Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
View attachment 214265
اینو تازه تو اینترنت دیدم،بابا خیلی مپ بازی بزرگه ماهیچیشو ندیدیم اصلا?
این نقشه مال لانچ بازیه، دیگه اعتباری نداره
تغییراتی که رخ داده

۱-مپ کلی به نظر یه مقدار کوچکتر شد
۲-اینازوما هم کاملا تغییر کرده هم خیلی کوچیک تر شده ، اینجا از موندستت بزرگتر نبود ،هم اندازه بود ، الان نصفشم نیست (ولی خوب از نظر کیفی تو یه لول دیگه ایه پس شکایتی هم نیست)
۳- موندستت و لیوئه لانچ بازی دقیقا همین جا بودن چسبیده به گوشه بالا، اخرین بار که چک کردم تقریبا وسط نقشه قرار گرفتن ، مدتیه چک نکردم نمیدونم بازم جاشونو تغییر دادن یا نه

من زدم به سیم آخر الان vps دارم میخرم ببینم با اون اوکی میشه البته مشکل اینه که گوگل نمیگه کشور کارتت با کشوری که هستی باید یکی باشه میگه کشورت با کشوری که کارت رو خریدی باید یکی باشه حالا از کجا باید کشوری که طرف خریده رو بفهمیم؟ :|

حالا فعلا با vps یه تست میزنم ببینم چی میشه در مرحله آخر هم باید مسترکارت بخرم >_>

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
jk0l2iz4jz671.png

• Smile
Reactions: amiravaz and NHM
من زدم به سیم آخر الان vps دارم میخرم ببینم با اون اوکی میشه البته مشکل اینه که گوگل نمیگه کشور کارتت با کشوری که هستی باید یکی باشه میگه کشورت با کشوری که کارت رو خریدی باید یکی باشه حالا از کجا باید کشوری که طرف خریده رو بفهمیم؟ :|

حالا فعلا با vps یه تست میزنم ببینم چی میشه در مرحله آخر هم باید مسترکارت بخرم >_>
حالا اصلا چرا الان میخوای بخری؟ صبر کن شاید بعدا درست شد:-'

• Like
Reactions: tirdad666 and NHM
حالا اصلا چرا الان میخوای بخری؟ صبر کن شاید بعدا درست شد:-'

دفعه پیش تونستم بعد احساس خطر کردم شاید منم به زودی به شخم برم گفتم چندتا ولکین لااقل بخرم :)) درست که فکر نکنم چون یه ارور جدیده نسبت به سیاست جدید حالا دارم تست میکنم خودمو فدا کردم کلی پول vps دادم :| ببینم چی میشه

• Smile
  • Like
Reactions: ce7en44 and NHM
View attachment 214265
اینو تازه تو اینترنت دیدم،بابا خیلی مپ بازی بزرگه ماهیچیشو ندیدیم اصلا?
اون تاریخ ها رسمیه؟
یعنی ۵ سال دیگه طول می‌کشه تا تمام مناطق اضافه بشه!

فکر نمیکنم بازی کشش لازم رو داشته باشه، حداقل تو وضع فعلی، امیدوارم حداقل weapon type های جدید به بازی اضافه کنن.

خب ترسم درست از آب درومد و با VPS آمریکا هم ارور داد و اینجور که معلومه کشور خرید گیفت با کشور خودت باید یکی باشه :|
اون ارور داره غیر مستقیم میگه بیا برو ایرانی XDD
چون گفتم، با یه اکانت دیگه که تاحالا تو گوشی باهاش لاگین نکرده بودم، با PC رفتم تونستم Redeem کنم
بعد با IP همون کشوری که Redeem کردم تو گوشی نمیذاشت بخرم :D

من اون پست رو دادم که از ریسکش آگاه باشین و فعلا نخرین :-"

• Like
Reactions: ce7en44
حال داد تریلرش:x
خداکنه 50-50 ببرم بازم:(

قبلا دیده بودم ولی حالا کو تا بیاد...

اتفاقا میخواستم بگم نظرسنجی بزارید برای دیدن کدوم کشور بیشتر از همه هایپ هستید:-" (یا دوست دارید مپ بعدیکدوم کشور باشه‌... که مشخصه بر اساساین کدومه:)) )

من خودم سومرو رو بیشتر از همه دوست دارم ببینیم:D
سومرو اصولا باید همین خاورمیانه باشه، حالا یا بغداده یا مصر:-" (گویا لیزا هم فارغ التحصیل اونجاست، آره؟ :-" هنوز داستانش رو تو بازی نخوندم ولی یه چیزایی شنیدم اشاره به این داشت)

کلا هم من این تم ها رو میپسندم، و طراحی های اینجوری برام جذابه:D
کاش مثل طوفان شن و یه سری چیزای آب و هوایی خاص هم مثل زلدا براش در نطر بگیرن!(مثلدراگون اسپاین که یخ میزدیم، اینجا دنبال یه چیزی باشیم خنک بشیم:-" دراگون اسپاین پدر hp رو در میورد، اینجا مثلا استامینا کم کنه:-" )

در کنار این ها عنصر جدید هم رو شاخشه:-"

---

سرزمین آب و آتش هم که هیچ اطلاعات خاصی ازشون نیست،امیدوارم تو ایونت ها و NPCها، بیشتر بهشون اشاره بشه و تا سومرو تو کف نمونیم! ( باز آب رو یه چیزاییتو اون ایونت اوشنید داشتیم:-" )

اکیبا نقشه گنج پیدا کردی ، ؟ چطوری هم کازوها رو میخوای هم ایاکا هم یویمیا؟

Screenshot_۲۰۲۱۰۶۲۴-۱۲۱۸۱۶.png

چه کیوته ،، :">:x

@ce7en44
@NHM
@Akiba

متوجه شدید چی شد؟:>

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NHM and ce7en44
اکیبا نقشه گنج پیدا کردی ، ؟ چطوری هم کازوها رو میخوای هم ایاکا هم یویمیا؟

View attachment 214292

چه کیوته ،، :">:x

@ce7en44
@NHM
@Akiba

متوجه شدید چی شد؟:>
مولتی بعدی یا بعدیش یه کاراکتر 5* میگیرم فکر کنم:-"

آیاکا که فکر کنم کنسله، میرم برای یومیا:-"
هرچی پایرو و آنمو هست دارم ردیف میکنم:| شیطونه میگه klee هم کارت بکشما:))

نه، چی شد؟:-"
بالاخره رفتم تو اونت تحت وب ،>:D< گوشی جدیدم راحت اسکن میکنه بارکدا رو
میهویو باید تمام اون اونتای قبلی رو بهم پس بده
۔۔۔۔۔۔۔
این سایته که امار ویش ها رو میده چی بود ،، بدید تا براتون امار در بیارم چقدر روسیاهم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or