Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
چرا من بالاترین کاراکترم C2 هست؟ و همه چندتا کاراکتر C6 دارن؟ چگونه آخه:))

فردا یه ساعت هماهنگ کنید بیاید بهم هلپ و انگیزه بدید:|:-" باس ها!!!
کجا چند تا دارم، همین یکی هست و لومینه فقط:D اینم ناخواسته بود ولی فیشل که میخواستم c۶ کنم به زور به ۴ رسید.
من که توی بازی بهت پیغام دادم که هر وقت خواستی بگو بیام کمکت، محل نذاشتی:D حالا از فردا میخواستم برم یه بازی دیگه شروع کنم ولی اگه ساعت ۹ به بعد هستی یه سرت میزنم ;)

• Like
Reactions: cloud _ strife
کجا چند تا دارم، همین یکی هست و لومینه فقط:D اینم ناخواسته بود ولی فیشل که میخواستم c۶ کنم به زور به ۴ رسید.
من که توی بازی بهت پیغام دادم که هر وقت خواستی بگو بیام کمکت، محل نذاشتی:D حالا از فردا میخواستم برم یه بازی دیگه شروع کنم ولی اگه ساعت ۹ به بعد هستی یه سرت میزنم ;)
یادم رفت چت رو چک کنم:|
ولی اوکی حله! 9 به بعد میام:دی

ترکیب البدو و نین خیلی خوبه. با اینکه نین خودش و اسلحه اش فقط لول ۴۰ هست و البدو ۷۰ و آرتیفکت های البدو تعریفی ندارن و مال نین هم یه مشت پرت و پلا بودن (دو تا پایرو گذاشتم و باقی هم هیچکدوم ست نبودن، فقط در این حد بودن که ۴۰ درصد کریتیکال ریت و ۱۵۰ درصد کریتیکال دمیج با ۱۲۰ درصد انرژی ریشارژ داشته باشه :D) ولی بازم به خاطر سرعت دمیج دادنش راحت دو تا hilichurl بزرگ و یه پایرو میج و سه چهار تا کوچولو موچولوی لول ۸۰ به بالا رو توی یکی دو دقیقه کشتم. تازه همه تلنت هاش هم لول یک هستن.
فقط بدی برستش اینه که انیمیشن نداره، اگه انیمیشن داشت که ضربه ها رو داج بده خیلی بهتر بود. مشکل هیلر هم دارم البته بنت هنوز آرتیفکت نداره که انرژی ریشارژ بشه ولی بازم در هر صورت هیشکی باربارا نمیشه.

پ.ن: البته هنوز زورم به فاتویی ها نمیرسه :p حالت آپدیت جدید که geo resonance قویتر شد سراغ اونا هم میرم >:)

آخرین ویرایش:
ترکیب البدو و نین خیلی خوبه. با اینکه نین خودش و اسلحه اش فقط لول ۴۰ هست و البدو ۷۰ و آرتیفکت های البدو تعریفی ندارن و مال نین هم یه مشت پرت و پلا بودن (دو تا پایرو گذاشتم و باقی هم هیچکدوم ست نبودن، فقط در این حد بودن که ۴۰ درصد کریتیکال ریت و ۱۵۰ درصد کریتیکال دمیج با ۱۲۰ درصد انرژی ریشارژ داشته باشه :D) ولی بازم به خاطر سرعت دمیج دادنش راحت دو تا hilichurl بزرگ و یه پایرو میج و سه چهار تا کوچولو موچولوی لول ۸۰ به بالا رو توی یکی دو دقیقه کشتم. تازه همه تلنت هاش هم لول یک هستن.
فقط بدی برستش اینه که انیمیشن نداره، اگه انیمیشن داشت که ضربه ها رو داج بده خیلی بهتر بود. مشکل هیلر هم دارم البته بنت هنوز آرتیفکت نداره که انرژی ریشارژ بشه ولی بازم در هر صورت هیشکی باربارا نمیشه.

پ.ن: البته هنوز زورم به فاتویی ها نمیرسه :p حالت آپدیت جدید که geo resonance قویتر شد سراغ اونا هم میرم >:)
اتفاقا نین و باربارا انیمیشن دارن:-" ( بر همین اساس گویا جفتشون تو بتا 5ستاره بودن و شدن 4ستاره، ولی این قضیه دیگه حفظ شده:-" )
فقط همیشه نمیگیره:D

ولی کلا در مورد این قضیه جاج زدن، همه رو شامل میشه ها! حتی اونایی که انیمیشن ندارن، سر باس Childe که برق میزنه فرق سر کاراکترها، من خودم با همین روش اکثرا جاخالی میدم از اتکش:-" با کیا، با ژیانگ لینگ، با باربارا اون زمان که بود و ...:-"

در مورد حکمت World Level بالاتر، نمیدونم اینی که الان هستم چند هست! ( 50~55 ادونچر رنک) ولی این حتی اگر دراپ هاشم تغییر نکنه، به خاطر دیالوگ و story کاراکترها ارزش داره بردش بالا:D

(آیا میدانستید Keqing میخواسته ویژنش رو بشکونه و ...؟ :)) با گاری که پر از بار سنگ هست از روش رد میشه، سه شبانه روز تو آتیش میندازتش، از بالای Jade Chamber پرتش میکنه پایین و ... :)) )
اینا خدایی یه مشت چیزن:-" یکیشون میخواد بفروشه، یکی میخواد بشکونه، یکی میگه meh و ... :))
بعد ما از خدامونه یه ویژن بدن بهمون :( قدر نمیدونند:|

البته آره از این WL بالاتر محتوایی وجود نداره جز مازوخیسم بودن:-"
ولی نبریم بالا هم حیفه... بالاخره یه روزی محتوا میاد و اون موقع میگیم حیف فلان قدر XP که حروم کردیم:-"

آخرین ویرایش:
اتفاقا نین و باربارا انیمیشن دارن:-" ( بر همین اساس گویا جفتشون تو بتا 5ستاره بودن و شدن 4ستاره، ولی این قضیه دیگه حفظ شده:-" )
فقط همیشه نمیگیره:D

ولی کلا در مورد این قضیه جاج زدن، همه رو شامل میشه ها! حتی اونایی که انیمیشن ندارن، سر باس Childe که برق میزنه فرق سر کاراکترها، من خودم با همین روش اکثرا جاخالی میدم از اتکش:-" با کیا، با ژیانگ لینگ، با باربارا اون زمان که بود و ...:-"

در مورد حکمت World Level بالاتر، نمیدونم اینی که الان هستم چند هست! ( 50~55 ادونچر رنک) ولی این حتی اگر دراپ هاشم تغییر نکنه، به خاطر دیالوگ و story کاراکترها ارزش داره بردش بالا:D

(آیا میدانستید Keqing میخواسته ویژنش رو بشکونه و ...؟ :)) با گاری که پر از بار سنگ هست از روش رد میشه، سه شبانه روز تو آتیش میندازتش، از بالای Jade Chamber پرتش میکنه پایین و ... :)) )
اینا خدایی یه مشت چیزن:-" یکیشون میخواد بفروشه، یکی میخواد بشکونه، یکی میگه meh و ... :))
بعد ما از خدامونه یه ویژن بدن بهمون :( قدر نمیدونند:|

البته آره از این WL بالاتر محتوایی وجود نداره جز مازوخیسم بودن:-"
ولی نبریم بالا هم حیفه... بالاخره یه روزی محتوا میاد و اون موقع میگیم حیف فلان قدر XP که حروم کردیم:-"
من منظورم از اون انیمیشن هاست که زوم میکنه روی شخصیت که چک کردم نین نداشت. نین که آره مشخصه پنج ستاره بوده، احتمالا جاش رو با ژانگلی عوض کردن :))

والا برای من همه رو شامل نمیشه، مثلا فیشل توی حالت برستش ضربه میخوره یا ژیانگلینگ که اصلا ناک اوت میشه. حتی همونایی هم که پنج ستاره ان اگه کنار دیوار باشن و انیمیشنشون اجرا نشه دمیج‌ میخورن. برای چیلده هم فقط دلم میخواست قیافه اش رو از پشت ماسک ببینم وقتی مارکش رو باربارا جاخالی میده :p

اون که اصلا کاری به ورلد لول نداره، تو حتی توی ورلد ۶ و ادونچر رنک ۵۱ هم وقتی به فاز ۶ بری تمام دیالوگ های شخصیت باز میشه. در واقع حتی همون آخرین دامین باس های هفتگی هم فقط به ادونچر رنک مربوط میشه نه ورلد لول :D

نه بابا؟!:)) خو حتما پایرو میخواسته یا شایدم سر مسائل سیاسی با اینوزوما بوده سا پیش خودش گفته چون از افراد شاخص لیو هست پس ویژنش حتما باید از طرف موراکس باشه :-" در کل فکر کنم چون هر کسی فقط یه ویژن میتونه داشته باشه و اونی که میخواد بهش نمیدن اینقدر ناراضی زیاده. و همه هم ناراضی نبودن، دیلاک خوشحال هم شد که قدرتش بیشتر شده و میتونه از موندست محافظت کنه و مایه افتخار پدرش بشه هرچند نیازی هم نداشت چون بعدش که گذاشتش کنار هم تا چند سال خودش هر شب بدون ویژن به کمپ های فاتویی و ابیس اوردر شبیخون میزده و بتمن بازی در میورده :D تازه جالبه بدونین پدر دیلاک delusion هم داشته (همون قدرت foul legacy چیلده توی فاز سوم) ولی نمیدونم چرا دیلاک نداره. یکی باید بره مانگا رو بخونه و برای منم تعریف کنه :p (عینا داستان batman begins رو پیاده کردن)
ما ویژن میخوایم چیکار؟ مثل تراولر هر جا رفتیم عوض میکنیم>:) البته مهارتمون احتمالا در حد همون تراولر هم باشه :-"

ادونچر رنک همچنان بالاتر میره، فقط جوایزش قفل هستن. داشتیم طرف از ورلد ۴ پریده ۶ :D

آخرین ویرایش:
من منظورم از اون انیمیشن هاست که زوم میکنه روی شخصیت که چک کردم نین نداشت. نین که آره مشخصه پنج ستاره بوده، احتمالا جاش رو با ژانگلی عوض کردن :))

والا برای من همه رو شامل نمیشه، مثلا فیشل توی حالت برستش ضربه میخوره یا ژیانگلینگ که اصلا ناک اوت میشه. حتی همونایی هم که پنج ستاره ان اگه کنار دیوار باشن و انیمیشنشون اجرا نشه دمیج‌ میخورن. برای چیلده هم فقط دلم میخواست قیافه اش رو از پشت ماسک ببینم وقتی مارکش رو باربارا جاخالی میده :p

اون که اصلا کاری به ورلد لول نداره، تو حتی توی ورلد ۶ و ادونچر رنک ۵۱ هم وقتی به فاز ۶ بری تمام دیالوگ های شخصیت باز میشه. در واقع حتی همون آخرین دامین باس های هفتگی هم فقط به ادونچر رنک مربوط میشه نه ورلد لول :D

نه بابا؟!:)) خو حتما پایرو میخواسته یا شایدم سر مسائل سیاسی با اینوزوما بوده سا پیش خودش گفته چون از افراد شاخص لیو هست پس ویژنش حتما باید از طرف موراکس باشه :-" در کل فکر کنم چون هر کسی فقط یه ویژن میتونه داشته باشه و اونی که میخواد بهش نمیدن اینقدر ناراضی زیاده. و همه هم ناراضی نبودن، دیلاک خوشحال هم شد که قدرتش بیشتر شده و میتونه از موندست محافظت کنه و مایه افتخار پدرش بشه هرچند نیازی هم نداشت چون بعدش که گذاشتش کنار هم تا چند سال خودش هر شب بدون ویژن به کمپ های فاتویی و ابیس اوردر شبیخون میزده و بتمن بازی در میورده :D تازه جالبه بدونین پدر دیلاک delusion هم داشته (همون قدرت foul legacy چیلده توی فاز سوم) ولی نمیدونم چرا دیلاک نداره. یکی باید بره مانگا رو بخونه و برای منم تعریف کنه :p (عینا داستان batman begins رو پیاده کردن)
ما ویژن میخوایم چیکار؟ مثل تراولر هر جا رفتیم عوض میکنیم>:) البته مهارتمون احتمالا در حد همون تراولر هم باشه :-"

ادونچر رنک همچنان بالاتر میره، فقط جوایزش قفل هستن. داشتیم طرف از ورلد ۴ پریده ۶ :D
میدونم کدوما رو میگی... ولی نین داره:-" اما بگیر نگیر داره:-"

اون بقیه کاراکترها هم یه فریم هایی ضد ضربه میشن، زود یا دیر بزنی به فنایی باید دستت بیاد:دی

داره دیگه اتفاقا! برای اینکه بری فاز6م، باید بیای تو WLه که برای 50~55 هست:دی
البته الان دیدم دیالوگ و داستان ها فرندشیپ6ه...ولی خو تلنت فاز6ه دیگه...حداقل تا این بخش محتوا هست، بالاترش فعلا خبری نیست

عکس داستانش رو بعدا میفرستم:دی

---

دست @ce7en44 و کاوایی(کاوایی آیدی کیست راستی؟ :)) ) درد نکنه، امروز اومدن باس ها رو زدیم (زدن:)) ) و یه عالمه جم و XPبوک و نیم کارت رو گرفتم:دی
آها...+ اچیومنت باس ها رو قبلا نگرفته بودم که باید تو CO OP زد:-" (الان فقط باس آتیش رو نزدم CO OP )

میدونم کدوما رو میگی... ولی نین داره:-" اما بگیر نگیر داره:-"

اون بقیه کاراکترها هم یه فریم هایی ضد ضربه میشن، زود یا دیر بزنی به فنایی باید دستت بیاد:D

داره دیگه اتفاقا! برای اینکه بری فاز6م، باید بیای تو WLه که برای 50~55 هست:D
البته الان دیدم دیالوگ و داستان ها فرندشیپ6ه...ولی خو تلنت فاز6ه دیگه...حداقل تا این بخش محتوا هست، بالاترش فعلا خبری نیست

عکس داستانش رو بعدا میفرستم:D

---

دست @ce7en44 و کاوایی(کاوایی آیدی کیست راستی؟ :)) ) درد نکنه، امروز اومدن باس ها رو زدیم (زدن:)) ) و یه عالمه جم و XPبوک و نیم کارت رو گرفتم:D
آها...+ اچیومنت باس ها رو قبلا نگرفته بودم که باید تو CO OP زد:-" (الان فقط باس آتیش رو نزدم CO OP )
نه بابا اصلا هیچ ربطی به ورلد لول نداره، بیا اینم مدرک :D
show

Characters and Weapons gain EXP and ascensions independently of the player's Adventure Rank. However, their maximum ascensions and levels are determined by the player's Adventure Rank.
Adventure Rank

و من الان متوجه شدم که ورلد 8 نیازی به Ascension Quest نداره و خودش با رسیدن به 55 اتوماتیک باز میشه :| عوضی های سادیسمی :))

وضعیت پینگ PS4 خیلی افتضاحه، یه جاهایی من اصلاً احساس میکردم با تاخیر چند دقیقه ای پیام هام رو میگیری:D

• Like
Reactions: cloud _ strife
نه بابا اصلا هیچ ربطی به ورلد لول نداره، بیا اینم مدرک :D
show

Adventure Rank

و من الان متوجه شدم که ورلد 8 نیازی به Ascension Quest نداره و خودش با رسیدن به 55 اتوماتیک باز میشه :| عوضی های سادیسمی :))

وضعیت پینگ PS4 خیلی افتضاحه، یه جاهایی من اصلاً احساس میکردم با تاخیر چند دقیقه ای پیام هام رو میگیری:D
نمیدونم...من حس میکنم اینگونه نیست:)) اگر کسی هنوز به فاز6 نرسیده، چک کنه ببینه دنیا دست کیه، ادونچر رنک مهمه یا WL :-" :))

اون اول کار که یهو وسط دست اول پینگ رفت رو 999... تا دیگه قطع کردم نت و دوباره لاگین کردم درست شد

اما در مورد پیام(اون موقع دیگه پینگ 170 بود:-" )
یکی اینکه بعد از در اومدن از Domain تا چند ثانیه کلا صفحه چت رو باز نمیکنه (لودینگمون هم که طولانی تره)
یه مورد دیگشم اینه که تایپ کردن کلا با PS به راحتیه موبایل و کیبورد نیست! سخته :)) کاش قابلیت Voice Chat هم اضافه کنند به بازی:دی (پینگ میره رو 9999999 :)) )

آها، من کلا الان فقط نت ایرانسل دارم، اینم به خودیه خود تاثیر گذار هست تو بدبختی هام:دی

نمیدونم...من حس میکنم اینگونه نیست:)) اگر کسی هنوز به فاز6 نرسیده، چک کنه ببینه دنیا دست کیه، ادونچر رنک مهمه یا WL :-":))

اون اول کار که یهو وسط دست اول پینگ رفت رو 999... تا دیگه قطع کردم نت و دوباره لاگین کردم درست شد

اما در مورد پیام(اون موقع دیگه پینگ 170 بود:-" )
یکی اینکه بعد از در اومدن از Domain تا چند ثانیه کلا صفحه چت رو باز نمیکنه (لودینگمون هم که طولانی تره)
یه مورد دیگشم اینه که تایپ کردن کلا با PS به راحتیه موبایل و کیبورد نیست! سخته :)) کاش قابلیت Voice Chat هم اضافه کنند به بازی:D (پینگ میره رو 9999999 :)) )

آها، من کلا الان فقط نت ایرانسل دارم، اینم به خودیه خود تاثیر گذار هست تو بدبختی هام:D
اصلاً توی خود راهنمای بازی هم که بری ورلد لول رو نوشته فقط برای بهتر شدن دراپ دشمن هاست (که بهتر هم نمیشه اصلا:D). برو توی همین لینکی که دادم نوشته ادونچر رنک چی ها رو باز میکنه و ورلد لول چی ها رو:D

https://static.wikia.nocookie.net/g..._Notice.png/revision/latest?cb=20201021132257

When players need to complete an Ascension Quest to ascend to the next World Level, Adventure Experience (AR EXP) will still accumulate, but their Adventure Rank will not increase. There is no limit to the amount of AR EXP that can be held, and once the Ascension Quest is completed, the overflow will be applied and the player's Adventure Rank will increase accordingly.

یعنی تا ابد میتونی روی 50 و ورلد 6 بمونی تا وقتی که ماموریت بالا بردن ورلد لول رو انجام بدی و بعد یه باره ادونچر رنکت هم بالا میره.

یه تیکه هم که جون باس دوباره کامل شد فکر کنم به همون پینگ ربط داشت:-"

آره، من جاهای دیگه هم دیدم که میگفتن وضع PS4 خیلی خرابه، حتی یکی بود ویدئو ساخته از لحظات کیک شدنش از دامین ها و یه آهنگ غم انگیز هم گذاشته بود و... ولی آخرش یه رفیق فابریک پیدا کرد و عاقبت به خیر شد:D
موبایل هم چتش غیرفعاله، فقط میشه شکلک فرستاد. تازه پینگ موبایل بدتره و بازی کردن با صفحه هم افتضاحه. اگه وویس چت بزارن که برای زیان ما همش بوق میشه :))

همون مخابرات هم بدتره. من روی سیستم که بازی میکنم نت مخابرات رو با وای فای وصل میکنم و نت گوشی هم اشتراک میزارم که هر کدوم قطع شد بره روی اون یکی ولی بازم بعضی وقت ها اول بازی وارد نمیشه و چند بار باید ریست کنم.

آخرین ویرایش:

حتی الانم خیلی خیلی بیشتر از دیلاک میشه گفت نین ۵ ستاره است ، فکر کنید من ۵ ماه فقط چهار فلور ابیس رو رد کرده بودم ،، با نین یه ضرب رفتم تا لول ۹ ، و فقط فلور ۸ هفت ستاره موند ، اونم به خاطر چمبر ۲ ش ، خیلی hp دارن اون روین گارد ها

فردا اخرین ویش این بنر رو میزنم ، داد ، داد ، ندادم نداد دیگه ،،، الان ۸۱ پیتیم ،، و بازی قسم خورده روی ۹۰ فقط به من ۵ استار بده ،، بعد ملت تو ده تا ویش اولشون جین میگیرن ۔۔۔

یه کلایمور بهم داده مین استیتش المانتال مستریه ۔۔۔۔به نظرتون به درد کدوم هیرو میخوره ۔۔۔ دو تا نوئل بیشتر بهم نداد :((

عوض بدل ارتیفکت هام خیلی خوب پیش رفت خصوصا برای دیلاک ،،فقط یه کلاه کریت ریت میخوام، با یه جام pyro

در مورد ادونچر رنک ، و ورلد لول ،، من سر لول ۴۵ هم همین کار رو کردم ،، یعنی گذاشتم exp مورد نیاز برای ادنوچر رنک ۵۰ رو جمع که کردم رفتم ورلد لول رو باز کردم ،، و برای قفل ۵۰ هم تا دیدم ۵۵ و۶۰ قفل ندارن ،، دو دستی این قفل لول ۵۰ رو در اغوش کشیدم و گفتم اون جایزه هاتون هم برای خودتون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or