Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
اینکه میگید بعد ۷ ماه فلان متریال رو ندارید برای من اعجاب اوره ...
من از اون گل بنفش ها هم نزدیک ۳۰۰ تا دارم ،، دیگه از بقیه راحت چند صد تا دارم ، نیاز به فارم هم نیست ،، از بغلشون رد میشید بگیریدشون دیگه ، کار سختی نیست ، چند ثانیه بیشتر طول نمی کشه
آره برا منم عجیبه :D
Violetgrass تاحالا استفاده نکردم ولی نزدیک 300 تا دارم :-"
سوال :
قلق زدن اژدها دقیقا چیه؟ :-"
چندباری که تا الان زده بودمش، هیچ ایده ای ندارم چطوری زدم:)) افتادم به جونش و مرد:-"
اما امروز... پودر شدم! :| یکدور که کامل باختم:)) دور دوم هم انواع و اقسام غذاها کوفت کردم :)) (دفاع،استامینا،اتک،و یه عالمه HP :)) )
اما خوب... سیستمش رو درک نمیکنم کلا:-" جونش هم شدیدا میلی متری کم میشه:-"
من موقعی که زدمش هنوز شیلد نداشتم :D
از i-frame برست ها کمک بگیر یدونه هیلر هم داشته باشی رواله :D

پ.ن: واقعا چرا برست فیشل i-frame نداره؟ :((

اون بنری که نوئله گرفتی فکر کنم بیگینر بوده، یه 8 تا دیگه بیشتر نمیتونی توش بزنی و بسته میشه

روی بنر beginner یه بار دیگه زدم....بهم شخصیت کارشی (chongyun) داد :-& عمراً توی گروهم اصلی بزارمش....میزارمش تو تیم "دنشی" ها :))

روی character event wish زدم، بهم zhongli رو داد و fischl رو بهم داد :x

با fischl خیلی حال کردم یه شخصیت chuunibyou داره :D اینو میزارم فعلاً بجای barbara ولی به Lisa فعلاً دست نمیزنم....یه میلف باید تو تیم باشه :p

روی Standard wish هم 2بار به عشق qiqi-chan زدم...نامرد فقط اسلحه دادش...=(( صفرم کرد )":
تمام لذت اوایل بازی به اینه که خودت همه چی رو کشف و همه جا رو سر بزنی. حالا به نظرم اگه میخوای کووآپ هم بری سعی کن با هم لول های خودت بری که یه چیزی هم نصیب تو بشه، اونایی که لول بالا هستن عملا تمام لذت بازی رو از بین میبرن ولی یکی که توی سطح خودت باشه کمکت میکنه مهارت های تیمیت هم بهتر بشه

امروز تلافی اون روز رو در اوردم....توی بازی lvl های زیر 20 میرفتم :D

دلت میاد؟:D اون کوهستان توی کریسمس باز شد، یکی از مناطق محبوب منه:D درسته یه ذره زیادی سخته ولی در عوض از نظر لور و طراحی محیط به نظرم جزو بهترین هاست

اگه این یخ زدنش نبود....خیلی بهتر میشید

مطمئنی من بودم؟ چون من دیروز دستم به همون میدون بند بود :D
اسمش هو تائو هست:D نه متاسفانه دوبلورش Rie Takahashi هست، صداگذار مگومین توی کونوسوبا :D (فکر کنم همونجا هم گفتم:D)
پس یه نفر بودش که Avatar ـش مثل خودت بودش....اشتباه شد...
خوب....پس اشتباه تشخیص دادم :D حواسم نبود اون موقعه مشغول Craft بودم.

در مورد تکه کلام ها گفتی ، توی اون صفحه آپگرید کردنشون یه گزینه پروفایل داره، فایل های صوتیشون موجوده + خیلی فایل های دیگه، نظرشون در مورد یک سری کاراکترهای دیگه، در مورد تو ، علایقشون و ...
اره اونجا رو هر چند وقت یبار میرم یه سری میزنم...Voice های جدید باز میشه.

در نتیجه: برای تسریع در روند بالا رفتن فرندشیپ ها ، شخصیت اصلی رو از تیم شوت کن بیرون:-" که یک کاراکتر دیگه فرندشیپش بره بالا
فعلاً نمیشه....کیس مناسبی جاش پیدا نکردم هنوز :D از مدل موهاش خوشم میاد (":

روی بنر beginner یه بار دیگه زدم....بهم شخصیت کارشی (chongyun) داد :-& عمراً توی گروهم اصلی بزارمش....میزارمش تو تیم "دنشی" ها :))

با fischl خیلی حال کردم یه شخصیت chuunibyou داره :D اینو میزارم فعلاً بجای barbara ولی به Lisa فعلاً دست نمیزنم....یه میلف باید تو تیم باشه :p

روی Standard wish هم 2بار به عشق qiqi-chan زدم...نامرد فقط اسلحه دادش...=(( صفرم کرد )":

حالا فعلا به خاطر انواع و اقسام پازل ها آره به کارت میاد...بعدا که پازل ها تموم شد، شوتش کن بیرون:-"
مدل موی برادرش هم بهتره:p کلا طراحی برادرش همه جوره بهتره :p

ور مورد میلف...یکجا هم نظر شدیم...ولی خو به من باشه بخوام تیم بنوان ببندم ترجیح میدم هر 4تاش باشه! نه فقط یدونه:))

اون پسر یخیه هم شرم کن! به این باحالی:|

ایول، ژانگلی و فیشل دو تا از بهترین ساپورت بازی هستن:D ژانگلی که با اسلحه و آرتیفکت تا میتونی hp رو زیاد کن و وقتی دکمه اسکیل رو نگه داری شیلدی میسازه که از بس محکمه دیگه نیازی به جاخالی دادن نداری:D فیشل هم توی هر تیمی کارایی داره، هر چی بیشتر کپی بگیری قدرتش هم بیشتر میشه، c6 فیشل معروفه به ماشین گان>:) بیلدش هم الکترو ساپورت و هم فیزیکال DPS میشه بست. البته فعلا چون از این بنر پنج ستاره اش رو گرفتی، به نظرم دیگه ویش نزن و نگه دار برای بنرهای آینده:D
اون پسر یخیه هم خودم هم باهاش حال نکردم، تا ۸۰ هم لول آپش کردم و بعد با دیونا جایگزین شد:D

بارابارا هم نیازت میشه، یه هیلر برای جاهایی که جونت داره تموم میشه نیاز داری:D

شخصیت های پنج ستاره استاندارد هم واقعا به شانس بستگی دارن، یکی پنج تا دیلاک گرفته، یکی دو کچینگ و یکی هم تا حالا حتی یه بار هم ۵۰٫۵۰ نباخته:D

آره این یخ زدن خیلی روی مخه، من تا یه مدت تروما گرفته بودم و هر جا مشعل میدیدم روشنش میکردم:))

مهم نیست، از این اتفاق ها میوفته، بعضی وقت ها ملت همینجوری قرعه کشی از توی لیست کووآپ یکی رو انتخاب کردن:D
حالا فعلا به خاطر انواع و اقسام پازل ها آره به کارت میاد...بعدا که پازل ها تموم شد، شوتش کن بیرون:-"
مدل موی برادرش هم بهتره:p کلا طراحی برادرش همه جوره بهتره :p

ور مورد میلف...یکجا هم نظر شدیم...ولی خو به من باشه بخوام تیم بنوان ببندم ترجیح میدم هر 4تاش باشه! نه فقط یدونه:))

اون پسر یخیه هم شرم کن! به این باحالی:|
ولش کن بزار با هر کی خوشش میاد و عادت کرده بازی کنه، الان اینو بندازه بیرون دیگه انمو برای aoe دمیج نداره، DPS دیگه ای هم که نداره:D

مدل موش هم با اینکه من بلند بیشتر میپسندم ولی شرف داره به اون گیس های داداشش:)) بعد تو اون تیپ رو میگی از همه نظر بهتر؟ با اون شلوارش:))

پسر یخیه واقعا بدرد خیلی از تیم ها نمیخوره، برای هو تائو که فقط با فیزیکال اتک کریو میزنه و وقتی وارد حالت اسکیل بشه دیگه کریو دمیج نمیده، برای فیزیکال هم که کلا فیزیکال رو از بین میبره.

لعنتی این هفته واقعا زخم شدم ،،،یه خروار استوری گوئست، رو هر دو اکانت رفتم، داستان لیو رو دوباره تموم کردم ،، ولی هنوز تی پات، دنسلیف و ژانگلی ها مونده ...

یه ارزن دامین اونت نرفتم ، برمم زورم نمیرسه ... با این لولها و تجهیزات
اکانت اصلیم هم یه قدم از استوری گوئست اونت رو نرفتم ...
اوضاع خیلی خیطه

تازه اصلا بیلد ها رو ولش ، رو دومی که همه رو دارم بیلد میکنم ، نمیدونم چرا یانفی نداده هنوز ، روزاریا هم نداد ...

رو اصلیم هم که داشتم برا یولا جمع میکردم ،، یان فی معلق مونده

خلاصه از چند جهت زخم شدم
...........

نظر سنجی جالب بود ،، پرسید چرا از aether خوشت نمیاد
نوشتم به عنوان یکی از کسایی که لومینه رو انتخاب کرده تمام مارکتینگتون با aether ه...

نمیدونم اگه واقعا کسی باشه اینا رو بخونه ،پشماش ریخته

در مورد کارکتر پیشنهادی هم به کارکتر های گنده بک با تبر و mace اشاره کردم ،، یه چیز دیگه نوشتم کارکتر مذکر مثل ژانگلی بدید نه ونتی و ژینگکیو ... لووووووووول
کارکتر مونث هم کارکترایی مثل مونا
........

تی پات هم که هنوز دارم سبک سنگین میکنم، اصلا وقت نداشتم برم ته و توش رو در بیارم

چرا آخه نه خدایا چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ~X(~X(
منم باید 86تا ویش بزنم برسم ژونگلی این چه رسمیه ای دنیا =((
شانسه دیگه :>
ونتی رو پیتی 158, جونگلی رو پیتی 152 گرفتم :p

موهات رو هم نکن، کچل میشی :D

لعنتی این هفته واقعا زخم شدم ،،،یه خروار استوری گوئست، رو هر دو اکانت رفتم، داستان لیو رو دوباره تموم کردم ،، ولی هنوز تی پات، دنسلیف و ژانگلی ها مونده ...

یه ارزن دامین اونت نرفتم ، برمم زورم نمیرسه ... با این لولها و تجهیزات
اکانت اصلیم هم یه قدم از استوری گوئست اونت رو نرفتم ...
اوضاع خیلی خیطه

تازه اصلا بیلد ها رو ولش ، رو دومی که همه رو دارم بیلد میکنم ، نمیدونم چرا یانفی نداده هنوز ، روزاریا هم نداد ...

رو اصلیم هم که داشتم برا یولا جمع میکردم ،، یان فی معلق مونده

خلاصه از چند جهت زخم شدم
...........

نظر سنجی جالب بود ،، پرسید چرا از aether خوشت نمیاد
نوشتم به عنوان یکی از کسایی که لومینه رو انتخاب کرده تمام مارکتینگتون با aether ه...

نمیدونم اگه واقعا کسی باشه اینا رو بخونه ،پشماش ریخته

در مورد کارکتر پیشنهادی هم به کارکتر های گنده بک با تبر و mace اشاره کردم ،، یه چیز دیگه نوشتم کارکتر مذکر مثل ژانگلی بدید نه ونتی و ژینگکیو ... لووووووووول
کارکتر مونث هم کارکترایی مثل مونا
........

تی پات هم که هنوز دارم سبک سنگین میکنم، اصلا وقت نداشتم برم ته و توش رو در بیارم
نمیخوام ناامیدت کنم ولی این حجم از نظرات رو احتمالا هیشکی اصلا نخونه، یه دیتاماینیگ میزارن و کلمات کلیدیش رو استخراج میکنن و بر حسب همون تصمیم گیری میشه:-"

نمیخوام ناامیدت کنم ولی این حجم از نظرات رو احتمالا هیشکی اصلا نخونه، یه دیتاماینیگ میزارن و کلمات کلیدیش رو استخراج میکنن و بر حسب همون تصمیم گیری میشه:-"
نا امید چرا،، خودمم میدونم کسی نمیاد حداقل چند صد هزار کامنت رو بخونه

ولی من امیدوارم مردهای Jojo Style رو بالاخره وارد بازی کنند:-" البته نمیدونم کی این اتفاق میفته...اما خواهد افتاد... نظرات رو هم نخونند، توی ردیت هم خیلی ملت منتظر این اتفاقن:-"
مخصوصا با وجود گرند مستر ورکا :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or