Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
خوب یه ادرس و کد پستی برای اروپا بهم بدید

@Akiba

ولش یه امارات ساختم
آلمان، لیختن اشتاین، میدان امام، خیابان طالقانی، نبش کوچه شقایق، پلاک ۰۰۷
کد پستی هم سرچ کن :D

آدرس اروپا برای چی میخوای؟ مگه همون ابتدا که با اکانتت وارد میشی ازت نمیپرسه کدوم سرور ‌میخوای بری؟:D

آخرش هم نیومدی اروپا؟ ;))

آدرس اروپا برای چی میخوای؟ مگه همون ابتدا که با اکانتت وارد میشی ازت نمیپرسه کدوم سرور ‌میخوای بری؟:D

نع:دی
ما بر اساس ریجن اکانت psnم سرور انتخاب میشه:دی

@vaan 2
از این فیک آدرس ها سرچ کن:-"

پلی خاورمیانه و اروپا همشون یه ریجن حساب میشن ،، همین اکیبا مگه حسابش برا کویت نیست؟؟؟

وای پینگ سبز، پینگ ۹۰ ،رو امریکا زیر ۱۷۰ نیومد ،،اشتباه کردم از همون روز اول دو تااکانت نساختم ، الان یه ۵۰،۶۰ هزار تا پریمو هم داشتم

بعد چرا از همین اول کار رزینش ۱۶۰؟؟؟

نامردیه ما دو سه ماه با رزین ۱۲۰ خون دل میخوردیم

آخرین ویرایش:
نع:D
ما بر اساس ریجن اکانت psnم سرور انتخاب میشه:D

@vaan 2
از این فیک آدرس ها سرچ کن:-"
چه مکافاتی داره پلی استیشن :D

پلی خاورمیانه و اروپا همشون یه ریجن حساب میشن ،، همین اکیبا مگه حسابش برا کویت نیست؟؟؟

وای پینگ سبز، پینگ ۹۰ ،رو امریکا زیر ۱۷۰ نیومد ،،اشتباه کردم از همون روز اول دو تااکانت نساختم ، الان یه ۵۰،۶۰ هزار تا پریمو هم داشتم

بعد چرا از همین اول کار رزینش ۱۶۰؟؟؟

نامردیه ما دو سه ماه با رزین ۱۲۰ خون دل میخوردیم
پس چرا اینقدر تفاوت پینگ داریم اگه توی یه ریجن هستن و به یه سرور وصل میشن؟ مکه نباید به نزدیکترین سرور وصل بشه؟

من بهترین پینگم ۱۵۰ بیشتر نبوده :))

رزین ۱۶۰ که با آپدیت برای همه درست شد. ما هم که موش آزمایشگاهی هستیم تا ورژن نهایی بازی بیاد :D

آره به عنوان یه f2p چند تا اکانت داشتن کمکت میکرد که تقریبا هر کسی که میخوای رو بگیری. من که توی یکیش هم موندم :p

سلام :D
من توی هفدهمین ویش ونتی رو گرفتم:D فعلا به لول 60 رسوندمش و دارم برای متریال باسش فارم می‌کنم. تلنت‌هاش هم همه لول 1 هستن. مشکل آرتفیکت نداره، چون قبلا برای سوکرز فارم کرده‌بودم. سلاحش فعلا Favonious Warbow هستش، ولی احتمالا عوضش می‌کنم. همین کمانی که ایونت می‌ده خیلی به درد ونتی می‌خوره. همه Atk ونتی رو وقتی می‌خواد Ult بزنه زیاد می‌کنه و هم elemental mastery اش رو. الان انرژی ریشارژش 253% ـه:D بدون Favonious Warbow هم انرژی ریشارژش بالای 200 می‌مونه و احتمالا بتونم به 220-230 برسونمش اگه توی لول آپ آرتیفکت‌هاش شانس داشته باشم.

Eula هم خیلی خوشگله:x ولی من با اینکه Physical dps هست یه مقدار مشکل دارم. دشمن‌های سفت بازی که توی طبقه 12 آبیس هستن نسبت به physical damage مقاوم‌اند. حالا باید بیاد ببینیم چطوریه.

امروز با هوتائو 299K-300K تونستم دمیج بزنم:D ترکیب تیمم هم بنت، سوکرز، چی‌چی و هوتائو بود. نقش بنت و سوکرز خیلی پررنگ بودش. سوکرز یکی از بهترین ساپورت‌های بازی برای زدن دمیج‌های تخیلی هست. با یه بیلد معمولی راحت می‌تونه 130-140 تا به elemental mastery تیم اضافه کنه. Staff of Homa هم قشنگ برای هوتائو ساخته شده. الان Hp اش شده 33k. بعد از زدن المنتال اسکیلش، اتکش می‌رسه به 3800:D به خاطر همین، فعلا تونستم طبقه 12 ابیس رو 6 ستاره بکنم. در کل به این نتیجه رسیدم که بنر سلاح هم به شدت مهمه. الان اگه Skyward Sword توی بنر نبود، برای گرفتن کمان ونتی ویش می‌زدم.

• Like
Reactions: NHM and ce7en44

پس چرا اینقدر تفاوت پینگ داریم اگه توی یه ریجن هستن و به یه سرور وصل میشن؟ مکه نباید به نزدیکترین سرور وصل بشه؟

من بهترین پینگم ۱۵۰ بیشتر نبوده :))

رزین ۱۶۰ که با آپدیت برای همه درست شد. ما هم که موش آزمایشگاهی هستیم تا ورژن نهایی بازی بیاد :D

آره به عنوان یه f2p چند تا اکانت داشتن کمکت میکرد که تقریبا هر کسی که میخوای رو بگیری. من که توی یکیش هم موندم :p
پینگ به نتم ربط داره البته

زود تند سریع بگو برای تمام اونت های های اکتیو فعلی باید به چه لولی برسم ،

یه لینکی هم داشتیم که تمام کد ها از روز اول رو داشت ، بعضی هاصون انگار هنوز کار میکنن
۔۔۔۔۔۔۔۔

ولی حتما یه بار از اول رو امتحان کنید حتی اگه نمیخوای ادامه بدید ،، و فقط بخش داستانی رو برید ،، ارزشش رو داره ،، همون حس تازگی بار اول زو میده یه جورایی ،، بخش اصلی داستانی رو که تموم میکنی انگار معلق میشی تو این دنیا و چیزی برای پیوند با بازی وجود نداره

اتفاقا با یه دید دیگه خیلی راحته... بازی رو باز میکنی و مستقیم میری تو بازی:D انتخاب سرور و اینا نداره:-"
اما کلا بازی مشکل داره جای یک سرور جهانی، چندتا ریجن مختلف دادن:-" بیکارن؟ :D
لینک کردن اکانت هم که تازه اضافه شده یکی از مضحک ترین حرکاتشون بود، چون خیلی ناشرهای دیگه راحت چنین چیزی رو دارن... یوبیسافت، اسکوئر انیکس ، WB رو حداقل میدونم از این موارد دارن:D
کلا یه حرکات عجیب غریبی میرن، انگار مثلا تو عمرشون دوتا بازی رو PS نزدن:-" (البته هنوز برای من پیغام لینک کردن نیمده:-" )

فعلا بیشترین دردمون همون لودینگه! ولی چقدر PS5 پلیر دیده میشه! جدیدا زیاد دیدم ملت با اکانت PSN زیر اسمشون، سریع رفتن و منتطر ایستادن:-"

----

ایونت جدید هم چه باحاله و چقدر مینی گیم داره:D... گرچه چند روزه خزش میکنیم:))
به نظرم یه مقدار تعداد جوایز شاپ رو باید بیشتر کنند که دیگه انقدر سریع شاپ تخلیه نشه(با باز شدن آخرین بخش ایونت:-" )
البته میترسم این به گوششون برسه، قیمت ها رو ببرن بالا:)) یا دراپ رو کمتر کنند:-"

فعلا 3200 جم دارم...دو مولتی... هممممممم...اینجوری ممکنه تا ته بنر Childe به چهار مولتی برسم؟ :-"
البته بازم رو pty 45 اینا هم امید ندارم که! ولی ممکنه Eula بگیرم... شاید هم Zhongli :-" (انتخاب سخت است! :دی سوال!!!! چرا نیزه دارها جذابن؟ :-" )
---

@vaan 2
طبق دیده ها... به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم با دو اکانت گاچا بازی کنی:-"
اگر اکانت دومت بهتر از اولی بشه، باید از اول بری و فقط خودت رو فحش کش میکنی که این مسیر رو باز باید بری! و فلان تا ایونت و ... از دست دادی

یا هم اکانت دومت هم باز در همین حد خواهد بود، و کم کم این حس بیشتر بهت میده که بیگاری داری میکنی:-"

دوتا رو هم با هم بخوای ادامه بدی قشنگ دهنت سرویس میشه:-" کلا من پیشنهاد نمیدم واقعا:-"
تو بازی های دیگه بین دوست و رفیق ها دیدم که میگم:-"

اتفاقا با یه دید دیگه خیلی راحته... بازی رو باز میکنی و مستقیم میری تو بازی:D انتخاب سرور و اینا نداره:-"
اما کلا بازی مشکل داره جای یک سرور جهانی، چندتا ریجن مختلف دادن:-" بیکارن؟ :D
لینک کردن اکانت هم که تازه اضافه شده یکی از مضحک ترین حرکاتشون بود، چون خیلی ناشرهای دیگه راحت چنین چیزی رو دارن... یوبیسافت، اسکوئر انیکس ، WB رو حداقل میدونم از این موارد دارن:D
کلا یه حرکات عجیب غریبی میرن، انگار مثلا تو عمرشون دوتا بازی رو PS نزدن:-" (البته هنوز برای من پیغام لینک کردن نیمده:-" )

فعلا بیشترین دردمون همون لودینگه! ولی چقدر PS5 پلیر دیده میشه! جدیدا زیاد دیدم ملت با اکانت PSN زیر اسمشون، سریع رفتن و منتطر ایستادن:-"

----

ایونت جدید هم چه باحاله و چقدر مینی گیم داره:D... گرچه چند روزه خزش میکنیم:))
به نظرم یه مقدار تعداد جوایز شاپ رو باید بیشتر کنند که دیگه انقدر سریع شاپ تخلیه نشه(با باز شدن آخرین بخش ایونت:-" )
البته میترسم این به گوششون برسه، قیمت ها رو ببرن بالا:)) یا دراپ رو کمتر کنند:-"

فعلا 3200 جم دارم...دو مولتی... هممممممم...اینجوری ممکنه تا ته بنر Childe به چهار مولتی برسم؟ :-"
البته بازم رو pty 45 اینا هم امید ندارم که! ولی ممکنه Eula بگیرم... شاید هم Zhongli :-" (انتخاب سخت است! :D سوال!!!! چرا نیزه دارها جذابن؟ :-" )
---

@vaan 2
طبق دیده ها... به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم با دو اکانت گاچا بازی کنی:-"
اگر اکانت دومت بهتر از اولی بشه، باید از اول بری و فقط خودت رو فحش کش میکنی که این مسیر رو باز باید بری! و فلان تا ایونت و ... از دست دادی

یا هم اکانت دومت هم باز در همین حد خواهد بود، و کم کم این حس بیشتر بهت میده که بیگاری داری میکنی:-"

دوتا رو هم با هم بخوای ادامه بدی قشنگ دهنت سرویس میشه:-" کلا من پیشنهاد نمیدم واقعا:-"
تو بازی های دیگه بین دوست و رفیق ها دیدم که میگم:-"
من اینطوری میبینم که میتونی بر حسب امکانت بنر ها رو تقسیم کنی بین اکانت هات ،، بعد حداقل لذت بیلد کردن و بازی کردن با اون کارکتری که میخوای رو از دست نمیدی ،
۔۔۔۔۔۔۔

خوب اونت outland gastronomy برام باز شد ،، فکر کن خوراکی hp سه ستاره همین اول بازی

آخرین ویرایش:
من اینطوری میبینم که میتونی بر حسب امکانت بنر ها رو تقسیم کنی بین اکانت هات ،، بعد حداقل لذت بیلد کردن و بازی کردن با اون کارکتری که میخوای رو از دست نمیدی ،
۔۔۔۔۔۔۔

خوب اونت outland gastronomy برام باز شد ،، فکر کن خوراکی hp سه ستاره همین اول بازی
اگر میخوای کل وقت بازی کردنت رو صرف یک بازی بکنی....شاید:-" و توی کارهای تکراری روی دو اکانت:-"
ولی میدونم تو طولانی مدت زده میشی از این کار:دی فقط امیدوارم از بازی کلا زده نشی:-"

پ.ن: من هنوز درگیر گرفتن یه کلاه کریت ریت برای هوتائو هستم، بعد ملت میخوان برا چندتا کاراکتر بیلد ببندن:-" :دی

اگر میخوای کل وقت بازی کردنت رو صرف یک بازی بکنی....شاید:-" و توی کارهای تکراری روی دو اکانت:-"
ولی میدونم تو طولانی مدت زده میشی از این کار:D فقط امیدوارم از بازی کلا زده نشی:-"

پ.ن: من هنوز درگیر گرفتن یه کلاه کریت ریت برای هوتائو هستم، بعد ملت میخوان برا چندتا کاراکتر بیلد ببندن:-":D
نگران نباش ،، همین الان اکتیویتی اکانت اصلیم بعد از اونت لیو داشت به زیر یک ساعت در روز میرسید ،، البته به جز وقتی که کریستال های لیو رفرش میشن ،، که جمع کردنشون ۲-۳ ساعت طول میکشه۔۔۔
بیلد کردن چند تا کارکتر خیلی لذت بخشه ،، وقتی حال به هم زن میشه که یا پایرو باشه یا نوبلس بخواد ، یا چند تا کارکتر از یه المنت رو بخوای اپ کنی

به هر حال تو این دوران عجیب غریب سرگرمی دیگه ای ندارم ،،اخرین باری که دوستام رو از نزدیک دیدم ،، ۱۰ بهمن ۹۸ بود
چینی ها خیلی چیزا ازمون گرفت ،، ولی درعوض گنشین دادن

@Akiba
روی پی سی و موبایل هم راحت وارد میشیم دیگه، انتخاب سرور فقط بار اول بود. :D
منم از این مینی گیم ها راضی هستم. تیرکمون و ساز زدن با گوشی سختن. هدف گیری با دسته هم دشواره و مجبورم ماوس بزنم، اونایی که این ندت با گانیو تمرین کردن فکر کنم خیلی راحتر بزنن :)) ولی در عوض ساز زدن با دسته خیلی راحته. یه کمبوی ۶۰ تایی هم زدم :D

اون یکی ایونت هم مشکل اصلیش rng هست که باید منتظر باشی تا اون چلنجی که میخوای رو بیاره و بعد هم ممکنه فیل بشی. سخترینش هم همونه که میگه نباید سقوط کنی. تا ۶ بار هم میشه ازش امتیاز گرفت.

مم ۳۲۰۰ دارم ولی هیچ رغبتی برای ویش زدن ندارم:D

@vaan 2
توی خود بخش ایونت ها نوشته چی فعاله و چه پیش نیازی میخواد.

بزار بازی کامل بشه، بعد یه بار دیگه از اول میریم :D

@cloud _ strife
مبارکه :D من امیدوارم برای یولا و آیاکا همچین شانسی داشته باشم :D

خیالت تخت، وقتی یولا بیاد یه جوری ابیس رو عوض میکنن که به نفعش بشه. حتی اگه عوض هم نکنن بازم خود استیت هاش رو جوری میچینن که دمیج خدا بده. دیگه از آنمو که بدتر نیست که برای ژیائو تقویتش کردن. :D

ولی توجه کردین که تا حالا شخصیت Dps تمام کریو یا هایدرو نداشتیم؟ این دمیج هایی که با پایرو میزنن و مثلا یه میلیون دمیج میده اگه ترتیب زدنش طوری باشه که مثلا کریو یا هایدرو بعد از پایرو اعمال بشن، دمیج بیشتری هم میدن ولی چون شخصیت درست حسابی نداریم نمیشه تست کرد. حالا بازم برای هایدرو مونا یا چیلده هستن ولی کریو عملا dps خوب نداره که تمام کریو باشه. برای همینه که آیاکا میتونه خیلی op باشه >:)

بنر سلاح مشکلش اینه که اصلا پیتی نداره و ممکنه تمام ویش هات رو فقط حروم کنی. به نظر خودم هم یه ست آرتیفکت مناسب میتونه خیلی بیشتر از سلاح تاثیر داشته باشه.

ساز زدن رو TV سخته:)) فاصله زیاده نمیشه تمرکز کرد:)) فکر میکنم با موبایل یا مانیتتر راحت تر باشه:دی
البته هر درجه سختی همون بار اول امتیاز مورد نیاز رو گرفتم... فعلا که ایونت ها آسون بودن:-" گرچه فکر میکنم گلاید اذیتم کنه:دی

اون ایونت هم آره...اونی که سنگ های زیر پا میعتن فقط یکبار اومد و باختیم:-" ولی به نظرم همونم از همه جذاب تره! بقیشون زیادی راحتن!(اون سقوط گل ها هم از همه بیخودتر:| )

کلا این رو دوست دارم که واقعا تنوع خیلی خوبی تو هر آپدیت میدن! و فعلا چندماه گذشته و 4 آپدیت داشتیم و همشون خوب بودن:دی
به نظر میاد واقعا با عشق و علاقه دارن بازی میسازن:دی

---

از این ها بگذریم... بازی خیلی DPS محور نشده؟ همه دنبال DPSن... و هر کاراکتری هم میدن DPSه...
تقریبا جز ونتی و تا حدی ژانگ لی هیچ ساپورت درست حسابی ندادن... :-"
من که فکر میکنم امثال کیا، ژیانگلینگ و این پسر مو آبیه، و احتمالا فیسچل که باهاش بازی نکردم:-" ... به خاطر قردت هاشون که وسط زمین میمونه ساپورت های تاپی هستن...یه سری کاراکتر این مدلی باید بدن! :-"
نمیدونم روزاریا میتونه اینجوری باشه یا نه...

گرچه فکر میکنم گلاید اذیتم کنه:D
نه زیادی generous بود من اونو فاجعه رفتم ولی ماکسیمم ریواردو داد :D

از این ها بگذریم... بازی خیلی DPS محور نشده؟ همه دنبال DPSن... و هر کاراکتری هم میدن DPSه...
بقیرو نمیدونم ولی شخصا وقتی بتونم همه ستاره های ابیس بگیرم دیگه DPS اصلا برام مهم نیست، فقط میرم waifu hunting :D

زخم شدم به صورت ضربتی نشستم رسوندمش رنک ده ، یه هفت ساعت طول کشید ،

عجب ارتیفکتای سه ستاره مشتی بهم میده انمو بونز ، پایرو بوز الکترو بونز با ساب کریت دمیج و کریت ریت ، به فال نیک میگیرم

یه سوال انصافا شماها چطوری بدون نوئل بازی کردید حداقل اون اوایل بازی رو تا رنک ۲۰ ؟؟؟
هیل و شیلدش رو هم بیخیال ، شکوندن این کریستال ها و شیلدای جئو بدون یه کلایمور واقعا خون دله ۔۔۔۔

ویش نزدم روی بنرش ،، گفتم بزارم یه ۳۰ تا بشه ، تجمعی بزنم ببینم نتیجش چی میشه

نمیدونم از الان لول اپ کردن سخت ترم میشه ، بعد میدونم بتونم برسونمش به این اونت

با رنک ۶ ،بدون هیلر ، رفتم باس الکترو میزنم ،، خدایا توبه

راستی چست های stormbearer مثل دراگون اسپین جم میده ،، یه common هم دو تا جم میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or