Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
اینم از بنرهای جدید. جالبه دو تا رو با هم معرفی کردن:D

ce6a4aa74835c62701ec40c8fc0cb505_4308393571579988880.jpg

b0d74836f3dbd3ba39602a87cd49fe5f_3983455645555365767.jpg

اوکی کارم راحتر شد. یه ده تایی توی بنر ژیائو میکشم و دایانا و بیدو و ژین یان رو بدون گرفتن خود ژیائو میگیرم و بعد هم توی بنر ککینگ ویش میزنم و همه رو میگیرم:D یکی یه دونه دایانا و ژین یان و بیدو میخوام، سه تا نین، 5 تا باربارا و 5 تا بنت با یه ککینگ:-":D

پ.ن: بنر ککینگ عملا دو تا 5 ستاره داره :x

آخرین ویرایش:
حتی الانم خیلی خیلی بیشتر از دیلاک میشه گفت نین ۵ ستاره است ، فکر کنید من ۵ ماه فقط چهار فلور ابیس رو رد کرده بودم ،، با نین یه ضرب رفتم تا لول ۹ ، و فقط فلور ۸ هفت ستاره موند ، اونم به خاطر چمبر ۲ ش ، خیلی hp دارن اون روین گارد ها

فردا اخرین ویش این بنر رو میزنم ، داد ، داد ، ندادم نداد دیگه ،،، الان ۸۱ پیتیم ،، و بازی قسم خورده روی ۹۰ فقط به من ۵ استار بده ،، بعد ملت تو ده تا ویش اولشون جین میگیرن ۔۔۔

یه کلایمور بهم داده مین استیتش المانتال مستریه ۔۔۔۔به نظرتون به درد کدوم هیرو میخوره ۔۔۔ دو تا نوئل بیشتر بهم نداد :((

عوض بدل ارتیفکت هام خیلی خوب پیش رفت خصوصا برای دیلاک ،،فقط یه کلاه کریت ریت میخوام، با یه جام pyro

در مورد ادونچر رنک ، و ورلد لول ،، من سر لول ۴۵ هم همین کار رو کردم ،، یعنی گذاشتم exp مورد نیاز برای ادنوچر رنک ۵۰ رو جمع که کردم رفتم ورلد لول رو باز کردم ،، و برای قفل ۵۰ هم تا دیدم ۵۵ و۶۰ قفل ندارن ،، دو دستی این قفل لول ۵۰ رو در اغوش کشیدم و گفتم اون جایزه هاتون هم برای خودتون
فقط مشکل نین و همه اونایی که کاتالیست دارن اینه که روی المنت خودشون زیاد تاثیر ندارن یا اصلا ندارن، حالا مثلا دیلاک به یه پایرو enemy بخوره با فیزیکال دمیج هم میتونه بکشش ولی نین مقابل جئو کاملاً بی استفاده میشه. برای شکستن شیلد میج ها هم مشکل دارن:D اون روین گاردها اگه اثر پایرو یا کریو رو روشون از بین نبری زدنشون مکافاته چون دفاعشون خیلی زیاد میشه.

منم فردا یه ده تایی اگه تونستم میکشم (فروشگاه قراره آپدیت بشه).

کلیمور یوزر که المنتال مستری به کارش بیاد فکر نکنم هنوز توی بازی داشته باشیم، ریزر که فیزیکال دمیجه، دیلاک که اتک و نوئله هم دیفنس. بیدو و ژین یان هم نمیدونم ولی حدس میزنم اونا هم اتک باشن.شاید شخصیت های آینده مثل روزاریا یا شن لی به کارشون بیاد. منم فقط دو تا نوئله گرفتم:-"
ویرایش : چانگ یون شاید به کارش بیاد چون اسکیلش که میزنه دمیج هاش همه کریو میشه:-"

کار درستی کردی:))

• Like
Reactions: cloud _ strife
خوب...امیدوارم بیدو رو توی چند مولتیی که برای Xiao میکشم در بیارم، از ایونت دیگه نین بگیرم و C2 بشه

بنت میخوااااااام:(( :(( :((

ولی تو بنر Keqing کلا نمیکشم! هرچی جم دارم باید بره برای ریران Childe ... اگر ریران داشته باشیم:(
اگرم نه که باید بره برای هو تائو ...

اینم از بنرهای جدید. جالبه دو تا رو با هم معرفی کردن:D

ce6a4aa74835c62701ec40c8fc0cb505_4308393571579988880.jpg

b0d74836f3dbd3ba39602a87cd49fe5f_3983455645555365767.jpg

اوکی کارم راحتر شد. یه ده تایی توی بنر ژیائو میکشم و دایانا و بیدو و ژین یان رو بدون گرفتن خود ژیائو میگیرم و بعد هم توی بنر ککینگ ویش میزنم و همه رو میگیرم:D یکی یه دونه دایانا و ژین یان و بیدو میخوام، سه تا نین، 5 تا باربارا و 5 تا بنت با یه ککینگ:-":D

پ.ن: بنر ککینگ عملا دو تا 5 ستاره داره :x
اینا با هم میاد یا ککینگ بعد از ژیائو ؟

به به

بابارا C6 خود نکرو منسر میشه الان c3

ningg هم که دیگه نگو ،، انقدر حسرت کشیدم تو بنر قبلی که بودش ویش نزدم حالا خوبه هر چی ویش بزنم اون بنت بی خاصیت رو بده

اگه اشتباه نکنم بنر ککینگ ریران هست ! نه؟ یادمه یه چیزایی بعد از بنر ونتی

به به

ningg هم که دیگه نگو ،، انقدر حسرت کشیدم تو بنر قبلی که بودش ویش نزدم حالا خوبه هر چی ویش بزنم اون بنت بی خاصیت رو بده

نه بعد از ونتی که Klee بود

Keqing اولین 5ستاره بیس بازی هست که بنر مخصوص گرفته! صرفا تو بنر استاتدارد عکس تغییر کرد و این اومد رو بنر استاتدارد، ولی ریت و ... همون ثابت بود، به قولی ملت رو با کاراکترهای دیگه آشنا کردن:دی

یک نفر در حسرت بنت...یک نفر میگه بی خاصیت:(

به به

ککینگ دو هفته بعد از ژیائو میاد. چون زمانش کمه ملت حدس میزنن که بعدش یه کاراکتر نیزه ای میاد، چون نیزه هما رو توی تریلر نشون دادن. حالا یا هو تائو هست یا ریران ژانگلی چون این دو تا با این نیزه خوب کار میکنن و حدس خودس ژانگلی هست بیشتر به خاطر باف هایی که بهش دادن و چهار ستاره هاش هم حتما بنت و فیشل و نین میزارن دوباره چون زیاد محبوب نیست :))

نکرومنسر با ۱۵ دقیقه کول داون مگه اینکه کول داونش رو بتونی صفر کنی:D
احتمالا برای کاراکتری که درست و حسابی revive کنه یکی از المنت دندرو داشته باشیم چون اگه دقت کرده باشی نماد المنتش هم شبیه قلبه.

شاید باورت نشه ولی من هر چهار بار نین رو اژ بنر استاندارد گرفتم:))

این بار هم امیدی ندارم تا c6 بهم بدش (طبق تجربه ویش زدم برای فیشل و نوئله)

نه بنرش جدیده. به نظر خودم که ارزش داره چون من تا قیامت هم نمیتونم از بنر استاندارد بین ۴ تا کاراکتر و ۱۰-۱۲ سلاح پنج ستاره دیگه یه ککینگ بگیرم.

• Like
نه بعد از ونتی که Klee بود

Keqing اولین 5ستاره بیس بازی هست که بنر مخصوص گرفته! صرفا تو بنر استاتدارد عکس تغییر کرد و این اومد رو بنر استاتدارد، ولی ریت و ... همون ثابت بود، به قولی ملت رو با کاراکترهای دیگه آشنا کردن:D

یک نفر در حسرت بنت...یک نفر میگه بی خاصیت:(
بنت کانستیلیشن اول و دومش بیشتر بدرد ساپورت میخورن و c6 بقیه رو خراب میکنه واسه همینم ملت زیاد برای اضافه گرفتنش خوشحال نیستن

• Like
حجم pre install نسخه کامپیوتر ۸.۹ هست و حجم نسخه موبایل ۲.۲۸
اینکه منطقه جدید نداره، چرا اینقدر زیاد؟
وقتشه اینترنت ها رو شارژ کنیم.
یه چیزی مشکوکه این وسط :-? مطمئنی ؟ شاید لیک نشده ولی خبرایی باشه. اره دیگه اون دفعه بچه ها از اون باس جدیدا عکس گذاشتن فکر کنم منطقه جدید ببینیم.
کی در دسترس قرار میگیره ؟

ویرایش : الان اومدم وارد بازی بشم میگه آپدیت کن :| میزنم آپدیت نمیکنه :| بعد میگم نمیخوام میاد بیرون :| این الان پیش دانلود هست یا آپدیت دیگه ای هست ؟

آخرین ویرایش:
بنت کانستیلیشن اول و دومش بیشتر بدرد ساپورت میخورن و c6 بقیه رو خراب میکنه واسه همینم ملت زیاد برای اضافه گرفتنش خوشحال نیستن
ندیدم چی به چین...و چرا خراب میکنه؟ :دی

---

خوب... الان برای 5تا مولتی جم دارم، یه مقدار خودشون ویش میدن و یه مقدار خودم دارم، میشه 7 مولتی:دی

میگم با سه مولتی Xiao رو بگیرم خوشبینانه، میمونه 4مولتیه دیگه برای هوتائو یا ریران چیلده:دی

ببینیم چه میکنیم!!! :-"

یه چیزی مشکوکه این وسط :-? مطمئنی ؟ شاید لیک نشده ولی خبرایی باشه. اره دیگه اون دفعه بچه ها از اون باس جدیدا عکس گذاشتن فکر کنم منطقه جدید ببینیم.
کی در دسترس قرار میگیره ؟

ویرایش : الان اومدم وارد بازی بشم میگه آپدیت کن :| میزنم آپدیت نمیکنه :| بعد میگم نمیخوام میاد بیرون :| این الان پیش دانلود هست یا آپدیت دیگه ای هست ؟
آره بابا خودم گذاشتم دانلود بشه، نسخه موبایل رو گرفتم و نسخه کامپیوتر هم گذاشتم بگیره.
از امروز شروع شد تا دو دو روز دیگه.
در مورد حجم هم حتما مثل آپدیت ۱.۱ میخوان تمام فایل های بازی رو فیکس کنن.

روی پی سی؟ اون لانچر هست که میخواد بگیره. لانچر جدید که بگیره آپدیت خود بازی جدا از بازی اجرا میشه. برو لانچر جداگونه از سایت دانلود و نصب کن. برای بازی کردن هم از پوشه بازی خود exe بازی اجرا کن.

ندیدم چی به چین...و چرا خراب میکنه؟ :D

---

خوب... الان برای 5تا مولتی جم دارم، یه مقدار خودشون ویش میدن و یه مقدار خودم دارم، میشه 7 مولتی:D

میگم با سه مولتی Xiao رو بگیرم خوشبینانه، میمونه 4مولتیه دیگه برای هوتائو یا ریران چیلده:D

ببینیم چه میکنیم!!! :-"
خو ملت میخوان از اولتیمت بنت برای هیل کردن و باف کردن و المنت ریکشن زدن استفاده کنن ولی c6 هر چی ضربه داخل محیط اولتیمتش زده بشه رو پایرو میکنه (مثل اسکیل پسر یخیه) و این یه ذره کار رو خراب میکنه:D تازه فیزیکال دمیج بوناس هم بی اثر میشه چون همه ضربه های معمولی پایرو میشن پس برای ژین یان و ژیانگلینگ و ککینگ و هر کی که فیزیکال دمیج قوی بزنه بی فایده میشه.

تو که فکر کنم گارانتی هم باشی آره؟ پیتی چند هستی؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or