Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
ای بابا اعصاب مارو به هم ریخت این بازی، چه اشتباهی کردیم یه بازی قدیمی رو خواستیم بازی کنیم! 24 تا تیر اسنایپر تو صورت این بابا زدم با اکتیو ریلود، بعد هم رفتم حدود 1 دقیقه همه جای بدنشو با تیر بار انتهای واگن زدم، یعنی اگر این همه تیر رو به یه صخره بزرگ زده بودم پودر شده بوود، بشدت مسخره است آخر بازی، پشیموون شدم کاملا.

من نمیدونم واقعا چطوری این بازی رو تموم کردید شما !!!!

ای بابا اعصاب مارو به هم ریخت این بازی، چه اشتباهی کردیم یه بازی قدیمی رو خواستیم بازی کنیم! 24 تا تیر اسنایپر تو صورت این بابا زدم با اکتیو ریلود، بعد هم رفتم حدود 1 دقیقه همه جای بدنشو با تیر بار انتهای واگن زدم، یعنی اگر این همه تیر رو به یه صخره بزرگ زده بودم پودر شده بوود، بشدت مسخره است آخر بازی، پشیموون شدم کاملا.

من نمیدونم واقعا چطوری این بازی رو تموم کردید شما !!!!
این بازی یکی از آسون ترین بازی هایی بود که تو عمرم کرده بودم
اولین بازی بود که چند بار توموش کردم رو Causal , Hardcore , Insane
شما کودمشی که اینقدر توش گیری ؟
چون هر کودومش یه راه حل جداگونه داره !

اقا منم مثل شما گير كردم ولي بي خيال بازي شدم
بعد از 1 ماه كه دوباره گزاشتمش تو دست سوم زدم نا ك اوتش كردم
-علي جان بازي اسون نبود گيراييش زياد بود خدايي اگه اينقدر منو وادار نمي كرد عمري سمتش
نمي رفتم بچه محلمون تو ش گير كرده هنوز به اخرش نرسيده

ممنون از کمکتون Hot Goal عزیز، من خیلی کم پیش میاد توی بازی گیر بیفتم، شما هیچ پستی در مورد گیر افتادن توی بازی از من نمیبینید غیر از این بازی، من چون میخواستم سریع تمومش کنم. روی Casual رفتم.

کل راه حل های پیشنهادی دوستان رو امتحان کردم جواب نداد، خودم بجای این تفنگها، Lancer رو برداشتم کل 660 تا تیر رو زدم بهش، بعد هم با 3 تا گرنید از پا درش آوردم.

آخرین ویرایش:
اقا منم مثل شما گير كردم ولي بي خيال بازي شدم
بعد از 1 ماه كه دوباره گزاشتمش تو دست سوم زدم نا ك اوتش كردم
-علي جان بازي اسون نبود گيراييش زياد بود خدايي اگه اينقدر منو وادار نمي كرد عمري سمتش
نمي رفتم بچه محلمون تو ش گير كرده هنوز به اخرش نرسيده

تعجبم بازی یه این آسونی چطور توش گیرین !!
البته باید اینقدر بازی کنی که حرفه ای بشی یعنی همین که دشمناتو دیدی فقط بتونی Head Shot کنی

سلام
یه سوال؟؟؟؟؟
میگم میشه این بازی رو روی 6200 اجرا کنیم؟؟؟؟؟
شرمنده از تایپیک خارج هستش ولی بازم میشه COD 4 رو هم با 6200 بازی کنم؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم یکی جوابم رو بده:love::love::love::love::love:
قربان شما

تعجبم بازی یه این آسونی چطور توش گیرین !!
البته باید اینقدر بازی کنی که حرفه ای بشی یعنی همین که دشمناتو دیدی فقط بتونی Head Shot کنی

اونقدرها هم اسون نیست البته هوش مصنوعی دشمنان بد نیست ولی سختی بازی تو تعداد زیادشونه البته تو حالت insane

سلام
یه سوال؟؟؟؟؟
میگم میشه این بازی رو روی 6200 اجرا کنیم؟؟؟؟؟
شرمنده از تایپیک خارج هستش ولی بازم میشه Cod 4 رو هم با 6200 بازی کنم؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم یکی جوابم رو بده
قربان شما
با 6200 اجرا میشه ولی حالت از بازی بهم میخوره از بس که گیر میکنه. ارتقا بده!

من غول آخر روی درجه ی insane گیر کردم و یک دو سه ماهی میشه دیگه سراغش نرفتم.راه حلش چیه؟چون اگه بکشمش 60G گرفتم.دفعه ی آخرکه بازی میکردم از تیرباره استفاده کردم ولی اون پرنده ها از آسمون میان پایین؟با تیربار باید چقدر بهش تیر بزنم تا بمیره؟

من غول آخر روی درجه ی insane گیر کردم و یک دو سه ماهی میشه دیگه سراغش نرفتم.راه حلش چیه؟چون اگه بکشمش 60G گرفتم.دفعه ی آخرکه بازی میکردم از تیرباره استفاده کردم ولی اون پرنده ها از آسمون میان پایین؟با تیربار باید چقدر بهش تیر بزنم تا بمیره؟
باید با اون تفنگ نیزه ای بکشیش که کنار یه یکی از پنجره ها درست بگردی پیدا میشه ( جایی که می خوای تفنگاتو برداری )

سلام

اون مرحله ای که توی قطار هستیم و RAAM رو باید بکشیم مرحله ی آخر بازیه ؟

ضمنا من هر چی تیر و نارنجک داشتم زدم به این پشت اون Chain Gun هم رفتم و انجا هم یه نیم ساعتی تیر هاشو خالی کردم رو اون باز هم نمرد . اما اون با یک اشاره دستش اون خفاش هارو میفرسته سمت منو در جا میمیرم .

اگه قسمت آخر بگید که دیگه ادامه ندیم .

سلام

اون مرحله ای که توی قطار هستیم و RAAM رو باید بکشیم مرحله ی آخر بازیه ؟

ضمنا من هر چی تیر و نارنجک داشتم زدم به این پشت اون Chain Gun هم رفتم و انجا هم یه نیم ساعتی تیر هاشو خالی کردم رو اون باز هم نمرد . اما اون با یک اشاره دستش اون خفاش هارو میفرسته سمت منو در جا میمیرم .

اگه قسمت آخر بگید که دیگه ادامه ندیم .

آره قسمت پایانی بازی هست;)
نحوه ی کشتن RAAM رو هم تقریبا توی تمامی صفحات این تاپیک میتونید ببینید:)
موفق باشید;)

بله همینطوره کاملا دستگیرم شد که چیکار باید میکردم .

--------------------------

در کل این بازی خیلی زود تمام شد طوری که من فکر میکردم وسطای بازی هستم و کاملا شوکه شدم از اینکه فهمیدم مرحله آخره .. کار به 4 تا باطری نکشید و با همون 2 باطری رفتیم تا آخرش .. :cheesygri

بازی انگار مهره مار داشت و آدمو میکشوند دنبال خودش یک گیرایی خاصی داشت .. مثلا شما تصمیم دارید تا ساعت 12 بازی کنید اما ساعت رو که نگاه میکنید میبینید یهو شده 4 نصفه شب :cheesygri !!

بازی ضعف هایی هم داشت از جمله یکنواخت بودن تمامی مراحل به قول یکی از دوستان ضعیف بودن تیر ها یا سگ جون بودن دشمنان .. ( برای هر کدوم باید یک خشاب خالی میکردی ) تفنگ ها هم ضعیف بود و مثلا شاتگان به این ضعیفی من تو هیچ بازی دیگه ای ندیده بودم !

اما گیم پلی و گرافیک فوق العاده بود و سیستم Cover گیری #1 بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or