Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
همچنان بحث کاربرهایین که پول خرج میکنند، و نه ما F2Pها:-"

اصولا نقش ما توی بازی فقط تبلیغ کردن و گسترش فن بیس، و دعوت دوستان و ...ست!
اما کار اصلی رو اون Whaleها میکنند! و یا همونایی که مقادیری هر ماه خرج میکنند...

وقتی لیک بشه چیزای جلوتر، اونایی که باید خرج کنند، با برنامه تر خرج میکنند! و مثلا یهو این اتفاق نمیفته که یک بنر ببینند که نتونند ازش بگذرن و مجبور به باز کردن کیف پولی محترم بشن:)):-"

حالا کاراکتر زیاد مهم نیست برام...
ولی امیدوارم از شهر بعدی چیزی لیک نشه و بازی تازگیش رو داشته باشه برامون!
مثل شروع بازی که تنها اطلاعاتم از بازی صرفا یک تریلر بود که همه چیو رندوم نشون میداد، و دقیق نمیدونستم چیه جز اینکه حس زلدا میده کمی:D
دقیقا منم نمیخوام چیزی از مناطق جدید بدونم چون به هر حال اونا تاثیری در ویش زدن من ندارن.

خدا نکنه :)) اونوقت متریالش هم برای تلنت های بالاتر باید فارم کنیم :D این فکر کنم باسی باشه که متریالش برای لول آپ یولا نیاز داریم.
اگر نگاه کنی متریال تلنت یولا شبیه شاخ های اینه:دی
خود باس هم یکم حس چوبی داره، که شبیه متریال اون یکی کاراکتره هست(باسه احیانا از زیر اون درخت بزرگه در نمیاد؟ :-" )

هفتگیه:-"
وای یک باس دیگه هم خواهیم داشت برای اون یکی آیتم که میگی:دی

اگر نگاه کنی متریال تلنت یولا شبیه شاخ های اینه:D
خود باس هم یکم حس چوبی داره، که شبیه متریال اون یکی کاراکتره هست(باسه احیانا از زیر اون درخت بزرگه در نمیاد؟ :-" )

وای یک باس دیگه هم خواهیم داشت برای اون یکی آیتم که میگی:D
اوه شت، پس یعنی این همه گرگ و اژدها و چیلده کشتیم و جمع کردیم، همش حروم میشه؟ :D

چه عجب بالاخره یه پایرو میج که به جای بمب از کاتالیستش استفاده میکنه هم خواهیم دید:D احتمالا دیگه مشکل خودسوزی روی چمن هم نداره :D

یولا هم خیلی استایلیش هست، سرعتش هم برای کلیمور عالیه. تازه پنج تا ضربه متوالی هم میزنه مثل بیدو.

فقط مونده دندرو دیگه لیک بشه تا عملا همه چیز ۱.۵ لو بره. رکوردشون خوب بود، تونستن تا ریلیز ۱.۴ مخفی نگه دارن. یه ذره دلم براشون میسوزه:D

اگر نگاه کنی متریال تلنت یولا شبیه شاخ های اینه:D

وای یک باس دیگه هم خواهیم داشت برای اون یکی آیتم که میگی:D
حسم میگه این باس برا لول آپ دندرو هستش :-?

حسم میگه این باس برا لول آپ دندرو هستش :-?
در این صورت پس هفتگی نباید باشه، و یک باس دیگه برای تلنت ها یا دندرو باید داشته باشیم:-"
حی میکنم فعلا برای اولین کاراکتر دندرو از باسی که تو 1.3 اضافه شد ( متریال ژیائو و هوتائو) استفاده کنند...
ولی بحث جم هاشونم هست:-"

---

خوب نشستم پای بازی و 20تا استانداردم رو کشیدم!
مولتی اول فقط لیزا داشت(فکر کنم C3 اینا باشه)
ولی مولتی دوم سه کارت اولش چه حالی داد:دی فیسچل (C2 ؟) ، بالاخره بنت!!!! :x ، و یه تیرکمون چهار ستاره the stringless (البته الان نگاه کردم قبلا هم ازش داشتم:-" )

ولی...اووووو...کی چیلده میاد؟ =((
---

داستانی هم باربارا فن و نوئل فن که نیستم...
اون دوتای دیگه رو باز کردم:-" :|

باس هفتگی جدیده :D
دومیه رو میگم ،،

198594

خوب اینم ایسکیوب

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔
این چند روز ارتیفکت های خوبی گرفتم ،، ولی کاملا ظالمانه که چه عرض کنم ، بی ۔۔۔۔ رول میخورن

خدا نکنه :)) اونوقت متریالش هم برای تلنت های بالاتر باید فارم کنیم :D این فکر کنم باسی باشه که متریالش برای لول آپ یولا نیاز داریم.
اگه باس های جدید و دامین های ارتیفکت جدید و متریال تلنت جدید اضافه شه ،، باید سرعت چرخه رزین افزایش پیدا کنه و محدودیتش بشه ۲۰۰
وگرنه بدجور رو اعصابه

آخرین ویرایش:
دومیه رو میگم ،،

اگه باس های جدید و دامین های ارتیفکت جدید و متریال تلنت جدید اضافه شه ،، باید سرعت چرخه رزین افزایش پیدا کنه و محدودیتش بشه ۲۰۰
وگرنه بدجور رو اعصابه
دومیه انقدر تصویر خرکیه معلوم نیست چه خبره...ولی فکر کنم وسط جنگ با همون باس باشه:-"

در اون موردم فکر کنم با اومدن کشور بعدی این اتفاق بیفته! وگرنه معقول نیست!
یا هم مثلا باید از همه عنصرها باس جدید اضافه کنند با دراپ خیلی بهتر! که نمیکنند:| اما محتوا که زیاد بشه، باید شارژ استامینا رو ببرن بالا! همینجوریش با 4باس هفتگی شدن، یعنی استامینای کمتر برای فارم متریال تلنت و آرتیفکت و XP و ...

طراحیش عالیه غیر کلاهش. من کلا رو هیچ شخصیتی کلاه دوست ندارم دلم میخواد موهای خودش شخصیت کامل معلوم باشه بعد اینم که کلا یه کلاه مسخره سرش کردن شبیه کلاه دلقکاست خیلی بده :<
باهات موافقم اگه هوتائو کلاه نداشت خیلی خوشکل تر میشد :x
امیدوارم بعدا اسکیل لباس اضافه کنن واقعا برا تنوع نیازه مثل بال(گلاید) اضافه کنن

ویرایش: الان دقت میکنم میبینم بدون کلاه خیلی شبیه مگومی میشه :))

198602

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or