Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
فعلا تیمم ژانگلی شینوبو کولی و کازو ها هست البته کولی فعلا لول 40 با تلنت لول 1 خیلی خوبه
فقط ژانگلی اصلا با دندرو کاری میکنه؟یا جاش چونگیون بزارم؟
ژانگلی شیلدش ۲۰ درصد مقاومت دشمن رو کم می‌کنه ،اگه اشتباه نکنم این کم کردن مقاومت در مورد دندرو هم صدق میکنه.

یکم Fan Art Time بریم :-"

7xv0xc6f1bk91.jpg
Best Sumeru Girl^^^

Fa98ddcWYAEPduo.jpeg
خیلی حس خوبی داره این آرت:x

FbOctOFaAAAsb7i.jpeg
البته در واقعیت بیشتر اینجوری بود:))

و ته کوئست :-"
FbNn0hVWYAAZoIV.jpeg

---

اولین لحظات ورود به سومرو :-"

ryhs3k8lgak91.jpg

.

فعلا بسه :دی

---

در مورد تیغناری یادم رفت نظرم رو بگم!
این بشر شخصیتی بهتر از چیزیه که فکر میکردم ، قبلا فکر میکردم خیلی بچه مثبت و مهربون و فلانی باشه
ولی خیلی آدم(!) رکی هست :-"
فکر کنم تا الان تنها کاراکتری بوده که به تراولر گفته باکا ، یا به پایمون گفته دهنت رو ببند انقدر جیغ جیغ نکن :)) :دی

در مورد کوئست مربوط به رعنا ( Rana :-" )

شما هم فکر میکنید Golden Varuna همون قل دوم تراولر هست؟ :-" جایی دقت کردید به جنسیتش اشاره شده باشه؟
فکر کنم یه جا یه herی براش استفاده شد، که اینجوری برای من میشه لومینه

برای شما لومینه ای ها جایی به مذکر بودنش اشاره نشده؟ :-"

بر اساس گیم پلی کاراکتر نمیگیرم و نیلو برام اهمیتی نداره:D (در صورت انتخاب : دنیارزاد>>>>نیلو :-" )
انتخاب آپدیت بعدم که مشخصه، ساینو و کندس C0 هم اوکیم:-"

---

هممممم...پس تیرهام میشن بر اساس شینوبو فعلا...شینوبویی که صرفا برای هیل تو تیمه:-" :)) ولی فعلا جوابه:))

حالا بعدا یه ویدیو میزارم از تیمم تو دامین تلنت:D
من لومینه رو 2 تا شیناماوا و دو تا گلادیاتور بستم با سلاح فاونیوس. ER/EM/CD. دمیج خودش برام مهم نیست، بیشتر برستش مهمه که زود پر بشه :D
برای کولی هم من میخوام ست چهار تایی Instructor بهش بدم که به تیم EM بده.

اگه میخوای ساینو بگیری فعلا بهترین ست چهار تایی TF هست :>

View attachment Cyno 4TF Rotation Showcase - Genshin_Impact_Leaks.mp4

اتفاقا شینوبو به غیر از هیل (که اونم خیلی کمه ولی حداقل همیشه فعاله) بدرد چیز دیگه ای مثل انرژی ریشارژ یا دمیج یا انداختن الکترو روی دشمن ها نمیخوره :D همون هیل هم اگه بد موقع بیرونش بیاری میمیره و از دست میدی، و مثل لومینه هم نیست که اگه مرد هم بازم برستش توی زمین بمونه :-"
من هنوز حوصله نکردم برم تحقیق راجع به دندرو، واسه همین 2 تا دندرو از ست جدید دادم بهش، بقیه هم هرچی اضافی بود و ساب خوب داشت :D :D

Q ـش خیلی خوبه، فکر کنم از کولی(C0) یونیت بهتری باشه :-"

خب خدا لعنتشون کنه، یاد این بازیا که فیزیکشون به فریم ریت وصله افتادم :D :D

بنظرم در یک حرکت ضربتی کلا icd رو حذف کنن لذت ببریم :> :))

بهترین کارو کردی :D

باید برم انبار نگاه کنم ظاهرا سیستم قبلی منو بردی :-" :D :D

3770 خیلی حق بود انصافا :D

مبارکه، اگه 1080P بازی میکنی هنوز دو سه سال دیگه این سیستم جوابه، ولی ارزش نداره فقط GPU رو آپگرید کنی چون CPU ضعیفه Bottleneck میشه، کلا از اول یه سیستم نو ببندی بهتره :D

View attachment 269977

اگر به امکانات جانبی مثل Built-In Wifi اهمیت ندی، مادربورد "متوسط" بهترین انتخابه :D فقط به تعداد لازم پورت هایی که میخوای(چه فن چه SATA) داشته باشه و VRM با کیفیت گذاشته باشن کافیه :D

من خودم واسه سیستم جدید گول مارکتینگ رو نخوردم و X570-P خریدم :>

البته RGB رو خود مادربورد هم بخوای مجبوری گیمینگ بخری :)) ولی با 2 تا نوار قشنگ تر هم میشه :-" :D

منم گرین داشتم خیلی خوب برام کار کرد ولی بعد از ~7 سال دچار Coil Whine شدید شد همش جیغ میکشید :))
بازم H61 خیلی مادربرد ضعیفی به حساب میاد، حتی توی سری H :D
بعد سری Z حداقل قابلیت overclock داره و ساپورت vram بیشتری داره، برای آینده نگری حداقل خوبه :D

خب اون X570-P از نظر کارایی عملا فرق زیادی با Z370-P نداره، فقط اون برای محصولات AMD هست (درسته؟:D)

یه ذره صدا بعد از هفت زیاد چیزی هم نیستا، اگه فنش بوده یکم روغن میزدی درست میشد :)) گرین یه زمانی کارایی خوبی داشت و به صرفه هم بود ولی الان قیمتش الکی بالا رفته :D
آره درسته ولی از شما چه پنهون یک مدت هست حقوق میگیریم هیچی برام نمیمونه همینجوری یک چیزی که حداقل از لب تاپ قبلی بهتر باشه که گنشین رو حداقل بهتر اجرا کنه بستم تا یک مدت دیگه ببرمش بالا 😂🤦

خوشحالم که گارانتی رو برای کازوها خرج کردم و گرفتمش لامصب خیلی خوبه الان که دندرو هم اومد بهتر هم شده کلکسیون کاراکتر های مرد اینازوما رو هم کامل کردم الان باید کاراکتر های مرد سومرو بگیرم تایناری از استاندارد ساینو هیثم بایژو اسکارا دجاجیت و کاوه هم از بنر محدود خدا ویش بده 😂🤦
درکت میکنم، خودم رفتم یه سیستم ببندم با گرافیک msi GeForce GTX 1080 Ti GAMING X 11G که اون موقع شاخ بازار بود. 20 تومن میشد ولی یه مقدار پول کم داشتم و رفتم جور کنم برگردم. دو روز بعد کارت گرافیکش توی ایران ناموجود شده بود و دیگه هم موجود نشد چون همه شون برای ماین ارز دیجیتال برده بودن :| (تازه فراموش کرده بودم، باز یادم انداختین:)) )
دیگه بعد از یه یکسال رفتم 34 تومن دادم و یه لپتاپ گرفتم چون دیگه واقعا سیستم قدیمی هیچی نمیکشید :))

کازوها یکی از بهترین سرمایه گذاری های بازی بود، منم خوشحالم که گرفتمش :D
کاش TotM هم به Strongbox اضافه میکردن. واسه نیلو باید دوباره برم domainـش رو فارم کنم.
میلیث خیلی خوب فارم میشه. چند ماه پیش که دامین یولا میرفتم به اندازه ای بهم داد که چهار تا کاراکتر باهاش ست چهار تایی بیلد کردم (توما، دیونا، مونا و شینوبو) و هنوزم ازش دارم :D
من حس میکنم چند ماه دیگه یه ست آرتیفکت مخصوص خود نیلو بدن.
آره، ولی فعلا به نظرم بهترین ست Gilded Dreams هست، ولی باید مثلا نیلو + سه تا دندرو ببندیم تا 230 تا EM به نیلو اضافه بشه چون خود نیلو رو اگه تمام HP ببندیم بعد برای بلوم بدون EM مشکل پیدا میکنه و اگه غیر از دندرو و هایدرو هم بیاریم توی تیمش (مثل ساکروز) اون تلنتش که بلوم خاص میده رو از دست میده.

یکم Fan Art Time بریم :-"

View attachment 269991
Best Sumeru Girl^^^

View attachment 269992
خیلی حس خوبی داره این آرت:x

View attachment 269993
البته در واقعیت بیشتر اینجوری بود:))

و ته کوئست :-"
View attachment 269995

---

اولین لحظات ورود به سومرو :-"

View attachment 269994

.

فعلا بسه :D

---

در مورد تیغناری یادم رفت نظرم رو بگم!
این بشر شخصیتی بهتر از چیزیه که فکر میکردم ، قبلا فکر میکردم خیلی بچه مثبت و مهربون و فلانی باشه
ولی خیلی آدم(!) رکی هست :-"
فکر کنم تا الان تنها کاراکتری بوده که به تراولر گفته باکا ، یا به پایمون گفته دهنت رو ببند انقدر جیغ جیغ نکن :)) :D

در مورد کوئست مربوط به رعنا ( Rana :-" )

شما هم فکر میکنید Golden Varuna همون قل دوم تراولر هست؟ :-" جایی دقت کردید به جنسیتش اشاره شده باشه؟
فکر کنم یه جا یه herی براش استفاده شد، که اینجوری برای من میشه لومینه

برای شما لومینه ای ها جایی به مذکر بودنش اشاره نشده؟ :-"
آخر داستان برام لو رفت، من برم بازی رو حذف کنم :))

• Smile
  • Like
Reactions: tirdad666 and NHM
فعلا به نظرم بهترین ست Gilded Dreams هست، ولی باید مثلا نیلو + سه تا دندرو ببندیم تا 230 تا EM به نیلو اضافه بشه چون خود نیلو رو اگه تمام HP ببندیم بعد برای بلوم بدون EM مشکل پیدا میکنه و اگه غیر از دندرو و هایدرو هم بیاریم توی تیمش (مثل ساکروز) اون تلنتش که بلوم خاص میده رو از دست میده.
اکثرا میگن 2pc HoD و 2pc TotM بهترین گزینه هست در حال حاضر. باید حتما یه هایدرو دیگه هم تو تیم باشه تا 25 درصد HP هم بابت رزونانس بگیره.

ملت تو ردیت دارن شوآف میکنن از الان. :D

srgnkk7zqkk91.jpg

اکثرا میگن 2pc HoD و 2pc TotM بهترین گزینه هست در حال حاضر. باید حتما یه هایدرو دیگه هم تو تیم باشه تا 25 درصد HP هم بابت رزونانس بگیره.

ملت تو ردیت دارن شوآف میکنن از الان. :D

View attachment 269997
آره المنت رزونس هم یادم نبود، مخصوصا اگه هایدروی دوم یلان باشه خیلی خوبه :D
حیف که بلوم کریت نمیشه پس این کریت ها بیشتر بدرد نیلو توی تیم vape میخورن که اونم فکر کنم گزینه های بهتری موجود باشه :D به نظرم برای نیلوی بلوم یه جام هایدرو که ساب های EMوHP%و ER داشته باشه بهتره :D
چندتا نیلو داریم؟ :-/

View attachment 269998
آون دومی احتمالا نیلوفری هست که گیر ما میاد :))

خب ظاهرا آپدیت دیروز یه سری تغییرات توی کیت کاراکترها داره. کندیس یکی دو بار نرف شده. تلنت اول نیلو تغییر کرده. ساینو هم انرژی پارتیکل بیشتری تولید میکنه و افزایش دمیجش براساس EM بیشتر شده. باقیش هم اعداد کیتشون تغییر کرده.

wspoeh5wgqk91.png

2k9sxzp7oqk91.png

6vwg34hbrik91.jpg

من لومینه رو 2 تا شیناماوا و دو تا گلادیاتور بستم با سلاح فاونیوس. ER/EM/CD. دمیج خودش برام مهم نیست، بیشتر برستش مهمه که زود پر بشه :D
برای کولی هم من میخوام ست چهار تایی Instructor بهش بدم که به تیم EM بده.

اگه میخوای ساینو بگیری فعلا بهترین ست چهار تایی TF هست :>

View attachment 269989

اتفاقا شینوبو به غیر از هیل (که اونم خیلی کمه ولی حداقل همیشه فعاله) بدرد چیز دیگه ای مثل انرژی ریشارژ یا دمیج یا انداختن الکترو روی دشمن ها نمیخوره :D همون هیل هم اگه بد موقع بیرونش بیاری میمیره و از دست میدی، و مثل لومینه هم نیست که اگه مرد هم بازم برستش توی زمین بمونه :-"
بنده خدا زیاد شهید نشده خودش، ولی خوب وقتی همهههه چیش و حتی ستش HP باشه که هیل بره بالا( 1900تا تقریبا هیل میده LVL70 و تلنت له:-" ) دیگه واقعا دمیجش فقط از پری هست که داره:))

این ست ها هم من اسم کاملشون هم بلد نیستم، دیگه خلاصه میگید هیچی دیگه:))

اسمویل داستانم هم اسپویلر باز کردی و هم عکس بند انگشتی رو، اینجا دیگه دست خلیلم نمیتونی بهانه بدی بنم کنه:-"
مگر اینکه سلیقه ای برای مقایسه دنیارزاد و نیلو ، بن کنه:)) :دی

بنده خدا زیاد شهید نشده خودش، ولی خوب وقتی همهههه چیش و حتی ستش HP باشه که هیل بره بالا( 1900تا تقریبا هیل میده LVL70 و تلنت له:-" ) دیگه واقعا دمیجش فقط از پری هست که داره:))

این ست ها هم من اسم کاملشون هم بلد نیستم، دیگه خلاصه میگید هیچی دیگه:))

اسمویل داستانم هم اسپویلر باز کردی و هم عکس بند انگشتی رو، اینجا دیگه دست خلیلم نمیتونی بهانه بدی بنم کنه:-"
مگر اینکه سلیقه ای برای مقایسه دنیارزاد و نیلو ، بن کنه:)) :D
میدونی کاراکتر اوکی ای هستا، مخصوصا اینکه همیشه خدا هیلش بالاست و مثل باربارا هم خیست نمیکنه و هم تیمی ها رو هم هیل میکنه. من از وقتی گرفتمش دیگه برای باس رایدن از یائه استفاده نمیکنم (بدبخت همون یه جا استفاده میشد:D) و شینوبو میبرم ولی این کم شدنش جونش واقعا ریسک هست مخصوصا در شرایط اضطراری که میخوای یه ضربه خیلی محکم بخوریم ناخودآگاه عادت دارم سوئیچ کنم روی هیلر که اینجا باعث میشه به فنا بره :D

تاندر فیوری :D حالا میگی دامینش هم بلد نیستی :D

تو نوشته بودی فن آرت، من دیگه حواسم به عنوان اسپویلر نبود :-" ولی خب مهم نیست، همون دیروز هم که دیدمش پرچم دث فلگش بالا بود، فقط الان فهمیدم زیاد جدی نیست :D همین قضیه سر زینوبلید هم سرم اومد (اونجا رفتم r34 طرف رو چک کردم) و مزه اش خیلی پرید :D

ژانگلی حلال :D

wpidfc17tqk91.jpg

• Like
  • Smile
Reactions: tirdad666 and NHM
کوکی خوبیش اینه که به راحتی از 4pc bonus ست Tenacity استفاده میکنه و 20 درصد به تیم اتک میده. هیلش هم خوبه و با این بیلد من حدود 3500 تا هیل میکنه.

View attachment 270012
منم همینو بستم، ولی فکر کنم کلاه خودم یه HP داشتم دادم بهش:دی
تلنتش هم 5ه :| :-"

ولی کلا کاراکتر جذابیه! همین که تو تیم هست خودش برکته:x
و الانم با اینکه فرندشیپ10شده چیزی به ذهنم نمیرسه بیارم به جاش و جوابم رو بده:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or