Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
کدوم بهتره...این یا Crescent Pike....؟

P.S
من Crescent Pike رو یکبار Refine هم کردم....
حتی اگه Refine هم نمیکردی Crescent بهتر بود :D
الان روی تابلوی شهر اول فقط یه ماموریت Equivalent Exchange دارم که ظاهراً باید صب کنم توی daily commission یه مرحله به اسم Tales Of Winter بده که هنوز نداده....الاف ـم کرده :| (اگه کسی راهی بلده که زودتر این ماموریت رو برم لطفاً بگه)
Commission ها کاملا رندوم هستن
دیگه الان فقط باید به فکر فارم آتیم باشم...کار خاصی دیگه ای نیست که انجام بدم )":
اسپایرال ابیس رفتی چیزی؟
فقط وقتی فلور 12 تموم کنی میتونی بگی کانتنت نمونده :D فعلا سخت ترین چیز بازی اونه، کل هدف از فارم اینه که اسپایرال کلیر کنی

از نظر Completion هم قطعا همه ی مناطق رو 100% نکردی :D

@Police _ 110
فکر نمیکنم چندان علاقه ای به زبون چینی داشته باشی، ولی چون من خودم این موزیک ویدیو رو دوست دارم میزارمش:دی

برای سال نو، یک کار فن مید، با همراهی صداپیشه های رسمی چینی این 4 کاراکتر انجام شده بود! به نظر من که خیلی کاوایی و دوست داشتنی بود:x
صدای ژیائو و ونتی رو به زبدن ژاپنی دوست دارم تو انیمه ها بشنوم! دوز داشتم:(

من دقیقا ترتیب نظرسنجیم:))

• Like
  • Smile
Reactions: ce7en44 and NHM
حتی اگه Refine هم نمیکردی Crescent بهتر بود
مال موفت بودش..... (":

اسپایرال ابیس رفتی چیزی؟
تا floor 6-1 رفتم....ولی تیم دوم ـم ضعیف هستش...چند باری زور زدم، دیدم اعصاب خوردی هستش...باید تیم دوم رو قوی تر کنم...ارتیفکت 5ستاره تو تیم دوم میخوام. با 4ستاره خیلی سخته.

از نظر Completion هم قطعا همه ی مناطق رو 100% نکردی

سرزمین اول 85درصد و سرزمین دوم 75درصد....100% کردن خیلی حوصله و اعصاب میخاد.

منتظرم که لول تابلو ماموریت هر 2 شهر به 6 برسه تا اون قطب نمای گنج یاب رو بسازم و دوباره بی افتم به جون نقشه

فکر نمیکنم چندان علاقه ای به زبون چینی داشته باشی، ولی چون من خودم این موزیک ویدیو رو دوست دارم میزارمش
Video رو dislike کردم....خودت دیگه حساب کن :D

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
خوب دیگه واقعاً هیچی ندارم بازی کنم....تموم شد :))

لول 39 و 3هزار EXP دیگه میخام تا لول 40

تمام ستاره های سرزمین اول رو جمع کردم، مجسمه status رو لول 10 کردم....اخریش رو دیگه دستگاه Craft کردم تا پیداش کردم :D
ستاره های سررزمین دوم رو جمع کردم کامل و اون 9 تا گوی رو توی ستون ها جا زدم و یه جنگ نفس گیر رو رفتم....خیلی سخت و طولانی بودش...میشه گفت تا اینجا که رفتم طولانی ترین مرحله ی بازی بودش با احتساب جمع کردن تمام ستاره ها

تمام کریستال های قرمز کوهستان رو هم جمع کردم و پرونده ی اون قلب هم بسته شد....الان یه نیزه داده....

View attachment 207190

کدوم بهتره...این یا Crescent Pike....؟

P.S
من Crescent Pike رو یکبار Refine هم کردم....

++++++++++++

الان روی تابلوی شهر اول فقط یه ماموریت Equivalent Exchange دارم که ظاهراً باید صب کنم توی daily commission یه مرحله به اسم Tales Of Winter بده که هنوز نداده....الاف ـم کرده :| (اگه کسی راهی بلده که زودتر این ماموریت رو برم لطفاً بگه)
تابلوی شهر دوم هم دوتا ماموریت داره (Fishing For Jade و Return of the Jade Chamber) که باید صب کنم لول 40 بشم و استوری کوئست Ganyu رو تموم کنم تا باز بشن.

دیگه الان فقط باید به فکر فارم آتیم باشم...کار خاصی دیگه ای نیست که انجام بدم )":
دیگه از الان به بعد دوران ریاضت شروع میشه، باید مثل ما آنگوئینگ جلو بیای:D فعلا برو اچیومنت ها انجام بده:D
پایک بهتره. این نیزه دراگون اسپاین هم بیس اتکش پایینتره و هم اینکه ژانگلی نمیتونه پسیوش فعال کنه. معلوم نیست اصلا برای کی ساختنش، اولش ملت فکر میکردن مال روزاریاست ولی وقتی اومد بازم پایک براش بهتر بود:D

شاید باورت نشه ولی Tales of winter رو هموز به منم نداده:))

دیگه از اینجا به بعد هست که بازی روزی یکی دو ساعت بیشتر نمیتونی انجام بدی تا وقتی که ایونت های جدیدتر بیان:D من توی همین مدت دو تا بازی ۱۰۰ ساعته دیگه کنارش تموم کردم:)) البته برعکس ما تو نیاز نیست زیاد صبر کنی چون اینازوما دو سه هفته دیگه میاد:D

راستی تو که نوشتار ژاپنی هم بلدی، بیا به آکیبا توضیح بده که چرا اسامی شخصیت ها توی ژاپنی متفاوت از چینی تلفظ میشن:D
یکی خلیل رو از برق بکشه بفرستتش تاپیک انیمه:D
خوبیت نداره اینجوری بازی کردن و نابود کردن محتوای بازی تو دو سه هفته:))
وجدانا، ۲۴ ساعته همونجاست:))
این نظرسنجی فیکه، توسط آکیبا درست شده:-"
@Police _ 110
فکر نمیکنم چندان علاقه ای به زبون چینی داشته باشی، ولی چون من خودم این موزیک ویدیو رو دوست دارم میزارمش:D

برای سال نو، یک کار فن مید، با همراهی صداپیشه های رسمی چینی این 4 کاراکتر انجام شده بود! به نظر من که خیلی کاوایی و دوست داشتنی بود:x

زبان چینی اونقدرها جالب نیست، خود طرف که چینی بود اومده میگفت با زبان ژاپنی بازی میکنه:D

دیگه از الان به بعد دوران ریاضت شروع میشه، باید مثل ما آنگوئینگ جلو بیای:D فعلا برو اچیومنت ها انجام بده:D
پایک بهتره. این نیزه دراگون اسپاین هم بیس اتکش پایینتره و هم اینکه ژانگلی نمیتونه پسیوش فعال کنه. معلوم نیست اصلا برای کی ساختنش، اولش ملت فکر میکردن مال روزاریاست ولی وقتی اومد بازم پایک براش بهتر بود:D

شاید باورت نشه ولی Tales of winter رو هموز به منم نداده:))

دیگه از اینجا به بعد هست که بازی روزی یکی دو ساعت بیشتر نمیتونی انجام بدی تا وقتی که ایونت های جدیدتر بیان:D من توی همین مدت دو تا بازی ۱۰۰ ساعته دیگه کنارش تموم کردم:)) البته برعکس ما تو نیاز نیست زیاد صبر کنی چون اینازوما دو سه هفته دیگه میاد:D

راستی تو که نوشتار ژاپنی هم بلدی، بیا به آکیبا توضیح بده که چرا اسامی شخصیت ها توی ژاپنی متفاوت از چینی تلفظ میشن:D

وجدانا، ۲۴ ساعته همونجاست:))

این نظرسنجی فیکه، توسط آکیبا درست شده:-"

زبان چینی اونقدرها جالب نیست، خود طرف که چینی بود اومده میگفت با زبان ژاپنی بازی میکنه:D
سر تلفظ:-" هنوزم میگم قرار نیست اونجوری که تو چینی نوشته میشه، همونجور توی ژاپنی انتقال پیدا کنه!
اون چیزی که خونده میشه، باید نوشته بشه:دی
همچنان من وقتی امیر هستم...قرار نیست امر احیانا پاسپورت ژاپنی گرفتم، اسمم بشه سوباسا که:)) :دی من امیرم:دی ، چی چی هنوزم چی چیه، نینگوانگ همینطور، کاچینگم کاچینگ میمونه و کوکسه نمیشه و ... :-"
هرچی هست هنوزم میگم تیم ترجمه شون حسابی گند زده سر این قضیه:-"

---

زبون چینی حتی اگر بدم باشه ( King's avatar افتصاح بود و دهنمون رو سرویس کرد:-" )، ولی این آهنگه هم خیلی خوب و کاواییه از نطر تصویری، هم اون دوتا صدا، صداهای خوبی بودن و کاش فقط ژاپنی هم صحبت میکردن:( + نسبت به King's Avatar کلا بهتر صحبت میشد:-" آواهای متنوع تری دیده میشد:))

سر تلفظ:-" هنوزم میگم قرار نیست اونجوری که تو چینی نوشته میشه، همونجور توی ژاپنی انتقال پیدا کنه!
اون چیزی که خونده میشه، باید نوشته بشه:D
همچنان من وقتی امیر هستم...قرار نیست امر احیانا پاسپورت ژاپنی گرفتم، اسمم بشه سوباسا که:)) :D من امیرم:D ، چی چی هنوزم چی چیه، نینگوانگ همینطور، کاچینگم کاچینگ میمونه و کوکسه نمیشه و ... :-"
هرچی هست هنوزم میگم تیم ترجمه شون حسابی گند زده سر این قضیه:-"

---

زبون چینی حتی اگر بدم باشه ( King's avatar افتصاح بود و دهنمون رو سرویس کرد:-" )، ولی این آهنگه هم خیلی خوب و کاواییه از نطر تصویری، هم اون دوتا صدا، صداهای خوبی بودن و کاش فقط ژاپنی هم صحبت میکردن:( + نسبت به King's Avatar کلا بهتر صحبت میشد:-" آواهای متنوع تری دیده میشد:))
من در اون مورد بحثی ندارم، واگذارت میکنم به @Police _ 110 :D

نگفتم بده، زیاد جالب نیست:-" البته سلیقه ای هم هست، مثلا من ممکنه از فرانسوی بدم بیاد ولی یکی دیگه خوشش بیاد.

• Like
Reactions: NHM
l0i6rpvbsc071.jpg

5ewm814hla071.jpg

b5entzi6l8071.jpg

qmvxdm07o9071.jpg

دفعه قبل هم منم گفتم، اسم شخص یه اسم خاصه نباید عوض بشه.
من برم اون سر دنیا هم باید چیزی که اسمم هست رو صدا بزنن. حالا یه حروف و صدای تو الفباشون هم نباشه نتونن تلفظ کنن باید شبیهش رو پیدا کنن، نه اینکه بیان کمپلت اسم رو عوض کنن

@Police _ 110
فکر نمیکنم چندان علاقه ای به زبون چینی داشته باشی، ولی چون من خودم این موزیک ویدیو رو دوست دارم میزارمش:D

اوکی الان گوشش کردم، آره خوب بود :-"

• Like
Reactions: NHM
کاش یکی قبول مسئولیت میکرد و این تاپیک رو برمیداشت، الان یادم اومد که UID یکی از بچه ها رو ادد نکردم ولی هر چی سرچ میکنم چیزی نمایش نمیده، اسمش هم نمیدونم :-"
خودت زحمتشو بکش دیگه :-"
_________________________________________________________________________________________________________________________________________
1621583865469.png
کوآپ که کم اکسپت میکنن حداقل اینارو بخونیم جالبه :>
1621583956410.png
_________________________________________________________________________________________________________________________________________
1 ساعت دیگه ایونت جدیده برا EU میاد :D

• Like
Reactions: ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or