Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
IMG_20210417_141409_137.jpg

گفتم ممکنه ساکورا نامی باشه، از رنگ مو هاش میشد حدس زد

شخص 'Yae sakura" ، به عنوان یکی از دوستان قدیمی "Zhongli" معرفی شده و "Fox" نامیده می شود.
ما را با اینازوما ، منطقه عنصر الکترو تحت سلطه ارکان Baal ، الهه ابدیت ، آشنا می کند.
این جزیره به 3 جزیره اصلی تقسیم خواهد شد و جزیره ای که در آن ابتدا خواهیم رفت جزیره ناروکامی "Narukami" است.

البته هنوز تا اطلاعات بیشتر چیزی قطعی نیست، و اینکه مپ اینازوما هم کاملا متفاوته با چیزی که قبلا منتشر شده بود

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
View attachment 202126

شخص 'Yae sakura" ، به عنوان یکی از دوستان قدیمی "Zhongli" معرفی شده و "Fox" نامیده می شود.
ما را با اینازوما ، منطقه عنصر الکترو تحت سلطه ارکان Baal ، الهه ابدیت ، آشنا می کند.
این جزیره به 3 جزیره اصلی تقسیم خواهد شد و جزیره ای که در آن ابتدا خواهیم رفت جزیره ناروکامی "Narukami" است.

البته هنوز تا اطلاعات بیشتر چیزی قطعی نیست، و اینکه مپ اینازوما هم کاملا متفاوته با چیزی که قبلا منتشر شده بود
این ساکورا یکی از شخصیتای honkai impactئه و سازنده ها کلا یکیه الهام خیلی گرفتن از بازی قبلیشون ولی این یکی خیلی شباهت داره و بعید میدونم البته همون باشه

View attachment 202126

البته هنوز تا اطلاعات بیشتر چیزی قطعی نیست، و اینکه مپ اینازوما هم کاملا متفاوته با چیزی که قبلا منتشر شده بودم
ما منتظرر رایدن و آیاکا بودیم ولی مثل اینکه قراره ساکورا رو ببینیم :-" بدبختی اسم صداگذارش هم ساکورا بوده :-"

این ساکورا یکی از شخصیتای honkai impactئه و سازنده ها کلا یکیه الهام خیلی گرفتن از بازی قبلیشون ولی این یکی خیلی شباهت داره و بعید میدونم البته همون باشه
برای چی بعید میدونی؟ ظاهرا توی وویس های آیاکا بهش اشاره شده و میهویو هم چند بار با اسکین های جدید دوشیده اش، پس اینم روش :-"

من بیشتر منتظر آرکان پایرو هستم، میخوام ببینم همونی هست که توی هونکای مرده یا نه :-"

• Like
Reactions: NHM and amiravaz
دوستان ارزش داره که الان ادونچر رنک 35 هستم بازی رو دوباره شروع کنم از اول
همه 12 تا کرکترم رو تا لول 60 ابدیت کردم، و ناراحتم که کاراکتر هایی که استفاده نمیکنم این همه ایتم برا لول آپشون دادم،
نظر شما چیه اساتید دوباره از اول برم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
همه 12 تا کرکترم رو تا لول 60 ابدیت کردم، و ناراحتم که کاراکتر هایی که استفاده نمیکنم این همه ایتم برا لول آپشون دادم،

نه! چون دوباره از اول باید کاراکترها رو آپ کنی!
از الان به بعد تمرکز رو بزار روی کاراکترهایی که داری استفاده میکنی
بخوای از اول شروع کنی، بالاخره دوباره باید یه تایمی بزاری برای همونایی که میخوای...چه کاریه؟ :-"

ای بابا، نمیشد نوئله رو بزارن برای یولا؟ :| الان باز بنر یولا میاد و ژینگکیو و نینگوآنگ توش هستن :|
xinyan و beidou تو بنر یولا هستن ، نفر سوم رو نمیدونم ولی امیدت رو از دست نده شاید باربارا باشه ~X(
مسئله اینه که من هیروی قوی به اندازه کافی ندارم ،، هر جوری می چینم یه تیم ضعیف میشه و قافیه رو میبازه

یعنی تنها کارکترهایی که میتونم بهشون اتکا کنم نینگ و گانیو و نصفه و نیمه نوئله، خلاص ، شاید اگه انمو لومینه رو کامل بیلد کنم وضعم بهتر بشه
نینگ اگه c0 باشه یکم اذیت میشی ولی خودم قبلا انجامش دادم ، بنظرم گانیو رو بذار تیم 2 چون cicin mage اگه زود نکشیش وحشی میشه. تیم 1 م با نینگ میشه رفت.

لول 60 انچنان منابع خاصی مصرف نمیشه براش ، بالا بردن لول کاراکترا چون 3 تا fate میده کار بیهوده ای نیس.
کلا دلیل خاصی نداره بخوای از اول بری بنظرم ، مگر اینکه هیچ کاراکتر بدرد خوری نداشته باشی و قصد ریرول کردن داشته باشی تا یه کاراکتر خاص گیرت بیاد.

xinyan و beidou تو بنر یولا هستن ، نفر سوم رو نمیدونم ولی امیدت رو از دست نده شاید باربارا باشه ~X(

نینگ اگه c0 باشه یکم اذیت میشی ولی خودم قبلا انجامش دادم ، بنظرم گانیو رو بذار تیم 2 چون cicin mage اگه زود نکشیش وحشی میشه. تیم 1 م با نینگ میشه رفت.

لول 60 انچنان منابع خاصی مصرف نمیشه براش ، بالا بردن لول کاراکترا چون 3 تا fate میده کار بیهوده ای نیس.
کلا دلیل خاصی نداره بخوای از اول بری بنظرم ، مگر اینکه هیچ کاراکتر بدرد خوری نداشته باشی و قصد ریرول کردن داشته باشی تا یه کاراکتر خاص گیرت بیاد.
امیدوارم، ولی اگه ژینگکیو و نینگ باشن شاید اصلا یولا رو اسکیپ کنم چون تهش میدونم که قراره فقط همین دو تا رو با یه دونه دیلاک دیگه بهم بده :-"

راستی این طبقه ۱۱-۱ ابیس چرا الکی جون کم میکنه؟ حتی ضربه هم که نخورم مدام الکترو شارژ میشم و میمیرم :|

• Like
Reactions: NHM

مرسی
اتفاقا کاراکتر های خوبی هم دارم
الان با
بنیت و دیلاک و رازور و سوکروز و تارتاگیل بازی میکنم
پس همین رو ادامه میدم
باربارا و فیشل و ونتی و چند تا کاراکتر دیگه هم دارم

آخرین ویرایش:
gzl7ws6u2rt61.png

f5m3lpsfttt61.jpg

nedjxf2adst61.jpg

bln129p6ost61.jpg

x1wwiuf7yot61.png

من که یدونه 5 ستاره م ندارمx-(.1600 جمع کردم ده تایی ویش زدم کتاب 4 ستاره داد.انگار میدونه هنوز تمام داستان تموم نکردم.این فروشنده های جواهر میفروشن.وقتی ازشون خریدیم که بدرد لول اپ اسلحه میخوره مینویسه فروخته شد.دوباره شارژ نمیکنن؟

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
من که یدونه 5 ستاره م ندارمx-(.1600 جمع کردم ده تایی ویش زدم کتاب 4 ستاره داد.انگار میدونه هنوز تمام داستان تموم نکردم.این فروشنده های جواهر میفروشن.وقتی ازشون خریدیم که بدرد لول اپ اسلحه میخوره مینویسه فروخته شد.دوباره شارژ نمیکنن؟
چرا هیشکی تراولر رو ۵ ستاره حساب نمیکنه؟ :D

زیر هر چیزی که میخری و غیر فعال میشه، مینویسه که چند روز دیگه دوباره موجود میشه.

چرا هیشکی تراولر رو ۵ ستاره حساب نمیکنه؟ :D

زیر هر چیزی که میخری و غیر فعال میشه، مینویسه که چند روز دیگه دوباره موجود میشه.
چون اصلا جزو کاراکتر حساب نمیشه و صرفا هست که باشه:-"
یعنی در اصل سه ستاره ست حتی، نه 5 ستاره:p

---

در مورد Abyss فعلی، غیر از Xiao تکلیف چیست؟ :-"

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or