Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
دقیقا...برا منم پیش امده، طرف سوخته، بد هم سوخته :p

دوست دارم این machine gun ـش رو ببینم :D

والا تو کلیپ ها و منابعی که رفتم نگا کردم....گفتن برا فیزیکال بستنش، این مدل ترکیب خوبی هستش چون دوتا DMG 25% میشه.
ولی برا بیلد geo همون ست چهار تیکه ی Pale flame رو پیشنهاد دادن.

تشکر برای نکات....این که دوربین رو حرکت ندم، رو نمیدونستم (":

مشکل pyro و hydro هستش، فعلاً شخصیت بیلد شده تو این کلاس ندارم :D بدبختی venti هم ندارم، هر چند از شخصیت ـش و رفتارهاش زیاد خوشم نمیاد، تو خط داستانیش زجر میکشیدم :-"

ولی دیشب یه چیز جالب شد، توی coop دو نفر اوکراین ـی بودم که ول میچرخیدن....1P گفت بریم فارم آرتیفکت
قشنگ همین دامینی رفت که من الان مشغول فارم ـشم....یکی ـشون venti بر میداشت، یکی دیگه bennett...منم که طبق معلوم ژانگلی
تیم ـون ترکیب خوبی شده بود...بالای 5 بار دامین رو تکرار کردیم، این venti چی کار میکرد :| زیر 2 دقیقه هم رکورد داشتیم
حیف که اصلاً Resin نداشتم...و گرنه جایزه هاشو میگرفتم )":
ماشین گان فیشل فکر کنم کانس نیاز داشت با سلاح Rust. و مهمتر از همه پینگ پایین:D

مطمئن باش چند وقت دیگه که یویمیا بیاد، عنوان ماشین گان هم از فیشل میگیره:D

View attachment redditsave.com_we_won_right-97g72p2kgw371-240.mp4

دلم برای طرفدارای رایدن میسوزه، بدجور توی برجکشون خورده. توی ساب ردیتشون راه به راه تئوری دادن که این رایدن نیست و یکی دیگه اس:D منم فرصت رو غنیمت شمردم و یه تئوری هم خودم دادم ;;) ;))

Attachments

• Like
  • Smile
Reactions: cm180life and NHM
یکی از دوستام AR lvl.25 شده و با شخصیت ningguang بازی میکرد، امروز بهم گفت که براش بیلدش کنم....
دیگه با هر بدبختی بود با آرتیفکت هایی که داشت، ningguang بیلد شد....

چند دقیقه ای تو بازیش بودم، این ningguang عجب چیزی بودش، با اون ارتیفکت های ضعیف، راحت 1 تا 2هزار تا DMG میداد...
خیلی خوب بودش، مثل فرفره burst ژانگلی رو برام پُر میکرد :| البته bennett بلید نشده هم داشت....

خلاصه من ningguang میخوام :)

P.S
یه 20 تا ویش استاندارد دارم...,ولی میترسم بزنم :D

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
یکی از دوستام AR lvl.25 شده و با شخصیت ningguang بازی میکرد، امروز بهم گفت که براش بیلدش کنم....
دیگه با هر بدبختی بود با آرتیفکت هایی که داشت، ningguang بیلد شد....

چند دقیقه ای تو بازیش بودم، این ningguang عجب چیزی بودش، با اون ارتیفکت های ضعیف، راحت 1 تا 2هزار تا DMG میداد...
خیلی خوب بودش، مثل فرفره burst ژانگلی رو برام پُر میکرد :| البته bennett بلید نشده هم داشت....

خلاصه من ningguang میخوام :)

P.S
یه 20 تا ویش استاندارد دارم...,ولی میترسم بزنم :D
قبل از باف ژانگلی، نینگوانگ جئو آرکان بازی بود:))
از شخصیت هایی هست که هر کانسش که بگیری قویتر میشه، مخصوصا کانس یکش برای DPS ضروریه. بیلد کردنش هم زیاد سخت نیست و با باقی شخصیت های جئو خیلی سازگاره.

صبر کن تا بنر ریت آپش بیاد:D

• Like
Reactions: tirdad666 and NHM
قبل از باف ژانگلی، نینگوانگ جئو آرکان بازی بود:))
از شخصیت هایی هست که هر کانسش که بگیری قویتر میشه، مخصوصا کانس یکش برای DPS ضروریه. بیلد کردنش هم زیاد سخت نیست و با باقی شخصیت های جئو خیلی سازگاره.

صبر کن تا بنر ریت آپش بیاد:D
با شبیه ساز wish تست کردم....بعد از 464 تا ویش تونستم ningguang رو بنر استاندارد بگیرم :|

نمیدونم چطور beidou رو خواستم و نیت کردم رو بنر استاندارد گرفتم ـش، خدا میدونه بس :-"

• Smile
Reactions: ce7en44 and NHM
دمیجو نگاه
اینطور که پیش میریم تا پچ 2.0 گانیو Obsolete میشه :D
کلا dps تو بازی های گاچا سریع دچار powercreep میشه و توان رقابت با dps های آینده رو نداره واسه همین عمر کاراکترای ساپورت مثل بنت ، سینکچو ونتی و ژانگلی خیلی بیشتره.
البته گانیو کاراکتره خاصی هست و بخاطر اون حواشی ه بعد از ژانگلی زیادی باف شد :D
الان این دمیج گانیو منه :)
View attachment 2021.06.08-19.03.mp4

تقاضا میشود از هر لیکی در تاپیک مرتبط با یومیا جلوگبری شود! :-"

بابا گفتم کازوها میگیرم دیگه، اذیتم نکنید بزارید رو تصمیمم بمونم:))

---

چرا بازیم باگ شده نمیتونم برم تو محیط خونه سازیم؟ فست تراول نمیکنه:))

دمیج پایین بود تو نگاه اول با یاتفی اشتباه گرفتم :))
گانیو اتتظارات زیادی بالا برده:-<
به هرحال باید اومد و تست کرد
فرق تست کردن و کلیپ دیدن از زمین تا آسمانه
آره، مخصوصا اینکه توی تست ران کاراکتر بیلد شده به طرف میده و عملا همه چیزش تحت کنترله ولی وقتی بیرون بیاد میشه بهتر تستش کرد:D

حالا در مورد همین دمیج، طرف فکرشو نکرده از روی دمیجش میتونن بفهمم کی بوده؟:))

پ.ن: اون تیکه میپره هوا و سه تا تیر میزنه:x
پ.ن: فیشل فقط سه تا حرکت سریع توی نرمال اتکش داشت ولی این همه شون سرعتشون خوبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or