Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
من با موبایل زدم و همونطوری که قبلا گفتم هیستوری من از ابتدای بازی رو نشون میده و تعداد پنج ستاره ها و پیتیشون هم چک کردم و درست بود.
شاید چون روش پلی استیشن فرق داره درست نشون نمیده؟
یا اینکه از اول توهم زده بودی که کچینگ c1 داری:D
نه مطمئنم پاک شده هیستوریش:D
شکست عشقیی که سر بنر چیلده خوردم رو فراموش نمیکنم:-" :))

---
آقااااا...
ژانگ لی DPS میخوام...
جام فیزیکال ببندم؟ یه جام گلادیاتور CD با جفت HPها و Def% گرفتم
یه دوتا جام دیگه هم دارم که فعلا یدونه CR دارن(یکیشون با یدونه HP% ، یکی هم ATK% ، اون مورد سومشونم جفتش DEF خالی)

ست جدید هم جواب هست دیگه؟ حوصله ندارم باز برم ست اولیه رو فارم کنما:))

الان اتکم 1098ه ، جام و ساعت هنوز نبستم ، اون کلاهم CR بستم و ازش راضیم:-" :|
ولی خوب... میخوام اتکه بیشتر بشه:-"
هوتائو بره از تیم به فنا نرم:))

از فردا نسل کشی اسلایم ها رو باید راه بندازم! 30 تا از دراپ مخصوصشون لازم دارم برای LVL9 شدن تلنت ها! (خسیسی رو میبینیوگد کهدهنوز یکدونه تاج هم مصرف نکرده و کلا LVL10 حساب نمیکنه:)) )
تلنت بوک رو ولی احتمالا میزارم برای آخر ماه که نصف رزین میبره:-" 40تا اسکیل بوک بنفش میخوام:)) خیلییییه! :|

• Smile
  • Like
Reactions: ce7en44 and NHM
نه مطمئنم پاک شده هیستوریش:D
شکست عشقیی که سر بنر چیلده خوردم رو فراموش نمیکنم:-" :))

---
آقااااا...
ژانگ لی DPS میخوام...
جام فیزیکال ببندم؟ یه جام گلادیاتور CD با جفت HPها و Def% گرفتم
یه دوتا جام دیگه هم دارم که فعلا یدونه CR دارن(یکیشون با یدونه HP% ، یکی هم ATK% ، اون مورد سومشونم جفتش DEF خالی)

ست جدید هم جواب هست دیگه؟ حوصله ندارم باز برم ست اولیه رو فارم کنما:))

الان اتکم 1098ه ، جام و ساعت هنوز نبستم ، اون کلاهم CR بستم و ازش راضیم:-" :|
ولی خوب... میخوام اتکه بیشتر بشه:-"
هوتائو بره از تیم به فنا نرم:))
ژانگلی DPS کاری نداره که :D
آره جام فیزیکال حتما
ست فیزیکال جدیده 4 پیسش رو کاغذ برا ژانگلی فوق العادست :D ایشالا تا پچ بعدی بیلدش میکنم خبرشو میدم :D فعلا دارم از شیلد لذت میبرم :>

اگه نمیخوای یا از قبل فارم شده داری یا 4 پیس گلادیاتور یا 2 گلاد 2 بلاد :D

سلاح هم بدون شک Crescent Pike، تا یکی دو روز دیگه که Claymore جدیده بیاد، بهترین سلاح فیزیکاله بازیه :D

• Like
Reactions: ce7en44
از فردا نسل کشی اسلایم ها رو باید راه بندازم! 30 تا از دراپ مخصوصشون لازم دارم برای LVL9 شدن تلنت ها! (خسیسی رو میبینیوگد کهدهنوز یکدونه تاج هم مصرف نکرده و کلا LVL10 حساب نمیکنه:)) )
تلنت بوک رو ولی احتمالا میزارم برای آخر ماه که نصف رزین میبره:-" 40تا اسکیل بوک بنفش میخوام:)) خیلییییه!
من برا 4 تا ژانگلی از قبل فارم داشتم :))(اسلایم :D)
8 اپتیماله، 9 لاکچری، 10 خریت :D :D :D مگر اینکه بدونی چند ماهی از اون تلنت استفاده میکنی
مثلا من اتک گانیو رو 10 کردم چون حالا حالا ها چیز بهتری نه ریلیز میشه نه گیر من میاد :D

خوب شد گفتی، فکر کنم 3 تا مینی اوینت دیگه مونده کلا یادم رفته بود :D

• Like
Reactions: ce7en44
من برا 4 تا ژانگلی از قبل فارم داشتم :))(اسلایم :D)
8 اپتیماله، 9 لاکچری، 10 خریت :D :D :D مگر اینکه بدونی چند ماهی از اون تلنت استفاده میکنی
مثلا من اتک گانیو رو 10 کردم چون حالا حالا ها چیز بهتری نه ریلیز میشه نه گیر من میاد :D

خوب شد گفتی، فکر کنم 3 تا مینی اوینت دیگه مونده کلا یادم رفته بود :D
لول!!!

راستی من اون ست HP 20% رو میگم، نه ست فیزیکال جدیده:)) :-"
8 که حداقله کلا:-" (برای 5ستاره هام:-" ) 9 باید ببینم میرسم واقعا یا نه، چون واقعا زیاده!
10 ولی آره، موافقم که خریته:)) ولی با این حال تاج رو اول از همه از بازار میخرم:))

---
ایونت هم هانتر بودن خیلی جذاب تره از ربل بودن>:)
تا حالا دو دست هانتر بودم، هر دو دست +700 سکه گرفتم:))
این دور آخری هم یک عدد مونا تو تیم حریف بود و اونم گرفتمش>:)

آخرین ویرایش:
  • Like
لول!!!

راستی من اون ست HP 20% رو میگم، نه ست فیزیکال جدیده:)) :-"
8 که حداقله کلا:-" (برای 5ستاره هام:-" ) 9 باید ببینم میرسم واقعا یا نه، چون واقعا زیاده!
10 ولی آره، موافقم که خریته:)) ولی با این حال تاج رو اول از همه از بازار میخرم:))

---
ایونت هم هانتر بودن خیلی جذاب تره از ربل بودن>:)
تا حالا دو دست هانتر بودم، هر دو دست +700 سکه گرفتم:))
این دور آخری هم یک عدد مونا تو تیم حریف بود و اونم گرفتمش>:)
نه من میگم اون فیزیکال جدیده واسه ژانگلیه فیزیکال عالیه، کاری ندارم الان چیا داری در هر صورت اگه بخوای باهاش Physical DPS بزنی باید حالا حالا ها فارم کنی :>
اونکه آره باید هم اول بخریم :D(البته همیشه این ایونت ها به حدی پوینت دادن که کامل شاپ رو بتونی خالی کنی)
ولی موقع مصرفش دست آدم میلرزه واقعا Resource زیاد میخواد
فقط 750k مورا لازمه، بقیش هیچی :D

من همچنان ربل رو ترجیح میدم و فقط در حد 600 تا پوینت بازی میکنم هر روز :D

live stream 1.6 جمعه هفته آینده هست. بتای 1.7 هم شایعه شده همین هفته شروع میشه، منتظر باشین خبرهای یویمیا بریزه توی نت :-"
بعد این دو تا تصویر هم خیلی جالبن :-"

werom3qmgsz61.jpg

s9u62jvmgsz61.jpg

اولی Bow از ست Golden Majesty هست که معمولا برای کاربرهای Geo یا حداقل کسانی که شیلد میسازن کاربرد داره و دومی نوشته که اسم این کمان داخل فایل های یویمیا دیده شده، حالا یعنی چی؟ یعنی یویمیا شیلد میسازه؟ :D بعد ترکیب هوتائو و گانیو و شیلد و firework قراره چی بشه دقیقا؟ :D

این همون ویدئوی معرفی لیک شده یولا بود. فکر کنم چون زیادی تخیلی شده بوده گذاشتنش کنار :-"

View attachment 206687
این رو باید برای یه شمشیرزن استفاده کنند، نه یک کلیمور دار :)) ولی نه...دلیل اصلیش اینه که... به قدرت وایفوها پی بردن:)) :-"

---

البته فرقی هم نمیکنه...کسی که کلیمور رو با یک دست تکون میده، زیاد فرقی با شمشیرزن نداره:|

• Like
این رو باید برای یه شمشیرزن استفاده کنند، نه یک کلیمور دار :)) ولی نه...دلیل اصلیش اینه که... به قدرت وایفوها پی بردن:)) :-"

---

البته فرقی هم نمیکنه...کسی که کلیمور رو با یک دست تکون میده، زیاد فرقی با شمشیرزن نداره:|
دقیقا قدرت وایفوها خیلی بیشتر از کلیموره:-" اگه توی بازی هم میتونست با یه دست تکون بده خیلی خوب بود :))
این مال questش هست ، جایی که اولین بار یولا رو میبینیم.
اوپس، یعنی کوئست لو رفت؟ :-"

• Like
Reactions: cm180life and NHM
دقیقا قدرت وایفوها خیلی بیشتر از کلیموره:-" اگه توی بازی هم میتونست با یه دست تکون بده خیلی خوب بود :))

اوپس، یعنی کوئست لو رفت؟ :-"
تو گیم‌پلیش هست دیگه:-" همین وسط رقص چندتا حرکت زد که فکر کنم گیم پلی بود، با یک دست میچرخوند کلیمور رو:|

• Like
Reactions: NHM and ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or