اتفاقا غول آخر بازی وقتی co-op بری حتی تو سخت ترین درجه زیاد کار سختی نیست
هیلو که پر خون نیست و سبکش با gow فرق میکنه ولی حتما بازیش کن اخرته بازیه!امین این پدر من رو در اورد تا مرد(واقعا........شدم)
ولی یکه از قشنگترین بازیهای ترسناک وپرخونی هست که بازی کردم راستی امین هی لو هم تو همین
مایه هست دیگه؟؟
بگیرم؟؟؟(هی لو رو میگم)

میبخشید که تاپیک رو از آرشیو درآوردم .
تو مرحله Road Long Home فکر میکنم این اسمش بود اخرش که از اون خانه میاییم بیرون باید خودمونو به ماشین رفیقامون برسونیم . اونجا 3 تا از اون غول نارنجک اندز ها میان با چند تا لوکاست و فقط 20 ثانیه وقت میده که برسیم به ماشین اگه نرسیم اون غوله میاد و ماشین رو له میکنه .
اونجا رو چه جوری باید رد کردم تو 20 ثانیه عمرا نمیشه همشون رو کشت از وسطشون هم که نمیشه رد شد همون نارنج اندازا فقط 2 تا خشاب مسلسل باید تو سرشون خالی کرد .
اونجا رو چه طوری رد کنم ؟ اعصابم خورد شد . ( ای کشا چیت کد ضربه ضربه داشت )![]()
تو مرحله Road Long Home فکر میکنم این اسمش بود اخرش که از اون خانه میاییم بیرون باید خودمونو به ماشین رفیقامون برسونیم . اونجا 3 تا از اون غول نارنجک اندز ها میان با چند تا لوکاست و فقط 20 ثانیه وقت میده که برسیم به ماشین اگه نرسیم اون غوله میاد و ماشین رو له میکنه .
اونجا رو چه جوری باید رد کردم تو 20 ثانیه عمرا نمیشه همشون رو کشت از وسطشون هم که نمیشه رد شد همون نارنج اندازا فقط 2 تا خشاب مسلسل باید تو سرشون خالی کرد .
اونجا رو چه طوری رد کنم ؟ اعصابم خورد شد . ( ای کشا چیت کد ضربه ضربه داشت )![]()
بستگي داره رو چه درجه اي مي ري !!!میبخشید که تاپیک رو از آرشیو درآوردم .
:laughing:باز هم با اون برخورد میکنی ولی این بار باید جور دیگه ای بکشیشدوستان ممنون از کمکتون بالاخره رد کردم . :laughing: کلا خیلی بازی خوفیه:cheesygri ( البته همه میدونن)
راستی به من بگید چقدر تا آخر بازی مونده چند مرحله یا چند ساعت ؟؟؟ و اینکه بازم به اون غول سفید بزرگه که تنش فولادیه تیر بهش اثر نداره ( اسمشو یادم نیست ) که باید تو محیط باز با لیزر بکشیمش بر میخورم یا نه ؟؟؟؟

دوستان ممنون از کمکتون بالاخره رد کردم . :laughing: کلا خیلی بازی خوفیه:cheesygri ( البته همه میدونن)
راستی به من بگید چقدر تا آخر بازی مونده چند مرحله یا چند ساعت ؟؟؟ و اینکه بازم به اون غول سفید بزرگه که تنش فولادیه تیر بهش اثر نداره ( اسمشو یادم نیست ) که باید تو محیط باز با لیزر بکشیمش بر میخورم یا نه ؟؟؟؟
حالا مونده.........................
بازیش انقدر باحاله تموم که کردی دلت میخوتد دوباره بری.
به اون غولم برخورد مبکنه که اون قسمتش باحاله....................
در کل مرحلش که خیلی خیلی با حاله...................................

ایندفعه فکر کنم 3 ماه سر کشتن این یکی معطل بشم .