Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
نه اتفاقا در مورد ژیائو همش به Numbers بستگی داره:))

View attachment 214050

namecard جدیدم بهم میاد؟:>

برای طبقه ۱۲ همه گیرم روی زنده نگه داشتن تیم اول تا آخر بود (چون همشون جونشون کم بود و زود میمردن و دیگه آخر سر هم بیخیال بنت و با همونا تمومش کردم) وگرنه تیم دوم راحت با بار اول همه چمبرها رو رد کرد:-"

پ.ن: خب من طبقه ۱۲ دیگه کاری ندارم، هر چقدر میخوان هاردکورش کنن ;))
راستی اون رو گذاشتی... من 8.3 هم بدون ضربه خوردن نرفتم:|
کلا ضربه نخوردنه برام رو اعصابه:|

باس جزیره رو دیروز با هزارتا باف شیلد و ... هم رفتم، درد شکستن شیلد نیست...درد اینه یهو در بدترین موقع شیلدت تموم میشه:))

• Smile
  • Like
Reactions: ce7en44 and NHM

باس جزیره رو دیروز با هزارتا باف شیلد و ... هم رفتم، درد شکستن شیلد نیست...درد اینه یهو در بدترین موقع شیلدت تموم میشه:))
شیلدت از دمیج نکشنه مشکل زمان نداری :D

اسکیل Zhongli عملا Downtime نداره(مدتش 20 ثانیست، Cooldown ـش 12 ثانیه :D)

• Like
Reactions: ce7en44
شیلدت از دمیج نکشنه مشکل زمان نداری :D

اسکیل Zhongli عملا Downtime نداره(مدتش 20 ثانیست، Cooldown ـش 12 ثانیه :D)
خو یادم میره دیگه:)) :-" یهو اون وسط با هوتائو دارم اینور اونور میرم، میبینم اِ شیلدم تموم شده، تا کاراکتر عوض بشه و ژانگ لی شیلد بزنه، پخ... ضربه میخورم:(

• Like
  • Smile
خو یادم میره دیگه:)) :-" یهو اون وسط با هوتائو دارم اینور اونور میرم، میبینم اِ شیلدم تموم شده، تا کاراکتر عوض بشه و ژانگ لی شیلد بزنه، پخ... ضربه میخورم:(
آخه نمیشه که با هوتائو 20 ثانیه بازی کرد ، بعد 9 ثانیه اسکیلش تموم میشه باید سوئیچ کنی :-?
همون موقع اول سوئیچ کن رو ژانگلی شیلد بساز که یادت نره
من روند استفاده م از تیم هوتائوم اینجوریه:
شیلد ژانگلی
شینکچو QE
هوتائو
نینگوانگ EQE
شیلد ژانگلی و ادامه تکرار همین چرخه

پ.ن:Q همون ult هست E هم اسکیل بر اساس دکمه کیبورد.

از بس ژانگلی بازی کردی، بد عادت شدی و دیگه نمیتونی داج کنی:-"

باس جزیره فقط از فانتوم نباید ضربه بخوری، از خودش اشکال نداره:D

• Like
  • Smile
Reactions: tirdad666 and NHM
اینجور مواقع هست که ارزش البدو مشخص میشه، چون تا وقتی توی دایره اش باشی شیلدت همیشه تضمینه:-"

و اینکه چرا از امبر برای حواس پرتی استفاده نمیکنی؟:-"

• Like
Reactions: NHM
اینجور مواقع هست که ارزش البدو مشخص میشه، چون تا وقتی توی دایره اش باشی شیلدت همیشه تضمینه:-"

و اینکه چرا از امبر برای حواس پرتی استفاده نمیکنی؟:-"
وقت نمیشه:-"
بعد خود فانتوم بیاد بیرون خبری نیست، گاهی اوقات میکشتت سمت خودش، و حرکت ترکیبی با فانتوم میزنه، اون بده:-"

• Like
بعد خود فانتوم بیاد بیرون خبری نیست، گاهی اوقات میکشتت سمت خودش، و حرکت ترکیبی با فانتوم میزنه، اون بده:-"
این حرکتی که میگی رو ندیدم ولی بازم با iframe میتونی جاخالی بدی:-"

نهایتش اینه که یه نفر رو بیاری توی ورلدت و طعمه اش کنی که خودت هدف قرار نگیری>:)

• Like
Reactions: NHM
من گیر نکردم تو این باس اصلا،بار سوم گرفتم ریواردش رو
کلا تایمینگ فانتوم بیاد دستت راحت میتونی دادج بدی
من تا میدیدم داره میره فانتوم کلا میدویم میرفتم اونور :D

• Like
کاراکتر تیزر کازوها:

انگلیسیش:

با اونی که قبلا لیک شد فرق داره، احتمالا اون مال توی داستانه.

پ.ن: خبری از عطسه کردن هم نیست:D
حال داد تریلرش:x
خداکنه 50-50 ببرم بازم:(

View attachment 214265
اینو تازه تو اینترنت دیدم،بابا خیلی مپ بازی بزرگه ماهیچیشو ندیدیم اصلا?
قبلا دیده بودم ولی حالا کو تا بیاد...

اتفاقا میخواستم بگم نظرسنجی بزارید برای دیدن کدوم کشور بیشتر از همه هایپ هستید:-" (یا دوست دارید مپ بعدیکدوم کشور باشه‌... که مشخصه بر اساساین کدومه:)) )

من خودم سومرو رو بیشتر از همه دوست دارم ببینیم:دی
سومرو اصولا باید همین خاورمیانه باشه، حالا یا بغداده یا مصر:-" (گویا لیزا هم فارغ التحصیل اونجاست، آره؟ :-" هنوز داستانش رو تو بازی نخوندم ولی یه چیزایی شنیدم اشاره به این داشت)

کلا هم من این تم ها رو میپسندم، و طراحی های اینجوری برام جذابه:دی
کاش مثل طوفان شن و یه سری چیزای آب و هوایی خاص هم مثل زلدا براش در نطر بگیرن!(مثلدراگون اسپاین که یخ میزدیم، اینجا دنبال یه چیزی باشیم خنک بشیم:-" دراگون اسپاین پدر hp رو در میورد، اینجا مثلا استامینا کم کنه:-" )

در کنار این ها عنصر جدید هم رو شاخشه:-"

---

سرزمین آب و آتش هم که هیچ اطلاعات خاصی ازشون نیست،امیدوارم تو ایونت ها و NPCها، بیشتر بهشون اشاره بشه و تا سومرو تو کف نمونیم! ( باز آب رو یه چیزاییتو اون ایونت اوشنید داشتیم:-" )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or