور کلی که من 5ستاره میزارم فقط و 4*ها رو نگاه هم نمیکنم:-" انقدر فارم میکنم که یه 5* باب طبع گیرم بیاد:-"

---
در مورد آپدیت PS4 هم والله امروز که هنوز نزدم، دفعه بعدی رفتم پاش سعی میکنم دقت کنم:-"
PS4 عادی هم میباشم:-"
البته من کلا هیچوقت حواسم به صدای فن نیست:-" فقط یادمه تو منوی اصلی AC Unity و کلا GOW خیلی صدا میداد:)) ( GOW رو هم کلا با هدفون میزدم، یکبار که تو بازی بودم و هدفون تو گوشم نبود دریافتم چه اوضاع فاجعه ایه:)) )

در کل اولیتت اونایی که گفتم باشه :D

Main Stat گل که همیشه HP و پر همیشه ATK ـه

ساعت رو ATK% بذار

گابلت رو المنت مربوط به کاراکترت

کلاه هم CR یا CD، طوری که اون نسبت 1 به 2 رعایت بشه

خواهش :D

البته هر هیلر فرق داره، باربارا و کوکومی بر اساس HP هیل میکنن، ولی جین و چیچی بر اساس ATK(واسه همین سلاح Flute رو چیچی جوابه)

hp فلت چیه؟
اینایی که درصد ندارن :D
1631988042918.png Flat HP
1631988072576.png HP%

تو قسمت اول جمع استت هایی که خود کاراکتر و وپنش میدن رو نشون میده، تو قسمت آرتیفکت فقط مین استت و ساب استت های آرتیفکت هارو نشون میده :D

بستگی به ساب استت هاش هم داره دیگه باید بیا فرمول حساب کنی ببینی کدوم بهتره :D یه سایت Genshin Optimizer هم بود ولی استفاده نکردم
خلیل وارد تر @Police _ 110

ولی تو این مورد که گفتی 99% مواقع گابلت المنتال 4 ستاره از گابلت بدون المنت 5 ستاره بهتره

المنتال مستری دمیج Reaction هارو زیاد میکنه، اگر Geo باشه هم شیلد هایی که با Reaction دراپ میشن رو قوی تر میکنه
1631988640541.png

راه حله دیگه ای وجود نداره بدون این داستان و دنگ و فنگ ها همچین دمیج های خوشکلی زد ۔۔۔
نه متاسفانه :D

ولی همینطوری هم بدون Vaporize بقیه تیم بافش کنن راحت بالا 70k میره :D

خوب حالا نوبت درس دومه ، برست مونا جطوری باف میده ، تا حالا حس نکردم که بعد برست یا اسکیل مونا دمیج هام زیاد شده باشه
تا چند ثانیه(زمانش بستگی به لول تلنت داره) بعد از ترکیدن حباب هرگونه دمیجی بزنی چند درصد بیشتر اعمال میشه :D

اقا یه پیجی سراغ ندارید دمیج خود کارکترا رو بزاره ، میری تو این یوتیوب همشون زدن F2p گاید f2p بیلد ، بعد موقع تست کارکتر ، بنت با اکوئیلا ، کازوها با شمشیر خودش و و یه بافر دیگه مثل مونا یا سوکروز میزاره تنگش و میگه f2p گاید ، این اسمش شواف دمیجه نه گاید :)) :Ranting:
اونوقت من حتی بنت ندارم رو اکانت دومم ، رو اکانت اولم هم که فقط خوب هیل میده ، باف صفر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or