Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
من دوتا از پایان های بنت رو دیدم که فکر کنم طولانی ترینشون هم بوده...
چقدر کوتاه:-"
و چقدر بدبخته بنده خدا:( دلم واسش سوخت! مخصوصا که مازیارم کلا فکر کنم باهاش (کلا پایروها) اساسی مشکل داره:-"
تصور کن شخصیت اصلی شونن باشی ولی ناکاما نداشته باشی، در این حد بدبخته :D

تصور کن شخصیت اصلی شونن باشی ولی ناکاما نداشته باشی، در این حد بدبخته :D
*اجرای فلش بک های کودکی ناروتو در حالی که روی تاب نشسته... یا وسط حیاط ایستاده و عده زیادی پشت سرشن با چشم های قرمز*

این گزینه لینک کردن رو کلا برای من نیورد... حکمت؟ :-"

---
تمام پایان های بنت رو دیدم، نظرم در مورد hangout event اگر همش بخواد اینجوری باشه... نع! :-"
حالا بقیه رو نمیدونم، ولی در مورد بنت شدیدا دیگه روی بدشانسیش تمرکز بود! هی یک در میون تو دیالوگ ها باید میگفتی ، نه فلان اتفاق تقصیر تو نیست خودتو سرزنش نکن(و یا برعکس:-" )

این قضیه برای یک پایان اوکی بود...ولی بقیش...
شایو باید با فاصله میرفتم مراحلش رو و دیدن پایان ها رو:-"

فردا پسر یخیه رو شروع میکنم:دی شااااید اگر حسش اومد مرحله باربارا هم باز کنن و برم:-"

صل علی محمد ،بهترین گجت بازی امد

View attachment 198631
دیگه نیاز نیست اعصابت برای اینها هم خورد بشه و یه هفته معطل بشی ، البته این کار رو کردن رزین ندن نامردا
بنظر میرسه که با Dream solvent ها میتونید فقط تلنت متریال هایی که از یک باس اومدن رو بهم تبدیل کنید، مثلا نمیتونید متریال ولف رو به چایلد تبدیل کنید، ولی متریال های ولف رو به متریال ولف دیگه میتونید تبدیل کنید

بنظر میرسه که با Dream solvent ها میتونید فقط تلنت متریال هایی که از یک باس اومدن رو بهم تبدیل کنید، مثلا نمیتونید متریال ولف رو به چایلد تبدیل کنید، ولی متریال های ولف رو به متریال ولف دیگه میتونید تبدیل کنید
خوب همینه دیگه ،، به جز متریال مصرفی خودت ،، همیشه یه متریال بیشتر از اون دو تای دیگه دراپ میشه ،،، میکشیش به بند تبدیل ،اگه میخواست هر چی که داری رو تبدیل کنی که بی مزه میشد
۔۔۔۔۔۔۔

خوب برم یه اکانت جدید بسازم یه تجدید خاطره یا اوایل بازی و داستان بکنم ، میخواستم یه چند ماه دیگه این کار رو بکنم ،،ولی خوب نمیشه از اونت های ۱.۴ گذشت

bisqoncgxpn61.jpg

5qp05m7errn61.jpg

z80f3uderrn61.jpg

ehwwrpwirrn61.jpg

q3hf00c7ssn61.png

p9w1ltb8ssn61.jpg

hf8pt1amtvn61.png

iyjy7ld91wn61.png

@NoctisSasuke
اینم برای تازه کردن داغ خودمون میزارم:D

bbr0bdp9csn61.png

این گزینه لینک کردن رو کلا برای من نیورد... حکمت؟ :-"

---
تمام پایان های بنت رو دیدم، نظرم در مورد hangout event اگر همش بخواد اینجوری باشه... نع! :-"
حالا بقیه رو نمیدونم، ولی در مورد بنت شدیدا دیگه روی بدشانسیش تمرکز بود! هی یک در میون تو دیالوگ ها باید میگفتی ، نه فلان اتفاق تقصیر تو نیست خودتو سرزنش نکن(و یا برعکس:-" )

این قضیه برای یک پایان اوکی بود...ولی بقیش...
شایو باید با فاصله میرفتم مراحلش رو و دیدن پایان ها رو:-"

فردا پسر یخیه رو شروع میکنم:D شااااید اگر حسش اومد مرحله باربارا هم باز کنن و برم:-"
کلا میران بدبختی توی این بازی اونقدر زیاده که نباید انتظار داشته باشی با یکمی دلداری دادن درست بشه. :D ما فقط دنیای رنگارنگش رو میبینیم ولی سمت دیگه این دنیا خیلی تاریکه. الان که کیکی گرفتی دیگه داستانش رو تا آخر باز کن تا متوجه منظورم بشی.

سابقه میهویو هم خیلی بده توی این زمینه، به قول یکی خیلی عجیبه که تا الان هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده و هر لحظه منتظر یه the last lesson دیگه باید باشیم.

بحث سمت تاریک و روشن شد، توجه کردین که در طراحی لباس Aether از نمادهای خورشید و لباس Lumine از نماد ماه استفاده شده؟ حالا به غیر از بحث های کابالیستیش، فکر میکنم منظور خاصی از این موضوع داشتن. درسته که میهویو همیشه گفته که در داستان فرقی نمیکنه کدوم تراولر رو به عنوان mc انتخاب کنین، ولی اگه بخوایم این طراحی ها رو هم در نظر بگیریم، تریلرهای بازی کنون به حساب میان چون خورشید همیشه در روشنایی و روز نمایان هست ولی ماه در دریای شب با تاریکی احاطه شده و حتی در صورتی هم که در روز حضور داشته باشه تحت تاثیر روشنایی خورشید دیده نمیشه.

خب این یه سری مزخرفاتی بود که دلم میخواست بگم :p

کلا میران بدبختی توی این بازی اونقدر زیاده که نباید انتظار داشته باشی با یکمی دلداری دادن درست بشه. :D ما فقط دنیای رنگارنگش رو میبینیم ولی سمت دیگه این دنیا خیلی تاریکه. الان که کیکی گرفتی دیگه داستانش رو تا آخر باز کن تا متوجه منظورم بشی.

سابقه میهویو هم خیلی بده توی این زمینه، به قول یکی خیلی عجیبه که تا الان هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده و هر لحظه منتظر یه the last lesson دیگه باید باشیم.

بحث سمت تاریک و روشن شد، توجه کردین که در طراحی لباس Aether از نمادهای خورشید و لباس Lumine از نماد ماه استفاده شده؟ حالا به غیر از بحث های کابالیستیش، فکر میکنم منظور خاصی از این موضوع داشتن. درسته که میهویو همیشه گفته که در داستان فرقی نمیکنه کدوم تراولر رو به عنوان mc انتخاب کنین، ولی اگه بخوایم این طراحی ها رو هم در نظر بگیریم، تریلرهای بازی کنون به حساب میان چون خورشید همیشه در روشنایی و روز نمایان هست ولی ماه در دریای شب با تاریکی احاطه شده و حتی در صورتی هم که در روز حضور داشته باشه تحت تاثیر روشنایی خورشید دیده نمیشه.

خب این یه سری مزخرفاتی بود که دلم میخواست بگم :p
نه بحث وجود بدبختی تو دنیای بازی نیست :دی

بحث تاکید خیلی زیاد رو یک مورده... اوکی طرف آدم بدبخت و بدشانسیه؟ با یکی از این خطوط داستانی هم میشد بهش پی برد:-"
کلا نیاز به سه خط داستانی یا 6پایان نداشت:-" (شایدم به خاطر پایان 6م داشت:)) :-" )

حالا شما بقیه کاراکترها رو رفتید چجوریه؟ تاکید زیادی رو یک مشخصه اون کاراکتر داره یا نه، تنوع دارن؟ :دی
(خلاصه ش : یادتونه در مورد طنز کونوسابو چی گفتم؟ همون رو اینجا هم دارم میگم:-" )

نه بحث وجود بدبختی تو دنیای بازی نیست :D

بحث تاکید خیلی زیاد رو یک مورده... اوکی طرف آدم بدبخت و بدشانسیه؟ با یکی از این خطوط داستانی هم میشد بهش پی برد:-"
کلا نیاز به سه خط داستانی یا 6پایان نداشت:-" (شایدم به خاطر پایان 6م داشت:)):-" )

حالا شما بقیه کاراکترها رو رفتید چجوریه؟ تاکید زیادی رو یک مشخصه اون کاراکتر داره یا نه، تنوع دارن؟ :D
(خلاصه ش : یادتونه در مورد طنز کونوسابو چی گفتم؟ همون رو اینجا هم دارم میگم:-" )
من که همون اول باربارا دست رد به سینه ام زد و دیگه کلا بی خیال شدم :))
حالا آخرش نوشت پایان اکت اول یا اینکه کلا تموم شد؟

آف تاپیکه ولی ایرادات به کونوسوبا کاملا بنی اسرائیلی هست :-" حتی خدای کمدی، گینتاما هم یه سری مشخصه های خاص رو تکرار میکرد ولی مهم این بود که همیشه میتونست بامزگیش رو حفظ کنه. تازه یه انیمه خیلی معروف هم داریم که با تکرار جوک های بی مزه مثل باد در کردن اسکلت ها و گم شدن شدن آدم های یه چشمی تا همین حالا دووم آورده :D

ایونت Bullseye Balloons چقدر فانه :D
_______________________________________________________________________________________________
ویرایش:
هر 3 تا مینی گیم Festive Challenges رو رفتم با اختلاف Celestial Destiny از همشون بهتر بود :D
فقط حیف که "Pro" ـش هم زیادی آسون بود ایشالا تو آهنگای بعدی جبران کنن:D:D
_______________________________________________________________________________________________
ویرایش 2:
Peculiar Wonderland لیترالی پامل پارتیه:))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or