Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
بالاخره تونستم یکی از المنت اسپیشال ها رو بگیرم. با ریزور اتکش 228 کردم و توی طبقه اول سسلیا فقط اسکیل زدم:D

راستی امروز فکرشو کردم و دیدم تا حالا طبقات پایینتر دامین بلیزارد رو نرفتم :))

اینی که میگی چی هست؟ :D

• Smile
Reactions: NHM and ce7en44
اورلود هم با ژین یان گرفتم ولی خیلی بگیر نگیر داره، یعنی حتما باید اسکیلش رو که میزنی جوری باشه که بعدش از اون موج ها بده وگرنه حساب نمیکنه :-"

الان فقط مونده سوپرگانداکت گور به گوری :-"

ویرایش: به بدبختی بالاخره تونستم با پسر یخیه یه دونه سوپرکانداکت هم بگیرم:-"

• Like
Reactions: amiravaz and NHM
اوکی، از یه ساعت پیش تا حالا به نظرتون چند تا سوپر کانداکت دیگه زدم؟ :-"

هیچی، دقیقا هیچی:>

کلا مزخرفترینشون همین هست، دمیجش که خیلی کمه و کلیا شرط و شروط هم دارن تا بازی قبولش کنه. اگه هنوز شخصیت هاتون رو آپگرید نکردین به نظرم سعی کنین بگیرینش چون بعدا دیگه غیرممکن میشه.

• Smile
Reactions: NHM
این ایونت جدید اکت یکشو دیشب رفتم بقیه هنوز باز نشده بود فقط باس باز شد که با فرستادن اب همش یکی از یارامو میکشه.اصلا هم نمیشه فرار کرد از اون حمله ش.قلقش چیه ؟یا شاید من هنوز قوی نیستن نیروهام

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
این ایونت جدید اکت یکشو دیشب رفتم بقیه هنوز باز نشده بود فقط باس باز شد که با فرستادن اب همش یکی از یارامو میکشه.اصلا هم نمیشه فرار کرد از اون حمله ش.قلقش چیه ؟یا شاید من هنوز قوی نیستن نیروهام
شیلد...:-"
یا قدرت هایی که میتونی بری هوا (البته چک نکردم:-" ولی مثلا شخصیت اصلی geo باشه، بری رو اون چیزی که میسازه احتمالا صدمه نبینی)

هر وقت میخواد یه حمله قوی بکنه یه چیزی داخل محیط میسازه که بری روش از زمین بلندت میکنه و دمیج نمیخوری.

• Like
Reactions: NHM and tirdad666
091piu002es61.jpg

kza25pk0lcs61.jpg

nlrnrghvdds61.jpg

nebeq6a1lcs61.png

EB3uz5crqPcSk8Nt7hoKFO1i0CX1_8aZNwUC5IQGg7U.jpg

lq1n5xur5bs61.png

روز دومی که برای گرفتن این اچیومنت لعنتی تلاش میکنم و همچنان هیچی :> حتی دیگه کارم به جایی که کشید که دیونا رو تا 60 لول آپ کردم و تلنتش آپدیت کردم :-"

e29xbjmuxis61.jpg

• Smile
اوکی، بالاخره موفق شدم :> نپرسید چطور که خودم هم نمیدونم:)) فقط میدونم که یه روش شانسی جواب داد و همونو اونقدر تکرار کردم تا بالاخره کامل شد :))

Did it worth it? :-"
NO :>

• Smile
این چند وقته یه کم سرم شلوغ بود ،، شدیدا هم رفتم رو مود انیمه دیدن ، اصلا نمی رسم بازی کنم ....

کسی رسید اون غول یخیه رو تو ۱۱۰ ثانیه بزنه؟
اون چلنج آخر رو میگی؟ یه سری ناحیه توی مکان مبارزه هستن که اگه توشون برای چند ثانیه بایستی اتکت زیاد میشه و بعد میتونی با نرمال یا شارژ اتک دمیج زیاد بدی ولی تا وقتی غوله شیلد داشته باشه خیلی وحشیه و عملا فقط ژانگلی و نوئله میتونن با خیال راحت اونجا بایستن:D من با اورلود شیلدش شکستم و بعد هم کشوندم نزدیک یکی از همین ناحیه ها و وقتی انرژی جمع شد زدمش تا بالاخره مرد.
من که اون چلنج روین گاردها رو آخر نزدم و امتیاز بتل پس هم سر همین قضیه بهم نداد ولی مهم نیست، الان لول‌ ۴۵ هستم و هفته بعد میتونم بتل پس رو کامل کنم.

با برست گانیو خیلی راحت سوپرکانداکتش کامل میشه :D
کیه که گانیو داشته باشه آخه؟:D

سر همین اچیومنت چند تا شخصیت رو لول آپ کردم و الان دیگه کامل مورالس شدم:)) رفتم یه چند تا فرجیل رزین بشکنم و مورا فارم کنم ولی بعد حساب کردم و دیدم به اندازه دو روز معمولی هم بهم رزین نمیده و بی خیال شدم. فرجیل ها رو برای همون دامین های تلنت و متریال اسلحه نگه میدارم که مجبور نباشم چند روز علاف بشم.

• Like
Reactions: NHM and iiAmAqua

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or