Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
این مال خیلی وقت پیش هست در حد یه طرح اولیه هم بود فقط ، شاید تغییرش داده باشن.
اصلا خودم شک دارم مال استوری کوئست باشه چون تا حالا هر چی استوری کوئست میهویو داده با کمترین امکانات انجام داده، حتی نکرده دو تا NPC متفاوت یا انیمیشن های جدید بسازه :-"
قدرت بیرون کشیدن جمشون (زورگیری) که بیشتره...
احتمالش هست زور بازوشون هم بیشتر باشه:-"
اوووف، باورت نمیشه چقدر قدرت دارن، الان من موندم برای آیاکا صبر کنم، برای یولا بکشم، کلی بگیرم (سوتفاهم نشه، این وایفو نیست:)) )، برای رایدن جمع کنم یا یویمیا بگیرم :)) ولی برای اوتوکو ها خیلی راحت اسکیپ میکنم :))

• Like
Reactions: NHM and cm180life
اصلا خودم شک دارم مال استوری کوئست باشه چون تا حالا هر چی استوری کوئست میهویو داده با کمترین امکانات انجام داده، حتی نکرده دو تا NPC متفاوت یا انیمیشن های جدید بسازه :-"

اوووف، باورت نمیشه چقدر قدرت دارن، الان من موندم برای آیاکا صبر کنم، برای یولا بکشم، کلی بگیرم (سوتفاهم نشه، این وایفو نیست:)) )، برای رایدن جمع کنم یا یویمیا بگیرم :)) ولی برای اوتوکو ها خیلی راحت اسکیپ میکنم :))
برای یولا بکش، برای ایاکا خواهی رسید:دی
کیلی... این بشر meme خورش خیلی خوبه...ولی گیم پلی نمیدونم...یانفی داری بسته:-"

این وضعیت کارت کشیدنم(چیزایی که نشون میده) :

Screenshot_20210518-092516.png
گانیو:)) :-" 0 جم خرج وایفو کردم:-"
ولی خو هوتائو 90تا کارت کشیدم :)) البته در جهت وایفو بودن نبوده ها:-"

حالا ایولا به عنوان یه وایفو ببینم چقدر میره بالا:-"

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
خدایی این آیاکا سیمپ ها اراده فولادین دارن :))

5sv3psmlnpz61.jpg

aq5w0qq4tmz61.jpg

m4d52mu5tpz61.jpg

puzdpEJ.png

برای یولا بکش، برای ایاکا خواهی رسید:D
کیلی... این بشر meme خورش خیلی خوبه...ولی گیم پلی نمیدونم...یانفی داری بسته:-"

این وضعیت کارت کشیدنم(چیزایی که نشون میده) :

View attachment 206692
گانیو:)) :-" 0 جم خرج وایفو کردم:-"
ولی خو هوتائو 90تا کارت کشیدم :)) البته در جهت وایفو بودن نبوده ها:-"

حالا ایولا به عنوان یه وایفو ببینم چقدر میره بالا:-"
آره آیاکا که حداقل چهار ماه دیگه میاد، مساله این وسطه :D
کریو قوی هم نیاز دارم، ولی نمیدونم یولا میتونه جاش رو پر کنه یا نه:-"
یانفی هم فقط C6 میتونه جای کلی رو پر کنه :D
تازه اسم گانیو رو هم نیوردم چون هیچ خبری ازش نیست :D

ولی در هر حال پایروها از نظر گیم پلی همیشه جذابترن، آدم هر چی داشته باشه بازم کمه :D

اون قسمت پایینش هم بزار :-"

• Like
Reactions: NHM

ولی در هر حال پایروها از نظر گیم پلی همیشه جذابترن، آدم هر چی داشته باشه بازم کمه :D

خوب دیگه غصه ی چی رو میخوری؟ :-"
کریو قوی میشه کیا:p شرم کن و بزارش تو تیم:p
ولی خوب اگر گانیو هم حتما میخوای به نظرم بین گانیو و آیاکا و یولا انتخاب کن! سه تا کریو فایده نداره دیگه:-" (دیگه حداکثر دوتاش رو انتخاب کن، چون تا اومدن آیاکا احتمالا ریران گانیو هم داشته باشیم)

من که فعلا امیدی به گرفتن یولا ندارم ولی کارت میکشم:-" ، بقبه هم فعلا جذب نشدم تا Dancing All Night بعدی چیزی:)) کازوها طراحی و افکت برستش رو دوست دارم...ولی نمیخوام:-"
خداکنه زودتر چندتا کاراکتر جدید لیک بشه بهتر بتونم هدف گذاری کنم:-"

کدوم بخش رو میگی عکس بزارم؟ :دی

• Like

اگه گارانتی نکش ... اگه 50-50 هستی ، اگه پیتیت پایینه یه 20-30 تا بکش ، اگه داد که برد کردی ... نداد هم نگه دار برای بنر بعدی ... به عنوان کسی که هوتایو دیلوک و یانفی داری ... کلی چی میگه این وسط ؟

.........

بحث سلاح شد کی اخرش میخوان کلاس های جدید رو اضافه کنن ..؟ تفنگ ، تبر ... دو خنجر .. عمرا بازی با همین چهار تا کلاس تا ده سال کشش داشته باشه

و اینکه اونایی که روز اول جوین شدن یادشونه ... یه کارکتر بود با یه مپ برای گشت گذار و چقدر حال میکردیم .... غیر از این هیچی نبود ... کلا استوری کویست هم 4-5 تا بیشتر نبود ... حتی این پروانه و قورباقه ها هم از کارکتر های پنج ستاره کمیاب تر بودن ... الان هر کی بیاد تو بازی رو دل میکنه ....

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
نینگگوآنگ ست Increases Shield Strength by 35% داشته باشه
جونگلی شیلد بندازه سویچ کنه نینگگوآنگ، شیلدش %35 قویتر میشه؟
اگه ست بویلده رو میگی، فکر کنم کسی که شیلد میسازه باید بسته باشه، بعد شیفت کنی رو‌ی نفر بعدی، وگرنه فعال نمیشه.

• Like
Reactions: Houosen and NHM
خوب دیگه غصه ی چی رو میخوری؟ :-"
کریو قوی میشه کیا:p شرم کن و بزارش تو تیم:p
ولی خوب اگر گانیو هم حتما میخوای به نظرم بین گانیو و آیاکا و یولا انتخاب کن! سه تا کریو فایده نداره دیگه:-" (دیگه حداکثر دوتاش رو انتخاب کن، چون تا اومدن آیاکا احتمالا ریران گانیو هم داشته باشیم)

من که فعلا امیدی به گرفتن یولا ندارم ولی کارت میکشم:-" ، بقبه هم فعلا جذب نشدم تا Dancing All Night بعدی چیزی:)) کازوها طراحی و افکت برستش رو دوست دارم...ولی نمیخوام:-"
خداکنه زودتر چندتا کاراکتر جدید لیک بشه بهتر بتونم هدف گذاری کنم:-"

کدوم بخش رو میگی عکس بزارم؟ :D
کیا خوشم نمیاد، اوتوکو که هست، هی متلک هم میندازه:D تصمیم هم داشتم استفاده کنم ولی c0 یه ذره دمیجشون پایینه:D

آره درست میگی، به نظر خودم هم اگه گانیو بیاد، یولا رو بهتره نگه دارم برای ریران، البته بازم بستگی به تست ران داره.

بهتر، هر چی کاراکتر کمتر بخوای، بیشتر میتونی برای اونایی که میخوای ذخیره کنی:D

همونجایی که نوشته هر کدوم از پنج ستاره ها توی پیتی چند گرفتی:D
اگه گارانتی نکش ... اگه 50-50 هستی ، اگه پیتیت پایینه یه 20-30 تا بکش ، اگه داد که برد کردی ... نداد هم نگه دار برای بنر بعدی ... به عنوان کسی که هوتایو دیلوک و یانفی داری ... کلی چی میگه این وسط ؟

.........

بحث سلاح شد کی اخرش میخوان کلاس های جدید رو اضافه کنن ..؟ تفنگ ، تبر ... دو خنجر .. عمرا بازی با همین چهار تا کلاس تا ده سال کشش داشته باشه

و اینکه اونایی که روز اول جوین شدن یادشونه ... یه کارکتر بود با یه مپ برای گشت گذار و چقدر حال میکردیم .... غیر از این هیچی نبود ... کلا استوری کویست هم 4-5 تا بیشتر نبود ... حتی این پروانه و قورباقه ها هم از کارکتر های پنج ستاره کمیاب تر بودن ... الان هر کی بیاد تو بازی رو دل میکنه ....
گارانتی نیستم، پیتیم روی ۴۰ هست، 15k هم جم دارم.

کلی کیوته:)) تا قبل از استفاده از دیونا درک نمیکردم ولی داشتن یه لولی اصلا لذت بازی رو بیشتر میکنه:))

در مورد سلاح هنوز همین ست ها رو کامل نکردن، بعد اضافه کردن کلاس جدید ممکنه کامل قبلی ها رو از دور به در کنه.

نه اتفاقا این مورد در جهت مثبت بود:D

• Like
Reactions: vaan 2 and NHM
اگه ست بویلده رو میگی، فکر کنم کسی که شیلد میسازه باید بسته باشه، بعد شیفت کنی رو‌ی نفر بعدی، وگرنه فعال نمیشه.
طوری که من فهمیدم، تاثیر 2 پیس فقط واسه خود همون کاراکتر پس مثلا ژانگلی شیلد دارپ کنه و نینگ با بولاید برداره شیلد قوی تر میشه

4 پیس هم همینطور مثلا هرکی شیلد الکترو دراپ کرده باشه اگه نینگ با بولاید 4 تایی برداره افکتش فعال میشه :D

• Like
Reactions: Houosen and ce7en44
کیا خوشم نمیاد، اوتوکو که هست، هی متلک هم میندازه:D تصمیم هم داشتم استفاده کنم ولی c0 یه ذره دمیجشون پایینه:D

آره درست میگی، به نظر خودم هم اگه گانیو بیاد، یولا رو بهتره نگه دارم برای ریران، البته بازم بستگی به تست ران داره.

بهتر، هر چی کاراکتر کمتر بخوای، بیشتر میتونی برای اونایی که میخوای ذخیره کنی:D

همونجایی که نوشته هر کدوم از پنج ستاره ها توی پیتی چند گرفتی:D

گارانتی نیستم، پیتیم روی ۴۰ هست، 15k هم جم دارم.

کلی کیوته:)) تا قبل از استفاده از دیونا درک نمیکردم ولی داشتن یه لولی اصلا لذت بازی رو بیشتر میکنه:))

در مورد سلاح هنوز همین ست ها رو کامل نکردن، بعد اضافه کردن کلاس جدید ممکنه کامل قبلی ها رو از دور به در کنه.

نه اتفاقا این مورد در جهت مثبت بود:D
گانیو اگه میخوای بگیری باید c1 بگیری ...به نظر خودم 30 درصد قویترش میکنه

من اگه ایاکا و ریران گانیو نزدیک هم بیفتن دو به شک میشم برای کدوم بزنم ....
................
یه راهنمایی کنم راحت تر انتخاب کنی
مقایسه گانیو و یولا ...
زیبایی ظاهری رو با اختلاف کمی میدم به گانیو (تقریبا مساوی)

لوندی و جذابیت و شخصیت پردازی و توانایی هاش با اختلاف رای میدم به یولا

قدرت هم یولا هر چقدر قوی تر باشه باز من رای میدم به گانیو ... فکر کنم همه با من موافق باشن گانیو یه پیکج کامل و هماهنگ از اسکیل و برست و شارژ اتکه ، مهم تر از همه دور زنه (بی خودی تنها sss بازی نیست)

ولی خب چون من گانیو دارم مشتاقانه برای یولا ویش میزنم

.......

منظور منم به جهت مثبت بود ... یعنی بازی خیلی تکامل پیدا کرده

آخرین ویرایش:
  • Like
مکانیزم شیلد اینجوری هست ، یکی شیلد میسازه بر اساس فورمولی که تو اسکیل ش نوشته مثلا ژانگلی یه درصدی از hp خودش به علاوه یه عدد پایه یا نوئل یه درصدی از دیفنس خودش به علاوه یه عدد پایه این میشه hp شیلدی که ساخته شده میتونید به عنوان یه نوار hp جداگونه در نظرش بگیرید که اول ازون کم میشه وقتی تموم شد از جون اصلیتون کم میشه.
حالا این شیلدی که ساخته شده قدرتش به لحظه ای که دارید ضربه می خورید بستگی داره اگه سوئیچ کنید رو یه کاراکتر که ارتیفکت ش شیلد رو قوی میکنه قوی تر میشه یا اگه کاراکتری که داره ضربه می خوره دیفنس زیاد تری داشته باشه دمیج کمتری به شیلد وارد میشه.
یه مکانیزم متفاوتی تو بازی وجود داره در مورد burst کاراکترها که بعضا باعث میشه ملت فک کنن شیلد هم مثل اون هست، واسه burst همه چه به لحظه زدن burst بستگی داره مثلا اگه با گانیو burst بزنین بعد با بنت گانیو رو باف کنید دمیج قندیل های یخی گانیو تغییری نمی کنه ، مثل این میمونه که لحظه زدن burst ، بازی از صفحه اطلاعات کاراکتر اسکرین شات میگیره و کاری نداره بعدش چه تغییری میکنه واسه همین به این مکانیزم میگن snapshot. تقریبا burst همه کاراکترا همینجوری هست ولی یه سری استثنا هم مثل xinque وجود داره ، یولا هم با توجه به سبکش احتمال خیلی خیلی زیاد اسنپ شات نمیکنه.

طوری که من فهمیدم، تاثیر 2 پیس فقط واسه خود همون کاراکتر پس مثلا ژانگلی شیلد دارپ کنه و نینگ با بولاید برداره شیلد قوی تر میشه

4 پیس هم همینطور مثلا هرکی شیلد الکترو دراپ کرده باشه اگه نینگ با بولاید 4 تایی برداره افکتش فعال میشه :D

2-Piece Bonus​

Increases Shield Strength by 35%.

4-Piece Bonus​

While protected by a shield, gain an additional 40% Normal and Charged Attack DMG.

نه، دو پیس شیلد کسی که شیلد رو ساخته رو زیاد میکنه، یعنی ژانگلی ست رو داشته باشه و شیلد بسازه 35% قویتر میشه.
چهار پیس هم بستگی داره که کی این ست رو بسته باشه، اگه اونی که شیلد میسازه بسته باشه، پس وقتی شیفت کنه نفر دومم از مزایای 4 پیس استفاده نمیکنه ولی اگه کسی که شیلد میسازه یه ست دیگه مثلا پترا داشته باشه و کسی که قراره شیفت بشه روش این ست رو داشته باشه، اون موقع مزیت 4 پیس براش فعال میشه :D

خلاصه اینکه در مورد تیم ژانگلی و نینگ باید اینجوری انجام بدی:
ژانگلی => ست دو تایی بویلده با ست دو تایی میلیلیث برای افزایش قدرت شیلد
نینگ => ست چهار تایی بویلده برای افزایش نرمال اتک و شارژ اتک

ولی مساله ای که اینجا هست اینه که قدرت اصلی نینگ در اسکیل و برست هست و بعد نرمال اتک و شارژ اتک، پس همچنان ست دو تایی پترا و دو تایی نوبلس بهترین گزینه هستن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or