Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
ونتی تو ۴۰ رول :D تاحالا هیچ ۵ ستاره آف بنری نگرفتم :))

من تازه رسیدم ar45 و فارم آرتیفکت ابیس برام هنوز سخته تا ۸ رو تموم کردم ولی ۹ رو نمیتونم البته الان با ونتی ببینم میشه یا نه

ولی واقعا easy modeئه بازیه ۲ تا دامین رفتم پشمام ریخت :D

ونتی تو ۴۰ رول :D تاحالا هیچ ۵ ستاره آف بنری نگرفتم :))

من تازه رسیدم ar45 و فارم آرتیفکت ابیس برام هنوز سخته تا ۸ رو تموم کردم ولی ۹ رو نمیتونم البته الان با ونتی ببینم میشه یا نه

ولی واقعا easy modeئه بازیه ۲ تا دامین رفتم پشمام ریخت :D
خوب به زودی مجبور میشی به یکی دو تا از کارکتر های این بنر دست کمک دراز کنی

ولی خوب از حق نگذریم، یه سری آپدیت های خوب هم انجام دادن، مثلا دیگه کسی که بازی رو از نو روی موبایل نصب میکنه، فقط فایل های صدای زبانی که روی گوشیش ست هست براش دانلود میکنه یا برای اونایی که از قبل نصب دارن فقط زبانی که ست شده روی گوشی و زبانی که توی تنظیمات بازی انتخاب کردن دانلود میشه.

خیلی خوب شد این. اتفاقا چند روز پیش همینجا گفتم که باید اینکارو بکنن وگرنه حجما وحشتناک بالا میرن

r/EulaMains

:>

:-"

من اگه EULA توی مولتی اول نگیرم، همه رو فحش میدم :D

یه سفید برفی دیگه اضافه شد :>
حالا من میترسم ده تا ویش دیگه برای نوئل بزنم ، از شانس سیاه منه قبل سافت لجند دراپ میکنه ، که البته چیزی جز qiqi یا دیلوک نیست
ولی از یه طرف دیگه میگم اگه قراره اف بنر بگیرم الان دردش کمتره ،، سر eula مونا هم دراپ شه شاکی میشم

خیلی خوب شد این. اتفاقا چند روز پیش همینجا گفتم که باید اینکارو بکنن وگرنه حجما وحشتناک بالا میرن
کاش برای پی سی هم انجام بدن، چون مثلا من که زبان کره ای و فرانسه نیاز ندارم، بعد گزینه پاک کردن زبان اضافه هم بزارن .

کاش برای پی سی هم انجام بدن، چون مثلا من که زبان کره ای و فرانسه نیاز ندارم، بعد گزینه پاک کردن زبان اضافه هم بزارن .
فعلا که قراره کلی ایونت بیاد
ولی چند هفته قبل پچ که کانتنت نبود زبون بازی رو برا تنوع انگلیسی کردم حال داد :D
تعداد زیادی از میم ها مربوط به دیالوگ های انگلیسی بودن اونارو بیشتر درک کردم:))

حالا من میترسم ده تا ویش دیگه برای نوئل بزنم ، از شانس سیاه منه قبل سافت لجند دراپ میکنه ، که البته چیزی جز qiqi یا دیلوک نیست
ولی از یه طرف دیگه میگم اگه قراره اف بنر بگیرم الان دردش کمتره ،، سر eula مونا هم دراپ شه شاکی میشم
نوئله فقط یکی میخوای؟ با یه مولتی هم ممکنه شانس گرفتن داشته باشی. eula هم ممکنه شخصیت دوم آپدیت ۱.۵ باشه چون شخصیت اولش احتمالا به the chasm مربوط میشه و شاید بایزو باشه. اتفاقا بهتر چون میشه تا قبل از آپدیت ۱.۶ برای ویش زدن صبر کرد و دید آیاکا میاد یا نه.

نوئله فقط یکی میخوای؟ با یه مولتی هم ممکنه شانس گرفتن داشته باشی. eula هم ممکنه شخصیت دوم آپدیت ۱.۵ باشه چون شخصیت اولش احتمالا به the chasm مربوط میشه و شاید بایزو باشه. اتفاقا بهتر چون میشه تا قبل از آپدیت ۱.۶ برای ویش زدن صبر کرد و دید آیاکا میاد یا نه.
دیگه خودم حدس میزننم ایاکا دیگه حداقل تا ۱.۸ نمیاد ،، اخه فقط نوئل نمیخوام ،، باید بلک کلیفم بگیرم ۵ تا استار گلیتر میخوام تو هچل افتادم ، اگه رو بنر قبلی ویش نزده بودم و اون بستنی خور رو بهم نداده بود الان انقدر پیچیده نشده بود ،،، اخرش باید کلی جم بزارم رو استاندارد که ضرره خالصه

۔۔۔۔۔۔۔۔۔
بالاخره یه غذای سه ستاره با مرغ ، واقعا تعداد و کیفیت غذا ها با مرغ ، نسبت به منابعی که میتونستی به دست بیاری بالانس نبود ، البته هنوزم نیست

دیگه خودم حدس میزننم ایاکا دیگه حداقل تا ۱.۸ نمیاد ،، اخه فقط نوئل نمیخوام ،، باید بلک کلیفم بگیرم ۵ تا استار گلیتر میخوام تو هچل افتادم ، اگه رو بنر قبلی ویش نزده بودم و اون بستنی خور رو بهم نداده بود الان انقدر پیچیده نشده بود ،،، اخرش باید کلی جم بزارم رو استاندارد که ضرره خالصه

۔۔۔۔۔۔۔۔۔
بالاخره یه غذای سه ستاره با مرغ ، واقعا تعداد و کیفیت غذا ها با مرغ ، نسبت به منابعی که میتونستی به دست بیاری بالانس نبود ، البته هنوزم نیست
نه اصلا اعتمادی نیست که آیاکا تاخیر بخوره، این میهویو هر روز داره غیرقابل پیش بینی تر میشه و بعید هم نیست دو تا وایفوی محبوب رو بالافاصله پشت سر هم ریلیز کنه. اینازوما شاید دیرتر بیاد ولی یه سری از وویس های آیاکا به موندست مربوط میشن پس شاید یه حضور پیش از موعد داشته باشه:-"

اگه فقط ۵ تا استارگلیتر میخوای پس با دو تا نوئله مشکلت حل میشه. اضافه اش ۵ تا رو بهت میده.

جم توی استاندارد هدر نده، بشین به جاش دعا کن که آف بنر بهت بده که حداقل گارانتی بشی.
این کوئست نوئل ، اون بخش که باید از falcon coast عکس بگیری اصلا کار نمیکنه ،،هر چی عکس میگیرم اتفاقی نمی افته ،،چی کار کنم
احتمالا اینم مثل ایونت قبلی باید با دوربین توی منوی پایمون عکس بگیری.

نه اصلا اعتمادی نیست که آیاکا تاخیر بخوره، این میهویو هر روز داره غیرقابل پیش بینی تر میشه و بعید هم نیست دو تا وایفوی محبوب رو بالافاصله پشت سر هم ریلیز کنه. اینازوما شاید دیرتر بیاد ولی یه سری از وویس های آیاکا به موندست مربوط میشن پس شاید یه حضور پیش از موعد داشته باشه:-"

اگه فقط ۵ تا استارگلیتر میخوای پس با دو تا نوئله مشکلت حل میشه. اضافه اش ۵ تا رو بهت میده.

جم توی استاندارد هدر نده، بشین به جاش دعا کن که آف بنر بهت بده که حداقل گارانتی بشی.

احتمالا اینم مثل ایونت قبلی باید با دوربین توی منوی پایمون عکس بگیری.
من در کابوسم که همون یه دونه رو هم بهم نده ،، بعد تو از دومیش میگی ۔۔۔
در مور ایاکا که خودم سر بنر ژائو بود گفتم ،، تضمینی نیست که ایاکا با اینوزوما بیاد و با یه استوری کوئست مقدمه رفتن به اینازونا رو محیا کنن
۔۔۔۔
اون عکاسی حل شد ،، من با دکمه شیر خود دسته عکس میگرفتم ،،خود بازی x داده بود

من در کابوسم که همون یه دونه رو هم بهم نده ،، بعد تو از دومیش میگی ۔۔۔
در مور ایاکا که خودم سر بنر ژائو بود گفتم ،، تضمینی نیست که ایاکا با اینوزوما بیاد و با یه استوری کوئست مقدمه رفتن به اینازونا رو محیا کنن
۔۔۔۔
اون عکاسی حل شد ،، من با دکمه شیر خود دسته عکس میگرفتم ،،خود بازی x داده بود
امید داشته باش که دو تا توی یه مولتی بگیری.
منم توی فکرش بودم که نوئله بگیرم ولی الان دیگه نه، بنر ونتی رو هم خوشم نمیاد.

عه گفته بودی؟ خب‌ شاید من توجه نکردم.

لیکری که دو کرکتر جدید رو لیک کرد، اعلام کرد که بنر های پچ ۱.۵ بصورت زیر خواهد بود

1.5:

Zhongli Re-Run: Yanfei / Ningg / Diona

Weapons: catalyst Jade and deicide

Eula banner: Barbara / Xinyan /Beidou

Weapons: Boreas Claymore

اگه بخوام تو بنر ونتی و چایلد ویش نزنم تو بنر ژانگلی برا yanfei ویش بزنم ناخواسته ژانگلی میگیرم یولا میپره :|:(

لیکری که دو کرکتر جدید رو لیک کرد، اعلام کرد که بنر های پچ ۱.۵ بصورت زیر خواهد بود

1.5:

Zhongli Re-Run: Yanfei / Ningg / Diona

Weapons: catalyst Jade and deicide

Eula banner: Barbara / Xinyan /Beidou

Weapons: Boreas Claymore

اگه بخوام تو بنر ونتی و چایلد ویش نزنم تو بنر ژانگلی برا yanfei ویش بزنم ناخواسته ژانگلی میگیرم یولا میپره :|:(
شاید Yanfei رو تو استاندارد بگیری... یا بنرهای بعدی...ولی 5ستاره ت بپره به فنا میری:-" به نظرم براش ریسک نکن:D

البته بنرها که ممکنه تغییر کنند همین 1.4 هم هنوز پارت دومش معلوم نیست، پارت اولم یکی دو روز پیش معلوم شد:-"
اما به نظر منم توی دوتا بنر جدا میدن این دوتا رو تا ملت بیشتر خرج کنند:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or