اونجا کاره خاصی نباید بکنی که بهت بگم فقط باید بکشیآقا دستتون در نکنه خیلی راحت کشتمش البته با راهنمایی خوب شما دوستان عزیز و گل ای کاش زودتر میاومدم میپرسیدم . :laughing::blushing::blushing::cheesygri حالا اونجام که از هلی کوپتر پیاده شدن ظاهرا بازی سخت تر شده . دو نفر از اون عقب میان با موشک میزنن مهماتمم کمه نمیمیرن اونجا بادید کار خاصی انجام بدم یا مثل مراحل قبل هست ؟؟؟ :confused::confused:

همچین هم سخت نبود... اگه اینطوریه که شما میگی الان همه پرو گیمر هستند... :laughing:کشتن Ramm رو آخرین درجه سختی بازی واقعا زحمت می خواد
هر کی که بتونه این کارو بکنه یه پرو گیمر واقعی هست![]()

خب با درجه سختی واقعا سخته!اقا من بازي رو در سخت ترين حالت به غول اخر رسوندم
ولي هر چي ميزنم نمي ميره كمك كنيد جان هر كي كه دوست داريد
اقا من بازي رو در سخت ترين حالت به غول اخر رسوندم
ولي هر چي ميزنم نمي ميره كمك كنيد جان هر كي كه دوست داريد
man khodam 11 ta tir snipe zadam be saresh ta mord hala bebin mitooni inkaro bokoni chon yeki az rahashe
PS: sharmande farsi windows kharabe natoonestam farsi type konam
خب با درجه سختی واقعا سخته!
راهی خاصی هم نداره فقط بزن و نمیر تا میتونی با اسنایپر بزن بش!
به غير اسنايپ يه اسلحه ديگه هم هست ، كه يكم جاش مخفيه !:biggrin1: قبل اينكه به درگيري با RAAM بپردازي ! خوب اونجا رو بگرد يعني دو طرفش رو خوب بگرد يه اسلحه پيدا ميكني ، بعد با اون راحت تر ميتوني بكشيش !امين جان پيرم درومده در اسان ترين حالت 21 تير اسنايپر ميده و متوسط 15 تا
الان 9 تا دارم نميشه اين يارمم كه كمبود ذهنيه بعد از
11 ثانيه ميميره كمبود داره به جون خودم
ايول هموني كه ميچسبه و بعد از دوثانيه طرف رو ميفرسته فضا دمت گرمبه غير اسنايپ يه اسلحه ديگه هم هست ، كه يكم جاش مخفيه !:biggrin1: قبل اينكه به درگيري با RAAM بپردازي ! خوب اونجا رو بگرد يعني دو طرفش رو خوب بگرد يه اسلحه پيدا ميكني ، بعد با اون راحت تر ميتوني بكشيش !
الان اسم اسلحه شو يادم نيست ولي يه چيزي شبيه تير كمونه كه گلوله پرتاب ميكنه و بعد منفجر ميشه !
امتحان كردمبه غير اسنايپ يه اسلحه ديگه هم هست ، كه يكم جاش مخفيه !:biggrin1: قبل اينكه به درگيري با RAAM بپردازي ! خوب اونجا رو بگرد يعني دو طرفش رو خوب بگرد يه اسلحه پيدا ميكني ، بعد با اون راحت تر ميتوني بكشيش !
الان اسم اسلحه شو يادم نيست ولي يه چيزي شبيه تير كمونه كه گلوله پرتاب ميكنه و بعد منفجر ميشه !
بازم رو Insane اين يارو Dominic ميره جلو و ميميره ... اين RAAM هم گاوي مياد تو دل آدم :laughing: وقت نداري تيركمون رو بكشي عقب :laughing: ... سنگر رو هم كه نميشه عوض كرد 
امین این پدر من رو در اورد تا مرد(واقعا........شدم)خب تو اون مرحله من یادم نمیاد اون اسلحه موجود باشه:biggrin1: درسته؟!