Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
جزئیات جدید در مورد اینازوما و دندرو و لیک های بعدی.
[شایعه]
لیکر Arkywzx اطلاعات جدیدی درباره برنامه های miHoYo برای چند به روزرسانی بعدی منتشر کرده است.

اینازوما
ظاهراً به طور کامل منتشر نمی شود ، بلکه به نسخه های 1.6-1.7-1.8 تقسیم می شود
برای هر نسخه بخشی از اینازوما - "جزایر" و "شهر مرکزی اینازوما" اختصاص داده خواهد شد.
(حدس و گمان) به احتمال زیاد جزایر اولین خواهند بود و آنها در نسخه 1.6 میزبان جشنواره "Ludi Harpastum" خواهند بود.

دندرو
مپ chasm در نسخه 1.6 منتشر نخواهد شد ، در دو بروزرسانی بعدی نیز از انتشار آن انتظاری نمیرود

بنرها
انتظار می رود جشنواره Ludi Harpastum دارای بنر Klee در نسخه 1.6 باشد
و همچنین شاهد کارکتر های
Kazuha
Yoimii (بدون عکس)
خواهیم بود

هیچ اطلاعاتی در مورد Ayaka وجود ندارد.

هیچ کس چیزی را تضمین نمی کند ، این می تواند یک پیش بینی غیر قابل استناد باشد ، اما احتمال به وقوع پیوستن این لیک ها وجود دارد.

IMG_20210412_100458_928.jpg

ست پایینی که مال یولا هست ، قشنگ همرنگ خودش هم ساختند،
فقط موندم بدون مپ جدید چطوری و کجا میخوان دامین جدید رو بسازن.

این ریران کردن پشت سر هم جوری که ۱.۴ فقط ریران باشه و پشتش هم ژانگلی و کلی بیان ، واقعا اشتباهه، اینا رو هر دو آپدیت در میون یه ریران میگزاشتن

Attachments

• IMG_20210412_100458_928.jpg
    IMG_20210412_100458_928.jpg
    97.6 KB · مشاهده: 2
جزئیات جدید در مورد اینازوما و دندرو و لیک های بعدی.
[شایعه]
لیکر Arkywzx اطلاعات جدیدی درباره برنامه های miHoYo برای چند به روزرسانی بعدی منتشر کرده است.

اینازوما
ظاهراً به طور کامل منتشر نمی شود ، بلکه به نسخه های 1.6-1.7-1.8 تقسیم می شود
برای هر نسخه بخشی از اینازوما - "جزایر" و "شهر مرکزی اینازوما" اختصاص داده خواهد شد.
(حدس و گمان) به احتمال زیاد جزایر اولین خواهند بود و آنها در نسخه 1.6 میزبان جشنواره "Ludi Harpastum" خواهند بود.

دندرو
مپ chasm در نسخه 1.6 منتشر نخواهد شد ، در دو بروزرسانی بعدی نیز از انتشار آن انتظاری نمیرود

بنرها
انتظار می رود جشنواره Ludi Harpastum دارای بنر Klee در نسخه 1.6 باشد
و همچنین شاهد کارکتر های
Kazuha
Yoimii (بدون عکس)
خواهیم بود

هیچ اطلاعاتی در مورد Ayaka وجود ندارد.

هیچ کس چیزی را تضمین نمی کند ، این می تواند یک پیش بینی غیر قابل استناد باشد ، اما احتمال به وقوع پیوستن این لیک ها وجود دارد.

View attachment 201523

ست پایینی که مال یولا هست ، قشنگ همرنگ خودش هم ساختند،
فقط موندم بدون مپ جدید چطوری و کجا میخوان دامین جدید رو بسازن.

این ریران کردن پشت سر هم جوری که ۱.۴ فقط ریران باشه و پشتش هم ژانگلی و کلی بیان ، واقعا اشتباهه، اینا رو هر دو آپدیت در میون یه ریران میگزاشتن

اون ست پایینی توضیحات اون جامه رو که ملت میخوندن یه سریا توهم زدن توضیحاتش داستان scaramouche باشه :D که امیدوارم توهماتشون درست باشه :D

اینه توضیحش:

Capture.PNG

به نظرم دوره ی بنرها کوتاه تر بشه و همون سیستم آپدیت قبلی رو پیش برن بهتره...
دو هفته کافیه.... درسته ما F2Pها تا روز آخر تلاش میکنیم جم هامون برسه، ولی اینا هدفشون ما نیستیم... در هر صورت مثل همه جا ما مظلومین باید با احتیاط جم جمع و خرج کنیم:-"

ست بالایی کلاه خودش رو دوست دارم:-"
روزی روزگاری کاراکتر با این ست ها نمیدن؟ یا لباس برای یک سری کاراکترها:-"

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
این بنرا رو چجوری دادن خیلی مسئله مهمیه و به نظرم گنشین خوب داره پیش میره

بنرا نباید زیاد سریع پشت سر هم باشن چون اینجوری خود نهنگا هم بعد یه مدت حس میکنن فقط دارن پول میدن و وقت تنفس ندارن. زیادی هم دیر به دیر بدن ملت خسته میشن

پشت سر هم هی بنر جدید بدن بازم همون مشکل اول پیش میاد ملت فکر میکنن فقط سازنده ها میخوان پول بکنن و یه مورد دیگه برا خود سازنده هم بده چون اینا هر شخصیت رو ماه ها یا شایدم در حد سال روشون دارن کار میکنن که بدونن چه شخصیتایی تو آینده باید بدن بالانس باشن و این حرفا یعنی خودشونم سرویس میشن هی بخوان شخصیت جدید بدن و وقت ندارن دیگه این کار رو بکنن

برا همین به نظرم هم مدت زمان بنراش خوبه هم ریران کردناش مخصوصا بازیی مثل گنیشن که به طرز مسخره ای همه بنرا لیمیتدن برا همین ریران شدیدا لازمه

• Like
این بنرا رو چجوری دادن خیلی مسئله مهمیه و به نظرم گنشین خوب داره پیش میره

بنرا نباید زیاد سریع پشت سر هم باشن چون اینجوری خود نهنگا هم بعد یه مدت حس میکنن فقط دارن پول میدن و وقت تنفس ندارن. زیادی هم دیر به دیر بدن ملت خسته میشن

پشت سر هم هی بنر جدید بدن بازم همون مشکل اول پیش میاد ملت فکر میکنن فقط سازنده ها میخوان پول بکنن و یه مورد دیگه برا خود سازنده هم بده چون اینا هر شخصیت رو ماه ها یا شایدم در حد سال روشون دارن کار میکنن که بدونن چه شخصیتایی تو آینده باید بدن بالانس باشن و این حرفا یعنی خودشونم سرویس میشن هی بخوان شخصیت جدید بدن و وقت ندارن دیگه این کار رو بکنن

برا همین به نظرم هم مدت زمان بنراش خوبه هم ریران کردناش مخصوصا بازیی مثل گنیشن که به طرز مسخره ای همه بنرا لیمیتدن برا همین ریران شدیدا لازمه
به نظرت کی این لیمیتدها به بنر استاندارد اضافه میشن؟
یک سالگیه بازی؟ یا باز هم همچنان نه؟ :(

در مورد فاصله بنرها و ریران و ... آره، درسته، ولی چون سه چهار آپدیت همش دوتا کاراکتر جدید دادن، بد عادت شدیم:))
اما کلا 4ستاره بیشتر اضافه بشه به بازی بهتره، روی 5ستاره نهایت یکی میتونیم حساب کنیم و بس، ولی 4ستاره ها تو بنرهای مختلف منتظر برگشتشونیم که Cهای بالاتر بگیریم براشون:-"

• Like
به نظرت کی این لیمیتدها به بنر استاندارد اضافه میشن؟
یک سالگیه بازی؟ یا باز هم همچنان نه؟ :(

در مورد فاصله بنرها و ریران و ... آره، درسته، ولی چون سه چهار آپدیت همش دوتا کاراکتر جدید دادن، بد عادت شدیم:))
اما کلا 4ستاره بیشتر اضافه بشه به بازی بهتره، روی 5ستاره نهایت یکی میتونیم حساب کنیم و بس، ولی 4ستاره ها تو بنرهای مختلف منتظر برگشتشونیم که Cهای بالاتر بگیریم براشون:-"

نمیدونم والا من که امیدوارم هرچی زودتر :| خیلی زور داره همینجوری پیش بریم کسایی مثل مازیار C15ئه دیلوک و امثالش رو میگیرن :))

آره منم 4 ستاره دوست میدارم :<

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
اون غول یخیه رو زدم ،، ولی چون هیدرو ندارم ، نتونستم روین گارد ها رو بزنم ،
.........‌‌‌

برست نینگوانگ رو و برست نوئل رو مکس کردم ، البته نینگ اگه فقط برستش رو آپ میکردم زودتر مکس میشد ؛)
...........

میهویو یه فکری به حال تاج بیستر بکنه ، یادش بخیر اولین بار که میهویو تاج داد ، چون اینم به درد نخور و دور و درازی به نظر می رسید

الان ۳ تا تلنت مکس دارم

• Like
Reactions: NHM
.........‌‌‌

برست نینگوانگ رو و برست نوئل رو مکس کردم ، البته نینگ اگه فقط برستش رو آپ میکردم زودتر مکس میشد ؛)
...........

میهویو یه فکری به حال تاج بیستر بکنه ، یادش بخیر اولین بار که میهویو تاج داد ، چون اینم به درد نخور و دور و درازی به نظر می رسید

الان ۳ تا تلنت مکس دارم

• Like
.........‌‌‌

...........

الان ۳ تا تلنت مکس دارم
روین گارد ها رو با این تیم برو :
باربارا ، ژینکیو ، کیا ....
اصولا باید جواب بده:-" با باربارا(R2) و کلا کول داون کمه کیا و همینطور مثلثش که دورت میچرخه، میشه گفت دائم الفریز هستن!
گانیو هم ایضاً داری، ولی اینجا بزارش ساپورت برای وقتایی که کیات شاید آماده نباشه:-"

---
بانو روزاریا رو فیزیکال باید بست؟ همون ست Bloodstained ؟
البته فعلا دارم رو نوئل کار میکنم... همچنان وقتی میری سراغ یک کاراکتر، میبینی اگر احیانا ذخیره ای هم از قبل داشتی و مثلا خیر سرت چیزای خوب رو نگه داشتی، باز هم مفت نمی ارزن:-"

فعلا رسما جوریه که نه خودش میمیره، نه زورش به دشمن میرسه:))

• Like
روین گارد ها رو با این تیم برو :
باربارا ، ژینکیو ، کیا ....
اصولا باید جواب بده:-" با باربارا(R2) و کلا کول داون کمه کیا و همینطور مثلثش که دورت میچرخه، میشه گفت دائم الفریز هستن!
گانیو هم ایضاً داری، ولی اینجا بزارش ساپورت برای وقتایی که کیات شاید آماده نباشه:-"

---
بانو روزاریا رو فیزیکال باید بست؟ همون ست Bloodstained ؟
البته فعلا دارم رو نوئل کار میکنم... همچنان وقتی میری سراغ یک کاراکتر، میبینی اگر احیانا ذخیره ای هم از قبل داشتی و مثلا خیر سرت چیزای خوب رو نگه داشتی، باز هم مفت نمی ارزن:-"

فعلا رسما جوریه که نه خودش میمیره، نه زورش به دشمن میرسه:))
روزاریا c۶ برای فیزیکال خیلی خوب هست، ولی باقی کیتش کریو هست. به نظرم ست چهارتایی بلیزارد استفاده کن و فقط جام و اسلحه رو فیزیکال بزار.

• Like
Reactions: NHM
من که ماموریت داستانی رو هنوز نرفتم، ولی گویا حساب صدای ملت در اومده که چرا تراولر تو کات سین حرف نزده و ...

بیایید تو نظرسنجی های آینده هی بنویسیم تراولر رو از لال بودن در بیارن! شاید جواب داد...:-"

گرچه...نمیدونم...با اینکه حس میکنم خیلی از انتقادها تو آپدیت های بعدی عملی میشه، ولی حس میکنم از قبل کلا جزو برنامه بوده:)) فقط شانسی اعتراضات و برنامه هی به هم میخورن:-" (نمونه اخیرش که چقدر گیر دادن لنترن رایت چرا کاراکترهای قابل بازی رو شامل نمیشه، و درجا تو این آپدیت ایونتی داشتیم و تو بخش داستانیش با خیلیا برخورد داشتیم:-" )

حالا به هر حال، گفتنش بد نیست:دی

نظری دیگر برای نظرسنجی ها ندارید؟ :-"

• Like
دوستان کسی این مشکلات دریفت آنالوگ ps4 رو تو گنشین داشته؟
تو ردیت سرچ کنید میبینید خیلیا گفتن مشکل دریفت آنالوگ تو این بازی دارن و خاص این بازیم هست و آنالوگشون تو بازیهای دیگه شون درسته!
Reddit - Genshin_Impact - PS4 player having trouble with camera moving on its own
چه باید کرد؟
دو جا بردم برای تعمیر پول مفت گرفتن البته میگفتن هم آنالوگت سالمه باورم نمیشد!

• Like
من که ماموریت داستانی رو هنوز نرفتم، ولی گویا حساب صدای ملت در اومده که چرا تراولر تو کات سین حرف نزده و ...

بیایید تو نظرسنجی های آینده هی بنویسیم تراولر رو از لال بودن در بیارن! شاید جواب داد...:-"

گرچه...نمیدونم...با اینکه حس میکنم خیلی از انتقادها تو آپدیت های بعدی عملی میشه، ولی حس میکنم از قبل کلا جزو برنامه بوده:)) فقط شانسی اعتراضات و برنامه هی به هم میخورن:-" (نمونه اخیرش که چقدر گیر دادن لنترن رایت چرا کاراکترهای قابل بازی رو شامل نمیشه، و درجا تو این آپدیت ایونتی داشتیم و تو بخش داستانیش با خیلیا برخورد داشتیم:-" )

حالا به هر حال، گفتنش بد نیست:D

نظری دیگر برای نظرسنجی ها ندارید؟ :-"
v43zmoc7ars61.jpg

jx971n0nsqs61.jpg

1iknmxmcvrs61.jpg

j41lmg9jtos61.jpg

bznzcoufdqs61.jpg

sjdoqfrtgrs61.png

5h8wvk3inss61.jpg

1j2fjuw2kts61.jpg

avpjuilpzrs61.jpg

q87olwf2brs61.png