Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
میخوای من برات ویش بزنم، شانسم برای هازبندو ها خیلی خوبه، در حدی که میترسم حتی یه تک ویش هم روی بنرشون بزنم :))
نه اونجوری بیشتر حسودیم میشه:))
همین الانش هرکی میاد از چیلده ش ویدیو میزاره نمیبینی من در ما تحتم انگار ویژن Pyro فعال میشه؟ :-"
اونجوری بیشتر و شدیدترم میشه:))

• Smile
Reactions: NHM and ce7en44
نه اونجوری بیشتر حسودیم میشه:))
همین الانش هرکی میاد از چیلده ش ویدیو میزاره نمیبینی من در ما تحتم انگار ویژن Pyro فعال میشه؟ :-"
اونجوری بیشتر و شدیدترم میشه:))
اصلا حالا که اینطور شد، توی ایونت قبلی از چیلده خوشم اومده و میخوام بگیرمش :))

• Smile
Reactions: NHM and Akiba
اصلا حالا که اینطور شد، توی ایونت قبلی از چیلده خوشم اومده و میخوام بگیرمش :))
ولی خدایی ایونت های اینجوری خیلی خوبن!
هم ما فقیر فقرا که همه کاراکترها رو نداریم میتونیم باهاشون بازی کنیم

هم تنوع میده کلا به بازی هامون:D

---

فکر میکنم ترکیب چیلده و رایدنم چیز خوبی باشه:D
اون ویدیو چیلده تیرکمونی همراه با رایدن رو که دیدید، نمیدونم در همه موقعیت ها اینجوری میتونه جواب بده یا نه صرفا یک مورد خاص بوده

ولی حتی از نزدیک هم فکر میکنم جواب باشه کاملا:D

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
ولی خدایی ایونت های اینجوری خیلی خوبن!
هم ما فقیر فقرا که همه کاراکترها رو نداریم میتونیم باهاشون بازی کنیم

هم تنوع میده کلا به بازی هامون:D

---

فکر میکنم ترکیب چیلده و رایدنم چیز خوبی باشه:D
اون ویدیو چیلده تیرکمونی همراه با رایدن رو که دیدید، نمیدونم در همه موقعیت ها اینجوری میتونه جواب بده یا نه صرفا یک مورد خاص بوده

ولی حتی از نزدیک هم فکر میکنم جواب باشه کاملا:D
دقیقا. من بعد از ایونت همه اش میگفتم کاش میشد ژیائو خودم رو با مال ایونت عوض میکردم :D
ولی برای چیلده چون بلد نبودم میرفتم وسط و اول اسکیل میزدم، بعد میرفتم روی ژیانگلینگ و بعد که برمیگشتم چند ثانیه وقتم هدر میرفت :D
برای گانیو هم هی یادم میرفت صبر کنم تا شکوفه هم شارژ بشه :D

ظاهرا هر ترکیبی با رایدن جوابه :D
View attachment 225259
تاحالا هر 4 تاشو اینقدر نزدیک هم نداده بود :D
بین هر کدوم یه تلپورت فاصله هست، کجاش نزدیکه؟ :D باید میومدی تا نزدیک رو بهت نشون میدادم، من پایین صخره داشتم با سامورایی ها یه کامیشن میجنگیدم، همزمان فاتویی های کامیشن بعدی دو متر اونورتر داشتن از بالای صخره تیراندازی میکردن :D

• Smile
Reactions: tirdad666 and NHM
اینم از برست رایدن با The Catch R5 و Max Resolve Stacks بدون هیچگونه باف :x
View attachment 225263

پ.ن: فعلا دیگه امبلم رو برای ساعت ER فارم نمیکنم، بجاش همین گل رو میزنم واسه اسند Xiangling :>
حالا این شد، قبلی ها رو همش مونا میزد :>

بین هر کدوم یه تلپورت فاصله هست، کجاش نزدیکه؟ :D باید میومدی تا نزدیک رو بهت نشون میدادم، من پایین صخره داشتم با سامورایی ها یه کامیشن میجنگیدم، همزمان فاتویی های کامیشن بعدی دو متر اونورتر داشتن از بالای صخره تیراندازی میکردن :D
برا انجامش که آره هی باید تلپورت کنی ولی "ظاهری" حساب کنی برای من معمولا انقدر دور میده که هرکدوم تو یه جزیرن :)) من راضیم آقا :D

حالا این شد، قبلی ها رو همش مونا میزد :>
نمیدونی چقدر سخت بود خودمو کنترل کنم برست مونا رو نزنم =))

خیلی خوشحالم C2 شد، C1 میموند هیچوقت بیلدش نمیکردم و به قدرتش پی نمیبردم :>

دقیقا. من بعد از ایونت همه اش میگفتم کاش میشد ژیائو خودم رو با مال ایونت عوض میکردم :D
ولی برای چیلده چون بلد نبودم میرفتم وسط و اول اسکیل میزدم، بعد میرفتم روی ژیانگلینگ و بعد که برمیگشتم چند ثانیه وقتم هدر میرفت :D
برای گانیو هم هی یادم میرفت صبر کنم تا شکوفه هم شارژ بشه :D

ظاهرا هر ترکیبی با رایدن جوابه :D

چه عجب!!!! چه عجب!!!
یه اسمی از ژیائو بردی و جذب شدی داشته باشیش:)) :))

من چیلده بعضی وقتا متوجه نمیشدم R2 زدم و کار کرده دوبار پشت سر هم میزدم، یهو میرفتم رو حالت تیرکمونی باز و به F میرفتم:))

اون دوتا کامیشن کنار همو منم گرفتم:))

----

با باف بنت و فول استک و ...، با رایدن تونستم 71K بزنم
ولی هنوز آرتیفکت هام مکس نیستن و 80/80م، کچم هم R3ه (اون موقع فکر کنم R1 بود)
البته کریت ریتم فاجعههههه ست! :)) بیشتر دور و بر 20 و خورده ای جوابه فکر کنم:-"

آخرین ویرایش:
  • Smile
  • Like
Reactions: ce7en44 and NHM
چه عجب!!!! چه عجب!!!
یه اسمی از ژیائو بردی و جذب شدی داشته باشیش:)) :))

من چیلده بعضی وقتا متوجه نمیشدم R2 زدم و کار کرده دوبار پشت سر هم میزدم، یهو میرفتم رو حالت تیرکمونی باز و به F میرفتم:))

اون دوتا کامیشن کنار همو منم گرفتم:))

----

با باف بنت و فول استک و ...، با رایدن تونستم 71K بزنم
ولی هنوز آرتیفکت هام مکس نیستن و 80/80م، کچم هم R3ه (اون موقع فکر کنم R1 بود)
البته کریت ریتم فاجعههههه ست! :)) بیشتر دور و بر 20 و خورده ای جوابه فکر کنم:-"
نه کی گفته من جذب شدم؟ دیدم حسش نیست بیلدش کنم و مال اونا بهتره، گفتم باهام دیگه بزنیم طاق:))

کلا کار کردن با چیلده خیلی قلق میخواد:D

• Like
  • Smile
نه کی گفته من جذب شدم؟ دیدم حسش نیست بیلدش کنم و مال اونا بهتره، گفتم باهام دیگه بزنیم طاق:))

کلا کار کردن با چیلده خیلی قلق میخواد:D
برو برو... اصلا همین که حاضر شدی بزاری تو یکی از تیم هات خودش یک قدم بزرگه:-"

بیا یک دوره ی آبیس ژیائو من رو بگیر(پرقکت هم نیست) ، اگر بد بود بیا بزن تو گوشم:-"
میدونم میشه عضو ثابتت :p

• Like
  • Smile
هنوز بلد نیستم با مونا بازی کنم ، خصوصا با ویدسیث ، بعدم چه بزارم برستش خودش بترکه چه با پایرو بزنمشون نتیجش یکیه و یه اندازه دمیج میده
لحظه ای که برست مونا رو میزنی و لحظه ای که حباب میترکه، روی دشمن هایدرو Apply میشه

اونکه پایرو میزنن تا حباب دمیج زیاد بده به این صورته:

اول روی دشمن پایرو میندازی، بعد برست مونا رو میزنی که هایدرو Apply کنه(در واقع یه Vaporize انجام میشه که دمیج نمیده و المنت روی دشمن خنثی میشه)

الان دشمن توی حبابه و هیچ المنتی روش نیست، حالا دو سه ثانیه صبر میکنی تا "Internal Cooldown" تموم بشه، بعد با هرکی خواستی یه اتک پایرو میزنی

حالا رو دشمن پایرو میافته و بلافاصله حباب میترکه و چون:
لحظه ای که حباب میترکه، روی دشمن هایدرو Apply میشه
یه Vaporize صورت میگیره که دمیج هایدرو خیلی زیادی میده :D

خارج از این حالت(یعنی چه قبل از زدن برست مونا رو دشمن هایدرو باشه چه خنثی چه هر المنتی دیگه ای بجز پایرو) همیشه دمیج هایدرو که حباب میترکه ثابته چون Reaction خاصی صورت نمیگیره :D

پ.ن: تو این ویدیو بهتر توضیح داده :D

خواستی بگو خودم یه ویدیو ضبط کنم که ببینی چجوری با برست مونا Vaporize بزنی

لحظه ای که برست مونا رو میزنی و لحظه ای که حباب میترکه، روی دشمن هایدرو Apply میشه

اونکه پایرو میزنن تا حباب دمیج زیاد بده به این صورته:

اول روی دشمن پایرو میندازی، بعد برست مونا رو میزنی که هایدرو Apply کنه(در واقع یه Vaporize انجام میشه که دمیج نمیده و المنت روی دشمن خنثی میشه)

الان دشمن توی حبابه و هیچ المنتی روش نیست، حالا دو سه ثانیه صبر میکنی تا "Internal Cooldown" تموم بشه، بعد با هرکی خواستی یه اتک پایرو میزنی

حالا رو دشمن پایرو میافته و بلافاصله حباب میترکه و چون:

یه Vaporize صورت میگیره که دمیج هایدرو خیلی زیادی میده :D

خارج از این حالت(یعنی چه قبل از زدن برست مونا رو دشمن هایدرو باشه چه خنثی چه هر المنتی دیگه ای بجز پایرو) همیشه دمیج هایدرو که حباب میترکه ثابته چون Reaction خاصی صورت نمیگیره :D

پ.ن: تو این ویدیو بهتر توضیح داده :D

خواستی بگو خودم یه ویدیو ضبط کنم که ببینی چجوری با برست مونا Vaporize بزنی
نه انگار جدی جدی خیلی پیچیده بود ، حالا سر شب ویدئو رو میبینم ، خبرش رو میدم یاد گرفتم یا نه ۔۔۔۔

۔۔۔۔۔۔۔

فلور ۱۱ چه پشم ریزونه ، نامردا یه جوری هم ساختن سه لشکر دشمن بی پایان بیاد این کروژن زخمت کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or