Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
آرتیفکت برای تراولر دندرو چه باید بست؟ :-"
کولی چی؟ اونم همینه؟

بعد یک سوال...دندرو میزنیم، بعد الکترو میزنیم طرف، بعد هایدرو میزنیم بلوم تولید میشه، بعد با الکترو تبدیلش میکنیم تیر میزنیم تو حلق دشمن

این تیرها بر اساس stat کیک دقیقا قراره عمل کنه؟:)) :دی

کولی چی؟ اونم همینه؟

بعد یک سوال...دندرو میزنیم، بعد الکترو میزنیم طرف، بعد هایدرو میزنیم بلوم تولید میشه، بعد با الکترو تبدیلش میکنیم تیر میزنیم تو حلق دشمن

این تیرها بر اساس stat کیک دقیقا قراره عمل کنه؟:)) :D
ست دندرو جدید رو براش بزار
اون تیر هم بر اساس استت کاراکتری هست که الکترو زده به اون دونه
نیازی هم به زدن الکترو نیست برای بلوم دندرو و هایدرو بزنی کافیه اون الکترو و دندرو Quicken هست
پیشنهاد میکنم برای حداکثر استفاده از ری اکشن bloom نیلو رو بگیری جز اون به نظرم اگه الکتروی قوی داری Aggravate رو روش سرمایه گذاری کن هم دمیج فلت میده به کاراکتر هم کریت میشه دمیج خوبی میتونی بزنی

آخرین ویرایش:
کولی چی؟ اونم همینه؟

این تیرها بر اساس stat کیک دقیقا قراره عمل کنه؟:)) :D
کلا هر چقد هم مراحل طولانی داشته باشه در نهایت بر اساس لول و میزان EM کسی که آخرین حرکت رو توی فرآیندهای مربوط به دنرو میزنه حساب میشه.
امروز داشتم تست میکردم کازوها لول 90 و EMش با باف دامین فک کنم نزدیک 900 باشه ، اون سه تا کاراکتر دیگه در حد لول 20 و 40 هستن.
شاید تو نگاه اول متوجه نشی ولی اکثر ری اکشن ها رو کازوها داره تریگر میکنه:
View attachment kazeyo.mp4

کلا هر چقد هم مراحل طولانی داشته باشه در نهایت بر اساس لول و میزان EM کسی که آخرین حرکت رو توی فرآیندهای مربوط به دنرو میزنه حساب میشه.
امروز داشتم تست میکردم کازوها لول 90 و EMش با باف دامین فک کنم نزدیک 900 باشه ، اون سه تا کاراکتر دیگه در حد لول 20 و 40 هستن.
شاید تو نگاه اول متوجه نشی ولی اکثر ری اکشن ها رو کازوها داره تریگر میکنه:
View attachment 269970
دقیقا خیلی ها هیت میدادن که چرا دندرو با انمو ری اکشن نمیده ولی این نبود ری اکشن اصلا مهم نیست چون سه عنصر دیگه که با دندرو واکنش دارن با انمو هم واکنش دارن فقط یک دندرو اپلایر خوب میخواد که ناهید هست تا با انمو بیشتر از قبل هم بشه ری اکشن دندرو زد

همچنان منتظر برداشتن Frame Cap هستم :-"(پلاگینش رو خیلی وقته ملت ساختن)

خیلی دوست داشتم مستقیم بعضی پلاگین های موجود توسط خود HoYoverse در قالب یک White List اعلام میشد :D

چون "فایل بازی رو تغییر نمیده" خطر بن شدنش تقریبا صفره ولی واسه اکانتی که از روز اول داشتم دلم نمیاد ریسک کنم :D

مدل CPU چطور؟ :D

View attachment 269969

تو سایت حتی گزینه های موجودش رو نزده :D :D

من که دست دست کردم میتونستم ترم اول کارشناسی با 6 تومن یه لپتاپ عالی بخرم

الان با 6 تومن تبلت به زور میشه خرید :-"

فنش برات بچرخه! :D
فکر کنم اون فریم ریت با icd در ارتباط باشه که زیادش نمیکنن :D

core i7 10750

منم سه سال دست دست میکردم یا پول نداشتم یا انتظارم زیادی بالا بود تا بالاخره دل رو به دریا زدم و خریدم :D
خیلی عالی 😍👌من لب تاپ خریدم ولی معمولی بود حال نکردم باهاش خودمم نخریدم گنشین هم همین یکی دوماه نصب کردم روش تا همین دیروز که فروختم روی lowest بازی می‌کردم صدا هم نداشت مثل شکنجه بود خداروشکر رشته من هم حسابداری هست نیازی به بردن لب تاپ توی دانشگاه نداشت خیلی برای همین تصمیم گرفتم سیستم اسمبل کنم بعدا خودم باز ارتقاش بدم کم کم
اینارو گرفتم تا الان core 17 3770
Geforce 1650 4gb
Ram 16
مادربرد H61
پاور ۷۰۰ وات تسکو
حالا که خریدی ولی مثلا core i3 نسل هفت خیلی قدرتش بیشتر از core i7 نسل سه هست :D
مادربردهای سری H و B هم بیشتر برای کار اداری هستن. سری z برای گیمینگ مناسبه.
پاور هم من بودم یه دونه گرین 80plus Gold میگرفتم :D

دقیقا خیلی ها هیت میدادن که چرا دندرو با انمو ری اکشن نمیده ولی این نبود ری اکشن اصلا مهم نیست چون سه عنصر دیگه که با دندرو واکنش دارن با انمو هم واکنش دارن فقط یک دندرو اپلایر خوب میخواد که ناهید هست تا با انمو بیشتر از قبل هم بشه ری اکشن دندرو زد
آره این ریکشن ندادنش باعث میشه علامت دندرو روی دشمن از بین نره ولی از طرف دیگه بتونی هم cc کنی و هم دندرو بیشتر پخش کنی :D

ست های مختلف میشه بست مثل نوبلس یا امبلم، بهتریش ست جدید Deepwood Memories ـه. Mainstat باید ER, CRIT Rate و Dendro DMG (یا اگه نداری EM) باشه.

سلاح هم فکر کنم Favonius بهترینه تو چهار ستاره ها.

ست دندرو جدید رو براش بزار
اون تیر هم بر اساس استت کاراکتری هست که الکترو زده به اون دونه
نیازی هم به زدن الکترو نیست برای بلوم دندرو و هایدرو بزنی کافیه اون الکترو و دندرو Quicken هست
پیشنهاد میکنم برای حداکثر استفاده از ری اکشن bloom نیلو رو بگیری جز اون به نظرم اگه الکتروی قوی داری Aggravate رو روش سرمایه گذاری کن هم دمیج فلت میده به کاراکتر هم کریت میشه دمیج خوبی میتونی بزنی
بر اساس گیم پلی کاراکتر نمیگیرم و نیلو برام اهمیتی نداره:دی (در صورت انتخاب : دنیارزاد>>>>نیلو :-" )
انتخاب آپدیت بعدم که مشخصه، ساینو و کندس C0 هم اوکیم:-"

---

هممممم...پس تیرهام میشن بر اساس شینوبو فعلا...شینوبویی که صرفا برای هیل تو تیمه:-" :)) ولی فعلا جوابه:))

حالا بعدا یه ویدیو میزارم از تیمم تو دامین تلنت:دی

من هنوز حوصله نکردم برم تحقیق راجع به دندرو، واسه همین 2 تا دندرو از ست جدید دادم بهش، بقیه هم هرچی اضافی بود و ساب خوب داشت :D :D

Q ـش خیلی خوبه، فکر کنم از کولی(C0) یونیت بهتری باشه :-"

خب خدا لعنتشون کنه، یاد این بازیا که فیزیکشون به فریم ریت وصله افتادم :D :D

بنظرم در یک حرکت ضربتی کلا icd رو حذف کنن لذت ببریم :> :))

منم سه سال دست دست میکردم یا پول نداشتم یا انتظارم زیادی بالا بود تا بالاخره دل رو به دریا زدم و خریدم :D
بهترین کارو کردی :D

اینارو گرفتم تا الان core 17 3770
Geforce 1650 4gb
Ram 16
مادربرد H61
پاور ۷۰۰ وات تسکو
باید برم انبار نگاه کنم ظاهرا سیستم قبلی منو بردی :-" :D :D

3770 خیلی حق بود انصافا :D

مبارکه، اگه 1080P بازی میکنی هنوز دو سه سال دیگه این سیستم جوابه، ولی ارزش نداره فقط GPU رو آپگرید کنی چون CPU ضعیفه Bottleneck میشه، کلا از اول یه سیستم نو ببندی بهتره :D

1661803056218.png

اگر به امکانات جانبی مثل Built-In Wifi اهمیت ندی، مادربورد "متوسط" بهترین انتخابه :D فقط به تعداد لازم پورت هایی که میخوای(چه فن چه SATA) داشته باشه و VRM با کیفیت گذاشته باشن کافیه :D

من خودم واسه سیستم جدید گول مارکتینگ رو نخوردم و X570-P خریدم :>

البته RGB رو خود مادربورد هم بخوای مجبوری گیمینگ بخری :)) ولی با 2 تا نوار قشنگ تر هم میشه :-" :D

منم گرین داشتم خیلی خوب برام کار کرد ولی بعد از ~7 سال دچار Coil Whine شدید شد همش جیغ میکشید :))

core i7 10750

حالا که خریدی ولی مثلا core i3 نسل هفت خیلی قدرتش بیشتر از core i7 نسل سه هست :D

آره این ریکشن ندادنش باعث میشه علامت دندرو روی دشمن از بین نره ولی از طرف دیگه بتونی هم cc کنی و هم دندرو بیشتر پخش کنی :D
آره درسته ولی از شما چه پنهون یک مدت هست حقوق میگیریم هیچی برام نمیمونه همینجوری یک چیزی که حداقل از لب تاپ قبلی بهتر باشه که گنشین رو حداقل بهتر اجرا کنه بستم تا یک مدت دیگه ببرمش بالا 😂🤦

خوشحالم که گارانتی رو برای کازوها خرج کردم و گرفتمش لامصب خیلی خوبه الان که دندرو هم اومد بهتر هم شده کلکسیون کاراکتر های مرد اینازوما رو هم کامل کردم الان باید کاراکتر های مرد سومرو بگیرم تایناری از استاندارد ساینو هیثم بایژو اسکارا دجاجیت و کاوه هم از بنر محدود خدا ویش بده 😂🤦

بر اساس گیم پلی کاراکتر نمیگیرم و نیلو برام اهمیتی نداره:D (در صورت انتخاب : دنیارزاد>>>>نیلو :-" )
انتخاب آپدیت بعدم که مشخصه، ساینو و کندس C0 هم اوکیم:-"

---

هممممم...پس تیرهام میشن بر اساس شینوبو فعلا...شینوبویی که صرفا برای هیل تو تیمه:-" :)) ولی فعلا جوابه:))

حالا بعدا یه ویدیو میزارم از تیمم تو دامین تلنت:D
دقیقا مثل خودمی😂 منم فقط برای کاراکتر های مرد ویش میزنم به متا و اینجور چیزا و قوی بودن کاری ندارم

اگه ساینو میخوای بگیری بهت پیشنهاد میکنم روی ری اکشن Aggravate تمرکز کن ساینو رو برای این ری اکشن ساختن 👌👌

باید برم انبار نگاه کنم ظاهرا سیستم قبلی منو بردی :-" :D :D

3770 خیلی حق بود انصافا :D

مبارکه، اگه 1080P بازی میکنی هنوز دو سه سال دیگه این سیستم جوابه، ولی ارزش نداره فقط GPU رو آپگرید کنی چون CPU ضعیفه Bottleneck میشه، کلا از اول یه سیستم نو ببندی بهتره :D
چاکرم 😉. آره اینو بستم که حداقل از لب تاپ قبلی بهتر باشه بتونم راحت پلی بدم بعدا میکوبم از نو می‌سازم 😂

فعلا تیمم ژانگلی شینوبو کولی و کازو ها هست البته کولی فعلا لول 40 با تلنت لول 1 خیلی خوبه
فقط ژانگلی اصلا با دندرو کاری میکنه؟یا جاش چونگیون بزارم؟
ژانگلی شیلدش ۲۰ درصد مقاومت دشمن رو کم می‌کنه ،اگه اشتباه نکنم این کم کردن مقاومت در مورد دندرو هم صدق میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or