Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
یه طوری میگی انگار ناراحتی :D
کامیونیتی ابله چین انگار دارن داستان ژانگلی رو در میارن :))

باف شه بخندیم :D :D :D
از نظر پاورکریپ آره ناراحتم، میدونی چقدر زحمت کشیدم تا هو تائو تونست نزدیک 200k دمیج بده؟ :D دیلاک و نینگوانگ رو که اصلا نمیگم :)) اون بدبخت ها نهایت ۵۰-۶۰ اونم شانسی زدن:)) همینجوری پیش بره چند سال دیگه به کجا میرسیم؟:D

پ.ن: البته از این نظر که یه سمت ابیس ۱۱ مثل آب خوردن شده خیلیم خوشحالم :))

کامیونیتی ابله چین واقعا فازشون چیه؟:D

• Smile
Reactions: NHM
از نظر پاورکریپ آره ناراحتم، میدونی چقدر زحمت کشیدم تا هو تائو تونست نزدیک 200k دمیج بده؟ :D دیلاک و نینگوانگ رو که اصلا نمیگم :)) اون بدبخت ها نهایت ۵۰-۶۰ اونم شانسی زدن:)) همینجوری پیش بره چند سال دیگه به کجا میرسیم؟:D

پ.ن: البته از این نظر که یه سمت ابیس ۱۱ مثل آب خوردن شده خیلیم خوشحالم :))

کامیونیتی ابله چین واقعا فازشون چیه؟:D
یه وپن 3 ستاره بده دستش مشکل پاورکریپ حل میشه :))
البته میفهمم چی میگی اگه بخواد هر کاراکتر جدید قویتر از قبلی بشه زیاد جالب نیست :D
باید رو Visual و Effect اسکیل و برست بیشتر کار کنن و با اون کاراکتر رو به ملت بفروشن نه دمیج بیشتر :D
حالا کازمتیک ها از پچ بعدی بیشتر میشه امیدوارم اینقدر کاراکتر OP ندن
دیلوک من هم هنوز 50k بیشتر نزده :))

چین Whale زیاد داره میهویو برا اینکه اونارو نگه داره مجبوره به حرفشون گوش کنه xD
ماجرای اون یارو که میخواست CEO میهویو رو بکشه هم که حتما میدونی، کلا اعصاب ندارن :D

• Smile
Reactions: ce7en44
@m.d.makan ماکان جان بازی رو بریز در کنار FF XIV بازی کن پشیمون نمیشی :D
فقط برا خودت گنشین رو "main game" نکنی حله :D
واقعا خیلی اعتیاد داره، من خودم نزدیک به 10 سالی میشه که به LOL دچارم:D
هی باهاش رابطه قهر و آشتی دارم، اما از نظر اعتیاد GI واقعا روی LOL رو سفید کرده، بعد یه مدت به خودم اومدم و دیدم دارم جفتش باهم پیش میبرم.
خلاصه یه مدت وضعم بحرانی بود ، در آخر به این نتیجه رسیدم که GI بزارم کنار و LOL همچنان با قدرت ادامه بدم، طوری که گند بزنه به تمام وقتم و نرسم بازی دیگه ای بازی کنم :))

کلا چندماه میشه بازی نکردم، اما بعضی وقتها میام تو تاپیک یه چیزهایی میخونم اصلا نمیگیرم داستان چیه، انگار چندسال که بازی نکردم.
بزودی یه نظمی به زندگی روزمره میدم، سعی میکنم به GI هم برسم، خیلی دلم براش تنگ شده.

اگه خواستین UID به پست اول اضافه کنم یا هرچی خصوصی بدین حتما اینکارو میکنم، خیلی وقتها نتیفیکیشن بعضی از تاپیکها رو نمیگیرم.

واقعا خیلی اعتیاد داره، من خودم نزدیک به 10 سالی میشه که به LOL دچارم:D
هی باهاش رابطه قهر و آشتی دارم، اما از نظر اعتیاد GI واقعا روی LOL رو سفید کرده، بعد یه مدت به خودم اومدم و دیدم دارم جفتش باهم پیش میبرم.
خلاصه یه مدت وضعم بحرانی بود ، در آخر به این نتیجه رسیدم که GI بزارم کنار و LOL همچنان با قدرت ادامه بدم، طوری که گند بزنه به تمام وقتم و نرسم بازی دیگه ای بازی کنم :))

کلا چندماه میشه بازی نکردم، اما بعضی وقتها میام تو تاپیک یه چیزهایی میخونم اصلا نمیگیرم داستان چیه، انگار چندسال که بازی نکردم.
بزودی یه نظمی به زندگی روزمره میدم، سعی میکنم به GI هم برسم، خیلی دلم براش تنگ شده.

اگه خواستین UID به پست اول اضافه کنم یا هرچی خصوصی بدین حتما اینکارو میکنم، خیلی وقتها نتیفیکیشن بعضی از تاپیکها رو نمیگیرم.
از من میشنوی MOBA رو از زندگیت حذف کن :D
خودم ~3400 ساعت DOTA 2 بازی کردم حساب کردم 10 بار با اون زمان میشد One Piece رو تا جایی که اومده ببینم :))
الان بیشتر از 1 ساله هفته ای ماکسیمم 2،3 بار کاستوم گیم میرم :D

گنشین چون تونستی پاک کنی یعنی "اعتیاد" قوی نبوده :D
واسه همین بنظرم نصب کن ولی دیلی اینا نمیخواد بری
فقط هر ایونت که شد یا Area جدید دادن اونارو برو و تمام! :D
من چشمام چپ شده یا واقعا ... واقعا میهویو از دیوار رفیع 60 پریمو جم عبور کرد ؟؟؟
آره منم تعجب کردم 70 تا میده واسه هر دانجن :D
البته بازم کل این ایونت میشه 2.6 ویش :))

یه وپن 3 ستاره بده دستش مشکل پاورکریپ حل میشه :))
البته میفهمم چی میگی اگه بخواد هر کاراکتر جدید قویتر از قبلی بشه زیاد جالب نیست :D
باید رو Visual و Effect اسکیل و برست بیشتر کار کنن و با اون کاراکتر رو به ملت بفروشن نه دمیج بیشتر :D
حالا کازمتیک ها از پچ بعدی بیشتر میشه امیدوارم اینقدر کاراکتر OP ندن
دیلوک من هم هنوز 50k بیشتر نزده :))

چین Whale زیاد داره میهویو برا اینکه اونارو نگه داره مجبوره به حرفشون گوش کنه xD
ماجرای اون یارو که میخواست CEO میهویو رو بکشه هم که حتما میدونی، کلا اعصاب ندارن :D
چرا صورت مساله رو پاک میکنی؟:))
دقیقا الان وضعیت کامیونیتی شده این که کی عددهای بزرگتری نمایش میده:D
والا من خودم برای وایفو بودن گرفتمش، وگرنه اصلا حاضر نیستم فقط به خاطر متا بودن برای کسی ویش بزنم:D هو تائو هم همینطور، حتی اگه متا هم نبود ولی بازم بازی کردن باهاش خیلی حال میده:D
یادش بخیر سر اچیومنت ۵۰K هر کاری میکردم با دیلاک نمیشد، بعد مونا گرفتم و مثل آب خوردن گرفتش. چقدر ذوق زده شده بودم:))

نه نشنیدم، چی بوده؟:-"

یادش بخیر سر اچیومنت ۵۰K هر کاری میکردم با دیلاک نمیشد، بعد مونا گرفتم و مثل آب خوردن گرفتش. چقدر ذوق زده شده بودم:))

نه نشنیدم، چی بوده؟:-"
آقا مونای من بروکنه
In A BAD Way :D
اصلا کار نمیکنه انگار :))
ویدیو هم دیدم میدونم چجوری برستش کار میکنه
ولی چه با Vaporize چه خود دمیج هایدرو بالا 30k فکر نکنم زده باشم
تنها حدسی که میزنم اینه که EM پایینه :D چون بیلدش هم 2 تا نوبلس 2 تا هایدرو گذاشتم برا تست با ساب استت نسبتا خوب، سلاح هم Widsith هم Mappa Mare تست کردم که EM بره بالا ولی انگار نه انگار XD

سر یه ایونت Honkai:
Knife-welding man attempted to kill miHoYo founders after 'Bunny Girl' event backlash

آقا مونای من بروکنه
In A BAD Way :D
اصلا کار نمیکنه انگار :))
ویدیو هم دیدم میدونم چجوری برستش کار میکنه
ولی چه با Vaporize چه خود دمیج هایدرو بالا 30k فکر نکنم زده باشم
تنها حدسی که میزنم اینه که EM پایینه :D چون بیلدش هم 2 تا نوبلس 2 تا هایدرو گذاشتم برا تست با ساب استت نسبتا خوب، سلاح هم Widsith هم Mappa Mare تست کردم که EM بره بالا ولی انگار نه انگار XD

سر یه ایونت Honkai:
Knife-welding man attempted to kill miHoYo founders after 'Bunny Girl' event backlash
آره کم‌ میزنی:-" شارژ اتکش باید اینقدر دمیج بده.
EM مال من صفره و توی دمیج نهایی هم EM تاثیرش کمتر از بقیه هست.
ست دوتایی نوبلس و گلادیاتور هست (حسش نبود براش فارم کنم). سلاح The widsith هست، البته R3 و بیشتر مواقع هم پسیوش فعال نمیشه. تلنت ها هم همه ۶ هستن:D معمولا اگه کریت بشه بدون باف و فقط با بنت حدود ۸۰-۹۰ میزنه. اگه پسیو سلاح هم فعال بشه میره بالای ۱۰۰.
استیت هاش هم چیز خیلی فضایی ای نیستن، کاملا معمولین:D
البته انرژی ریشارژ هم خیلی مهمه چون مونا تبدیلش میکنه به المنتال دمیج. من ۱۵۰ تا دارم که میشه تقریبا ۳۷ درصد المنت دمیج بیشتر.

از این دیوانه ها همه جا پیدا میشه مثل اینکه:))

• Like
ست دوتایی نوبلس و گلادیاتور هست (حسش نبود براش فارم کنم). سلاح The widsith هست، البته R3 و بیشتر مواقع هم پسیوش فعال نمیشه. تلنت ها هم همه ۶ هستن:D معمولا اگه کریت بشه بدون باف و فقط با بنت حدود ۸۰-۹۰ میزنه. اگه پسیو سلاح هم فعال بشه میره بالای ۱۰۰.
با VV و/یا ساکارز؟
آها بعد با چی Vaporize میکنی؟ اگه هو تاو که 100k منطقیه XD
من به برست دیلوک و اسکیلش تست کردم با اسکیل بنت
کلا دمیج نمیداد
یادآوری کنم مثلا C1 هم هست :D

من ریفاند میخوام مونام عیب کرده :))

• Like
با VV و/یا ساکارز؟
آها بعد با چی Vaporize میکنی؟ اگه هو تاو که 100k منطقیه XD
من به برست دیلوک و اسکیلش تست کردم با اسکیل بنت
کلا دمیج نمیداد
یادآوری کنم مثلا C1 هم هست :D

من ریفاند میخوام مونام عیب کرده :))
من تا حالا دامین VV نرفتم و تازه بعد از گرفتن جین تصمیم گرفتم برم. ساکاروز هم هنوز لول آپ نکردم:D

با اسکیل بنت که که لول یک هست و آرتیفکت هاش هم آپ نشدن:D اصلا مهم نیست با چی انجام بدی چون دمیج برحسب بیلد مونا حساب میشه نه کسی که شعله رو روشن میکنه:D البته الان که فکرشو کردم سه تا عامل دیگه هم شاید تاثیر داشتن، یکیش همون آرتیفکت های بنت که با اینکه آپ نشدن ولی ست چهار تایی نوبلس هست. اون یکی سلاح بنت که اسکای ورلد بلید بود و خود بنت c1 و آخریش هم شاید تاثیر geo resonence.
کریت ریت مونا حتما کم بوده. من اصلا بعضی وقت ها واسه اینکه aoe دمیج‌ بدم اول برست مونا میزدم و بعد برست بنت:D

برو ته صف :))

شایعه شده البدو رو میخوان بزارن توی بنر استاندارد، ببین به چه خواری ای افتاده. به نظر شخصیت خیلی بالانسی بود، حتی با اینکه قدرتش از دو تا منبع جداگونه بود:-" قضیه ژانگلی یه جورایی گند زد توی بازی :-"

• Smile
شایعه شده البدو رو میخوان بزارن توی بنر استاندارد، ببین به چه خواری ای افتاده. به نظر شخصیت خیلی بالانسی بود، حتی با اینکه قدرتش از دو تا منبع جداگونه بود:-" قضیه ژانگلی یه جورایی گند زد توی بازی :-"
تازه تو ایونت امروز تستش کردم چقدر خوبه ;-;
گلش همچنان رو اعصابه ولی :-"
من تا حالا دامین VV نرفتم و تازه بعد از گرفتن جین تصمیم گرفتم برم. ساکاروز هم هنوز لول آپ نکردم:D
چند روزه دارم فارمش میکنم جین رو ساپورت ببندم :D
خیلی خوب فیزیکال دمیج میده ولی دیگه بسشه به عنوان Main DPS :D

• Like
تازه تو ایونت امروز تستش کردم چقدر خوبه ;-;
گلش همچنان رو اعصابه ولی :-"

چند روزه دارم فارمش میکنم جین رو ساپورت ببندم :D
خیلی خوب فیزیکال دمیج میده ولی دیگه بسشه به عنوان Main DPS :D
تازه اینجا زیاد خوب بیلد نشده، دیفنس و اتکش هر دو کم هستن و کریت دمیجش هم پایینه :D
البدو یکی از شخصیت هایی بود که کمکم کرد که اوایل بازی قوی بشم چون دامین ژو با الکترو و پایرو اصلا سازگاری نداشت و منم نه کریو درست و حسابی داشتم و نه هایدرو. در کل سه نفر هم بیشتر بیلد نکرده بودم، اونم یه چیزهای عجیب غریبی :)) ولی البدو که اومد کمکم کرد که توی کوآپ حداقل یه حرفی برای گفتن داشته باشم و بعدش هم که مونا و نینگ و بنت اضافه شدن مثل راه رفتن توی پارک شد دیگه :D

جین رو فیزیکال بستن ظلمه، بدبخت بیشتر دمیجش انمو هست :D

• Like
Reactions: amiravaz and NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or